Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit

Mira A
už jsi našel?

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:42
- Nahlásit

Neco jo, ale nemuzu si to za boha overit. Takze vlastne nic.
Prdim na to, mam dulezitejsi veci na praci. Ono to stejne vyjde casem najevo a objevi se v televizi jako ty.
Mimochodem, nechava si rada Lexy ted, kdyz je brezi, hladit pupik? Bruca jo a desne rada.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit

Mira A
no to je denní rituál,hladit cecíky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit

Mira A
bych na to ráda napsala co máme rádi my v klučičím táboře - a ani nemusíme být březí - ale třeba by se to nelíbilo...

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit

Vlasta
No jestli je věnec buřtů tak proč ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:21
- Nahlásit

Mira A No SKORO ses trefil
je to fakt těsně vedle.
Jdu si obléct neoprén a jdu na louku - alespoň tam budeme sami!

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:52
- Nahlásit

Vlasta
Vám tam prší? My máme celý den celkem snesitelně, asi dvakrát přišla malá přeháňka, jinak dobrý. Ještě, že tak - dneska a zítra máme vlastivědnou exkurzi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit

bilksaNo jo leje, ale jak jsem čekala - louka jenom naše. Akorát jsem zničila bundu - ve pračce - a nějak mi do ní teče....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit

Vlasta
tak ji znova naimpregnuj
Jo a na Mácháč asi nejedeme,není předpověď,budeme prý makat na chatě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit

Tak my jsme si byli zacvičit, Charlottce to šlo výborně, žádný puštění dummíka, nádherný předání, prostě paráda. Jen máme pořád problém s tím, že když se vystřelí, tak se ode mne nechce zvdálit, už nevím, co s tím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit

Zuzana T No tedyýýý - a pojedete jindy??
Já nevím čím naimpregnovat, byla koupená jako outdorová, nepromokavá, neprofoukavá a nepotivá a žádný návod tam nebyl, ale byla ve slevě, tak asi věděli proč... tak to dneska jistila pláštěnka, ale to je taky nic moc, je v ní vedro.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit

Vlasta
V outdoorových obchodech mají impregnace ve spreji.
No nevím,na Mácháč se jezdí jen v květnu.Uvidím tě na Konopišti?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:29
- Nahlásit

Vlasta
Většinou mají impregnace právě v těch outdorových obchodech, normálně se to v tom vypere, jako v prášku, nebo jsou i spreje. Fakt to pomáhá. Mělo by se to používat po praní právě takovýhle věcí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit

Vlasta
jo a Vlasti - tohle oblečení NIKDY nemáchat v aviváži - zacpeš tím prodyšné membrány.

brookbank
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit

bilksa
a kde stojí střelec? vidí na něj? má ten problém jen u aportu nebo i když se někde střelí a nemá nic dělat jde k tobě a nechce se hnout... ?

pokud to dělá jen u aportu, zkus střelce schovat někde za strom tak aby na něj neviděla, čili se natoč trochu stranou abyste nestály naproti němu a po výstřelu at odhodí aport hodně daleko od něj , tak aby aport nepadl blízko něj a fena šla spíš od něj...zkus
no a pak je taky důležité co děláš ty pokud má tuto reakci

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:45
- Nahlásit

brookbank
Když děláme aport, tak pro něj dojde a přinese. Ale problém máme při slídění, dokud se nevystřelí, slídí daleko, ale jakmile si střelec nabije, už se ode mne nechce vzdálit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit

bilksa
no tenhle problém jsme měli také,pokud střelce viděla a viděla dopadnout aport/ marking/ ,tak naprosto bez problémů.Při slídění se po výstřelu vracela,místo aby slídila dál.Trénovali jsme to až do krytí,tak doufám,že po štěňatech už to bude ok.

brookbank
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:51
- Nahlásit

bilksa
čili se k tobě během slídění po výstřelu hned vrací a nechce od tebe?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit

brookbank
Jo přesně. Už před výstřelem - jakmile slyší zvuk nabití flinty, tak se ke mně vrátí a neodběhne dál, jak na pět metrů.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit

bilksa
Hele,ale při naháňkách to nedělala nebo jo?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:17
- Nahlásit

jana33
Při náháňkách je v pohodě. Jako taky se vrátí podívat, kde jsem. Ale během chvilky je zase v trapu. Nerozumím tomu.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 06:42
- Nahlásit

http://picasaweb.google.cz/schafa/TreninkSRitouKok eny8952010VMilovicich#

fotky z víkendového tréninku s Ritou

Dneska si jedeme zase pro změnu pocvičit s Andym Po dlouhé době se jedeme podívat za Zuzkou z hafba, má cvičení na vodky,tak jsem si říkala, že pro oživení si tam zajedeme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 07:23
- Nahlásit

Zuzana T
Jo na KOno jedu jenom v sobotu - bud to mít kousek spím u máti v Mníšku pod Brdy, koukala jsem že tam vede nějaká silnice přes Slapy a je to asi 40km. A ještě jedu do LTM - pořád jsem přemýšlela jestli WT Třebíč a nebo LT, ale LT už mám zaplacené a je to blíž - ne že by nás tam čekal nějaký úspěch to ne...
Jo a tu bundu jsem právě neavivážovala - já to vím, stejně jako vetbed deky se nedávají do aviváže - ale prostě jsem ji na 40°C hodila do pračky a nějak nepřežila, zkusím se podívat na tu impregnaci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 07:38
- Nahlásit

Vlasta
tak se uvidíme na KONO,já jedu také v sobotu.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit

Tak páníček má kvůli tomu dnešnímu cvičení oba hafy v práci, tak snad nebudou muset v Seznamu měnit maskota Ale snad ne, už i před tím to bylo v poho

Konopiště nezvládneme :/ Máme srazík s partičkou a seznamování s novým členem v naší malé labradoří smečce )

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:56
- Nahlásit

choco
No a jedete tedy do Milovic? Jsem pochopila že jo - tak se uvidíme - my taky jdeme do L - poprvé.......

choco
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit

Vlasta
Jj, přihlásil se, ale do E - u Rity byli v L, ale jen díky tomu, že Ečka už byli obsazené. Tak to se na vás pak určo koukneme a polovička snad i něco vyfotí

Teď referoval,že Ellie začala trochu pajdat, vypadá to,že má něco mezi polštářkama na tlapce zarudlýho a mokvavýho,tak snad to bude ok...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit

choco
tak se to snad zahojí. My jedeme až na odpoledne - docela bych se podívala na E, ale nechci nechávat Greena v autě a ani ho tahat sebou, bo by byl znuděný. No a taky se nechci stresovat když uvidím, že E budou těžký tak přemýšlením co bude v L...

brookbank
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:49
- Nahlásit

vlasti, nestraš že budou E těžký jinak se tam uvidíme

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit

Právě mi volal kamarád,střelil prasátko,tak nám nechá ve stodole vyschnout kůži,jupí

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání