| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:05
- Nahlásit
Vlasta
jj ,už jsem je viděla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit
Holky,chápu to dobře,že ty memory jim dopískávaj?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:18
- Nahlásit
jana33 Ne nedopískávají, ale když vidíš že to pes nemůže najít tak mu pomůžeš, je to lepší než aby se vrátil bez dummíka - to je za 0 a jsi venku. Taky jsem to dělala a ztratila na tom hodně bodů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit
jana33 správně by tam neměla být ani ta ruka, ta se má používat jenom na blind, ale zase - je to malá pomoc.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit
Vlasta
Aha,ono je to bez zvuku,ale všimla jsem si,že u těch memory si většina lidí před vysláním bere píšťalku,tak jsem myslela,že dopískávaj (myslím,druhý aporty,ne obyč marking)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit
jana33 Tu píšťalku si každý dává do pusy proto, aby byl připraven psa usměrnit - kdyby něco, tak Tě zdrží to než najdeš píšťalku a strčís si ji do pusy - a ta vteřina je vidět - třeba když pes vezme aport a má snahu se jít podívat na hazeče místo aby šel přímo k Tobě - takže se okamžitě pískne přivolání a sice je to bodová ztráta, ale menší když reaguješ hned, než když prdelkuje kolem a potom tedy přijde. Správně by se měly i povely dávat už s píšťalkou v puse, mě to tedy nejde, vždycky trochu písknu
Obecně pokud pes vidí padat aport se nepíská, jen v případě pomoci psovi.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 18:28
- Nahlásit
Já si to myslela,ale že tam není ten zvuk,tak to mate
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
Holky,děj se vůle boží, jsem koukla do téma teriér v nouzi a puká mi srdce
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
Zuzko taky tě posílám jednu - chce mít tmavou zlatou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit
jana33 tyjo, tak držím palce - ta vypadá!
Na cvičák k nám chodí paní co adoptovali malou jackraslici, před 14 dny se jí z ničeho nic zakousla do kořene nosu a rvala - má tam 2 stehy z každé strany a může být ráda, že nepřišla o oči. No na cvičák chodí dál a nevzdává se. To nepíšu kvůli tomu co chceš udělat ( ta paní má prvního psa a docela problémového, to je něco jiného) - to jen tak o teriérech..... bych tomu ano nevěřila co takovej malej pe dokáže.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit
Vlasta
My máme jednoho teriéra doma ale u týhle chuděrky pochybuju,že vůbec ještě nějaký zuby má
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 20:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Šmarjá zase fena?To bude mazec,až Lexy vrhne 8 a více běluh.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:37
- Nahlásit
jana33 tyjo, jestli do toho jdete máte můj obdiv.
když si představim že během několika málo měsíců by mi umřel další pejsek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit
Ketrin
No,já vím,no uvidím,co mi odepíšou z toho útulku. Když mě ta představa,že umře někde sama v kleci rve srdce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:57
- Nahlásit
Dobré ráno,
páteček hurá,hurá!!! Odpoledne ještě musím služebně do JIhlavy tak budu doma pozdě, ale neva když je ten pátek
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 08:35
- Nahlásit
jana33
Jsem zvedavy, jak pochodis. Dej vedet.
Vlasta
Jo hura, ale s malym h. Jsem jak prastenej necim pres hlavu a to jedu dnes domu, a sam. to bude cesta...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit
Mira A
Tak jeď hlavně opatrně! A dej si klasickou Coca Colu - mě pomáhá skoro na všechno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 08:41
- Nahlásit
Jo a jinak se mění tlak - zase - tentokrát leze nahoru. A zase prudce!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 08:49
- Nahlásit
Vlasta
No taky mě přestala bolet palice až po včerejší bouřce.
Mira A
Míro dej si red bull ,jinak už žádný email nepřišel
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:00
- Nahlásit
Zuzana T
Ja jsem ji psal skorem o pulnoci, tak predpokladam, ze jestli se ozve, tak dneska. Ale uvidime, jestli ji to nadseni vydrzi.
Vlasta
Ja jinak nez opatrne nejezdim. Cocacolu? to je zajimave. - Vlastne vis, ze puvodne ji vyvinul jisty lekarnik jako osvezovac mozku? A prodavala se v lekarne... tusim. Ale dnes asi bude slozeni uz o necem jinem...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit
já se zítra jedu podívat na Borgovo 6 týdenní děti = hurá (s velkým H)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:05
- Nahlásit
Mira A
Jo to vím, a dneska se ty koncentráty do výroby vozí jako ADR - čili nebezpečný náklad - to vím od manžela, bo s tím jezdil do Prahy do Kyjí kde se plní. Ale mám to od dětské doktorky a praktikovala jsem to na dětech - při horečce, žaludeční nevolnosti, zastavení zvracení a tak - po lžičkách vychlazenou coca colu - a fakt to pomáhá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit
Ketrin
Jé to už budou velmi kochavé štěňátka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit
Ketrin
Vlasta Po lžičkách? Tak to jsem se teď několikanásobně předávkoval...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit
Mira A
Neboj to přežiješ, dětem se to dává po lžičkách
Dospělým pouze v případě že v sobě nemůžeš nic udržet a už začínáš bát dehydrovaný - chápeš kdy nastává taková situace že jo.... tak po lžičkách, hezky pomalu a ono se to potom srovná.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko, kolik se ti doma otocilo cca navstev (vcetne znamych) na minula stenata? Pocitala jsi to nekdy? To byl asi naval ne?
Ja kdyz sleduju jen pocty nasich znamych, kteri se hlasi, ze se prijedou podivat... (ale je jasny, ze z toho nic nebude..)
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit
Dneska vyrazime do Budejek na klubovku, huraaaaaa
Asi jsem si mela vzit na pondeli dovolenou, po tomhle vikendu budu uplne vyrizena
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit
Mira A
kolik se ti doma otocilo cca navstev jéé, to jsem měla spočítáno při B vrhu. Někteří páníci od 3 týdnů jezdili to své mímo navštěvovat každý víkend a k tomu hromada návštěv rodiny, známých a kamarádů. Už si to nepamatuju, ale šlo to do stovek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:40
- Nahlásit
Kaccka
Budeme držet palce
Kluci se včera usnesli,že by to jako šlo, tak už jsme na spaní měli oddělený ložnice a nejlepší je stejně Ferda, normálně nesnáší laradoří hemžení, spaní na jedný hromadě, válení se po sobě, to vždycky s nadávkama odchází a dneska,když je ráno páník pustil k nám? Fanča si na něj dala packu, nic, Fanča si na něj dala hlavu, vrtěl ocasem, Fanča na něj nalehla půlkou těla a Ferda byl nadšen. To jsou změny
Ale nějak to utíká, zítra to bude rok,co jsme si F přivezli, na dvou dlaních mi celou cestu seděla a ted se bavíme jejím oplodňovacíma dnama
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:52
- Nahlásit
Ketrin
No prave... jak tak pocitam, tak uz se toho ted desiiim....
Kaccka
Drzim palce! Škoda, že letos nejedem. Holt to vyhraje někdo jiny Ale pockejte pristi rok!!!
Tady měsíc březí Brůča :
o víkendu zkusím udělat další...
|