| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit
Vlasta
napsala,ale asi neposlala
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit
Zuzana T poslala, ale dala jsem odpovědět a poslala na tu první adresu - tak teď jsem poslala na meandry.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno,
taky je u Vás tak hnusně? Jsem zpomalená, ráno jsem rezignovaně jela asi 30 km za náklaďákem - ani se mi ho nechtělo předjíždět, přijela jsem pozdě do práce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:54
- Nahlásit
Tak jako nikdo nic jo??? Já mám útlumový den, už i kávu jsem si uvařila a nic, pořád stejné a ještě se tady nikdo nebaví! To je den!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
Vlasta
pracuju a mám depku z počasí
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:59
- Nahlásit
Vlasta
pri tomhle pocasi asi vsichni jeste spi ja se vykopala z postele asi pred 20min...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit
hab a Archie
No to je vrchol, já vstávám denně 4,50 závidím !!!!!!!
Zuzana T
neměj depku, má být hnusně celý týden. Na jednu stranu bych ráda aby bylo hnusně i v sobotu - nebo hlavně aby nebylo vedro, na druhou zase už vidím Greena jak se prasí v loužích na zkouškách
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit
Vlasta
člověk je tvor věčně nespokojený,co?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, někdy si to i připustím že fakt nevím co bych už chtěla ale nedám pokoj dokud to nevydržkuju.
Teď mě tady pobavil kolega barvitým líčením příhod svého kamaráda, tak se mi smíchem okysličil mozek a možná začnu fungovat. Od rána potřebuju vyplnit dvě zalistovací karty a ještě jsem se k tomu neodhodlala......
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:24
- Nahlásit
Vlasta
mam volno normalne vstavam driv ale ne zas tak brzo jako ty,to je mazec...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:28
- Nahlásit
Takhle teď vypadá Bailinka těsně před rozsypáním:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit
Petra Bailie
Jéje, tak ta je zodpovědně těhotná! Úplně ji lituju, když si vzpomenu na sebe.........
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:36
- Nahlásit
Petra Bailie
No,ta už skoro nemůže chodit,co? Jsem moc zvědavá,kolik jich bude
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Petra Bailie
ježiši,ta mám břich - no to se mám na co těšit.Tak držím palce.Koukala jsem ,že její dcerka je krytá Stashem.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit
Taky že nechodí, před dům na vyvenčení ji musím chudáka skoro vystrkat, jen dojde na trávník, hned sebou buchne a dál ani krok. J
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:55
- Nahlásit
Zdravim vsechny po ranu, uz jsou nekde kompletni vysledky z vikendu v Budejkach? Tak nejak porad nechapu, jak znami mohli dostat Cace, tak se musim podivat, koho meli v kruhu...
Zuzana T
Ahojda, o vikendu byl klid, nikdo nevotravoval, ze chce fenku a tak jsem mohl v klidu pripravovat mistnost pro stenata. Jo a skoro jsem udal dva psy, ale vzhledem k tomu, ze to bylo na oslave kamaradovo 40-tin, a byli jsme jiz trochu v razi, tak to bohuzel byli jen plane reci... A CC Bruce chutna moc a opad je od pocatku normalni, jako byl pred tim. Takze pohoda.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 11:28
- Nahlásit
Kaccka
Gratulace!!
Jsem zvědavá na výsledky LR, ale účast mi připadá celkem slabá, stejně jako v Praze.
Petra-Bailie To bude úroda. Dostala jsi ode mě email? - včera večer, ale nějak to blblo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit
Mira A
Já mám sobotní godeny,tak ti to doma napíšu.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit
Petra Bailie
Ty brďo, tak to je pěkně napucnutá To bude nadělení )
Hlásím,že víkend na tréninku s Ritou byl super, Martin s Ellie by jejíma neofiko L prošli, ikdyž jednou na double markingu s odřenou pětkou, páč vylítla i díky páníovi jiným směrem. Jinak první dva těžké markingy i poloblindy zvládla úžasně, akorát si to kazí předávkou,jednou předá ukázkově,podruhé jí to div nevypadně z držky a nebo si to opírá o zem, trubka jedna. I jejich první walk up nedopadl nijak mizerně,ale na tu dálku už ji marking moc nešel a dohledávala si to...
Ale jinak sumasumárum čekali jsme to o dost horší. Včera už jsem tam s nimi na tréninku nebyla,ale Marťa si to moc pochvaloval...No je toho ještě hodně co napravovat,ale snažila se holka jedna. Nejlepší by bylo,kdyby Ellie pro to běhala a pak to předala Andymu a ten to ukázkově předal (což někdy takovou štafetu předvádějí )
No v sobotu se teda páník rozhodl,že je na čase si to zkusit i naostro, takže se přihlásil a děj se vůle boží Když už nic,tak aspoň jako trénink dobrej .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:17
- Nahlásit
Ketrin
Já vím,že oba dny dostala CAJCe Erna z Ledenických zahrad, v sobotu BOB Zachary gorska fantazia nebo jak se to píše a nej čuba byla Caffe latte harmonia line. Jinak nevim.
choco
Tak to je Ellie šikulka,budeme držet palce
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:19
- Nahlásit
jana33
Tak musím říct,že sobotní LR bob se m i moc nelíbil - nerozumím tomu,ale byl trochu moc těžký a bezkrký- ale nebijte mě,jen mi tak připadal.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:35
- Nahlásit
Zuzana T Výstavně úspěšných bezkrkých psů i fen je víc Zachary není špatný, mohl by mít nějaké to kilčo míň, ale to já řeknu skoro o každém jana33 po kom je ta Erna?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:52
- Nahlásit
Hele tak od koho ma Goťák teda toho psa? Už to někdo přásknul?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:56 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Komu tento týden odcházela štěňata domů? To by jsi měl vědět,když jseš furt na FB.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 12:57
- Nahlásit
Zuzana T
Jeste minutu už jsem an stope....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:03
- Nahlásit
Mira A
taky to chci vědět - nebo mám počkat až to bude v Blesku??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit
Vlasta
Marie Š. přece psala, že to ví.... a nepoví...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit
Mira A
já to vím,ale práskat nebudu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:17
- Nahlásit