| Autor |
Zpráva |
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit
jana33
Mira A
Dekuju! V nedeli poreferuju jaky to bylo
My jedem jen tak pro zabavu, moc sanci nam nedavam a uz vubec ne proti brachovi, ten nam to natre Takze si to jedem jen uzit
jana33
je to fofr, co? My slavili prvni prineseniny pred mesicem a taky jsem nemohla verit, ze z toho mrnouska tak rychle vyrostla velka pubertalni obluda
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit
Vyrazim na cestu domu.
Nevim jak budu mit o vikendu cas na internet, tak preju vsem co jedou na klubovku hodne uspechu.
Zuzko bude tam Monty? A Sven?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit
Mira A
Brůče to jako mamině sluší. Ostatně, ono jí to sluší pořád.
Kaccka
Přijedu se na vás zítra podívat - nějak jsem to propásla letos s přihláškou, tak alespoň si jednou užiju výstavu bez psa, ale bude mi to líto, to už vidím.
JInak my jsme se právě vrátili z canis - kombinace metody aktivity a edukace a byl to masakr - měli jsme asi 60 dětí na dva psy, no síla. Ještě, že obě holky jsou už ostřílený, tak to zvládly výborně. Dokonce sem tam objevila dva zájemce o štěňátko, ale z toho nebude nic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 13:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Jen Monty,Sven už půjde jen do veteránů příští rok,on výstavy moc neprožívá.
Bilksa
Také jedu v sobotu na kukačku.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit
Ketrin
já se zítra jedu podívat na Borgovo 6 týdenní děti = hurá (s velkým H)
jéé, to je škoda, že zrovna zítra, svezla bych se s Tebou... tak neva, počkám si na mimi od Roxy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit
Eda máš to blízko, můžeš předstírat že jsi zájemce o fenku (1 nebo 2 jsou ještě volné) a tak se tam vloudit jindy ale jak Tě znám, už bys bez ní neodešla
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 13:47 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
to nemůžu, neumím lhát a přesně jak říkáš, potřebovala bych u sebe někoho rozumného, kdo by mi podobné choutky zatrhnul
a Eda by to asi nepřežila... teď se potkáváme v lese s miminkem čuvačky a hnědka si vyžaduje pozornost neuvěřitelně.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 14:39
- Nahlásit
bilksa
Super, uz se tesime. Kdyz ti bude moc smutno, pujcim ti Apollacka
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit
Marie Šustová
Májo dala jsi mi brouka do hlavy....mam na mysli ty kotata..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit
Tak co - je někdo doma z klubovky KCHLS??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit
Já vím jen dílčí výsledky labradorů.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit
Já toho taky moc nevím, sice jsem tam byla, ale měla jsem toho moc - od flatů, ke goldenům a do toho moc známých.
Vím jen, že u goldenů porazil Fík Montyho....
Kaccka s flatíkem si vyběhali CAJCe.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 08:24
- Nahlásit
No tedy!!!!!!!!! Kačce gratujujeme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 09:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Bré ráno,
včera byla na výstavišti taková kosa a dneska v Praze po ránu je to na krátký rukáv!
Goldenům onemocněla Crosbie,takže si je ráno museli zbývající rozhodčí rozdělit .MRS.Glyn měla všechny GR od mezitřídy a dala psy menšího vzrůstu na vítězná místa,na dalších už tak jednotná nebyla.Všichni měli posudek víceméně stejný,zadala velmi málo VD a její posuzovaní mne nezaujalo.Třídu psi dorost a mladé posuzovala finská fletařka a tam to ven lítalo o sto šest.Náš céčkový Cody byl VN3 a to jednak ,že byl tlustý a jednak pán moc nezvládl předvedení.V mladých nastal docela masakr a výborných zůstalo pouze 6.Vyhrál Artuš My Joy/ byl i nakonec BOB junior/v pořadí také byly dva Flores Vitea od Evy H.Tato rozhodčí dávala VD i za malý vzrůst.
Ve fenách už Mrs, Glynn se na výšku nehledělo vůbec.Nejvíce se mi líbily fenky ve tř. mladých,ty byly nejvyrovnanější.
No jsem zvědavá na dnešek,protože jsou dvě varianty,buď už je fit Crosbie a vezme si goldeny a nebo bude mít Glynn psy dorost a mladé a Polák Stempinski zbytek.
Jinak Vlasto máma Greena byla ve skvělé kondici,bohužel se rozhodčí neptala na věk,takže v šampících v necelých 8 letech byla V2.r.cac,porazila jí tříletá fena.Přestože KV vyhrála naše favoritka,dala bych ho Brigitě.
tak alespoň vítěze psi:
dorost - Cezarka Fly the Flag / náš Codýsek VN/
mladí - Artuš My Joy ,pak BOB junior
Mezi - Berthyl z Liblických Rákosin
otevř. Chuck Berry Artemis Gold- ten jedinný byl velký
prac. Heartbreaker is Friendly
šampioni - Fiddle- dee - dee´s Morris Traveller -Fík pak byl i KV a BOB
feny :
baby - Supreme star Velvet Charm
dorost - Born for you Astral Sky
mladé - Baby Muffin Rusty Love
mezitř. - Deep Desiré Brdské zlato
otevř. - Zampanzar Up and Dovn - naše Sofinka ,pak KV
prac: - Athylla z Liblických Rákosin
šamp. - Arwen Famous Gold
BIS výstavy nádherná flatí královka Whisbang ´s Exotic Fire - Era
Nejlepší bylo zakončení dne u kamarádů na chatce u rybníka Bezdrev,kde přespávali - slavili jsme dodělaný šampionát Athylky a nějak se to protáhlo,doma jsem byla po půlnoci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit
Zuzana T NO tedy. díky za vyčerpávající komentář
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit
zatím mám info z 2.den.Crosbie se uzdravila,je prý milá a posuzuje jako beránek - to tedy není ta,co pamatuji já.POřadí ve psech je skoro stejné,dává samé výborné,VD velmi pomálu.
Zatím vím,že Fík má svůj vítězný víkend a je opět KV.Feny jdou teprve na řadu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 12:38
- Nahlásit
Zuzana T Ty jo - výstava on-line! Díky!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit
Vlasta
To tedy! Dobrý přenos. Já zatím od mých holek nic nevím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
Kačce obrovská gratulace!
Dneska jsme byli od pěti do devíti v lese, Samoušek byl vyhánět prasátka z pasek,kde jsou nové sazeničky,tak se aspoň trochu vyblbnul,dohledal a přinesl zastřelenou kočku (milovníkům koček se omlouvám,ale bylo to upostřed lesa)nicméně jak jsme vyšli z lesa, tak mastl domů,jak kdyby mu hořelo za patama. Už aby to bylo za náma.
Jinak u labrošů vyhrála oba dva dny mladé feny čuba,co jde s náma do Litoměřic, umíme si vybírat
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit
Tak jsme doma, ufff, bylo to narocny, ale super uzasny
Moc dekuju za gratulace, jsem z toho totalne v soku, vubec jsem to necekala. Je to naaaaadhera
Takze nakonec jsme si dovezli V1, CAJC, KV mladych a ze dneska V3. Fak jsem stestim bez sebe O to vic, ze vcera finska pani rozhodci byla fakt prisna, VD i D jen litaly a o to vic si toho cajce vazim.
Dneska se polskemu panu rozhodcimu libili vic mohutni psi, takze v nasi tride vyhral Apolluv bracha, cili zase jsme meli velikou radost
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:25
- Nahlásit
Kaccka
Gratuluji,všimla jsem si vás v závěrečkách.U té Finky je to opravdu úspěch,ona se s tím opravdu nemazala - posuzovala naše mladé psí naděje v sobotu a byla jako břitva.
Poslední info mám,že KV feny byla v sobotu druhá z pracovky Absolute Happy White Enny.Fík se nakonec pod Crosbie stal BIS.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:27
- Nahlásit
Zuzana T
Fík měl zase jeden supervíkend
Kaccka
Ještě jednou gratulace,obrovský úspěch,moc vám to přeju
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit
Kaccka
velka gratulace
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
Vsem vam moc a moc dekujeme!!!
Zuzana T
jako britva, tak to jsi vystihla Taky to rada lidi neunesla, pozorovat to bylo vtipny a smutny zaroven
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:14
- Nahlásit
Kaccka
tak tak,našinec špatně snáší kritiku a často nepřeje úspěch druhým,to je naše zlatá povaha česká.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
Zuzana T
Tak podle mě je to i o tom,že zahraniční rozhodčí považují VD za opravdu "velmi dobrou" a hodnotí tak psy,kteří jsou podle nich kvalitní,ale mají nějakou tu chybku,zatímco u nás se bere VD jako prohra.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:24 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Jo je to tak.VD je u nás známka pro hajtru.Sobotní rozhodčí ale dost chybek přehlížela a V rozdávala skoro všem,v neděli to prý bylo obdobné.Na klubovkách se stává,že pozvaní rozhodčí bývají mírnější,než na ostatních výstavách,kde je to více anonymní.Crosbie dříve vyjímky nedělala,ale už se též obrousila ,tu Finku od fletařů jsem už posuzovat viděla a ta teda vyjímky nedělá - je stejně ostrá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
Ahojte, tak my jsme se místo vystavování důkladně zacvičili po oba dny, dneska jsem ještě pilovala práci u nohy a příští týden jdem na to.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit
Vlasta
To máte WT,ja mám dojem ,že my jedem na Mácháč.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit
Zuzana T No na toto téma jsem Ti psala mejla!
|