Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit

Zuzana T
NO přece Eva co před chvílí dorazila ne???

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

Vlasta
Tak to jo To chápu, myslím, že jsi na tom s nervíkama tak nějak stejně jako já , když jsem šla na zkoušky já, tak jsem taky neměla myšlenky na nic jinýho a můj tep vždycky trhal rekordy

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, postoje se povedly báječně!! Hned to hodím na stránky. Je vidět, když někdo umí vystavovat. S Larou je to celkem v poho, ale Bocina se mi hroutí neustále pod rukama - naše vystavování je spíš taková exhibice.
A Bocky postoj se taky povedl, moc jí to tam sluší. Ještě jednou moc děkuju! A tvoje holky tam určitě nevadily. Bocina je poharašená, i když jsme úplně samotné.
Ten Phytovet zkusím a uvidíme. Snad to pomůže nebo bude Lara na výstavu nahatá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit

choco
Já jsem zjistila, že v pátek bylo novoluní a proto jsem byla v sobotu tak nervozní takže příští zkoušky budu vybírat podle fází měsíce - třeba se do nějaké pro mě přijatelné trefím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

EvkaS
Bocinka je jako Greeny? Na toho taky když sáhnu tak se začne vlnit, uhýbat a postaví se do pozice týraného psa.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

Vlasta
Bocince stačí říct slovo "postoj" a už se hroutí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

Vlasta
no to by jsi musela vidět ty " ksichty" ,jaké na mě házela na stole,to se jen tak nevidí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

EvkaS
Zuzana T
Vy ji asi bělici bílou pomlouváte ne??? Zase to tak hrozné určo nebude...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit

EvkaS
No co,třeba vneseš do chovu goldenů zase nový směr,už máme toy goldeny,tak proč né naháče.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, já ti ji klidně půjčím, ať si to můžeš vyzkoušet.
Xichty ala Číňan bez uší jsou rozhodně bezkonkurenční, to mi věř.

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:08
- Nahlásit

jééé ahoj Evi vítej !
myslím že se uvidíme v Třebíčí, asi jsem se zbláznila a přihlásila jsem

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

brookbank
Nezbláznila

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

EvkaS
Ne ne, díky já bych si mohla půjčit jenom něco, co se vystavuje samo a pána tam potřebuje jenom proto, že pes do kruhu sám nesmí - to bych mu možná po týdnech tréninku ani nepřekážela
Jinak slyšela jsi Míšu v sobotu jak se ptá co jsem udělala Greenovi že vypadá jak zajíc??? Tím myslela naši výstavní úpravu.....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

brookbank
Tak to je fajn. Já myslím, že to za pokus vždycky stojí. Minimálně je z toho dobrý trénink a spousta nových zkušeností.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
už máme toy goldeny

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

Vlasta
Jo, to jsem slyšela a rozhodně jako zajíc nevypadá. Sluší mu to. Hlavně ho vyfoť, až bude vyfoukaný tím studeným fénem, jsem na to hrozně zvědavá.

Jo a kdybys viděla Bocku, jak mě nenáviděla, když jsem ji navlíkla do toho prubanu - takovej xicht a uraženost jsem u ní ještě neviděla!!!

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:16
- Nahlásit

EvkaS
o té poslední větě bych se i přela

choco jedete ted do Tábora ? to dělá Mates ne ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

EvkaS
No my to budeme mít těsný jestli to stihneme do LT - jestli ho střihačce dovezou! Na KONO už snad jo - a vyfotit ho asi nestihnu - já jsem si někam uklidila foťák aby mi ho nebrali děti a nefotili s ním svoje noční mejdany a nemůžu ho najít... to jsem našla dobrou schovku co? Někde doma je, ale kde????? Ani nabíječka nezůstala venku!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:21
- Nahlásit

Vlasta
Pošli Greena s povelem hledej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, ale on by určo hledal ve špajzce a nechtěl by se nechat přesměrovat jinam - a ve špajzce fakt není- tuším, že bude někde ve skříni s prádlem, ale ve které a ve kterém oddělení - už jsem ho hledala několikrát.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

Ahoj všem,včera jsme si byli sednut s kamarádem na kazatelně a viděli jsme mimo jiné dvě grošovaný lišky,ty byly tak krááásný. Dostal zákaz je střílet a pak se mi o nich celou noc zdálo
Zuzana T
Páníček s Arkinem jsou náhodou super, já se na ně vždycky na cvičák i tábor těšila, byla s nima psina, a protože i v době svýho největšího vrčákování na psy, bral Arkin našeho Sama na milost,tak jsme mohli s páníčkem kecat

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:05
- Nahlásit

brookbank
No chtěli by tam jet v sobotu, ale dneska se dozví,jestli to vůbec bude,protože má jít prý s čubou na operaci nebo co...
A včera teda Ellie hezky donesla aport i s předsednutím a hlavou nahoru, bez šourání se na posledním úseku, to je teda co říct ) Ale že to ukazuje jenom nám, potfoooráá )

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit

Vlasta
No jen jestli ho mladí nenašli a te´d ho schovávají před Tebou, abys s ním nefotila psy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:14
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
už máme toy goldeny to jsme teda u LR napřed - máme toy, standard i obří, tzv.Jumbo neboli HorseLR

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit

Ketrin
Ještě jsi zapomněla na pracovní línie!

V MIlovicích byl někdo s pracačkou goldenkou - úplně tmavou a maličkou - Greeny by ji snad překročil - ale nesoutěžili s ní.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:20
- Nahlásit

Vlasta
Jj,ta byla s námi v E Teda s Martinem a Ellie

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit

choco
Hele taky mě to napadlo, bo moje skrýše jsou celkem profláklé. Třeba sladkosti aby nebyly ihned pozřeny jsem dávala mezi igelitové tašky, k žehličce apod - a vždycky byli nalezeny a snědeny!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit

choco
Aháá a jak dopadla?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:26
- Nahlásit

Vlasta Abys jednou nedopadla jako já, že po příchodu domů klíčky od auta a ovladač od garážových vrat pečlivě uložím do mrazáku.

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit

A včera teda Ellie hezky donesla aport i s předsednutím a hlavou nahoru, bez šourání se na posledním úseku, to je teda co říct ) Ale že to ukazuje jenom nám, potfoooráá )

choco naprostou s vámi soucítím...ta moje černá "mrcha" taky dělá, ale jak má obecenstvo tak uroven klesá a klesá ale já na ní vyzraju :d

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání