Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

Petra Bailie
No ty jo, tak drzim palce at to zvladnete.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:29
- Nahlásit

Petra Bailietak snad máte nejhorší za sebou a teď už bude jen lépe - držte se, myslím na vás.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit

Dneska nikdo?My za chvíli odjíždíme do Prahy, o víkendu mám školu a v pondělí zkoušku,tak budu na příjmu až v po odpoledne. Tak si užijte víkend!

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

jana33
A kde tady v Praze přebýváte s celou smečkou? Já vidím víkend bledě,bude nám chcát....a to MArtin slíbil,že bude házet v L....tak to bude nadšený v tom chcanci..

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:31
- Nahlásit

Jo a hodně štěstí u zkoušky Martin se upsal nedávno jedné škole taky,takže v říjnu hurá do lavice

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit

choco
Tak ať hází pořádně v tom L....... Já to taky vidím bledě, bude pršet celý víkend, ale zase pro psa je to lepší než kdyby bylo horko. Já si holt obuju gumáčky, nasadím pláštěnku a nějak to přežiju.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:54
- Nahlásit

Děkuji všem za podporu, vaše palečky pomohly, Bailinka je úplně úžasná, o štěňátka se pečlivě stará, jako by se nic nestalo, vůbec se od nich nehne a nedovolí žádnému vzdálit se od cecíků, hned ho strká zpátky. Má spoustu mléka a bez problému kojí, štěňátka se mají čile k světu a přibírají před očima. Pejsci jsou hodně tmaví po mámě, jeden je naopak skoro bílý, holčičky tak něco uprostřed. Jdu chystat mlsánky pro Bailinku - žloutky, máslo, glukopur a calcium citrát - takový koncentrát pro výrobu mlíčka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit

Petra Bailie super, to jsou dobré zprávy, jen tak dál Bailie je bojovnice

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

Vlasta
Jo to on se bude snažit

Petra Bailie
To je dobře, že jí je už líp Na štěníska jsem zvědavá a těším se,až budou fotečky cvalíků ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit

Petra Bailie
No tedy - ta je fakt statečná, chlupatice jedna!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak super,já si myslela,že se Bailie jen tak nevzdá a hlavní je,že se mrňata cpou a přibírají ,brzy všechno doženou.Udělej si vitaminovou bombu taky pro sebe!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:07 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Už je obsazení klubů na Konopiště - tady:
http://www.mediaservis.eu/net/
a mě přešel humor, je nás ve třídě 14.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:40
- Nahlásit

Taky si moc nevyskakuju - nás je 12 v sobotu a 9 v neděli. No ale zas to není 21 jako v mladých...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit

.bilksa
Tak to jsem čekala,že Konopiště bude víc narvané.Goldenů v ČB bylo něco přes 100 a tady přes 120 v sobotu ,v neděli na stejno.No ta tř, mladý u fen je výživná!Já jsem si dneska ostříhala Cayru a budu s ní jedna z nich.A babiček je 7

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit

Ahojte, hlásím návrat z WT v Milovicích a máme v L 6.místo z 9 účastníků. Poslední disciplína byla osudná a ztratili jsme na ní moře bodů - ale jsem spokojená - prošli jsme!
Byly tam dvě úžasné anglické dámy - rozhodčí - a byly skvělé!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 22:58
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, vzpomínala jsem na doby, kdy jsme byly s Charlottkou v mladých a jsem ráda, že už tam nejsem.

Vlasta
Tak obrovská gratulace!! To je parádní. Jste prostě šikulky.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 23:06
- Nahlásit

Vlasta
Vlastí gratulujeme, i když jste měli určo na víc. Greeny si to hold pokazil na té poslední, fakt škoda veliká, moc mu to jinak šlo a jste oba hrozně fajn Tyjo, zlaťáci se mi líbí čím dál víc ;) Doufám, že vás ještě někde potkáme. Musím říct,že se cítím mnohem líp,když jen pozoruju

Jinak Ellie s Marťou strašně překvapili a potěšili Dostali třetí místo a volbu rozhodčích - ale nevím,jestli vám mám říct jejihc povedené číslo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 08:02
- Nahlásit

choco ty jo, já jsem ostuda - vůbec jsem si Vás tři nespojila a ani jsem Vám nešla pogratulovat - tak činím dodatečně - to je super jak byli šikovní!!!!!!!!!!!! Tedy já jsem tam byla dost mimo, ještě že jsem si nevzpomněla včas na červenou hlavu, protože tam byla ještě třetí - a mě ne moc sympatická - a já bych šla družit...... Tak ještě jednou vééliká gratulace!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 08:50
- Nahlásit

choco Ještě dneska jsem unešená z těch rozhodčích - ty byly nepřekonatelné - mě se strašně líbily, takové anglické dámy, usměvavé, sympatické - fakt super - ještě že neumím anglicky napsala bych jim mejla jako poděkování za radu co mi daly.

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

Vlasta
Ale vždyť jsme si pogratulovaly navzájem Ono je to fajn pocit i bez gratulací, doufali jsme,že aspoň prolezou,ale tohle byl moc pěkný bonus )) Doufám, že je to bude bavit dál...Taky mi chvilku trvalo než mi došlo, že jste to vlastně vy - pomohlo, když jsi řekla, že si jdeš pro Greena do auta, to se mi rozsvítilo
Ale vůbec si nevybavuju tu třetí červenou hlavou

Jo rozhodčí byly fakt hodně milé dámy a klobouk dolů, že v takovém věku tohle celodenní pobývání v lese zvládnou A co vám ty dvě radily?

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 13:24
- Nahlásit

A jo,už vím,kterou myslíš...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:32
- Nahlásit

Vlasta
choco
Gratuluji k úspěšnému zvládnutí WT.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit

choco No Greeny mi skáče po dumíkovi když mu ho beru, jako pustí ale chňape po něm - a ona jenom povídá ať ho dám dolů - vzala mi dumíka, dala si ho ke kolenům a jenom na Greena že ne,ne a on toho hned nechal a normálně ho předala dál - a v pohodě, potom u třetí dispciplíny jsem se už řídila její radou a přestal s tím - jasně blbost která mě měla napadnout dávno, ale daná od rozhodčí na zkouškách - pěkné ne??
My jsem se před chvílí vrátili ze cvičení, zkoušeli jsme kachnu z vody - Greeny v pohodě přestože to bylo poprvé. Jsem mrtvá!
Zuzana TDíky moc za gratulace - měla jsem tam kamarádku co se jela podívat a té se tam tak líbilo, že příště už se těší že pojede zase - to si asi počká, chci udělat vodní práce v červenci - tak asi na další hned tak nepojedu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit

choco A jo,už vím,kterou myslíš..
a máš stejný pocit??

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit

ahoj
teda Vlasto, po včerejšku ještě jet cvičit? tu je to všechno mrtvé, včetně mě...Faith se skoro nehýbe )) ale mám z ní radost ! dámy bábinky rozhodčí byly fakt super, to jsem na WT za ty roky ještě nezažila...všechno v klidu, pohodě, po skončení disciplíny poradí, na každýho psa si šáhnou, super. a i když to stálo třeba uplně za prd, řeknou ti "well done"
choco, díky za společnost a dofám že se na nějakých WT zase potkáme, my v E, vy v L

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:09
- Nahlásit

brookbank my jsme - mimo mě - v pohodě, Greeny dokonce cvičil s elánem, už jsme i zkoušeli přechod přes fenkou označkované místo.... naše osudná disciplína doma to šlo dobře, asi jsme nezvolili ten správný pach co se mu včera tak líbíl!
Právě prohlížím fotky ze včerejška - od Evči - vypálila mi je na CD, ale nějak se s tím nemůžu popasovat, musím počkat na děti. Jo a Eva byla taky cvičit - máme nový revír, tak jsme ho byli vyzkoušet.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:17
- Nahlásit

Vlasta
I ty hujere,aby jsi nebyla zase v nemilosti...
Tak to je fain,že bere kachnu.
Já včera ostříhala Cayru na Kono a dneska začala chuděra hárat,ještě nemá 9 měsiců.Pánečci jsou zklamaní,těšili se.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit

Zuzana T Hele, kašlu na to,to už stejně nevylepším, Jolča včera složila PZ v 1.ceně a jsou skoro o rok mladší - ta je dobrá co??
My se k tomu možná taky dopracujeme,ale já asi budu muset k psychiatrovi včera jsem byla nervozitou tuhá a normálně jsem ani nemohla usnout jak adrenalin pracoval.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:28
- Nahlásit

Vlasta
Kdo je Jolča?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit

Zuzana T Ciruška přece... ale s tou druhou mladou..

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání