Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:22
- Nahlásit

Žanet M
Ahoj, tak tož vitaj! A honem postni nějaké fotky! Jsem hrozně zvědavý, protože my máme defacto vaší tetu - Broock Caritin Sen...

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:30
- Nahlásit

Žanet M
Jo a na ty granulky se podivej treba sem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10213_0.html

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

Tak to nás těší! Prohlížela jsem si Broock na fcb a stala jsem se fanouškem- moc se mi líbí. Sven a Carita jsou našeho Buddyho babička s dědou

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:38
- Nahlásit

Jj, děkuji za odkaz, dočetla jsem se, že jste vaší Broock krmili Platinum Natural- byli jste spokojeni?

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:50
- Nahlásit

Žanet M
Krmili a jeste porad krmime, spokojeny jsme, Bruca taky, misku vzdy doslova "vysaje". Odpad je dobrý. Grantule jsou to lisovane za tepla, nejsou tedy prazene a nekrupaji a daji se rozmelnit mezi prsty. Nicméně jsem byl poučet, že ta kukuřice v kuřecím a asi i ten ječmen v jehněčím co je v tom obsaženo, jako že prý ne-e a prý za tu cenu co za ně dávám (za kureci cca kilo za kilo) bych mohl mít lepší krmivo. Poohlížím se po jiném krmivu, protože plánujeme štěňata a podle toho musím upravit i jídelníček pro Brůču. Takže asi tak.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 10:51
- Nahlásit

Žanet M
Ještě bych dodal, že chci teď dát na radu a zkusit Artemis. (ahoj Zuzko )

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

Žanet M Taky vítám nového člena. Já krmím Pro - planem a taky spokojenost.

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:30
- Nahlásit

Děkuji za přivítání Pro-planem jsme začínali, ale bohužel ho později odmítal.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:36
- Nahlásit

Žanet M
Pro plan jsme davali prvni rok, pak to zacal taky odmitat (i jejiho do te doby nejoblibenejsiho lososoveho) pak jsme zkusili hills nature best, to ale skoro plivala! Tak nam kamaradi privezli vzorek platinum z vystavy (myslim, ze si o nej muzes i napsat) a bylo rozhodnuto, od te doby (rok) krmime timto.
Ale jak tikam, zkus se take podivat (neva ze tykam?) na Artemis, Canine Caviar...

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:43
- Nahlásit

Míra A: určitě mi nevadí tykání- naopak jsem ráda, my jsme toho vyzkoušeli celkem spoustu- Pro plan, Eukanubu, Hills- ten také plival a ted jsme na Royal Canin, které mu také přestává chutnat, když dostane maso, tak to slupne jako malinu, ale u granulek dělá drahoty. Proto mě zaujalo Platinum a Artemis vzhledem k většímu podílu masa.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:53
- Nahlásit

Žanet M
My byli poslední rok spokojení s Platinum a pes taky, jak jsem už psal výše, tak chci přejít k Artemis, kvůli plánované březosti. K Artemis se ti vyjádří Zuzka až se tu objeví, ale ta je také spokojená. (Tedy její holky)
No a taky koukám sem, ze brácha Archie je v rodokmenu sám... nedoplníš ho tam ?

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:58
- Nahlásit

Vlasta
Zdar, tak te deticky pustili k pocitaci?

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:03
- Nahlásit

Míra A: JJ, je mi to jasné, že budete chtít měnit kvůli plánované březosti. Nechala jsem si od Platinum poslat vzorky a uvidíme, jak mu budou chutnat. Jinak odebírám krmivo u paní Evičky Píchové, tak jsem se dívala, že bych u ní také Artemis mohla kupovat.

Jinak bych našeho Arnolda- Arčíka bráchu ráda doplnila, ale zatím nevím, jak na to

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:09
- Nahlásit

Žanet M
Chutnat mu budou určitě. Voní tak, že bych se do nich pustil sám
Jmenuje se Arnold? Můžu ho tam nandat i já když budeš chtít.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:14
- Nahlásit

Žanet M
Jo Evička... nejedeš náhodou na Albeř? To bychom se tam potkali...

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:19
- Nahlásit

Míra A: dle PP se jmenuje Arnold, ale doma mu říkáme Buddy. Tak to bych byla ráda, když by jsi nám ho tam mohl zadat.

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:25
- Nahlásit

Míra A: na Albeř chceme jet v červnu, ale bohužel je termín v červnu už zaplněn, tak jsme tam přihlášený zatím jako náhradnící, ale pí. Evička na nás prý bude myslet, když se něco uvolní. Ty se tam s Broock chystáš v červnu nebo v srpnu?

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:30
- Nahlásit

Žanet M
Je to tam

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:32 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Žanet M
My jedeme v srpnu, protože v červnu nemůžeme pro změnu my. V srpnu jede i Zuzana T.... pojed taky, mohli bychom z toho udělat setkání CZpesáků

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:34
- Nahlásit

Míra A: Tak super, děkuji

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

Tak to je škoda, že my v srpnu letos nemůžeme Snad příští rok nebo na nějaké výstavě se uvidíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 12:57
- Nahlásit

Mira A Ahoj, no jo na chvíli a s kecama - odbíhám od vaření a žehlení - to víš my baby to máme složité...

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:17
- Nahlásit

Vlasta
Tak jim nandej dlabanec na talíř a hurá k počítači a až se budou chtít po obědě rozvalit zase u pc, tak je nažen na pradlo a pak se psama ven!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

Mira A Noo, jako myšlenka není špatná, ale realizace by vázla
Ráno jsem byla se psama na louce - bylo úžasně, nikde nikdo, slunce svítilo a ten klid - to byly panorámata - o víkendech chodím vždycky ráno, bo odpoledne za krásného počasí je tam spousta kynologů, kterým za špatného počasí asi psi nečůrají nebo co

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:50
- Nahlásit

Ahoj,
koukám, že tady proběhla menší revoluce jinak my se taky chystáme v červnu na Alběř, tak třeba se tam s někým potkáme

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

Žanet M
Zdravíme nové diskuzníky!! Naprosto chápu váš problém s granulema - taky mi Charlotte nechce žrát granule. Až se odstěhuju od našich, zkusím BARF, protože po mase jde jak divá.

My jsme zkoušeli Hill´s, Eucanubu, Royal canine, Fish4dog, teď jí míchám Acanu sport a agility s Royal canine pro štěňata - aby přibrala. Ale musím jí do toho zamíchat drobet konzervy, jinak na to prdí.

Dnes jsme byli 2 hodinky cvičit a po počáteční nervozitě, kdy jsem ji nemohla dostat z auta - viděla flintu pracovala pěkně.
5x jsme slídili v rákosí a k tomu 5 aportů. Nejprve jsme stříleli jen z poplašňáku, pak i třikrát z brokovnice a dobrý. Měla jsem z ní radost.

Jen my občas zatluče aport, když slídíme a bažant je např. hodně pod rákosím, tak ho zkusí zvednout, a když to nejde, tak to raději vzdá a přijde bez něho. Ale když s ní k němu dojde, tak ho zvedne a přinese.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Amarinka
No jak koukám,ty potřebuješ slyšet jen negativa,což ti např.posloužila svou nedobrou zkušeností Ančí.Mimochodem Aničko,v té době,co líčíš byl Žufrik neřízená střela,to nepopřeš a dělal si z tebe dobrý den.Taky chápu,že se ti nelíbilo počínání výcvikáře,když zřejmě nehodlal Ž tolerovat pobíhání po cvičáku.Nevyhovovalo ti to,změnila jsi cvičák a jsi spokojená.Co ale nepochopím u Amarinky je to,že ještě nikde nebyla,o lovečině ví kuloví a soudí dle názorů 2 frekventantů.Jak píše Vlasta,někdo hold se chce něco naučit,někdo chce vše svalit na výcvikáře.To,co píšeš o aportu je také pěkná pitomost.Aportovat míček je něco úplně jiného ,než zhaslá zvěř.Pes je většinou nabádán k tomu,aby nehonil slepice,kachničky ve vodě,aby nevyhrabával myši,či neterorizoval domácí kočku a pak po něm chceš,aby vzal do huby mrtvé zvíře.Jen málo z nich to umí vzít správně ,ze země a neblbnout s tím..Jak ho to naučíš - ukážeš mu to sama názorně?To že aport nabídneš s povelem psovi k uchopení není nucení a jestli si to myslíš,tak zůstaň u výcviku poslušnosti NO,která ti zřjemě jde a do lovečiny se nepouštěj.
Žanet M
Magdalena N
Zdravím nové členky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:47
- Nahlásit

bilksa
tedy vy budete v sezóně nabušený

Žanet M
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:26
- Nahlásit

Zuzana T, bilksa : děkuji za přivítání

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:27
- Nahlásit

Žanet M
My jsme se viděly v Ml.Boleslavi a v Praze na výstavě,že jo ?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání