| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 11:43
- Nahlásit
Balu 29
Jůů, vítáme flatíky, to bude nejspíš můj třetí pes, ale až se odstěhuju od našich.
Do Bolky se chystáme, tak se tam uvidíme, i když asi budu mít problém, poznat vás. Spíš se přihlaště vy - budeme v otevřené.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
bilksa
A ty jsi jako k poznání líp,jo?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:11
- Nahlásit
jana33 Už chystáš dort z prasečích nožiček?? - zítra má svátek Františka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:15
- Nahlásit
Ketrin
Faakt? o víkendu asi budeme slavit dvojnarozeniny. Rozárce je dneska pět, Fanča je 19. tak to spojíme, tak budeme tvrdit,že je to i se svátkem. Hračku pro každou už máme,ale stejně jim to sebere Samoušek a dá jim to,až se mu zlíbí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:18
- Nahlásit
jana33 Teda ten březen je nabitej - u nás taky, psíma i lidskýma narozkama se jen hemží
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:20
- Nahlásit
bilksa
Nás nepřehlídneš, sme totiž křížený s ridgebekem!
Budeme v dorostu. Sem zvědavá kolik se nás sejde, minulej rok tam byli flatíci 4.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:22 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin
No dyť, my jsme taky jarňáci Já mám kamarádku, tak je 1., já 2., jedna paní odsud 3., kamarád 4., další 12. k tomu Karlova matka taky v březnu, moje bába taky v březnu a ještě ke všemu je Josefa plus ty psí holky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
Balu 29
Chystá se hodně mých kamarádů s flatama, tak se to tam bude černit...
Já jsem zvědavána goldeny, loni byla celkem konkurence, mám vždycky smůlu, přihlásím do třídy s největším počtem...
jana33
No jasně, najdi nejmenší goldení fenku a to budeme určo my...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
jana33
Ketrin
my začínáne květnem
Balu 29
a použila jsi někdy kval.psí kosmetiku?Zkus to,takový kondicionér od Héry na dlouhou srst na vrkoče docela pomůže.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:36
- Nahlásit
Zuzana T
Používám speciální šampon na černou srst....za 14 dní jdeme na úpravu do salonu, tak nás tam snad nějak zkulturněj
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:38
- Nahlásit
Jste tu někdo z Prahy ? Co takhle retrívří výlet ???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
Balu 29
Bejvávalo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:44
- Nahlásit
Balu 29
Věř Zuzce, to je odborník - na její radu jsem taky začala používat šampon od Héry a je skvělej.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:52
- Nahlásit
bilksa
Fajn, vyzkouším a napíšu, děkuji
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Balu 29
Já jsem Pražák - t.č. holka ze Záběhlic
Bilksa
já to mám také odkoukané
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
Balu 29
Jestli to není tajemství,kam do salónu jdeš?
Ne ve všech vědí,jak se upravuje goden nebo flat,nejdříve si to zjisti.
Černej šampon je dobrá volba,ale jestli máte neposlušnou srts,tak je potřeba i ten kondík.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:10 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit
Balu 29
Mám dvě flatky, používám Héry nebo Bio grom pro černou srst a jako kondicioner se mi dost osvědčili "lidské" pro rovný účes, které se nesplachují
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:11
- Nahlásit
Zuzana T
Zrovna dneska jsem objevila salon Marcato na Praze 5 - podle stránek a fotek vypadá slušně, tak to půjdeme vyzkoušet.
Ale upřímně nemám moc velký iluze, že se nějak dobře umístíme, protože jsem nedávno byla u chovatelky flatů, kvůli radě s vystavováním ( ne u naší ) a ta Balíka ohodnotila hodně kriticky, prej se nemám na výstavu ani hlásit. Údajně, má zadek výš než kohoutek, křivě chodí atd, odcházela jsem s pocitem, že mám doma křížence ( nic proti voříškům ) a ne psa s PP.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
Balu 29 V tomhle věku je hodně brzo na podobné soudy, hlavu vzhůru
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:15
- Nahlásit
Balu 29
ještě nehaž flintu do žita,je to přeci jen dorostenec a roste.Někdy je lepší na ně moc v růstu nekoukat a počkat,co se vyloupne.Na výstavu,kór oblastku jděte,alespoň si to ošaháte,v dorostu o nic nejde.
No vidiš - Mája má flaty,tak s tím má zkušenosti.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:32
- Nahlásit
Vím, že o nic nejde, jen mě to v tu chvíli zamrzelo. Hlavně ať sou ty naši hafani zdraví !!! Po předchozí zkušenosti s goldenkou - (měla 4 DKK a zemřela na rakovinu lymfatickejch uzlin v 6 letech) mi jde o to,aby to byl Balů v pořádku a byl to fajn kámoš !
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
Balu 29
fuj,to máš tedy za s sebou ošklivou zkušenost.Neboj a mysli pozitivně.
Já také musela nechat uspat ještě mladou fenku.V 5 letech měla poúrazový osteosarcom.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:41
- Nahlásit
Balu 29
Marcato je fajn,je to chovatelka koříků,ale fakt dobrá
A jak píše Ketrin, v tomhle věku je na soudy fak brzo. A teď si to aspoň ošaháte. Hele my když si brali před rokem naší nejmladší labradorky,tak tam měl chovatel i dorostence černýho kluka - prohnutej hřbet, kolíbavej pohyb, prostě jak lidskej puberťák a teď v Brně dosttal res.Caciba.
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:44
- Nahlásit
Holky, okamžitě změna tématu ! Taky u vás tak sluní svítíčko ? Vidím to na mrazivou procházku. Kromě fletího chlapečka mám doma jětě jezevčandu - to je hlavní velitelka našeho menšího zvěřince! Kam chodíte venčit, dáme někdy sraz ? Balík je milovník všeho živého, každému hrozí ulízání k smrti !!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:46
- Nahlásit
Balu 29
Nesvítí,od včerejšího večera chumelí, asi tady definiivně zapadneme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Tady střídavě svítí a chumelí, nádhera - ať žijou zimní sporty a bahno se odkládá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:52
- Nahlásit
Balu 29
No my bychom venčit společně mohli,u nás jsou podmínky:jenže ml.čuba je před háráníma už dva měsíce dohání všechny samce k šílenství,tak se raději separujeme.
Na Žizkově svítí slunce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:54
- Nahlásit
Ketrin
Jj,bahno je fuč,to je pozitivum,ale máme po cvičení,to je negativum. On si člověk nevybere v létě bude zas moc hic
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:57
- Nahlásit
Zuzana T
Chápu, ten můj puberťák by ji určitě znásilňoval
Co máš za pesana ?
|
Balu 29
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
jana33
My teda cvičíme nejen když je sníh, ale i v chumelenici ! V sobotu na cvičáku nesněžily vložky ale VLOKY, skoro nebylo vidět!
|