| Autor |
Zpráva |
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:54
- Nahlásit
Petra Bailie
Petro moc blahopřeju j ženichovi. Je krásný. A hlavně zdravý
Já teď hledám ženicha pro Rozárku. Ta mi s Cerol taky dělá radost. Minulý týden jsme absolvovali patelu a oči a všechno negativní.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:04
- Nahlásit
Marie Šustová
Tak jsem si vás dovolil přidat na FB.
|
Žanet M
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:05
- Nahlásit
Koupili jsme na zkoušku našemu Buddymu malé balení Artemis, tak jsem zvědavá jak mu bude chutnat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:07
- Nahlásit
Žanet M
Aha to mi připomíná, že jsem chtěl taky...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:17 - Změnil/a: Petra Bailie
- Nahlásit
jana33
Za ženichem se chystáme každou chvíli, ale jestli to vyjde, to je samozřejmě ve hvězdách. Několik rezervací už mám, ale dokud nejsou štěnda na světě, chápu všechny domluvy jako předběžné. Víš jak je to s tím porcováním medvěda...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
Mira A
FB potvrzený ....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Petra Bailie
ahoj Petruš,také se chystáš na štěňátka?My měli už hárat,čuba se s tím courá.Moje plány byly odštěňátkovat do prázdnin,ale jak to tak vypadá,protáhne se to.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
Marie Šustová
To jsem zvědavá, co vybereš. Flatům teď svítí jasná hvězda, jestli se vám chovatelům podaří udržet zdraví, budou mít lába a goldeni ve flatech fest konkurenci!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:25
- Nahlásit
Petra Bailie
Je mi to jasný. Dám jim kontakt,ať si to rozmyslí. Víš jak, řeknu jim,co si myslím,ale zas je nechci nějak přesvědčovat nebo moc doporučovat,nikdy nevíš,co se může stát,tak abych pak z toho neměla blbej pocit. A hlavně oni mi řeknou - hlavně ať to vypadá a je to prdlý jak vaše Fanča nebo ještě lépe - fakt tím Samoušem nebudete krýt, my bych po něm štěně chtěli
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:27
- Nahlásit
Zuzana T
Tsss,si myslíš,že bude hárat,jak ty budeš pískat při cvičení tě poslouchat musí,tak aspoň něco si udělá podle svýho
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:33
- Nahlásit
Petra Bailie hodně štěstí - ať se to povede!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:33
- Nahlásit
Petra Bailie
Moc se mi líbí tento pes, http://www.velvethunters.com/dice.htm nebo tento ale ten teď kryl jednu fenu z ČR, tak pro mě trochu ztratil na atraktivnosti
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:39
- Nahlásit
jana33
to jsem zvedavy jak dopadneme my. Propocty rikaji ze by to mohlo byt jiz od pristiho tydne dal...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:40
- Nahlásit
Marie Šustová
Mě se víc líbí ten holanďan, ale já flatům moc nerozumím a v rodokmeny jsou úplně španělská vesnice. Každopádně přeji šťastnou ruku!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:40
- Nahlásit
Zuzana T
Cruft pobezi online - nebudes nahodou sledovat? Pripadne fandit?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:42
- Nahlásit
Petra Bailie
Mě taky ale už má svý léta ....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:45
- Nahlásit
Mira A
já osobně
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:47
- Nahlásit
Zuzana T
Wau, to mi nenapadlo. Jedes s Hubikovyma? Budes predvadet? Nebo jen na cumendu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Mira A
blázníš,jen na čumendu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:55
- Nahlásit
Petra Bailie
Budou letos WT na Konopišti?Byly moc prima.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
Zuzana T
No u tebe clovek nikdy nevi.... ale jeste mi napadalo, jestli tam neberes lexynu ssebou z urcitych duvodu/povinosti...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:02
- Nahlásit
Mira A
Ty jsi dneska samá sranda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
Zuzana T
WT na KOnopišti nejsou v plánu jak jsem se dočetla v plánu činnosti RS - škoda, taky bych na ně jela, je to blíž než do Třebíče a nebo Českých Budějovic.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
Vlasta
tak to je škoda,byly pěkné,na dobrém místě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:00
- Nahlásit
Zuzana T
Jo podle fotek byly moc hezké a jak jsem slyšela, chtěli z KOnopiště udělat takové jako hodně známé prestižní WT konané ve stejný termín každý rok - to prostředí by se k tomu hodilo - ani nevím proč to neklaplo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:02
- Nahlásit
Vlasta
no já mám vůbec ke kono kladný vztah
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
Retriever sport chce všechny WT se zahraničními rozhodčími, takže Konopiště leda pod Retriever klubem. Letos už se to asi nestihne, ale příští rok to doufám půjde. Ty terény jsou tam naprosto perfektní, disciplín se nabízí mraky na první pohled, jedna hezčí než druhá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, Ty přes ty hony viď? Mě se tam líbí i klubovka, sice jsem říkala že nepojedu ale teď zvažuju výlet - třeba jen na jeden den - ještě uvidím. Ale je to i pro cizince takové celkem známé a prestižní místo ty WT by se tam fakt hodily.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Petra Bailie
Tomu nerozumím, zahraniční rozhodčí mají něco proti Konopišti???
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:11
- Nahlásit
Vlasta
Zahraniční rozhodčí ne, ale organizátoři chtěli, aby to byly WT pro české psy s českými rozhodčími za české startovné, takže se Konopiště jaksi bohužel nevešlo do termínové listiny.
|