Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:39
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Nebyl, furt to můžeš dohonit..
Mira A
No zase kdyby to bylo u psa který je vyhrávací tak bych to brala jakože čím více CACů - tím více ADIDAS že jo!
Ale to u nás nehrozí, my jsme ho dostali asi náhodou. Teď jsem řpihlášila Litoměřice - jsou kousek, tak pro VD nepojedeme daleko

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 14:46
- Nahlásit

Mira A
ano ten

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:04
- Nahlásit

Tak jsem se přece jenom vydala pocvičit - konečně jsem donutila taťku, aby mi vyndal poplašňák z trezoru, tak dnes i se střelbou.

Reakce na střelbu ještě není úplně v pořádku, ale udělali jsme 5x marking a jednou slídění s dohledávkou a pracovat nepřestala, tak myslím, že opět pokrok vpřed.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

bilksa
Tak gratulace veliká

Mira A
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:01
- Nahlásit

bilksa
Tise závidím... nemám teď na B. vubec čas. Kvůli práci...
A taky gratuluji...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
super,šikulky.No já mám s Lexy také pocit velkého pokroku,ale atmosféru zkoušek bohužel nenavodím.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:20
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to já mám pocit zmaru ne že by nebyla šikovná,ale aby se pořádně soustředila a nekravila,musela by předtím tak na deset hodin na procházku ale má na to ještě nárok

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:47
- Nahlásit

jana33
Také bych se velice divila,kdyby jste si vybrali klidné štěňátko.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 19:51
- Nahlásit

Zuzana T
Je fakt,že to by k nám nezapadlo.Ale upřímně - Fanča je přesně ten případ,kdy nastane totál průšvih,když si takový štěně vyberou lidi jako svýho prvního psa do města a představujou si,jak pejsek bude hodnej a klidnej,je to přece labrador. Pes neposlouchá,dělá průšvihy, z bytu udělá kůlničku na dříví a dřív nebo později to přestane pánčeky bavit.
Btw dnes jsme byli na kontrole kvůli panostitidě a Duchek zkonstatoval,že Fanča chodí tajně do posilovny nebo si někde zobe anabolika,že má tricepsy jak boxer

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:17
- Nahlásit

Všem moc děkujeme za gratulace. Ještě není vyhráno, pořád vidím, že tam ještě malá nejistota je, ale opravdu oproti tomu, kdy si sedla na 2 metry ode mě a nesplnila jediný povel je to opravdu pokrok...

Zuzana T
To, co se bude dít na zkouškách raději nekomentuju, vím jistě, že vypadneme, otázka je, po jaké disciplíně...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:23
- Nahlásit

bilksa
Hele,když jí nebudeš věřit a budeš to přivolávat,tak vypadnete opravdu

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 21:50
- Nahlásit

jana33
Já už to beru fakt srandovně, dyť o nic nejde, tak holt budeme chodit zkoušet...

Znáš to, každý ví, co má doma, a co může očekávat.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:23
- Nahlásit

Znáš to, každý ví, co má doma, a co může očekávat.
To si asi psi říkaj taky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:34
- Nahlásit

jana33
a dost často
Tak nám dneska díky typicky jarnímu počasí odpadl cvičák.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:40
- Nahlásit

Zuzana T
To se nedivím,my jsme taky zapadlý vlastenci

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:40
- Nahlásit

Zuzana T
Ja jdu za chvili ven, taky je azurovy pocasi. po snehu ani pamatky.
Budu se toulat po Berline...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:54
- Nahlásit

Mira A
no toto,jak to,že u vás nesněží?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:56
- Nahlásit

Zuzana T
To jsou zas ty německý výmysly

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:59
- Nahlásit

Zuzana T
Asi proto, ze snezi v te nasi ceske kotlince
Zkusim neco pofotit a vecer se pochlubim....

jana33
No jo no....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:02
- Nahlásit

Mira A
My dnes ráno fotili zasněžené sídliště a posíláme to Petrovo dceři a jeí rodině na FIJI,aby si zavzpomínali na lednovou návštěvu při koupeli v moři.

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:04
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je dobry...

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:21
- Nahlásit

Zuzana T
Vám ruší cvičák díky sněhu?? My tedy cvičíme kdykoliv, i když leje jako z konve. Ale je fakt, že co jsem tak slyšela, jsme vyjímka. Blázni, no...

U nás sněží jen tak drobně a já bych zrovna brala pořádnou sněhovou nadílku, abych mohla vyrazit ještě na běžky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:23
- Nahlásit

bilksaNejste - já jsem dovařila oběd a za chvíli vyjíždím na výcvik taky..
No a bez mučení se přiznám, že se mi nikam nechce, ale mám to domluvený tak jedu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 11:38
- Nahlásit

Vlasta
Tak alespoň, že tak...

My máme jít večer na ples, ale vůbec se nám nechce...

amarinka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:15
- Nahlásit

Poradíte mi někdo dobrej cvičák na loveckej výcvik pro zlaťáka? Úplně nejlíp někde okolo berouna, nenašla jsem tady tím směrem nic. Když jsme žili v německu,cvičila jsem s ovčákem, takže třeba s poslušností si poradím, tu má Aron myslím hodně dobrou, ale v loveckým tápu. Nechci na ten retrívří výcvik do těch koloděj, mám tto daleko a hlavně tam mi ty donucovací metody neseděj. Pak jsem objevila nějakou nikovu školu, ale tam jsem koukla včera na web a bylo to tam docela hustý. A do dneska zmizela celá návštěvní kniha, tak to na mně působí hodně nedůvěryhodně. Prosím vysvětlete mi jak to tady v Česku s těma psíma školama vůbec chodí, nějak tomu nerozumím. Tady se nevydávaj žádný certifikáty kvality a tak?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:20
- Nahlásit

amarinka
Ad Koloděje - nevím, o jakých donucovacích metodách mluvíš,chodila jsem tam dva roky,jezdila na tábory a jedinou donucovací metodou,kterou jsem tam zaznamenala,bylo podržení aportu v mordě,když pes nechtěl nosit nebo plival.
Další retrívří cvičák je v Říčanech a v Újezdě, pak u Kralup nad Vltavou, směrem na Beroun asi nic.
Certifikáty kvality se v Česku opravdu cvičákům nevydávají. Jediným ověřením kvality jsou reference od lidí,kteří se výcviku účastní

amarinka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

Dík za odpověď. S těma kolodějema se omlouvám, ale známá tam taky chodila a viděla jsem videozáznamy. U mně to co dělaj je jasnej nucák. Ale jsem tady zpátky chvilku, tak třeba na to tady koukáte jinak. Dělala jsem sport psa a aport na clicker měl moc hezkej. Teď mám zlaťáka a aport máme taky na clicker a dělá ho dobře. Je mu rok a nosí dvoukilovku, sedí v klidu u nohy, pro aport i zpět běží hodně rychle, nepřekusuje, přesně dosedá přede mně. Po horký stopě taky vyrazí jako čert a dá se i výborně odvolat. Ale třeba hodit bažanta nebo zajíce si netroufám to právě nevim, co by s tim dělal. A v tom bych potřebovala někoho, kdo mi dobře poradí. Ale jinak moc děkuju.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:55
- Nahlásit

amarinka Doporučila bych Koloděje. Byla jsem několikrát na jejich táborech a moc se mi líbily. Mají spoustu zkušeností, už jim "pár" psů prošlo rukama. O donucovacích metodách nic nevím - silně pochybuji, že by se tam praktikoval nějaký nepřiměřený nátlak. Pokud jde o nikovu školu - prolítla jsem stránky, opravdu zábavné

jana33 a spol.
tady je nádherně - mráz, prašan a sluníčko. Dopeču bábovku a jdu se psy na běžky. A pak večerní lyžování

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 15:21
- Nahlásit

Ketrin
Ty jo, to závidím.... U nás je už taky bílo, ale na běžky to ještě není...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 15:58
- Nahlásit

amarinka
Nechci tě přesvědčovat,ale za roky,co jsem tam byla se nikdy výcvik nenatáčel šlo určitě o Koloděje?

Tady by to na běžky taky bylo. K šel s psiskama,já jdu vařit, od šesti je myslivecká zábava,ale vůbec se mi dneska nikam nechce

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání