| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:19
- Nahlásit
jana33
ty jo koukam... vsechno nejlepsi preju
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 15:23
- Nahlásit
Mira A
Mějte se tu,jedeme do Rakovníka do mysliveckejch potřeb
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:02
- Nahlásit
Mira A
Já se omlouvám na FB nemám čas,mám co dělat doplňovat svoje webstránky.Ale někdy se k tomu snad dostanu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:10
- Nahlásit
Uf, tak jsem vše pročetla. Sice jsem se do toho taky zamotala, ale moc mi to játra netrhá. My jsme rádi za výbornou, na CACe fááákt nemáme...
Každopádně letošní sezonu zaměřujeme na to, abychom udělali jedny lovecké zkoušky a mohli se věnovat honům a naháňkám, což nám stačí. A nemůžeme se lovecké sezóny dočkat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:11
- Nahlásit
bilksa
my též,ještě do toho doufám vložíme mimča.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:00 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit
Se hlásím s mým medvídkem taky k retrívrům Pročítám to tu denně, ale dneska to aspoň stálo za to Pěkný výstavní novinky Aspoň nebude každý šampion a třeba se bude dávat přednost zdraví.
V návrhu výstavního řádu se objevila i zmínka o tom, že jeden rozhodčí by mohl
posuzovat jedno plemeno pouze 1x za 3 měsíce.
Co si počnou pořadatelé výstav u nás
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:27
- Nahlásit
Tak jsem si koupila plynovu pistoli s akustickejma nábojema S mysliveckou stráží je to domluvený,tak ještě v sobotu promluvím na schůzi a zábavě s hospodářem a můžu střílet do haleluja,bacha na mě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:57
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
však oni se spravedlivě vystřídaji
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 19:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Lidi klíííd - na šampiona je to skoro stejné
2x cac z toho 1x na klubovce NEBO MVP+ L.Zk.
P ČMKU odsouhlasilo změnu Řádu probělování titulu Český šampion platnou od
1.1.2011 - body 1 a), b), c) se mění takto:
1) Plemena nepodřízená zkoušce: 5x CAC z toho min. 1x z MVP a min. 1x
z výstavy pořádané klubem.
2) Plemena podřízená zkoušce:
a) 2x CAC z toho min. 1x z výstavy pořádané klubem nebo MVP + zkouška zařazující na MVP do tř. pracovní
b) 5x CAC z toho min. 1 z MVP a min. 1x z výstavy pořádané klubem
Rozhodnutí mezi variantou a, b přísluší majitelům psů. Ostatní podmínky
zůstávají zachovány.
Psům, kteří splnili podmínky platné do 31.12.2010 bude šampión přiznán podle
původního řádu.
153/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
Zuzana T
Už jsem teda v klidu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
jana33
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 20:18
- Nahlásit
Zuzana T
Já už to neřeším... stejně to nebylo pro nás. A letos vystavovat nehodlám a pak se uvidí. Takže asi tak.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:35
- Nahlásit
Tady jeden magor flatik se taky hlasi k retrieverum
Jsem tady tu diskusi tak zbezne probihala a pak jsem najednou cetla:Tak jsem si koupila plynovu pistoli s akustickejma nábojema, trochu me to zarazilo, byla jsem jeste zasekla v kontextu vystav
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 21:36
- Nahlásit
Kaccka
No vždyť,běda ať mi nějakej rozhodčí F pomluví,ale to si vezmu náboje ostrý
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:10
- Nahlásit
Tak,že utečete o další tři stránky dál,to bych teda do vás neřekla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:29
- Nahlásit
no vida jak to tu žije a fleti a tolleři... tu fúzi jsme měli udělat dávno!
ještě ad šampionáty - dokud člověk toho CH doma nemá, tak po tom děsně touží. A pak když ho máte zjistíte, že je to vlastně uplně fuk. Já jsem pak loni asi tak týden byla děsně pyšná že jsem si ho sama odchovala a do telefonu jsem si dala jako zvonění We are the Champions... atd.. ale pak přijdou zas ty všední dny, vztah s tím psem se odvíjí od úplně jinejch věcí, naštěstí. Taky jsem původně plánovala, že budeme ještě objíždět výstavy ve tř.šamp., ale už mě to vůbec neláká - lepší je vzít všecky do lesa nebo na výlet
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:40
- Nahlásit
Ketrin
Máte pravdu paní
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:44
- Nahlásit
jana33 takže na to Konopiště prdíme, co říkáš?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:46
- Nahlásit
Ketrin
No,vždyť tam Borga do žampionů nebereš a já žádnýho žampiona nemám. A hlavněmy to bereme jako sraz nás dvou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:20
- Nahlásit
Ketrin
Všimla sis, že s tím že po něčem toužíš potom to získáš a potom zjistíš, že jako jo dobrý, ale jdu dál, už to není to nejdůležitější - to není jenom u psů a jejich šampionátů???? Já u sebe to pozoruju už dlouho a někdy si říkám jestli jsem normální
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:05
- Nahlásit
dobré ráno,
když získám titul nebo pořadí od dobrého rozhodčího,tak mě to těší pořád.Já na výstavy ,kde je dobrý rozhodčí jezdím ráda,stále mne to baví.Takže asi tak,výstavy neopustím,ale nadále si budu vybírat a když se podaří šampík,tak dobře,když ne tak se nic neděje.
Ale udělat lov.zkoušku/y, o to se snažím daleko více.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
Vlasta nj, vše se vyvíjí a je neustále v pohybu.. když zůstanu u těch psů, kdysi jsem snila o tom mít CHS a pěknou chovnou fenu... pak - kdyby se mi tak podařil s ní šampionát... a aspoň PZ... nakonec má všecky zkoušky.... teď mám od ní syna-psa co je CH a všestranný - před pár lety pro mě nepředstavitelné. A teď si jen přeju ať jsme co nejdéle všichni zdraví a můžeme lézt po kopcích - člověk stárne a priority se mění
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:39
- Nahlásit
Ketrin
Pani umíš vypočítat v procentech příbuznost psů v rodokmenu?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:40
- Nahlásit
Zuzana T Je na to nějakej program, pohledám.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:41
- Nahlásit
Tadyk
http://www.czerwonytrop.com/inb/index.php?full=ok& lng=en
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:49 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
choco
Tak,že utečete o další tři stránky dál,to bych teda do vás neřekla
To vis snazime se
Zuzana T
A stejne, at to ctu horem, dolem, tak si myslim, ze tato nova pravidla budou znamenat naval do pracvoni tridy. Protoze podle tohodle 5x CAC z toho min. 1 z MVP a min. 1x z výstavy pořádané klubem je ten jeden CAC z KV povinej pro ty co se neprihlasi do pracovky.
Jinak souhlasim s tebou, ze me dobre slovni ohodnoceni taky od dobreho rozhodciho potesi. Na podzim udelame zkousky a z jara vlitnem do pracovky ;D
Ketrin
Tak to my jsme daleko na zacatku toho jak ty popisujes svuj vyvoj My jsme puvodne chteli retrivra, pak jsme se rozhodli pro retrivra s puvodem, ani jsme na vystavovat nechteli, chteli jsme jen partaka na doma. A dneska? Mame cerstve CHS a chceme jit letos na zkousky. Chceme aby B. fungovala. Kdo vi, co prinese budoucnost...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:54
- Nahlásit
Ketrin
Díky,doma si pohraji.
Mira A
Ještě jednou : CAC z klubovky nebo speciálky musíš mít jen v případě dosažení CH bez lovecké zkoušky a to si myslím je v pořádku.Když zvolíš variantu se zkouškou,tak nemusíš nutně furt chodit do pracovky.Poslední dobou je pracovka nejlépe obsazená ,především u psů.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:55
- Nahlásit
Mira Anova pravidla budou znamenat naval do pracvoni tridy. já myslím že ne, uvidíme. daleko na zacatku toho jak ty popisujes taky jsem podstatně staršííí
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 08:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jo.
|
lenca01
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 09:00
- Nahlásit