| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:19 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Petra Bailie
Hm, škoda, mám to po Milovicích nejblíž, jinak je všude daleko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Zahraniční rozhodčí ne, ale organizátoři chtěli, aby to byly WT pro české psy s českými rozhodčími za české startovné, takže se Konopiště jaksi bohužel nevešlo do termínové listiny.
To je fakt logický
My se byli projít, je nááádherně a na louku praží sluníčko,takže sníh slezl na nějakejch patnáct čísel,tak ještě odpol vyrazím s Fančou. Jen ať to ještě vydrží, psi jsou čisťoučký jak lilie
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
Vlasta
Retriever sport teď má novou vizi dalšího fungování, já jsem dost konzervativní, takže se mi ty změny moc nelíbí, ale třeba se ukáže, že mají pravdu a bude to k lepšímu, uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:27
- Nahlásit
Petra Bailie
Jo to jsem četla v zápise ze schůze RS, jsem zvědavá, jestli to dále bude jenom pro vyvolené a nebo i pro obyčejné lidi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:43
- Nahlásit
Petra Bailie
No tak co,v RK budete mit jistě také prostor něco spískat,Evka Č. a ty - to se musí něco podařit
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
Petra Bailie
Nabízela jsem P. Bubeníkovi Blevice, dokonce jsme mluvili o zřízení podstřediska ..... a zase je ticho po pěšině. Tak nevím ..... Jednou mě napadlo udělat WT na Veltrusském parku , myslím si, že s kastelánem by to šlo domluvit ... jen tomu dát propagaci a sehnat rozhodčí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:04
- Nahlásit
Marie Šustová
A kde jsou Blevice???
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:09
- Nahlásit
asi 3 km od Neuměřic, koná se tam i Středočeské derby retrieverů
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:10
- Nahlásit
Zuzana T
Tak teď jsem si přečetla Tvoji poznámku a říkám si jak to může Petra spískat - no šla jsem se podívat na RK na členy výboru a to koukám, že tady máme sekretáře klubu já jsem vždycky mimo, jak moc nikoho neznám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:12
- Nahlásit
Vlasta
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:12
- Nahlásit
Marie Šustová
Aha, byla jsem u Vás loni na OVVR, ale Blevice mi nic neříkaly - Veltrusy vím, ty jsou kousek od Kralup, tam občas jezdím.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:14
- Nahlásit
Zuzana T
To doufám, snad nám na to zbude energie. Teprve teď vidím, jak jsem se vlastně dřív musela po večerech nudit. Každopádně nejdřív nám musí ÚKOZ schválit zkušební řád, potom se teprve může něco spískávat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:19
- Nahlásit
Petra Bailie
No já vím,je to hlavně papírování.Tak já se budu těšit na příští rok.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:22
- Nahlásit
Něco pro obveselení: Je to tak uhozený, až je to hezký
Labradoří rap! http://www.youtube.com/watch?v=5Ui-0V3cXSA
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 15:48
- Nahlásit
Petra Bailie
Jé, já myslela ža tam budou štěkat ....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno - dneska nikde nikdo??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 07:45
- Nahlásit
Vlasta
Nikomu se nechce do mrazu vstávat,čauky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:03
- Nahlásit
Zuzana T
Jak nechce - my co jsme v procesu od 7 hodin ať se nám chce nebo nechce to tak přece neberem?
U nás bylo ráno -10°C a po cestě kolem Úštěka i -15°C. Doufám, že to jsou fakt poslední záchvěvy - už musím objednat Scalibor a hned 2x - a to jsem si říkala že mám všechno pokoupené a zaplacené - sakra!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:12
- Nahlásit
Vlasta
No já také doufám,mráz snáším jen na snějové pokrývce.Když je bláto,tak mi to nebaví.
Nás čeká,očkování,odčervení,scalibory- no prostě všechno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:28
- Nahlásit
Zuzana T
Ten Scalibor je fakt bezva - loni jsem dala na Tvoji radu a koupila jsem si ho a na severočeská klíš'tata funguje bezvadně a ještě nesmrdí a jak je tenký tak skoro na psovi není vidět.
Včera jsem ne internetu lustrovala mimo jiné ty vysoké kožené boty co má moje výcvikářka - mají hodně podobné i cenově, ale mají zip a já jsem si nějak nevšimla že by na těch botech byl zip - přijde mi to blbý cokdyž jím poteče?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:39
- Nahlásit
Zuzana T
Vcera se narodili u Valentiny novi prckove.... ale kdo s kym... nevim...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:41
- Nahlásit
Zuzana T
Aha tak je to Monty a "Shardanell Never Can Tell"
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:42
- Nahlásit
Mira A
já jo,Monty a fena,co si nechala po Dindinovi z CHS Shardanell.Poslední info bylo 9.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:43
- Nahlásit
Zuzana T
chces poslat fotku ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:44
- Nahlásit
Mira A
jasně - to máš s FB?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:45
- Nahlásit
Zuzana T
No jasne
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:47
- Nahlásit
Zuzana T
Mas to tam, na 'firemnim mailu'
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 08:48
- Nahlásit
Scalibor je nej,ale obávám se,že kvůli mladé pirani budeme muset letos koupit pipety,což se teda dost prodraží. Ale loni ke konci klíšťový sezony každýmu obojek sundala a rozkousala a vláčet ostaní za kůži na krku je prej ta největší psina
Včeram jsem Fanynce připravila první nervovej otřes v živoě, večer jsem při mytí nádobí rozflákla vázu, samozřejmě si parádně pořezala palec,krve jak z prasete, k tomu dohadování s K,že fakt nikam na šití nejedu - nakonec to téct přestalo,tak mám palec zafačovanej a chudák Fandul mě chodila neustále kníkavě oblizovat, utěšovat a v posteli mě celou zalehla a hypnotizovala palec a hypnotizovala,až z toho usnula
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:00
- Nahlásit
Mira A
kam jsi to poslal,nemám to ani na jednom ?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:14
- Nahlásit
Zuzana T
na ten zboticskychmeandru, mozna to chvilku trva...
|