Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:20
- Nahlásit

jana33 Jo přesně z toho důvodu dnes bažata uklidím a nejdu možná s dumíkama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:25
- Nahlásit

A jinak jsem zklamaná z těch přenosů z Crufts - momentálně opakují to co už dávali a když jsem viděla ráno OB 3 - první dva cviky tak taky nic moc - odložení v sedě a v leže ve skupině, pravda bylo jich tam asi 30, ale odložení vleže v provedení pes leží na boku jako když spí - ale úplně spí , nohy natažené do boku - mě tedy dostalo - a to je nejvyšší stupeň OB - tak nevím, u nás se požaduje poloha sfinga.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:27
- Nahlásit

Vlasta
Tak v tom se já vůbec neorientuju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:27
- Nahlásit

http://www.dfscrufts.tv/Video/VideoItem.aspx/533_K evin_Cullen_2008_Best_In_Show

Tady je to video s tím vznášecím kníračem - krásná je ta poslední fáze jak běží rovně - pak zase kecá.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:30
- Nahlásit

Vlasta
Aha,to je roku 2008,tak proto jsem nikde knírače neviděla
Pěkný

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 11:30
- Nahlásit

Zdravíme všechny!!

Tak jsem se vrátila ze cvičáku - jsem na kost promrzlá, fakt hrůza. Taky jsem chtěla jít odpoledne cvičit, ale nikam nepůjdu, to bych už dneska neroztála.

Vlasta
S OB souhlasím, je to celkem hrůza...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

jana33 No a já jsem si zase nevšimla že je to staré - ale neva, stejně se mi líbí.
bilksataky jsme byli venku - dneska jenom s dumíkama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:17
- Nahlásit

Teď jsem ještě nakoukla na Crufts kdyby náhodou něco - a ani náhodou nic - už to nebudu pouštět, tak reklama s tím teriérem nebo co to je už mě vytáčí!!! Ale v pohybu se taky vznáší - to jo

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:08
- Nahlásit

Vlasta
Když tě nezajímá agility apod.,tak má význam si to zapnout a po osmý,kdy se hodnotí nejlepší pes dne. Co mě se u toho strašně líbí jsou rozhodčí - jak každýho psa důkladně prohmataj,ošahaj atd., to je fakt super. Škoda,že není vidět,jestli to tak dělají i rozhodčí v plemenech

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:11
- Nahlásit

Tak jsme nakonec přece jenom cvičit vyrazili, dneska to bylo takové střídavé - jednou chodila pěkně, podruhý jsem ji od sebe nemohla dostat.

Nemáte někdo radu na to, aby se ode mne vzdalovala?? Nechce mi slídit... Zvlášť, když jde s tátou, který má flintu na rameni, to se od něho nechce hnout. Jak ji to mám naučit?

Jinak, když se mi ji povedlo od sebe dostat, tak byla moc šikovná, krásně nosila bážu a dokonce našla střelenou kunu a lišku.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:33
- Nahlásit

bilksa
A kdo to střelil a nechal tam?Nebo to střelil taťka?
Hele nevm,ale možná,že potřebuje zvolnt. Osobně bych zkusila menší prostor a tam nasekat klidně 10 aportíků - aby furt něco nacházela a přestala se tolik soustředit na vás a víc dávala "drivu" do toho hledání. A postupně bych jí ten prostor zvětšovala,ale zachovávala hodně aportů.A teprve až bude chodit daleko zmenšovala bych jí počty.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:02
- Nahlásit

jana33
Přesně to nám bylo divný, že někdo střelil kunu a lišku a hodil ji na kompost.... Díky, za radu, zkusím to.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

bilksa
To jsou blbci. A nebyly to aspoň použitelný aportky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:11
- Nahlásit

bilksa My začínáme cvičit dohledávku a taky to děláme na malém prostoru s hodně dumíkama a s bážou. Mě tedy slídí a dokonce sleduje můj pohyb a točí se podle mě když měním směr, ale včera ho více zaujaly myší díry a cestičky - takže se u jedné zasekl tak, že jsem ho musela jít odehnat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:37
- Nahlásit

jana33
No kuna by šla, ale už to bylo střelený dýl, tak jsme to nebrali, vydrželo by nám to tak den. Ale alespoň jsme ji Charlottce třikrát hodila jako aportek.

Díky moc za rady, zkusím to, jak říkáte. Problém je,že mi Charlotte nechce brát dummíka. A tolik zvěře nemám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:49
- Nahlásit

Viděli jste v televizi tu reportáž jak se v lese začínají objednovat železa od pytláků?? To je hnus, myslivec tam říkal, že malého psa to zabije a velkého zmrzačí.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:02
- Nahlásit

bilksa
Jako vůbec,vůbec?To je blbý,tak to chce nasušit,co nejvíc spárků nebo aspoň pořídit chlupatý dummy,jestli ty bere.
Vlasta
Pracky jim zpřerážet!
Koukáte na Cruft? Ten flat a česepík je krásnej. A taky ten anglickej kokřík

Magdalena N
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:11 - Změnil/a: Magdalena N
- Nahlásit

tak jsem projížděla oficiální stránky Crufts 2010 a tohle jsem našla

DFS Crufts 2010 Results - Golden retriever

DFS Crufts 2010 Results - Golden retriever

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:17
- Nahlásit

Jj, je to hrozný. Člověk, aby se už bál pesany kdekoliv pustit.

Koukali jste na Crufts?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:20
- Nahlásit

Magdalena N To je dobrý - většinu ch.stanic ani neznám.jana33tak jsem koukala, ten vícebarevný kokr byl boží - jak mu lítaly sukně když běžel. A flatíkovi jsem držela palce, když se golden nedostal do užšího výběru.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:24
- Nahlásit

Vlasta
Ale to byl amerikán,ty se mi nelíbí flat byl fakt krásnej, zlaťák ani labroš mě nijak extra nezaujali, jako krásný, to samozřejmě jo,ale ten flat měl něco navíc

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:45
- Nahlásit

jana33
Naprosto souhlasím, ale u mně tedy osobně vyhrál anglický kokřík. Byl nádhernej!!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:48
- Nahlásit

bilksa
Jj,byl fakt povedenej

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:05
- Nahlásit

jana33
Mám na kokříky slabost, byl to můj první pes.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:07
- Nahlásit

bilksa
To jsme na tom stejně

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:17
- Nahlásit

A nikdy sis ho už nechtěla pořídit?? Já si s tou myšlenkou stále pohrávám...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:25
- Nahlásit

bilksa
Chtěla,hned jak jsem se odstěhovala z domova,ale pak jsem se dozvěděla o Samouškovi a propadla labradorům. A jako teoreticky jo,ale z praktickýho hlediska se nám víc hodí teriérek - jednak do typu honitby, jednak chceme parťačku pro Ferdu a jednak slídiče už máme v labradorech. Ale kdybychom nebyli omezený velikostí postele,tak jo i když já u si zvykla,že nemusím po kadý procházce vyčesávat kožichy

Mira A
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:31
- Nahlásit

VlastaA našli vás přes někoho a nebo podle webovek??? Nebudeš tomu věřit, ale našli nás prý podle 1188 - informační služby... a já se dělám s webovkama....
Jo a vidělas tanec se psem? Vyhrala to češka - to číslo jako hasička - bylo povedený...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:04
- Nahlásit

Ahoj vespolek, jak na těch videích z crufts najdu labradory?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:23
- Nahlásit

Mira A
No tak to je divný ne?? A na to 1188 řekli co?? jako tvoje jméno, nebo je v seznamu i Brůča???
Ketrin
Sama za sebe - nevím kde se to hledá, já viděla poüze jediného a to včera ve finále skupiny - byl tam hnědý.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání