Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:18
- Nahlásit

Vlasta
Zacina to od deviti, kruh 27 (psi) posuzuje pani WOODS a 28 (feny) posuzuje pani Sillence

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:36
- Nahlásit

letos chybí goldenní obedience.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:38
- Nahlásit

Zuzana T
Jéé, jaktože nebudou psí mažoretky??? Loni se tomu děsně smáli u nás cvičáku IPáci - ale jenom aby mě nasrali - a mě se to líbili, žádné velké umění, ale bylo to hezké.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:39
- Nahlásit

Mira A
Takže Míro - asi tak kolem poledne všechno zahodíš a budeš držet palce je ti to jasné?????

Mira A
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:56
- Nahlásit

Vlasta
Samozrejme! Pustim si to live na netu k obedu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:02
- Nahlásit

Mira A
Vlasta
A nic neuvidíte,až nejlepšího goldena o BOG navečer
Míro šťasnou cestu domu,zase sněží.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

Zuzana T
Hele zase nám neber iluze jo?? Poprvé v životě alespoň od vidění znám psa co jede na Crufts a tak nevím proč by nemohl být vidět třeba náhodou že jo?? A palce budu držet každopádně, bo bych to přála každému, když už se tam vydá!! A o nikom dalším nevím, tak má Monty kliku, že štěstí ode mě bude jenom pro něho

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Ještě se loni nominoval Čiko od Radky Štenclové,ale nevím,jestli jede.Pak jedou dva Flati a Čespíci,jesti jede nějaký labroš,to netuším.Spec.flatka má velkou šanci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:18
- Nahlásit

Vlasta
já ti slibuji,že se kamerám budu vyhýbat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:20
- Nahlásit

Zuzana T
Ahá,........ no to nevadí, o Montym vím tak zůstávám na svém

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:35
- Nahlásit

Vlasta
maš email

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
Máš odpověď.
Tady začalo fučet a sněžit mám po náladě.
ještě mám nemocného otce - musím mu jít nakoupit a on si vymýšlí ptákoviny - a to jsem se těšila že je pátek a budu mít vegáč. Ani cvičit nejdu, bo výcvikářka je někde pryč.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:32
- Nahlásit

Vlasta
Tady také sněží a je docela kruťácká zima.V UK hlásí kolem 7 st.,ale věř tomu.Každopádně beru zimní bundu a teplé pyžamo - oni moc netopí.,jsem panelákový rozmazlenec.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:40
- Nahlásit

Zuzana T
Tak u nás v paneláku nás nerozmazlují - 21 °C v obýváku je max. A to i když zapnu topení na nej.stupeň, ale to jen v těch nej.mrazech, bo bych se nedoplatila.

Jsem si myslela, že bych třeba zmákla okna, ale kašlu na to - velikonoce stejně nějak neslavíme, nemám ten svátek ráda.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:20
- Nahlásit

U nás chumelí už dva dny - připadlo zase 10cm sněhu, škoda, že nemám čas vyrazit na běžky. Mně to počasí vůbec nevadí, ba naopak.

Vlasta
Nemáš Velikonoce ráda?? Tak to já jo, když je hezky a už můžeme sedět na dvoře, tak je to paráda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 17:11
- Nahlásit

bilksa
Tak to je ta lepší varianta,tady sněží s deštěm a je všude bahno a k tomu kosa - to už není zimní idylka.

Tak čus bus já valím na Moravu a zítra tradááá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 19:35
- Nahlásit

bilksaNemám, připadá mi to blbý a jediná vyjímka bylo asi před 5 lety kdy jsme na MOravě byli u koní a bylo takové teplo že jsme poprvé opékali buřty.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:31
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=6fsdNJS6mNU

Jsem to zkopírovala z vedlejšího fora, tanec se psem - jsou naprosto perfektní - letos zase vyhráli na Cruftu.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:42
- Nahlásit

Vlasta
Jj já už jsem psala,že dog dance není můj šálek kávy,ale tohle je bomba.
Hele,jdou vám normálně pustit letošní videa?Nemyslím to online vysílání,to jede,ale když se chci kouknout na nějaký video,chce to koupit lístek

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:47
- Nahlásit

jana33 Jo mě to taky nejde, je to vopruz a i kdybych si ho chtěla koupit tak nevím jak.
Loni tam byl i časový rozpis - asi se musí vydělávat na všem, tak máme smolíka. Doufám, že bude více takových akčních lidi a hodí to na yotube.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:05
- Nahlásit

Vlasta
Tak to já bych teda nekoupila nic ať si to nechaj
včera bylo úžasný vyhodnocení nejlepšího psa,vyhrál to jedinej opravdovej pes,nikoli výstavní socha - předváděl se krásně,ale sem tam si povyskočil, otočil,bylo vidět,jak ho to baví - a rozhodčí měla zjevně stejnej názor,fakt krása. Akorát je sranda,jak mají ty skupiny pro nás zvláštní - vedle sebe šmatlaj jezevčíci a letěj chrti

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:09
- Nahlásit

jana33 Já jsem dneska v nějakém rozhovoru s vítězem skupiny viděla nádherného knírače - pán tam žvanil ( tomu jsem nerozumněla) ale asi 5 vteřin ukázali pohyb psa po kruhu a nádhera pán i pes se vznášeli ve vzduchu - jsem potom dlouho přemýšlela jak se to doprčic dělá??

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

ukázali pohyb psa po kruhu a nádhera pán i pes se vznášeli ve vzduchu - jsem potom dlouho přemýšlela jak se to doprčic dělá
Blbko,nekoukáš na televizi?? To jsou přece vložky s křidélky nebo redbull

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:35
- Nahlásit

jana33 Ne,ne - bylo to tam fakt, přísahám
Zuzana T mi to ukazovala v Brně na jednom psovi, je to stejné jako třeba pohyb koně - prostě plavou ve vzduchu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 21:27
- Nahlásit

Nebudete mi věřit, ale dneska jsme měli návštevu. Ještě nemáme ani rozháráno, natož nakryto a už u nás byli lidi popovídat si a juknout na Brůču

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 21:48
- Nahlásit

Mira A
Ty jo, tak to je super!! Jen tak dál!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 22:33
- Nahlásit

Mira A Nooo, tak to je slibné - a co jaký byli - mají šanci?? I když blbost, raději neodpovídej tihle lidi se zajímají dopředu a to je moc dobře -
k nám na cvičák dneska přišel pán, co si koupil labroška s tím, že si ho nechá vycvičit jako as.psa - pes je bez PP - prý protože byl 6.štěně ve vrhu - šla jsem do kolen, jsem myslela, že tyto historky se vyprávěly tak před 20 lety a ne dnes. No a jeho myšlenka, že ho dá někomu vycvičit je taky trochu mimo - a byl celý udivený když mu to na cvičáku řekli jak to je s rodokmenem. O výcviku na as.psa už neměli sílu něco vysvětlovat.

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 22:51
- Nahlásit

Vlasta
Byli jsme vykuleny, ale ti lidi byli naprosto v pohode, nakonec jsme prokecali 2 hodiny a s Brůči byli vodvařený. aby ne, když umí ten svuj kukuč retrívří...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 08:15
- Nahlásit

Mira AA našli vás přes někoho a nebo podle webovek???
Fuj u nás je tak hnusně že se mi nechce vylézt z postele. V pátek jsem vytáhla bažanta, včera jsme udělali jednu vlečku a jedno dohledání a chtěla jsem jít cvičit i dneska - ale nějak to nevidím, leje, fučí a vůbec - asi mám depreéééze

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 10:07
- Nahlásit

Mira A
Tak to gratulace
Vlasta
Já jsem už taky chěla vytáhnout bažanta,ale je mi to v tomhle počasí líto,to je dvakrát cvičení a může se vyhodit.To radši zatím cvičíme s pernatým a chlupatým dumy.A stejně jsem nachcípaná,takže jsem ráda,když se vůbec dokopeme ven.
Jo a včera nám volal kamarád myslivec,že nám stáhnul lišku - uděláme si liškovýho dummíka

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání