| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Ahooooj zdravíme pejskaře!
koukám že tu jsou stále staré známé tváře..to mám radost.
Mně to tady všechno chrní tak jsem si řekla že místo uklízení kouknu co dělaj psiska
Bernášek se má doufám fajn, dokonce jsem konečně našla granule který bezva žere a společně s batolecí stravou mu jdou k duhu natolik, že dosáhl svého životního maxima 32kg
akorát teda na nějaký cvičení nám moc nezbývá kdy už jsem i uvažovala zajít na cvičák aby měl trochu tý pozornosti jen pro sebe....ale nevim je mi to nějak blbý ani nevim proč...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:51
- Nahlásit
Jumi
No pani - ty žiješ- slááávááá.Ty matky to mají těžké,co?
Jsem ráda,že se vám daří a že ten náš atlet našel konečně,to co mu chutná - a co je to vlastně?
Albeř letos vynecháte?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:55
- Nahlásit
Zuzana T
no vrátili jsme se k Purině..jsem ale nechtěla tu robust a koukám u atletic psali - vhodná pro štíhlá plemena např. chrti - tak si říkám to je přesně pro nás a fakt je
na Albeř nejedeme....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:59
- Nahlásit
Jumi
Zdravíme maminy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:00
- Nahlásit
Vlasta
už druhý den sleduju, že jsi nějak brzo doma ne????
Já jsem celej den doma jsem psí máma
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:10
- Nahlásit
uff tak mládě je vzhůru, tak pa a já vás příjdu zas někdy okouknout
P.S.: jo a nenapadá vás jak odnaučit psa žrát věci z jídelního stolu a kuch linky když je sám doma..Bernášek nám trochu zvlčel!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:16
- Nahlásit
Jumi
no toto,můj malej Hujer zlobí?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
jana33
Aháá, no tak to závidím, to bych brala taky, ale zároveň by mi musela chodit alespoň stejná výplata na účet.Jumi
Zdravím, finta je tam ty věci nenechávat dnes a denně buzeruju dospělé potomky ať do koše v pokojíčku nedávají obaly od jídla, bo ho stejně nevynesou a pes to bufetí. V kuchyní nebufetí protože se do koše nedostane - ještě neodhalil to sklápěcí víko a navíc ho denně vynáším když jdu ráno do práce, tak tam ani nic není.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:33
- Nahlásit
Přesně tak,když nejsi doma,tak je to projev inteligence psa,že si nabídne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:23
- Nahlásit
jana33
Jůůů,to se tak někdo má.
Tak jsem zase naštvaná, v úterý jsem konečně byla vyřizovat to moje zadání diplm. práce a už to bylo v pořádku. Dnes mi to ještě měla schválit vedoucí katedry pedagogiky, ale ta mi napsala, ať si práci zadám přímo u nich na katedře a ne u mojí chovatelky na jiné fakultě.
Tak už jsem celkem naštvaně odpověděla, že chci psát diplm. práci tam, a že mi v říjnu podpsali obě katedry, že nemají námitek. A že u Mgr. Eisertové chci psát proto, že má s tématem prevence úrazů způsobených psem zkušenosti, kdežto tady nikdo nic takového nedělá.
Už mě s.... Jde o to, že když budu psát tam, tak z katedry pedagogiky musejí poslat peníze jim a to se jim samo nechce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:51
- Nahlásit
bilksa
Tak to je docela děs,já už mám práci podepsanou,schválenou,jen jí až budeme mít přednášky hodím na studijní. Ale už teď se mi dělá blivno při představě,že zas budu smolit knihu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:54
- Nahlásit
No je to jak u blbých, fakt. V říjnu mi to schválí, podepíšou žádost a teď budou prudit. Už mne to nebaví!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 16:01
- Nahlásit
A ona ti to musí podepsat ještě jednou?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
jana33
No teď mi musí podepsat zadání, aby mi ho mohli zapsat do elektronického systému, a pak poslali děkance k podpisu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 21:13
- Nahlásit
Hmmm no jo jsem si myslela, že to nepůjde..on je samo chytrej, když jsme doma tak tam může ležet cokoli a jakoby to pro něj neexistovalo.. dokonce je naučenej že když malá hází věci respektive jídlo ze židličky tak smí jenom až mu dovolim..ale jak někde něco nechám a opustím byt tak je to jeho...jenže my když se vypravujem tak to je obléct sebe, malou, naložit do kočáru její pití a svačinu, nezapomenout mobil, zavřít dveře do ložnice, dát na odpadkovej koš manželovu činku, prohlédnout konferenční a jídelní stůl a linku jestli tam někde něco neni..no fakt AKCE AKCE! a občas prostě někde něco zůstane..po příchodu to už poznám ode dveří že něco sežral protože dělá placatou držku a plazí se a pak se sám dá na hambu..ale stejně to udělá příště znovu....
a další kousek hujera kdy mám chuť ho přivázat v lese u stromu a brání mi v tom snad jen to že s tím tetováním by byl do večera zpátky je vytí..jakmile malá řve tak Bernáš vyje až se zdi otřásaj...běhá za ní a vyje..a jí to děsně baví takže pak už nebrečí ale schválně ječí aby vyl....a dotoho je oba okřikuju ale je mi to prd platný...a maj to tak oblíbené, že když se Soňa nudí tak jde ječet na psa...a pes pak zase vyje i když ona už dávno neječí...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 21:22
- Nahlásit
Jumi
No chudáci sousedi - to jsou tedy povedená dvojka.Nemáš ještě tik v oku?
Cathy zase,když děcko pláče,tak na maminku toho dítěte bučí - no víš,jak to dovede.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 21:22
- Nahlásit
a další kousek hujera kdy mám chuť ho přivázat v lese u stromu a brání mi v tom snad jen to že s tím tetováním by byl do večera zpátky je vytí..jakmile malá řve tak Bernáš vyje až se zdi otřásaj...běhá za ní a vyje..a jí to děsně baví takže pak už nebrečí ale schválně ječí aby vyl....a dotoho je oba okřikuju ale je mi to prd platný...a maj to tak oblíbené, že když se Soňa nudí tak jde ječet na psa...a pes pak zase vyje i když ona už dávno neječí...
Takže hospitalizace na psychiatrii je jen otázka času
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 06:45
- Nahlásit
Ahoj Jumi, promiň, ale
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:26
- Nahlásit
Jumi
tak to fakt hustý, mě starý vyje na zvonící mobil, ale ne vždy a ještě když zvoní dlouho. A kde bydlíte??? V paneláku?? A už u Vás byla sociálka????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:36
- Nahlásit
Nejvíc mě dostalo dát na odpadkovej koš manželovu činku, to mě nikdy nenapadlo!!
Vlasta
ještě neodhalil to sklápěcí víko to jsi šťastná žena, já ho s touhle nadějí pořizovala, ale trvalo jim asi 1 den než se ten grif naučili
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:54
- Nahlásit
Ketrin
No starý pes nebufetil koš nikdy a mladý začal až v poslední době a právě chodí jen do toho v pokojíčku, kam potomci fakt hází všechno ( měl to být koš na papír) a tak kdo přijde první domů posbírá obaly od kapesníčků, kapesníčky, kelímky od jogurtů a plastové lahve z obýváku a je uklizeno po Greenovi. Vyřeším to asi tak, že koš z pokojíčku vyhodím a budu doufat, že ti moji bordeláři nebudou odpadky házet na zem řešení ať si do pokoje zavřou dveře když odcházejí se nesetkalo s porozumněním.
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:04
- Nahlásit
pokud někdo se svým retrievrem uvažujete o OVVR, měla bych pr ovás tip:
kurz nácviku na OVVR. Trocha teorie, ale hlavně praktický výcvik jednotlivých disciplín zkoušky metodou pozitivní motivace. Podrobnosti o ubytování, stravování, cenách a hlavně termíny naleznete na http://skola.kynolog.cz/content/view/46/63/ Omezený počet míst, aby bylo možné se každému individuálně věnovat. Lokalita Brno –venkov.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:21
- Nahlásit
Ahojky,
tolleři od Jičína zdraví přítomné majitele retrívrů - zde najdete něco o nás
URL
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:25
- Nahlásit
nefritt
Ahj,tvoje stránky znám vy jste s tolerkama taky měli na zdraví štěstí
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:26
- Nahlásit
jj, nejen s tollerkama
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:29
- Nahlásit
Už jsem několikrát slyšela otázku, proč je vlastně mám, když mi vůbec k ničemu nejsou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:46
- Nahlásit
nefritt Krásné stránky, krásné fotky, bohužel teď nemám čas to číst, ale dělám si uzel na kapesníku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:48
- Nahlásit
nefritt
vítám nového člena
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:56
- Nahlásit