| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:32
- Nahlásit
Vlasta
No ja jsem si puvodne myslel, ze se jako informoval na strankach, ze jo. Ale pan si zavolal na tu info sluzbu a chtel proste, aby mu rekli kontakt na CHS v Plzni a okoli. Operator evidentne sedi u googlu, tak nas nasli a jeste dalsi. Mam za to, ze si je tedka objizdeji Ono taky kdyz si zadas do googlu chs zlatych retrivru plzen, tak te vyskocime na druhem miste (na prvnim je nejaky inzerat) Ale jak rikam, oni chteli hlavne informace, informace, informace. A byli v pohode. Takze asi tak. Je to sranda.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:53
- Nahlásit
Mira A
Tak to by mne tedy nenapadlo... No uvidíte. Tak jak je dnes u vás?? Nám v noci šíleně foukalo a teď tu máme azuro a 10 čísel nového sněhu. Je nádherně a já mažu do školy...
Jo a v noci taťka střílel prase, tak Charlottka byla nadšená. Ta mu zas dávala... Teď visí na dvoře a Charlotte u něj leží a hrdě ho hlídá.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:00
- Nahlásit
bilksa
Vecer jsem jel do prace, foukalo to opravdu fest, i jsem potkal pluhy na dalnici cestou.
Charlottce davam palec nahoru
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:02
- Nahlásit
U nás je náledí jak sfiňa - ráno do práce max.50km/hod. A namrzlé a zasněžené auto jsem ani nemohla vysekat. Jsem zvědavá jestli bude o víkendu tak teplo jak slibují - to by byla paráda - už jsem objednala Scalibory.
Zuzka dneska nic - asi přejede až zítra.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:03
- Nahlásit
bilksa
Jak to prase dopraví na dvůr - autem??? Greeny viděl prase jenom přes plot v ZOO
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:06
- Nahlásit
Vlasta
No pekny. Je dobré, že ta zoo není jen pro dětičky že ?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:13
- Nahlásit
Vlasta
Jak kdy, podle velikosti prasete - buď autem, nebo traktorem.
Vždycky zavolá, že střílel a my tam za nim dojedeme se psama a buď se jde dohledávat, nebo ne. Pak prase dotáhneme k autu nebo traktoru a podle toho, jak je to k autu daleko ho buď vyvrhneme hned tam, nebo až doma.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:54
- Nahlásit
Mira A
Toto je ZOO na vesnici u hospody - taková malinká, ale mají tam mimo koní, koz, ovcí ještě naše lesní ptactvo,veverky no a toho divočáka - jsou to většinou zranění nalezenci a ten hospodský je vypiplá a nechá je tam. Divočák se chová v ohrádce jako normální prase - žere a čumí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:17
- Nahlásit
Vlasta....žere a čumí... : ty dneska perlíš
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:40
- Nahlásit
Mira A
No to je realita - divočák ve chlívku - jsem myslela, že bude třeba přes ten plotek na psa nějak reagovat a on fakt jak ten vesnický bratr - ale Greena to taky nezajímalo. Možná jsou oba dost chytří na to, že vědí že je tam ten plot tak nemá cenu nic zkoušet - a třeba jenom já jsem čekala nějaké divadlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:47
- Nahlásit
Fuj,to je hnus to počasí,ledovej vichr,nesnáším to. A včera když se psiska vrátili z procházky,byli zabhněný až za šima. Chci sluníčko a sucho!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
Tady připadl další sníh, běžkovací sezona se prodlužuje... ale to sucho a sluníčko už bych taky docela brala.
jenže touhle dobou když neni sníh, tak je bahno
Na tom cruft jsem našla Gundog, ale ono je to placený nebo co - takže nic
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:52
- Nahlásit
Ketrin
Tady vždycky v noci připadne a od rána to taje,okolo poledne už je všude mokro a bahno.
Jj podle mě je to taky placený,resp. pro ty,co měli vstupenky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:12
- Nahlásit
jana33 nj my jsme přece jen trochu vejš.
Včera jsem se nasmála když jsem pozorovala mladý, jak hrajou na schovku. Normálně vždycky hrajou tak, že jeden zaleze do úzký mezery mezi plotem a řadou tújí a pobíhá tam, druhej pobíhá před barákem a čeká, jestli se ten zeza tújí vyřítí zprava nebo zleva. Pak následuje honička, hra na lovce a kořist atd.
Včera to Borgo vylepšil, že nezůstal schován na tújema, ale neviděn přeskočil plot, oběhl to po cestě dozadu, vzadu přeskočil zpátky a na nic netušící Coru se vyřítil úplně odjinud než ona čekala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
Ketrin
to jsou blboni
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:16
- Nahlásit
jana33 no byla to fakt prča, kdyby uměla mluvit tak by určitě ječela že to neplatíííí - takhle se na něj jen s vřískotem vrhla - klasika, znáš to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 18:27 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj všem, fuj fuj počasí, vrátila jsem se z 35 st. ve stínu a tělo to moc nechápe
ale hnědka dneska prováděla sněžné eskapády na čerstvém sněhu válela sudy, žrala ho a poskakovala jako blázen ta si evidentně jaro nepřeje
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 18:31
- Nahlásit
Eda Kde jsi byla??? 35 je moc - tak 25 je ideální
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:01
- Nahlásit
Ahoj všichni,tak jsem zpět.Tedy tady je počasí,že by psa nevyhnal - tam bylo slunečno.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:06
- Nahlásit
Zuzana T
Chceme reportáž!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
To se nedá,já blbka jsem si zapomněla foťák na hotelu,takže nemám ani jednu fotku.Fotila Eva,tak snad časem bude něco u ní na stránkách.Zítra vyštrachám links na Belgičana,který fotil pro Belgický RC a ten to většinou dává komplet na web.
Psů pěkných hodně,vyhrál pěkný norský pes- JakoŚ Nordic Charm,ale byli tam lepší.CC fena se mi nelíbila,za to r.CC byla super veteránka od Anne Woodcock ze Stanroph.
Koupila jsem si super impregnovanou bundu na hony za pár kaček.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:21
- Nahlásit
Zuzana T Ahooj no a ještě něco napiš ne?? Jaká cesta - já se totiž bojím letadlem , jela bys tam se svým psem, jela bys ještě někdy??? Lidí podle záběrů z internetu bylo mnoho - dalo se to vůbec??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Zuzana T
No,my jsme se nějak shodli,že vítěznej pes hezkej,ale nijak výjimečnej,alespoň jak byl vidět v závěrečkách.
Já chci taky bunduuuu,teda spíš kalhotyyy
Tady zase chumelí,už je pěkná vrstva,zítra si dám budík a vyrazíme s psiskama v sedm ráno,to by mělo být ještě umrzlo a snížek,přes den to zase roztaje
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:34
- Nahlásit
jana33
Taky nám sněží, dneska byly holky venku s taťkou, obešli půl revíru, tak si to náramně užily.
Zuzana T
Zuzi, popisuj, co organizace, rozhodčí, spoluvystavující?? Jaký to celkově bylo?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:39
- Nahlásit
Zuzana T
Nazdarek...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
Cruftś je výstava dost náročná - psů i lidí bambilion,v systému vystavování je nutné se orientovat a většinou si musíš vybrat,co budeš sledovat.My hlavně sledovali kruh psů,jen mladé feny a otevřenou jsem zkoukla v závěru a také tu úžasnou veteránku jsem si šla prohlédnou blíž.Zamilovala jsem se do úžasného mladého psa - Xanthos Mordriaan.
Vítězný pes vypadal krásně ve statice,ale měl své chybky ,hlavně ne zrovna koretní postavení končetin.Ale res CC pes hezký nebyl vůbec,už byl i druhý na Evropské výstavě - moc nechápu.Má tu v Čechách dceru - ta je tedy povedenější,než on
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:41
- Nahlásit
Mimochodem,podívejte se do tématu Antikoncepce pro psy nebo jak se to jmenuje, ta paní je fakt asi vymyšlená
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:46
- Nahlásit
bilksa
Ježíš,já jsem nevystavovala,já byla divák- taky co bych tam vystavovala.
Jinak Monty se bohužel nezůčastnil - Valentina nepřivezla ani jednoho psa,jen na otočku přiletěla,protože neměla zajištěný odvoz.Z Čechů se golden nevystavil ani jeden,byl tam jeden flat - tedy flatka u CH Mokrá hora a dva čespíci.Fletka nezasáhla do pořadí - je to Scandinávka a angličtí flati jsou subtilnější.Za to fena od S.Sehnalíkové byla vítěz třídy a pes byl třetí.Jo Sikové fena GR ze Slováče byla v mladých 5.
Fandili jsem kamarádům z Maďarska.Většina chovatelů,co znám se jela jen koukat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jo táák. To je skoda...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:55
- Nahlásit