| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 21:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,zatím největší úlovek a nejčerstvější,na Silvestra přinesla lebku,jinak celou zimu mi snášela běhy srnčí i zaječí,občas nějakou kostičku, i křidýlko bylo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 21:29
- Nahlásit
No tak to Charlotte to nezvedne, buď na to štěká, nebo se to jen snaží vyhrabat.
Za to Brita si opět připsala další pochoutku - včera mi sežrala bažanta na cvičení, on už byl tedy jetej, ale ještě jednou jsme ho na cvičení použít mohli. Nezbyly ani pařáty...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 21:32
- Nahlásit
bilksa
To víš,ňamička,ty bys to určitě pak vyhodila
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 07:19
- Nahlásit
jana33
Právě, bych to dala prasatům a ona by z toho nic neměla. Vtipný je, že u nás má víc loveckých vlohů ovčanda, místo Charlottky...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 07:45
- Nahlásit
bilksa
No jo, ale zase vzít ovčandu na hon tak asi praskne ne???
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 07:51
- Nahlásit
No tak tohle je pod moje rozlisovaci schopnosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
no jo,není to pejsek na tlačítko,kterým se zapne,když má páneček náladu.Takových lidí je,bohužel.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:26
- Nahlásit
Zuzana T
http://www.novinky.cz/krimi/194943-poradatel-dosti hu-musi-zaplatit-za-smrt-kone-rozhodl-soud.html
četla jsi to??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:30
- Nahlásit
Vlasta
tak tomu nerozumím,kůň se zranil sám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:55
- Nahlásit
Zuzana T
No jsem zvědavá, posílala jsem to známým co mají dostihové koně ti budou vědět víc, ale loni nebo předloni se v jednom dostihu zranil i jezdec, který zavadil o bariéru v cílovce a ona jak je plastová tak praskla a ten ostrý úlomek mu rozpáral nohu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:14
- Nahlásit
Vlasta
maš email
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:38
- Nahlásit
Zuzana T
Máš odpověď
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:55
- Nahlásit
Vlasta
Zuzana T
Tam jde podle mě o to,že žalující strana tvrdí,že to zábradlí nebylo zabezpečeno tak,aby se na něj zvíře nemohlo nabodnout,jak se to stalo té klisničce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:01
- Nahlásit
jana33
JJ, taky si myslím, jestli to nesouvisí s tím úrazem toho jezdce, že ta bariéra nebyla bezpečná. Ale zase na druhou stranu se spousta koní zraní při pádu na překážce a taky je nikdo nežaluje, že ta překážka byla moc vysoká, bláto moc hluboké apod. Ale je to smutné, když se něco stane.
jak jsem viděla v telce ty železa v lese a představila jsem si že by se něco stalo mým psům - brr - tohle je stejné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
Vlasta
Nojo,ale to prost špatně skočí. Kdyby se tý kobyle něco stalo při skoku,tak nikdo nic řešit nebude,ani kdyby pak v běhu uklouzla,ale souhlasím,že tam přece nemůže něco čučet tak,že se na to kůň nabodne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:28
- Nahlásit
jana33
V každém případě,je to docela zlomová kauza.Jestli to opravdu vyhrají,tak se mají pořadatelé na co těšit.
Asi se to oteplení fakt blíží,mám hlavu,jako vodní meloun.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:47
- Nahlásit
Zuzana T
I mě je dneska špatně, bolí mě záda a to se mi nestává a jsem úplně mrtvá - nechce se mi nic a zrovna dneska je toho v práci hodně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
Mě bolí klouby a pomotává se mi hlava. A děsně se mi nechce ven,dneska neumrzlo,tak bude velký mytí. Ale Samouška to potěší - když jsem včera přišla s Fandulí ze cvičení,tak se Sam nacpal do sprchy,že on chodí první,tak mu tam spratek lízt před ním nebude
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:32
- Nahlásit
http://www.chmi.cz/meteo/ok/oba/obs/met3.html
Mrkněte - tady je meteostanice Doksany - je to asi 10km od Roudnice - a dá se tam sledovat tlak - tedy mimo jiné - momentálně jde nahoru, tak proto my citlivé osoby máme potíže
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:36
- Nahlásit
jana33
U nás chodí první do vany starší pes a ne proto že je starší, ale proto že Greeny má spolehlivé odložení, takže mu nevadí zvuky z koupeny když leží venku na chodbě. Kdybych to otočila, tak starý nepřežije že se něco děje a on je na chodbě a poběhal by celý byt.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
No,u nás je při všem jasně daný pořadí - u nandavání obojů,žrádla,sprchování, mají to tak zažitý. Nejdřív jde šéfíček Samoušek,pak Rozárka,pak Ferda a nakonec Františka. Nutno říct,že pro Sama je jeden z největších trestů,když něco fakt provede,že ho přešoupnem nakonec. To je neštěstí. No a samozřejmě pesani jsou naštvaný,když jdu jen s Fanynou ven,takže se pak můžou zbláznit,když se vrátíme, a jak ted musím F mýt,tak se to Sama dotýká tak se tam včera napytlíkoval,že chce taky sprchovat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:05
- Nahlásit
jana33
Tak u nás je staršímu psovi jedno že jdu ven s Greenem, ale naopak, když jdu s Kejsou a Greeny je doma tak běhá ke dveřím a zpátky a kňučí, jednou u známých jsem šla k rybníku, první šel Greeny vykoupal se a potom jsem brala Kejsu - mezitím byli jeden nebo druhý zavření na zahradě. A jak byl zavřený Greeny, tak v půli cestě k rybníku najednou vidím jak Greeny peláší za náma - přelezl plot ! Nikdy to neudělal ani když odcházím sama a nechám je tam, ale jak je se mnou Kejsi tak se mladý může zbláznit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:07
- Nahlásit
Tak to u nás se hraje o to, která dřív uteče a nemusí do vany... Obě vanu nesnáší, v létě je to dobrý, to je vezmu hadicí na dvoře, ale jak je mám nacpat do vany, tak to se předhání v tom, která první někam zaleze...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
bilksa
I Charlotka jo?? Mě se do vany ženou bez problémů na povel: do vany a ten jim dám už od domovních dveří - musí přeběhnout předsíň, vpůli odbočit, sočí tam předníma a čekají až jim pomůžu se zadníma nohama. Vklidu se nechají osprchovat a potom sami vyskočí na připravený ručník a lehnou si aby toho ten ručník co nejvíc vsáknul. Tím že máme malou panelákovou koupelnu tak je sranda v situaci, kdy Kejsi leží na ručníku a Greeny dostane povel do vany - on ne že by počkal až se Kejsi posune, bo přes něj do vany nemůže, ne, on přeběhne Kejsovi po hlavě a po zádech a hurá do vany - ještě že je Kejsa tak tolerantní že jenom čumí a není na Greena nasraný.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:52
- Nahlásit
I Charlottka, úplně to nesnáší. Jakmile jsem já v koupelně, tak za mnou ani nejde - co kdyby to bylo koupání...
Tak jsem naštvaná - jako rozhodčího v Bolce máme Kordu... Ten tedy v propozicích nebyl...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
bilksa
třeba má rád právě takový typ jako je Charlotte?? To bude vědět Zuzka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
Vlasta
bilksa
Kordu mám ráda,rozumí tomu.Má rád dobré předhrudí,silnější kostry,dynamický pohyb.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:05 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
Myslis ze by se mu moje Cuca libila? Kordovi?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
Aha, tak to asi my nejsme..
bilksa
a myslím, že ani Charlotka co???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Libit se můžete všichni,říkám co má rád,to neznamená,že vám psy nějak osolí.Samozřejmě,že chyby vidí dobře,je otázka na kolik mu budou vadit.Ale není pse,který by nějakou tu chybu neměl,ne?.Tak co se plašíte.
|