Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:16
- Nahlásit

Mira A
Jsem od něj dostala Cajce na Bonnu - a ta rozhodně měla předek nic moc a je slabší kostry a velká,jako Brůča.podobný typ.

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:19
- Nahlásit

Zuzana T
To ja jen pro priste abych vedel

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:23
- Nahlásit

Mira A
On je jeden ze tří.......,který ví,jak vypadá retriever.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:59
- Nahlásit

Zuzana T
Pojedeš se podívat na KOno na klubovku??? Furt přemýšlím, že bych třeba na jeden den......třeba na neděli, to bývá méně psů.... Do Budějovic nepojedu určo...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:21
- Nahlásit

Tak Korda v propozicích nebyl,ale mě je to fuk,stejně to beru jako otrkávací výstavu a nic od toho neočekávám,náš hubenour asi nebude výstavní šampion

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:29
- Nahlásit

Vlasta
No mám vystavovat naší Cayru,ale podle hárání Lexy to bude asi doba porodu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:28
- Nahlásit

No nejde o to, co se mu líbí, ale nemají se rádi s mojí chovatelkou, takže nám to na každé výstavě dává sežrat, když vidí od Kletecké hráze... No uvidíme, jinak se těším, máme tam sraz s kámošema od flatíků, tak se už nemůžu dočkat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:30
- Nahlásit

bilksa a jak pozná že je od Kletecké hráze???

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:32
- Nahlásit

No pokud si to přečte... Jestli ne, tak je to dobrý. Ale uvidíme, třeba ho to nebude zajímat.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:41
- Nahlásit

bilksa
Stejně s tím člověk nic nenadělá a třeba to zrovna vyjde

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:30
- Nahlásit

jana33
Právě a já jsem stejně hlásila hlavně kvůli tomu, že se sejdu s kamarádama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 07:59
- Nahlásit

Dobré ráno,
my tady spíme a na jiném foru se už od ranního kuropění hádají jestli pes s PP a nebo ne??? Za dva dny o tom popsali 4 stránky - měli bychom se zamyslet

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:05
- Nahlásit

Vlasta
to jsou debaty na .....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:14
- Nahlásit

Zuzana T
No přesně, ale očividně jim to svědčí a rádi o tom debatují.
Tady dneska sluníčko a ráno řvali ptáci už před pátou - jupííí, jaro je tady

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:21 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Vlasta
No ale ty jsi dnes pozitivne naladena...

Mimochodem ti lidi co byli u nas na navsteve tak prisli s tim ze nepapirovyho a odchazeli, ze s jednoznacne s PP

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:26
- Nahlásit

Mira A
Mám za to,že má mít každý svůj rozum a řídit se svým úsudkem.
Když se dotyčný zájemce bude zajímat,řeknu,co vím.
Já mám také zkušenost,že zájemce naopak velmi překvapí,když já chci vědět něco u něm.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:31
- Nahlásit

Vlasta cha věčné téma papírák, bezpapírák a podpapírák Zuzana Tvelmi překvapí,když já chci vědět něco u něm jj vzpomínám si na jednoho volajícího při Béčkovém vrhu, ten byl silně dotčen - přece on kupuje, já prodávám, tím je dáno vše, tak jaképak vyzvídání?!

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:37
- Nahlásit

Zuzana T
Presne tak, jak rikas. Ti lide byli vnimavi, otevreni a se spoustou otazek, takze jak uz jsem psal vyse, stravili jsme povidanim o pejscich neco malo pres dve hodiny u nas doma. Nic jsem jim nevnucoval, jen jim odpovidal na otazky, vlastni nazor si meli udelat sami. I jsem se jich vyptaval, jak si to predstavuji atd.
Co me treba prekvapilo, byl dotaz typu : Kdyz si koupim psa s PP - to s nim MUSIM chodit na ty vystavy? atd. atp.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:40
- Nahlásit

Zuzana T
Mira A
Ketrin

Znám dost lidí kolem psů, jejichž první pes byl bez PP, ale další už jedině s PP. Vyjímkou je moje sestra, která má fenu NO a požadovala jedině bez PP a když jsem jí vysvětlovala, že pokud dá za svoji fenu 2,5 tis. tak za 5 má papírovou a že v tom nevidím zase takový fin.rozdíl - a na to mi řekla, že zrovna já mám co říkat, když starší pes je s PP a je nemocný všude a ona si raději koupí zdravého a PP nepotřebuje. No tak nemělo cenu jí cokoliv říkat, fena je zdravá, je fakt šikovná a chytrá, ale je totální magor na ostatní psy - tož každý má něco. Jo a když se mě ptala jestli s tím jde něco dělat, tak jsem jí sice poradila, že by bylo dobré navštěvovat třeba cvičák, což nedělá, ale neodpustila jsem se rýpnout, že asi u její matky byl nějaký důvod proč nebyla ofiko chovná.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:23
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
teda to ani všechno nepročtu, co jste tady vydebatili Já si užívala nejdřív víkend s naší partičkou dvou i čtyřnohých, pak týden s čoklínama na chalupě v jižních Čechách,kde to bylo bájo a teď jsme čtyři dny trávili průběžně s oběma psama na klinice díky sušené telecí noze,takže teď by se šikla další dovča,abych zregenerovala.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

choco
Psala jsem ti na FB - můžeš vlízt na novej ML a napsat tam té holčině o svých zkušenostech s operací loktů u Andyho?

Tady je taky krásně,sice pofukuje,ale už to není ten mrazivec
Ad debaty - nechápu,proč se to furt řeší,zvlášť u člověka,co už toho psa má. Jasně,kdyby sem přišel někdo,kdo teprve pořízení štěnda zvažuje a ptá se,zda s PP nebo bez,tak to chápu,ale takhle. I když zas taky nepochpím lidi,co si koupí psa bez PP a během pár týdnů začnou psa pozorovat a všude se ptát,jestli je čistokrevnej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:42
- Nahlásit

choco už je jim líp? a co měli - hnačku sr**ku??
být to jiný pes tak řeknu že to je cíťa granulář
jana33 Ad debaty - asi se pořád najdou lidi co se v tom vyžívaj. Já se v poslední době poměrně úspěšně vyhýbám všemu co mě rozčiluje a nasírá, tzn.těmto debatám, atd., odhlásili jsme noviny, na TV prakticky nekoukám, čtu jen Respekt, hledím si svejch psů a těším se na jaro a léto

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:43
- Nahlásit

jana33
No hlavně když má ten flekatej jazyk... já to mám dobrý, Greeny je tedy čistokrevný bo má černou skvrnu na jazyku
Blbý je to u Kejsiho, sice mám doma rodokmenm ale asi k prdu, když nemá ty fleky ani patře ani na jazyku

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:49
- Nahlásit

Vlasta
U nás je čistokrevnej jen Ferda,ten je v hubě flekatej

Co vím,tak pesani od Choco než hnačku byli totál zacpaný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:52
- Nahlásit

Ketrin
tak to jsi můj člověk,činím přesně totéž.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:32
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin
mě to docela baví, já se u toho nerozčiluju, už mají stranu 6 a jsou u KCHLS, ale čtu to napřeskáčku - to se jinak nedá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:34
- Nahlásit

Vlasta
já to myslela všeobecně,že nesleduji,to,co mě rozčiluje.
A to je to forum tady nebo na Muj pes?

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:35
- Nahlásit

Ketrin
Joo kdyby hnačku...Ellie prozvracela celou noc a ráno už zvracela i krev,takže jsem z toho byla fakt vyděšená...naštěstí nic protrženýho,ale totálně zacpaná a infekce...takže 5hodinové běhání u kliniky s klystýrem...přijeli jsme domů a začal zvracet Andy,který zvracel pak ještě celé úterý....takže pak na kliniku i s ním...takhle prorentgenovaná jsem ještě nebyla...Andy včera dostával celý den ještě nějakou bílou srágoru,aby se fakt vidělo na rtg,jestli tam někde něco ještě neuvízlo,ale naštěstí ne, takže to pan doktor zhodnotil jako zánět žaludku. Po třech dnech hladovky se už boban konečně mohl pustit do rýže, čeká nás 10 dní dietka a pak pomalu zase do normálu. Dneska ještě dostali poslední injekce a máme konečně klid...už jim to fakt nekoupím...člověk si myslí,jak jim udělá dobře a pak z toho tři noci nespím a děsím se,co jim to napachálo za škody...ještě k tomu je polovička na horách v Itálii, tak z toho byl taky chudák špatný...No ale už je líp Andy dostal prý i dnes pochvalu,že se nemusel při rtg ani držet (posílala jsem tam mámu se ségrou,páč v práci mít další volno,to už by mě asi vynesli v zubech...)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:39
- Nahlásit

choco
no to sis užila,já dávám ty sušené věci velmi opatrně,např.uši jsem už vyřadila,spíš jen ty čiré tyčky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:49
- Nahlásit

choco Chudáci!! Snad už jste teda z toho venku.
To muselo být nějaký zkažený?!
já kupuju jen ty "buvolí" kostičky nebo sem tam ucho. Ale málokdy. Jak žerou kosti - žebra, hlavy, packy... tak si myslím že to tak nějak nepotřebujou ty umělé ňamky

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání