| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 07:12
- Nahlásit
jana33
Vlasta
rodit ne, ale odrodit bych to mohl, rika se to tak spravne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 10:36
- Nahlásit
Jana33
dobrý bože,já tedy určitě néé a Míra by byl první muž na světě
No já nevím,jak to bude u nás,Lexy se to nějak zarazilo,takže my se asi šoupneme na později.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
Mira AZuzana T Jsme to myslela jakože... a Vy to už prožíváte osobně
Dneska je nějaký hnusný den a a to mi do ledničky vytekly kyselé rybičky v oleji a upatlaly asi 3 patra - takže jsem to prácě čistila a to je tedy pocuc!! Ach jo!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 12:21
- Nahlásit
Zuzana T
Jak zarazilo?
Vlasta
Sorry,ale to nešlo nezareagovat
Já jsem,jak kdybych v noci nespala, nejradši bych zůstala celej den v pelechu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
jana33
no dala si pauzu a mometálně nekrvácí.Letos se to děje více fenám,já vím dvou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:23
- Nahlásit
Zuzana T
Asi se jim nelíbí ten vítr
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:19
- Nahlásit
Zuzana TNo ale to Lexynka čeká termínově na Brůču víš???
jana33 Já jsem se překonala a šla jsem na cvičák, ale lenora je silnější, sice jsme něco pochodili, ale nic moc a raději jsem šla domů.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:27
- Nahlásit
Vlasta
No to doufám né.
jana33
Teď jsem se vrátila z venčení a fučí tam pěkně,ale je teplo.Byla u mne kamarádka stříhat svou háravku,tak jsme se šly projít k Botiči a všechny čuby se vykoupaly - no co ,už je přeci jaro !
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:38
- Nahlásit
Zuzana T Z toho mám trauma, bojím se že je to ještě moc studený, ale zároveň bych chtěla jet v dubnu na WT a nevím jak mám trénovat vodu - a navíc jsou u nás rybníky stále pod ledem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:04
- Nahlásit
Vlasta
U nás je na rybníku tak ještě led.
Už jsou svině tady, právě jsem sundala z Fanči lezoucí klíště
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:50
- Nahlásit
jana33
a sakra,musím si objednat Scalibory.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:04
- Nahlásit
Zuzana T A my Hujeři už je máme doma - zrovna dneska jsem si říkala, že ještě počkám s nasazením.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
Já včera objevila na netu levnej Advantix a objednala,tak snad dorazí brzy. Bojím se koupit za patnácet Scalibory,že stejně za týden budu objednávat spoty
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
jana33 no jo, já kupuju jenom 2x a od loňska mám vyzkoušené Scalibory - na radu Zuzky - a byla jsem spokojená.
Jéé, mě se tááák nechce zítra do práce......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:27
- Nahlásit
Vlasta
My kupujeme Scalibory běžně a max.spokojenost,žádný klíšťata neměli. Ale už koncem lonský klíšťatový sezóny Fanča Rozáře překousala dva obojky a nakonec i Samovi,takže nechci riskovat vyhození peněz
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
jana33
miláček ,dneska mi kamarádka ukazovala své, jistě drahé dioptrické brýle po Rozárčině designové úpravě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
Zuzana T
To furt není nic na naší kokřici Britušku - jako malá si mezi všema knížkama vybrala originál Máchův Máj vázaný v kůži
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
jana33
pak že pes není zlomyslný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:52
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,tehdy mi bylo 14 a byla jsem to já,kdo za to dostal přes držku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:29
- Nahlásit
jana33
Máchův Máj vázaný v kůž
měla vkus
Eda snědla (čerstvě přepsaný) telefonní seznam, učitelskou učebnici aj (půjčenou), seznam účastníků zájezdu s poznámkami o platbě, darovací smouvu, poznámky z přednášek filozofie (to kvůli ní jsem nekončila s červeným diplomem), několikery noviny... pak nám konečně došlo, že před tím roztomilým štěňátkem se musí vše v budoucnu čitelné odstraňovat
jinak, klíšťáci jsou už i tady, zítra jedu pro Scalibor
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:03
- Nahlásit
Tak jak to tak čtu, mám zlaté holky - Brita žere jen zvěř, kterou mám na cvičení a Charlotte jako malá taťkovi roztrhala dveře proti hmyzu. Jinak jsou fakt super.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:03
- Nahlásit
bilksa
Brituška nám zlikvidovala půlku bytu. Byla holt zlatá
A Ferda měl specialitku - shodit všechny květináče, vypreparovat kytky, zem rozházet po celém bytu ještě se do toho vyčůrat
Tak jsem dostala mail,že mi dneska pošlou ty Advantixy,to jsem si oddechla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:31
- Nahlásit
Tak já to mám napůl, starší byl miláček, mimo oškrábané zdi v předsíni nic - a Greeny nám to vynahradil, sežral půlku kuchyně, mnoho ponožek, igelitový pytlík s odměnama a spoustu dalšího - naštěstí je odolný a všechno přežil. V sobotu při úklidu jsem zkoumala dřeveněnou komodu v obýváku, ten růžek tedy trochu okousaný byl ještě z doby jeho štěňátkovtsví, ale mám pocit, že zase kus užral
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:21
- Nahlásit
á, ničitelství, to jsou pěkné vzpomínky
Sali - deštník, 1 pelech a okousala shrnovací dveře
Bresta se vyřádila na Sali + petlahve a podobně, takže nic cenného
Rambo - u nás nic, ale původním majitelům zdemoloval gauč a udělal díru do dveří, proto šel zpátky domů k mámě
Borgo - díra do sedačky, zánovní střevíček od Bati, anglický slovník a knížka o psech - vše ve věku do půl roku, takže to se nepočítá
Cora - mobil, diář, všemožné rostlinstvo, značkové oděvy a obuv, krádeže jídla... jo a nesmím zapomenout na oslintaného leč jinak nepoškozeného kanára
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:26
- Nahlásit
Ketrin
jo a nesmím zapomenout na oslintaného leč jinak nepoškozeného kanára
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
Vlasta no to byla scéna jak z Marleyho - štěně pádící zahradou, kanára v hubě a zbytek smečky za ní - štěstí, že ho nespolkla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:37
- Nahlásit
Ketrin
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:43
- Nahlásit
Ketrin
Jednou jsem jela na návštěvu k ségře a ta má kočky - měla jsem sebou starého psa - a chtěla mi ukázat nejnovější kočiči hračku - malou myšku potaženou kůží na setrvačník - tak pustila, Kejsi skočil a než jsem zařvala tak ji sežral - vyblil ji po 3 dnech, a byla bez kůže, jenom ta guma a setrvačník....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:46
- Nahlásit
Vlasta
u nás asi nejhorší sežraná věc byla celá krabice Ferrero Rocher - ty koule s oříškem uvnitř a každá zvlášť zabalená a ještě v těch papírovejch košíčkách - to všecko včetně těch obalů sežrala Sali a nic jí nebylo, papírky vykadila
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:02
- Nahlásit
Ketrin
Jo tak čokolády se děsím, já jsem byla na nervy i z toho pytlíku s odměnama - po dvou dnech zkoumání hoven, jsem ho našla - byl tak šikovně obalený, že bez klacíku bych ho neviděla. My bydlíme na sídlišti, tak to byl asi pro obyvatele dívající se z okna obvzvlášť pocuc - když jsem klackem šťourala hromádky...
|