| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
No tohle začali dělat nějakou novinku,není to normálně usušené,ale je to ještě zbavený tuku,takže je to všechno takový bílý....kupuju jim ocásky, čumáčky,pařátky...no a teď jim tam dovezli právě tyhlety telecí nožky...tak jsem to vzala a ono to udělalo tohleto...už nikdy víc...při tom klystýrování jsem si říkala,že to určitě dělají kvůli mě,abych si to příště dobře rozmyslela
Ale prý jim tam chodí takhle jedna ženská,která si nedá říct a psovi,který se po tom vždy ucpe,to dá znovu a znovu,takže jsou tam častými návštěvníky a paní jen prohodí,že je hold nepoučitělná...to je neuvěřitelný...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:58
- Nahlásit
choco
Víš co,já nevím,jak to suší,ale podle mě taková usušená kost,musí mít nutně podobné vlastnosti jako pečená. Nevím,ale už jsem ti psala,že jsem k sušeným kostím nikdy neměla důvěru. Jedině čerstvé
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:59
- Nahlásit
Tak bůvolí kostičky u nás ve smečce nežere nikdo! Fakt nikdo a to máme popelnice! Ze sušených dáváme kouška, rypáčky, plíce, záušky, vazovice. Ale kosti jen čerstvé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:03
- Nahlásit
záušky, vazovice
co to je?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:04
- Nahlásit
jana33
Jj, už jsem to taky přehodnotila a na tohle už se ani nepodívám
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
Zuzana T
Záušky jsou ty chrupavky z ucha, není to prostě celé ucho,ale jen ta chrupavčitá část a vazovice, usušený vazy no Určitě jsi to musela už někde vidět, jsou to takové tvrdé plátky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:07
- Nahlásit
Zuzana T
Záušky jsou ty konce uší u hlavy,kde je ta chrupavka větší a vazovice jsou sušený šlachy - jsou hodně tvrdý,takže dobrý i na zoubky a hlavně mají nulovou kalorickou hodnotu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:08
- Nahlásit
a co je to kouška ??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:10
- Nahlásit
chocotak to je hustý, já dávám jenom sušené dršťky a kdyby to tak nepáchlo dávala bych i syrové neprané, ale představa jak doma psi žerou tento hnus mi v tom brání.
Zuzana T
Je to tady na Cz psu - forum čistokrevné štěně - na staně 6 je to o KCHLS a nějakém podvodném krytí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:21
- Nahlásit
jana33
aha,díky za výklad ,hned se podívám do zveráče
Vlasta
no to je povedené téma,vydržela jsem tři stránky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:23
- Nahlásit
Zuzana T
Ti říkám, musíš na přeskáčku.... já taky nemám tolik času číst to celé, ale zase to pobaví... ta zakladatelka tady včera měla ještě jedno téma - něco s bíglem se jmenovalo a to taky bylo dobré...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:27
- Nahlásit
Vlasta
no ta je povedená,koupí psa za 2.5 bez PP,protože nebude platit přemrštěné ceny chovateli.Obvykle se takoví nerozpakují vypláznou tři litry na značkové boty.
Já mám alergii na ty,co je především zajímá pořizovací cena štěněte.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:43
- Nahlásit
Zuzana T
No a v tom druhém tématu popisuje jeho povahu - je to už schované ve výcviku a je to - bázlivý bígl - nej rada co tam je zní nějak takto: nemá to až tak řešit, bo jí ve třech letech stejně uteče, bo je to bígl... tak to jsem se fakt musela smát, a hned pod tím byla poznímka někoho jiného - aha tak už vím proč XY už nechodí na výcvik, bo nemá s čím, jeho psovi už 3 byly...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:49
- Nahlásit
nemá to až tak řešit, bo jí ve třech letech stejně uteče, bo je to bígl.
něco podobného jsem jednou vyslechla ve frontě na vlek - jeden chlápek líčil druhému, jak jeho brácha má standardně zavedeno, že vždy v pátek jede s rodinou a bíglem na chalupu, v neděli se vrací s rodinou bez bígla a ve středu jede zpět na chalupu pro bígla, že má vyzkoušeno že dřív než ve středu se nevrátí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
já u nás neznám bígla,který by chodil volně a ne na flexině.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
Zuzana T Já náhodou znám bíglici (s PP), které majitelé jednou když zdrhla "ujeli" a od té doby si dává bacha - lítá až k obzoru, ale na hvízdnutí přijde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
Ketrin
no určitě jsou vyjímky. ,ale ty nechodí u nás na louku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:04
- Nahlásit
Zuzana T
nechodíme na stejnou louku?? To znám, pán s bíglem velikosti labradora bydlí vedle ve vchodě, na louku už ani nechodí, venčí na flexině a jeho pes vrčí na všechno co jde okolo. Psovi je asi tak 10, už je šedivý a měl asi se třema bíglicema štěňata - pán je na to mooc hrdý. A stále se snaží psa socializovat, vždycky když najde někoho kdo jeho psa nezná, tak ho snaží s druhým psem kamarádit se slovy: to je kamarád, to je kamarád - po prvním výpadu jeho psa ten druhý majitel vyděšeně odchází a my co ho známe se mu obloukem vyhýbáme - někdy totiž zkouší jestli třeba jeho pes by nepřehodnotil postoj a nešlo by to..... no nikdy to ještě nešlo...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Joo bíglové...u přítele vedle na zahradě mají feňulku bezpapíračku, ta se dostane ze zahrady jednou za uherský rok a děti se k ní chovají příšerně..ještě jsem neslyšela,že by jí tam kdo řekl nějak hezky...je mi jí vždycky strašně líto,když tam za plotem kouká na ty naše, jak si hrají...a když si chce hrát ona,tak je tam od nich jen odbytá a seřvaná, popřípadě pak na to hned zavřená...
A u nás na sídlišti jsem taky nepotkala bígla,který by šel jinak než na flexině...
A pak ze cvičáku znám holčinu,která má jednoho bezpapíráka,se kterým skládala základní zkoušky jako Zop,Zzo i BH,to je teda zlatý pes...pak si pořídila papíráka,se kterým se pustila do lovečiny a ten to odnesl sražením vlakem,když chytl někde nějakou stopu...a teď si pořídila teda papírovou feňulku,ale jestli se s ní znovu do lovečiny pustí,to netuším...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:08
- Nahlásit
choco
estli můžu..jana s Chelsea se už do lovečiny pustily.. chodí k Zuzce a malá je prý mooc šikovná a hodně hodně pudová a temperamentní..:-/ Tak snad nedopadne jako Kiwísek, no.... To jen tak na okraj, že se Vám do toho tady pletu s vofčounem a knírem..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:26
- Nahlásit
Montik
Se pleť klíďo,my máme rádi všechny chlupy.
Bíglové jsou sladká stvoření,ale škoda,že jich je tak málo cvičených.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:26
- Nahlásit
Montik
Vofčouna tady máme taky má ho Bilksa tuším. Jakého máš kníra velkého???
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:29
- Nahlásit
Vlasta
džus..
nene, malýho černostříbřitýho... I když, malýho.... jak se to veme...
Zuzana T
tak to jsem rááda...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:32
- Nahlásit
Montik
kníři teď poslední dobou nejsou tolik vidět.Náš známý měl stříbrňáka malého,ten mi vždycky nejdřív vynadal a pak se nechal pomazlit.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:36
- Nahlásit
Zuzana T
to je pravda... Taky je moc nepotkáváme...Kor ty černostříbřitý.... Ještě tak velklý černý občas, no.. ale jako já bych velkýho nechtěla, upravovat malýho je fuška, ale co teprve ten velkej, že.
Jo a vofčouna já mám bílýho, jak padlej sníh, pokud zrovna nejni bláto...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:37
- Nahlásit
Zdravím!! Tak koukám, jak jste to tu dnes rozjeli...
Já mám dneska skvělou náladu - za prvé mamka dneska prvně chodila na berlích a jde jí to, za druhé jde zítra domů, sice ještě 2 měsíce o berlích a marodit, ale už doma. A za třetí má konečně zadanou diplomku, hurááá!!!
Montik
Jasně, jen se pleť, alespoň tady tu retrívří převahu nebudu rozbíjet jen já s ovčandou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:41
- Nahlásit
bilksa
super zprávičky a ještě svítí sluníčko
Montik
To máš bílého kanadského nebo švýcarského/ teď nevím jak je to správně/ ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:41
- Nahlásit
Montik
černostříbrní se mi líbí nejvíc... a pak ještě černí velcí, ale někteří.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:51
- Nahlásit
Zuzana T
teď je to bílý švýcarský.... Mám kraťáska dneska tříletýho...
Vlasta
jj, mi se právě taky líbí nejvíc ti černostříbřití...Jinak plánuju ho konečně okudlat (už od pondělka teda, ale zítra už se snad zadaří), aby zase vypadal alespoň krapet jako knír a ne jako tlustej vořech...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:28
- Nahlásit
Montik
Jááák okudlat?
bilksa
Gratuluju
My se vrátili z dlouhý prochajdy, prošli jsme lesem na takovej pás luk, teď to tam teda vypadá jak šumavská blata,celý rozrejdění od divočáků,přes to se valí vody,no něco pro labradory. Si dovedete představit,jak vypadali a jsou mea šťastný ze zbytků sněhu, teda v lese je ho ještě spousta, ale na lukách už jen tam,kde moc nesvítí sluníčko,tak to vždycky vzali útokem
|