| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:00
- Nahlásit
Montik
přejeme vše nej k narozkám
jana33
Tady je jaro v plném proudu,přišla jsem z venčení v zimní bundě úplně splavená.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:00
- Nahlásit
jana33 Dovedu, moji psy jsou už po koupeli a Greeny se poprvé koupal - ve svodnici plné špinavé vody co stéká z polí - asi se mu to moc nelíbilo, udělal dvě tempa a hurá na břeh - doufám, že nebude marod.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
To je ale pešek - konečně mám čas a oni to na mém oblíbeném foru zabalili, no to sem ale naštvaná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:35
- Nahlásit
Tak mám za sebou druhé koupání a dneska už žádnýho čokla nemeju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:44
- Nahlásit
My už máme taky vysprchováno - dneska už na dvoře hadicí. To zvládli dobře, tedy ovčanda s námi nemluví, protože ta nesnáší jakoukoli vodu z hadice, či něčeho podobného, ale jinak dobrý.
Doma jsme to připravili na příchod mamky a už se jen těšíme na zítra.
Jo a taky jsem volala do Chlupatýho štěstí a bohužel nás do Bolky neostříhají - tenhle víkend nemůže ona a příští zase já... Tak nevím, co s tím provedeme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
bilksa
si udělej výlet do Prahy,já vás střihnu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:51
- Nahlásit
jana33
Dík za pozvánku na FB,ale já na to teď nemám čásek,později snad.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:00
- Nahlásit
Zuzana T
Ty tam ještě nejsi?To jsem ti posílala před sto lety
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:18
- Nahlásit
Jééé jak vy to děláte, ti naši se ještě nesprchovali za svůj život...pokud nepočítám teda nezbytné mytí Ellie teď po klystýru
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:29
- Nahlásit
choco
no jo na hnědce ten bordel není vidět
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:34
- Nahlásit
choco
A co s nima v bytě děláte? Když z nich teče bahno,to je ručníkem neotřeš
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
Zuzana T
Jela bych hned, ale chybí čas.... Dyť to znáš.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:42
- Nahlásit
Ještě se mi nestalo,že by z nich teklo bahno natolik, většinou než dojdeme domů,tak to oschne a pak už to ručníkem jde. je fakt,že ručníky pak vypadají,tak jak vypadají,ale stačí nám to. A je fakt,že pokud je venku až moc blátivo,tak nikam do polí nelezeme Jo jednou si vzpomínám,že jsem to vytření podcenila a když se Andy uvelebil v kuchyni na světlých dlaždičkách,tak se pod ním objevil ten hnědý bordel,ale jinak nám fakt stačí drhnutí ručníkem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:47
- Nahlásit
A kdy je vlastně Bolka?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:54
- Nahlásit
choco
To teda nechápu,asi nemáte labradory bo co
Bolka je 3.4.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:58
- Nahlásit
nj, nebo spíš vyčůraný páníčky,kteří dávají bacha,kam ti jejich čoklíni šlapou,když se ještě nemůžou vyráchat v rybníce
Jéé, škoda, tak to propásnu, budeme se plavit zrovna v Holandsku...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:28
- Nahlásit
choco V Holandsku na těch kanálech??? Jéé to by se mi taky líbilo.
JInak moje dnešní téma nezklamalo - ještě má pokračování a zakladatelka tomu nakonec dala korunu - fááákt dobrý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:32
- Nahlásit
Vlasta
Hele,ty se v tom úplně vyžíváš
choco
A to je nesprchujete ani v Praze od soli?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 21:26
- Nahlásit
Vlasta
strašnýýýý
choco
naše čuby mají špinavý podvozek i z chození po chodníku - jak to děláte?A nebo máte černý koberce či čo???
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 22:03
- Nahlásit
VlastaJ
Jj, přesně tak, na těch kanálech
jana33
Tak zrovna v HočuPoču toho moc letos nenasolili a v Kounicích taky ne, ale jinak jim jen mokrým ručníkem přejedu packy, když už.
Zuzana T
Tak to my ne, zacákaný podvozek když je blátivo mívají,ale není to nic,co by nešlo utřít ručníkem.Nene, maskovat špínu můžou leda u přítele,ten tam má černý dlaždičky v předsíni,ale v Praze máme světlý koberce a podlahu a hromadí se na nich akorát tak černý chlupy. Ale tak u zlaťáků je to jasný, že mají ty chlupy razdva špinavý...to jen tak ručníkem dolů nejde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 22:16
- Nahlásit
máme světlý koberce
Tak to si fakt nedovedu představit. Já bych teda z psisek ten bordel,co tahaj z procházky, ručníkem neutřela. A to nechodíte ani nikdy do polí? Nemaj obalený drápy,nenosí doma oranici?
Btw na tu sůl bacha,letos tady měla jedna holčina otrávenýho psa,kterej si olízal packy od soli
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 00:31
- Nahlásit
jana33
No to je možná ono,do polí v blátě fakt moc nechodíme a když už tam jdeme,tak jdou pak do rybníka a než dojedeme nebo dojdeme domů, tak vana fakt není potřeba U Martina to ani není dost možný, má koupelnu v patře, takže než by se tam donesli...a obtěžovat kvůli tomu babču vedle to taky asi ne. Joo když jsem měla v Praze na hlídání Mončinýho bělouše a kníra,tak ti vanu potřebovali,ale naši se jí statečně zatím vyhli ))
letos tady měla jedna holčina otrávenýho psa,kterej si olízal packy od soli Hmm, to je pěkný...no vloni když jsem viděla,že tady ulice solí, tak jsem je mazala před prochajdou krémem a pak jim packy právě utírala mokrým ručníkem...letos jsme se obešli i bez krému,protože se tady ulice nějak uklízet nikdo neobtěžoval.
Velké sprchování zažili černoši až vloni v Chorvatsku vlastně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:04
- Nahlásit
choco vy přece máte uklízecího robůtka, tak na co mýt psy
U nás je stále kotel sněhu. Na procházku jedině na sněžnicích - mimo cesty se to hrozně boří (a po blátivejch cestách teď nechodíme).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:29
- Nahlásit
Ketrin
no to není možný,žijeme ve stejném státě?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:41
- Nahlásit
Ty jo, to se tak někdo má, že nemusí koupat psy... Teď už tedy jen sprchujeme hadicí, ale stejně.
Včera se vrátili z lesa jako prasata, fuj... Ale za to šťastný..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:47
- Nahlásit
Zuzana T my jsme jen trochu opoždění až se budeme topit v blátě, vy už budete běhat po zelené trávě v rozkvetlých parcích
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:53
- Nahlásit
Zuzana T
U nás taky ještě leží zbytky sněhu, ale málo, spíše louka připomíná nasáklou houbu.
jana33 no jo, někdy jsem asi masochistka, ale toto mě fakt zrovna pobavilo.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:49
- Nahlásit
Ketrin
Nj,ale toho máme až teď...btw nedávno mě Marťa pobavil, když tak kouká ,jak robůtek sice maká,ale na jeho vkus už nějak dlouho a pomalu a všechny chlupy z línající Ellie stejně nezvládá, tak nejprve robůtkovi začal pomáhat a dělat mu ze zbylých chlupů hromádky a pak naštvaně odešel pro normální vysavač s tím,že to chce razantnější zákrok
Právě s tím mytím si říkám,že kdybychom se pak přece jen třeba rozhodli pro zlaťáka,tak babičku dole budeme muset permanentně uzurpovat kvůli sprcháči
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:51
- Nahlásit
U nás zůstává sníh v lese,ale do lesa se bohužel musí po blátě.
Tak Františka má dneska rok,nějak to moc rychle uteklo. I když u nás bude štěně a prcek dokud nepřijde někdo mladší
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 09:57
- Nahlásit
jana33
tak blahopřejeme ročákovi,no já myslím,že stav smečky ještě není konečný
|