Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 18:51
- Nahlásit

Kristýna
Ja myslela vedle, jako uplne vedle... A ano, take by byl muj zivot prazdny a pusty bez tebe.
A hec, zitra budou mit cuzy praseci hody, selatko cca 30 kg spesl pro ne se bude porcovat. To zase budu mit prsty porezany.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:03
- Nahlásit

Fifi
jako drbárnu jsem pochopila prvně. A teď váhám, jestli jsi nemyslela to napadení psa psem.

Na to jsem fakt alergická. Včera večer jsem tu seřvala jednu babku, když po nás vyjel její "pejsek" na volno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:16
- Nahlásit

Kristýna
Na to jsem fakt alergická.
Ja extremne. Za blahych casu, pri venceni Doroty a Bernase - takze cca 95 kg psi vahy v jedny ruce - obcasny utekarsky psiska fakt hazardovali s vlastnim zivotem. Neni nad to mit psiska ovladatelny a motat se do kolecka, cokle za zadama, nebo je dolozit a pak kolem nich krouzit a odhanet psiho kretenka, aby se jim nedostal do huby. Ble, nesnasim nezodpovedny majitele.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 16:19
- Nahlásit

Ahoj,

kdybyste znali někoho ze západnějšího cípu Čech nebo se snad sami chtěli ještě s někým zúčastnit, tak pořádá naše ZKO v Chebu Závody družstev, více na URL ve třech disciplínách (stopa, obrana poslušnost plus disciplína pro psovody)

stuntmato
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 17:17
- Nahlásit

URL

Ahojte, zahlédl jsem prosbu o záchranu tohoto RTW, vypadá dobře a byla by ho škoda, tak třeba se někdo najde kdo by se ho ujal... nikde jsem to tady nezahlédl, tak pokud už to tu je tak sorry..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:58
- Nahlásit

Moje Ejmička pro mě dneska složila zkoušku ZPU-1 za 147 bodů. Je úžasná !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 21:05
- Nahlásit

Kalliope
Velke gratulace Ejmekovi i tobe, snad uz ji prestanes tedy zovat retardikem.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 21:43 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

ne, retardíček to bude už navždy, ale můj

..a propós, retardíček není, že by byla přeci hloupá, ale když byla malá, tak pořád chodila s jazykem vystrčeným ven Docela mi to chybí, byla dost originální

ati
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2013 11:24
- Nahlásit

Kalliopegratulace teta a co tak napsat nám zprávičku ty vopice

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2013 20:20
- Nahlásit

ati
zpráva je tady néé Je to moje šikula, jak se snažila, brambůrka moje. Asi poznala, že mi není dobře, že na mě sedl bacil, a tak mi chtěla udělat radost... Nešla by nakopírovat do zásoby ?? Prosím...

ati
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 08:14
- Nahlásit

Kalliope Je celá maminka ta mi taky dělá radost je pořád jak štěně i když jí táhne na 11Kopírovat nepujde, leda přes Freyu a já doufám, že se zadařilo a budou medvídci.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 08:58
- Nahlásit

ati

No tak my budeme držet palce ať se zadaří, to je jasná věc

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 16:47
- Nahlásit

ati
ta mi taky dělá radost je pořád jak štěně i když jí táhne na 11
Toto leti, toto leti... Pohlazeni babce posilame! Freye taky drzim palce, at vse dobre dopadne a mate na leto destrukcni pocetnou cetu.

ati
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:12
- Nahlásit

Fifi
Pohlazení vyřízeno, pro jistotu všem a hlavně Buffy je po několika mrtvičkách a minulý týden záchvat, asi epi.., klečela jsem u ní než se probrala mám obavu z nástupu tepla. Ach jo.
Za palečky děkuji, moc moc si přeji aby to vyšlo, konečně

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:30
- Nahlásit

ati
mám obavu z nástupu tepla
Jesis, chudak Buffyna. Je to bojovnice, snad se jeste zvojti. A samoze pohlazeni bylo nejvic mysleno pro ty staricky a nemocny - ty to potrebujou nejvic.
A jak Frejuse, kulati se uz drobatko nejak?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 19:17
- Nahlásit

ati

moc si přeji aby to vyšlo

musí !!! A budou malá Freyátka

ati
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2013 22:08
- Nahlásit

FifiKalliope
Tak je teprvá tři týdny, moc jí nesluduji , ale v povaze je neskutečná, je jak opice tak snad

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2013 21:13
- Nahlásit

ati
Fakt moc preju, at to dobre dopadne, opice at to dotahne ke zdarnemu zaveru.
Koukam zrovna na urodu vombatatek, teda potes panbuh!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2013 22:33
- Nahlásit

Smutno, smutno je mi, velky smutno... Kopiruju od sebe, FB nemaje sirim takto dale alespon:
Poprosila mě moje kamarádka a zároveň majitelka CHS Bonnapo o pomoc při hledání spolehlivého, zkušeného a zároveň vlídného majitele pro jejího odchovance Clifforda, který byl majitelům odebrán pro týrání.
Fotky Clifa mi vyrazily dech, doslova.
Obzvláště proto, že jde o nevlastního bratra naší Beatrice a navíc odmala velmi dobře znám jeho vlastního bratra Christofera. Co člověk dokáže provést - byť "jen" nezájmem o řešení zdravotního problému psa, rozum zůstává stát.
Clif je 6letý pes s PP, v dobrém výživovém stavu, ale má 40% těla zasažené jakousi kožní chorobou. Byl svému stavu takto ponechán napospas v kotci po dva roky. Podstoupil biopsii kůže, vyšetření štítné žlázy, odběry krve. Na výsledky biopsie se čeká, krev dopadla dobře. Je vidět, že Clif se prostě nevzdává. Momentálně je na ATB, v péči v dočasném domově, kde se mu snaží znovu navrátit schopnost vidět (oči jsou zahnisané a nateklé), je hodný a vděčný.
Prosím tedy milovníky rtw, pokud byste věděli o vhodném majiteli, který se Clifovi bude věnovat, ubytuje ho trvale v bytě/domě, který by si troufl dát takto zuboženého rtw dokupy, kontaktujte majitelku CHS.

A pro srovnani bratr Chris (v 6 letech), s maminou Bonnie.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2013 18:49
- Nahlásit

Fifi
nasdílím ho na fb mezi lidičky cousingáře ... mají i rotvíky, tak se třeba najde někdo, kdo by ho měl rád a mohl si ho nechat. Bohužel, víc pro něj udělat nemůžu

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2013 20:09 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Clifford 8.5. 2013
ATB zabírají

Více zkopírováno z facebook rotvajler v nouzi.
Jitulka Kosice Obecná
Máme nové info ohledně úhrady nákladů, to nám bylo přislíbeno nadačním fondem Pes v nouzi, ale nyní nám prý zaplatí jen něco málo.
Proto tedy vyhlašujeme sbírku na Cliforda - neboť nejsme schopni uhradit jeho léčbu jen za své kapsy (

PŘISPĚT je možné na číslo účtu 161977699/0600 variablilní kód 0500 do poznámky uveďte Clif

Průběžně budeme zde zveřejňovat jména a stav sbírky a přidávat oskenované účty na za krmivo, veterinární ošetření a další potřebné výdaje.
Děkujem, že nám pomáháte

V případě dotazů či zájmu volejte kdykoliv na tel. 602 165 715.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2013 21:30
- Nahlásit

Pavka

já to taky sleduju, je to humus. Chudák pejsek ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2013 21:40
- Nahlásit

Kalliope
Mne se chce znova brecet, kdyz ho vidim. Kurnajz, misto pro nej nemam, by se v haremu tri cubek zcvoknul... Verim, ze povahove je na tom jak Krysapes, mazel a pohodar, kus rtw s neznou dusi - proc maj vsichni znami stopstav psi?
Pavka
Drzim mu palce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2013 11:01
- Nahlásit

holky dejte sem linka na ten fukbůk,aspon to sdílnu

Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2013 17:48
- Nahlásit

tady najdete více i novinky. Děkujeme

http://www.facebook.com/pages/Rotvajler-v-nouzi/22 1528457866845?fref=ts

Pavka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 20:59
- Nahlásit

Nové video Clifa, už je vidět, že je mu léle
Stále hledáme nového pánička
http://www.facebook.com/photo.php?v=4333405867876

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 21:07
- Nahlásit

Pavka
Vypada o dost lip, hosicek.
A kdo nema FB (jako treba ja, vidim jen to video, dal se nedostanu, FB rtw v nouzi jsou taky nepristupny), jaky jsou teda pozadavky na novyho majitele?

Pavka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2013 21:02
- Nahlásit

Fifi
Hele pokud vím, tak feny být můžou, ale psa samce ne. A pokud možno domů, né do kotce. Jinak nevím. Můžu se zeptat jestli je potřeba více.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 11:36 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

Fifi

Paní Fifi, super!!!!
( mluvím o tvém skvelem clánku )

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 14:18
- Nahlásit

Kristýna
Ooo, diky za pochvalu, zase takovej zazrak to neni.
Jak si darite, co Baru?

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání