Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 23:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kristýna
Ahoj Libezna, zase plasis hada bosou nohou? Jsem zvedava, co ti odkud prijde za bububu.
Edit - Sakra, mi to hodilo na novou stranku, toz ctete o stranu zpet na konci, kolemjdouci.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 23:46
- Nahlásit

Fifi

Je fakt, že zrovna netoužím po dalším rádoby výhružném mailu, ale už mě to vážně dostalo...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 21:57
- Nahlásit

já jako naprosto nezúčatněný, neznající fakta, tak bych tedy absolutně nevěděla komu věřit. Je to celé nějaké chaotické ...

Pavka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2013 16:41
- Nahlásit

Krásný a šťastný nový rok všem a ať je ta třináctka na konci šťastná.
Pavlína a naše smečka

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 07:12
- Nahlásit

No teda ale koukám na tu knihu jak pět na šest. Pak si kup papíráka. Člověk, který se v tom nepohybuje absolutně nemá šanci poznat kdo je poctivý chovatel a kdo množitel s PP.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 12:33
- Nahlásit

Kalliope
Jsem z toho docela dost zaražená, co všechno se děje. A jak je někdo schopný přistupovat k chovu...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:35 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Kristýna
vem si ale, že si rotvíka opravdu bude chtít koupit člověk neznalý věci, který neví, že je nějakej RTW klub a už vůbec ne, že existuje nějaká kniha, kde se rozebírají aktuality, popř. neví že existují nějaká "psí fóra" a pak narazí na takového "takychovatele" - to se pak nemůže člověk divit, že příště si příště pořídí radši bezpapíráka. Pořád obhajuju chov s PP a že další můj pes bude buď pes s PP nebo pes z útulku no a ono tohle... to si pak člověk připadá jak ten kretén. A ti, kteří by to mohli nějakým způsobem ze své pozice alespoň nepatrně ovlivnit, tak sedí a čumí jak ty vrány, fakt...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:41 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Kristýna
teď jsem se znovu podívala na tu knihu a dobře's to tam napsala. Tak nějak se mi paní chovatelka i jeví, ale osobně ji neznám, jen z doslechu, takže objektivně nemůžu moc hodnotit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 18:00
- Nahlásit

Kristýna
ja se musim tlemit, jak si to sepsala.
Kalliope
a pak narazí na takového "takychovatele"
Vis co, ale ona fakt nic neporusila, neporusuje, takze ofiko je to proste chovatel. Ze ma hodne vrhu a tak - to maji i jiny lidi, v tom mnozstvi se proste nemocny zvirata objevit muzou. Otazkou je, zda by tomu tak bylo i pri vyberu jinych spojeni na ty feny, otazkou je, jak by mel byt napsanej inzerat, otazkou je komunikace mezi kupujicim a chovatelem atd..

Co ale rozhodne nesnasim je kryti starych fen, je mi u zadku, ci ta fena je. Dyk rtw je velky plemeno, v 9 letech - nedejboze vice letech je to proste uz duchodce, kterej si zaslouzi svuj klid a pohodu. To je z myho pohledu proste prasarna - at to provede kdokoliv, jak majitel kryciho psa, tak majitel feny. A v tom mas recht, ze tohle predsednictvo ovlivnit melo, nemeli to povolit - JENZE - zase, dle radu staci zprava od veta a je to co? V poradku. Blink.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 18:14 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

(...) Co ale rozhodne nesnasim je kryti starych fen, je mi u zadku, ci ta fena je (...)

no a to je další prasárna (jak říkáš i ty), na to bych byla málem zapomněla... může být v jak dobrý kondici chce, i tak je pro mě ten člověk co tohle provádí hovado

a propós, tím "takychovatelem" jsem myslela i mimo jiné tu expertku ...jak se jmenuje, co má tu CHS od nějaké duhy, s tou nemocnou fenou (štítka) - ta by měla dostat zleva i zprava. Nejen že prasí chov takovým svinstvem (a pochybuju, že se majitelům štěňat s tímhle onemocnením chlubí), ale ubližuje především té své feně. Takoví by měli dostat přes pracky nejméně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 18:26
- Nahlásit

Kalliope
jak se jmenuje, co má tu CHS od nějaké duhy, s tou nemocnou fenou (štítka) - ta by měla dostat zleva i zprava.
Ta ma prece papir z Nemecka - nebo Nymburka?! A svoji fenu by prece nikdy nakryt nenechala!

A jak si dari Ejmicek retardicek? Sem k tobe nakoukla na web, tebe zrejme vloni nekdo zacatkem prosince docela naprdnul, ze?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 19:28
- Nahlásit

KalliopeFifi
Děkuji, dámy. Dlužno dodat, že jsem se tím taky docela pobavila a hlavně jsem si tím ulevila.

Trochu mě překvapilo, že je to bez reakce.

Ale nejsmutnější je, že by se mělo hovořit o více CHS + že se nejspíš vůbec nic nestane/nezmění.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 19:35
- Nahlásit

Kristýna
Kdyz ja myslim, ze gogo psal/a taky znacne sarkasticky, ironicky?

A jsem zvedava na schuzi, ono se to hezky nam, neclenum, hodnoti, ale tam to asi bude masakro.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 20:07
- Nahlásit

Kristýna, Fifi

prostě komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Když je někdo prase a klub mu to umožní ... je to teda smutné, odskáčou to zase jenom psi.

Fifi
Ejmičce se daří fajn, nevím čím to je, ale to její chrápání se nějak zhoršilo nebo co. Jsem dostala polštář, tak jsem jí ho povlékla a má ho pod kebulkou, když spinká, aby měla hlavu výš, ale stejně děsně zařezává. Pořád do ní musím v noci žďuchat, asi jí vyexpeduju za dveře brzo, to se fakt nedá.

Jinak nakrnknul, no jak se to veme. V podstatě teď už je to k smíchu, ale když si někdo nedá pokoj a pořád musí kydat špínu a přitom se tváří jako kámoš největší ... mno zamrzí, ale jak říkám, teďka už je to spíš vtipné

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 21:52
- Nahlásit

Kalliope
nevím čím to je, ale to její chrápání se nějak zhoršilo nebo co. Jsem dostala polštář, tak jsem jí ho povlékla a má ho pod kebulkou, když spinká, aby měla hlavu výš, ale stejně děsně zařezává. Pořád do ní musím v noci žďuchat, asi jí vyexpeduju za dveře brzo, to se fakt nedá.
Ona chrape? Jako chlap? A neni tlusta? - to neni impertinentni otazka, to jen Bernas taky straslive chrapal, kdyz byl byt jen o par kg skrmenej. Jinak chrape i bez polstare?
V podstatě teď už je to k smíchu, ale když si někdo nedá pokoj a pořád musí kydat špínu a přitom se tváří jako kámoš největší ... mno zamrzí, ale jak říkám, teďka už je to spíš vtipné
Zamrzi, to urcite, ale jestli je to ted uz spis vtipny, tak to nebylo tak hrozny asi, respektive ja mam hodne znamych, ale kamosu tak, ze bys je spocitala na prstech truhlare.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 22:19 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi

taky mám známých hodně a přátel jen pár

Neřekla bych, že je tlustá, spíš je jako lunt, taková pěkně atletická, spíš jí ještě naopak budu muset přidat, aby neměla chudinka třeba hladíček

v podstatě vypadá pořád stejně, jako tady na té fotce

URL ..... a tomu ocásku se nesmějte

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 22:28
- Nahlásit

Kalliope
Tak ze by mela volny patro nejak? Chrape i bez polstare? Dorotka libezna chrapala jen s polstarem - ale to byla decentka, kopat se do ni nemuselo.
Neřekla bych, že je tlustá, spíš je jako lunt, taková pěkně atletická, spíš jí ještě naopak budu muset přidat, aby neměla chudinka třeba hladíček
Jestli bude Kremyl v lete cajk, vezmu ji do veteranu. Lidi ji tipujou od roka do tri, ctyr, atletka taky a hladicek - ten dela, ze ma porad. Tak pohlazeni retardikovi.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 22:57
- Nahlásit

Fifi

doufám, že patro má v pořádku jinak chrápe i bez poltštáře, ale to dělá její poloha při spaní, spí do esíčka, hlavu vyvrácenou a tělo pokroucený.

A proč Křemýlka do veteránů ... prosim tě, kolik jí je ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:02
- Nahlásit

Kalliope
No za naky 4 mesice ji bude 8. Toto leti, vid?
A Retardika teda narovnavej, at nespi do esicka, vyvracene a pokroucene!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:10
- Nahlásit

Fifi

ty krásko !!!! To je neuvěřitelný ! 8 let, tak na osm ale vypadá parádně!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:12
- Nahlásit

Kalliope
No ona je proste svihla no, ten vek ji veri malokdo, nasla sem par stribrnych chloupku na bradicce - ale projevem neodpovida. Doufam, ze tu bude nejmin jak maticka Bonnuska, ktery se ve 12,5 dari vic nez dobre.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:12
- Nahlásit

Fifi

A Retardika teda narovnavej, at nespi do esicka, vyvracene a pokroucene

... jojo,teďka na mě tady vyvaluje tu svojí buchtu, spí si tady na gauči, jak kdyby byl její nebo co

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:14
- Nahlásit

Fifi

je to super, když je v dobrý kondici. Ejmulka taky nemá šedivý chloupek, zatím se drží. Tuhle se mi zdál sen, že bylá celá šedivá, tak jsem se vyděsila, ale nakonec si říkám, že je to dobré znamení, že to znamená, že mě tu asi bude "strašit" ještě dlouho (doufám)

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:29
- Nahlásit

Kalliope
Vsak Ejmule je v nejlepsim veku? Mladice!
Tuhle se mi zdál sen, že bylá celá šedivá, tak jsem se vyděsila, ale nakonec si říkám, že je to dobré znamení, že to znamená, že mě tu asi bude "strašit" ještě dlouho (doufám)
Bude strasit hodne dlouho, musi!! A jestli stihne komplet zesedivet, tim lip, u nich to jde pomalinku.
teďka na mě tady vyvaluje tu svojí buchtu, spí si tady na gauči, jak kdyby byl její nebo co
No a neni snad?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 23:53
- Nahlásit

Fifi
No a neni snad?

no vtipnáááá !!!!

jen ať jim to štěká pořádně dlouho a Křemýlek má dobrý genetický základ a vypadá pořád jako štěňátko, taková pomačkaná, prostě k umuchlání

fiffii
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 10:53
- Nahlásit

Ahoj holky, prosila bych vás o radu.. Mám 7 měsíční štěně rtw a vše bylo ok, jen před měsícem, jsme šli přes pole, kde byl vysoký sníh, mě až po kolena, oni si tam lítali a hráli, šli jsme tak 45min. Pak jsem jela domu a psa měla v kufru v autě, doma si lehla a spala, pak se probudila a měla stuhlý zadní nohy, jako prkený, po chvilce to celkem rozchodila, ale od té doby po sebemenší zátěži takhle chodí, stačí i jen půl hodina, pak si lehnout, vstát, je prkená, když lítá dlouho, trvá jí to dýl než to rozchodí... Když je doma v teple jako včera a dnes, tak je to ok, prkený jsou jen dva kroky, protáhne se a není nic znát... Byla jsem u ortopeda v Děčíně, ten ji prohmatal a řekl, že tam žádný nález nenašel, bála se tak si učurla, měla ph 9, ale to mohlo být tím, že to bylo brané na podlaze... Nedalo mi to a šla jsem ještě ke svému vetovi a ten mi řekl, že by se to poznalo jen rtg, ale že když nekulhá a tu stuhlost rozchodí, že to je zbytečné, ale kdybych na tom trvala tak mi ho udělá.. Moč měla úplně ok, takže to asi zkreslila ta podlaha. Na Silvestra lítala večer se psama venku asi 3 hodiny a to byla stuhlá hodně, byla i zima.. Kulhala trochu i na přední nohu, ale to jí mohl někdo přišlápnout ve hře, psů tam bylo asi 7 od čivav po štěně dogy... Jenda holčina co má dobrmana, říkala, že měla ve stejném věku úplně to samé a vyklubala se z toho panistitida, ale byla na rtg... Myslíte že takhle by se projevovala DKK nebo artroza?

P.S. Fifi jak si mám prosím změnir nick aby se nám to nepletlo?

fiffii
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 11:02
- Nahlásit

Jinak je veselá, nevypadá, že by ji něco bolelo,hraje si, do schodů jde normálně, vyskočí si kam potřebuje, žere... Jen dneska ráno, když jsme šli k výtahu, tak vyběhla klusem něco očuchat, po 5 krocích kvíkla, popoběhla a měla tak divně podsazenou pravou zadní nohu a levou přední zvedlou nahoru a pokulhla si, pak něco uslyšela dole,vběhla do výtahu a zase šla normálně, venku už nic a ani nikde, nohu jsem ji prošáhla jestli si nepíchla něco do polštářku a nic... Jo a jetě ve čtvrtek po té kontrole u ortopeda jak jí kroutil nožičkama, jsem pak byla u kobyly a ona si tam tak poběhávala, sem tam lehla do slámy, prostě žádná divočina, zase jela v kufru a doma zalehla, po asi hodině vstala a šla prkeně na všechny 4, pak to rozešla a zase dobrý... Nemůže to mít z toho, že leží v kufru jen na gumový předložce a je tam třeba zima? Někdy se stalo, že když jsme dojely domu a já otevřela kufr, byla schoulená do kluvíčka a klepala se, ale to byla většinou mokrá na nohách a břiše jak lítala venku... Domu to máme od 10-30 minut, to klepání bylo většinou když bylo kolem 0 a méně..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 07:22
- Nahlásit

fiffii
těžko říct, nejsme tady veterináři, může to být klidněi z rychlého růstu ... nevím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2013 18:06
- Nahlásit

fiffii
Fifi jak si mám prosím změnir nick aby se nám to nepletlo?
Jedine napsat asi adminovi, sama si nick nezmenis - email na nej je na kazdy strance uplne dole.
Jinak k tomu pajdani na vsechny nohy stridave a hrbeni - pripadnou panostitidu bez rtg vet nepozna, tak treba udelat rtg - a mozna u jinyho veta, kdyz tenhle ti ani tu moznost neuvedl... A uvidis dal.
A jestli se ti klepe v kufru, tak ji porid nejakou vestu do snehu, deste, at neprostydne ci nepromokne, kdyz je takhle citliva. Ono dokud se pes hybe, tak se sam zahreje, ale kdyz ti vleze do vymrzlyho auta, klidne ji muze byt kosa.

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2013 16:20
- Nahlásit

fiffii
Ahoj, mám doma teď 8,5 měsíce starou fenku RTW a nic z toho co tu píšeš teda nepozoruji. Popravdě jsem ani nikdy u svých psů nepozrovala. RTW většinou růstovými bolestmi dlouhých kostí netrpí, ale samo se to může stát. Tak pokud je stuhlá po ležení a chvíli to musí rozhýbat, asi to není úplně super. A jestli ti neporadil jeden vet, tak klidně vyraž někam jinám na konzultaci. Ale určitě bych jí nenechala klepat zimou v autě. Já mám prcka normálně doma na gauči a přesto když je v autě (a to v něm je na cvičáku i několik hodin i v těchto mrazech) tak přesto se ani neklepe ani není nijak stuhlá. Tak předtím, než jí dáš do auta určitě vytřít do sucha a dala bych jí tam aspoň starou deku.

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání