| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:50
- Nahlásit
ati
stále kvokám, stále kvokám
Asi tak no..
Mně osobně je Bianca milejší, srdeční záležitost no
Oboji spojeni je pekny, este, ze nemusim takovy dilemata panoramata resit.
Jo a Akimka zitra protekcne podrb, a to samy Ati teda. Alergie pitomy, to vidim sama na sobe, kor este jak strikaj pole necim, staci aby me to jedouci autem okynekm z dalky ofouklo a sem osypana. Hnus.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:57
- Nahlásit
Fifi
Akima jsem dneska přistihla, utekl z kotce a před Kačenkou dělal pohyby Kačena už delší dobu nehárala, tak mě vůbec nenapadlo jí hlídat(byla výstavě a asi si myslí, že je pijonýrka) no a dědek sotva chodí, ale šu... by mohl
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 22:59 - Změnil/a: Honzík
- Nahlásit
ati
Já si myslím, že po Biance budou štěňátka mazlivější, po Olymce "ostřejší" - ve zkratce a jen z toho co jsem vyčetla z netu a viděla na fotkách ... Jenže Jirkovi se okamžitě strašně zalíbila Olympie. No uvidíme, ono na nás taky nemusí vyjít, i s tím musíme počítat.
No dvanáct barev na dva vrhy může být málo, ne? Jak se pak pozná, které mimi patří ke které mamince, já bych to nepoznala .. I když, teď u těch stafbulíků byla chovatelka taky neomylná a to ty obojky zkraje ani neměli - ale tam jsou alespoň znaky jinak ... já bych prostě byla vedle
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:38
- Nahlásit
Honzík
Bude je mít rozdělené, taky jsem je měla zvlášt, jsou to nervy :-D
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
ati
To tedy ...
U nás vše v pořádku - srdce, ledviny, játra odpovídajíci věku osmiletého pejska, bez cukrovky ... Takže máme zapisovat ty jeho tiky a kdyby se to dostalo to těžkých stavů víc jak dvakrát za měsíc, tak se nasadí prášky. Doufám, že to má třeba jen z trávy, alergie nebo něco podobného a že k té epilepsii nedojdeme ...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 08:19
- Nahlásit
Honzík
Olympka má čtyři kluky a dvě holčinky
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 08:58
- Nahlásit
ati
Ahoj, díky za zprávu, zjistila jsem to až teď u nich na stránkách. Tak hlavně ať jsou všichni pupíčci zdraví, spokojení a já čekám na zprávu, jestli na nás jeden zbyde .... Díky Dáši.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 10:00
- Nahlásit
Honzík
Jani zbyde, neboj
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 11:17
- Nahlásit
ati
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
Honzík
Taaak ses dockala
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 14:59
- Nahlásit
Fifi
No dyk se taky usmívám jak měsíček na hnoji
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 15:32
- Nahlásit
Honzík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 15:52
- Nahlásit
Honzík
A bude to pindik nebo buchetka?
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2012 16:05
- Nahlásit
Fifi
No my jsme přes ty žížalky ... a už jednoho kluka máme, tak to nebudeme komplikovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 17:08
- Nahlásit
Hezky den, cely den, rok se s rokem ani ne sesel a?? Nekteri lide a nektere veci se zkratka nezmeni... Inu, inu, pojdme si pripomenout trosku te historie a ocitovat vlastni slova jedne osoby:
Pavlina Moravcova
Zasláno: 31 Kvě 2009 21:56
Ahoj, u mé feny asi před měsícem zjistili nedostatečnou funkci štítné žlázy. Nejdřív to tak měsíc zkoumali a pak na to teprve přišli. U ní se to projevilo vypadáním srsti okolo očí a na čumáku, dostala hormony euthyrox a už začala zarůstat. Prý k té nemoci patřila i unavenost, al epodle toho jsem to nepoznala, je to totiž rotvajlerka, tak jsem jen myslela, že je líná. Co bere ty léky, je z ní poděs.
Zasláno: 9 Čen 2009 08:27
bere euthyrox 100, 8tablet denně. Je to jak dávka pro koně, ale zkusili jí dám největší dávku a pak budou postupně ubírat.
Zasláno: 19 Říj 2009 19:03
Také mám zkušenosti. Záleží na tom, jestli máš nadměrnou funkci nebo sníženou funkci.
Já mám zkušenost se sníženou funkcí, feně se objevili holé fleky na hlavě, byla unavená, i když toho jsem si nevšimla, páč je to rotvajler, a tak jsem myslela, že je to k plemeni. Lékař zjistil, že je to již skoro nepracující štítná žláza a léčba je doživotní braní hormonu.
Zasláno: 19 Říj 2009 19:09
Taky jsme nejprve absolvovali spousta vyšetření, než je to napadlo, jelikož ta srst chyběla jen na hlavě, ale ty lupy jsme měli také. Fena již půl roku bere euthxrox a je v pohodě, začla bejt i živá, takže jsem poznala, že i rotík může být aktivní.
Pavlina Moravcova
Zasláno: 22 Říj 2009 13:12
Já to jen tak říkám, že budou štěnda, ale ve skutečnosti ta čubina mít štěňata nikdy nebude. Nechci to svinstvo pouštět dál do chovu. Chci si o tom ještě vážně promluvit s vetem a tak.
A už mě tu neba psát vlastně o ničem, páč štěnata mít nebude, tak co řešit?
Fenecka, ani ne sestileta, zdravoucka zlazicka, po ctvrte nakryta. Nezbyva, nez "pogratulovat". Blink.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:18
- Nahlásit
Fifi
to je humusácký ..
|
Jabiro
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 18:01
- Nahlásit
Dívám se na stránky této "chovatelky" a má vrh na stejné feně co půl roku - 9. 3. 2011, 5. 10. 2011 a znovu je nakrytá? Alespoň vůči feně by bylo fér ji nechat dvě hárání odpočinout.
Pak se nelze divit, že si radši spousta lidí vezme rtw bez PP, množitel jako množitel, s PP chová stejně na nemocném zvířeti a ještě nový majitel ušetří spoustu peněz za štěně. Grrrrrrrrrr...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 08:31
- Nahlásit
Fifi Jabiro
je to nechutny a doufam ze "chovatelce" zustane celej vrh doma
nektery lidi by nemely vlastnit psa a ni plysoveho ....
..ale hlavne ze uz neni o cem psat kdyz stenata mit nidky nebude... velebnosti chce se mi blejt...
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 16:20
- Nahlásit
Ahojky, tak v pátek se jedu podívat na miminka moc se těším. Dáši, ty už jsi je viděla, doufám, že Ti nebylo smutno, taky u Vás ty chlupatý kuličky budou ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 16:54
- Nahlásit
Honzík
Tak at se navsteva zitra vydari, musi to uz byt slusny likvidacni komando. Co jsem koukala na fotky - jsou krasni medvedove, usislala bych se na ne.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:12
- Nahlásit
Fifi
Nech si to šišlání na tábor. Malá zubatka se už na tebe těší. Jsme ji přejmenovali na "svini" kousavou Německou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:15
- Nahlásit
Pavka
Jeheee, no to se neboj, ti ji tam zkazime, vymazlime, rozcapime! Jsem na ni zvedava, na prtku malou.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:29
- Nahlásit
No malou, už celkem vyrostla. Však už jí budou zítra 3 měsíce. Ale takový dílo jsme ještě doma neměli. Možná ji bude chvíli trvat, než se tam rozjede, ale jestli bude předvádět to co doma, tak potěš pánbůh. Doufám, že ji zvládnu a nepřeroste nám přes hlavu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:28
- Nahlásit
Pavka
tak to bude asi pěkná dračice
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:02
- Nahlásit
Kalliope
no to je, ale to jsme chtěli. Jinak je suprová.
Člověk ji halt bude muset víc zaměstnat.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:39
- Nahlásit
Tak jsem sem napsala super dlouhý vzkaz a pak zadala blbé heslo, debil
Honzík
Prcky jsem viděla jsou boží, já doufám ve štěstí s Freyou jinak budu muset hledat někde jinde.
Pavka
Fifi
Užijte si tábor
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 23:06
- Nahlásit
ati
Znám, bojuju s heslama často (ovšem největší vychytávka je, když po Tobě chtějí - kvůli "bezpečnosti" - změnu hesla každých 6 měsíců, min.8 znaků a velké písmeno, malé písmeno, číslice, znak a pak ještě napíšou "toto heslo již bylo použito")
Já taky a máme kouličku přesně pro nás ... Doufám, že u nás bude spokojený. A Tobě ještě jednou dík a fandím a držím palce.
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:31
- Nahlásit
Ahoj lidičky, tak máme miminko doma
a jsme nadšení
Představuji Dakouška ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:34
- Nahlásit
Honzík
Jeditiiii to je sladouch! Hnedka bych ho muchtlala a kazila jak Pavce svini nemeckou! Tak gratulire a preju spolecne hodne a hooodne mnoho stravenych let, at dela samou radost, Dakoslav Krasomil.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 19:39
- Nahlásit
Fifi
Fenecka, ani ne sestileta, zdravoucka zlazicka, po ctvrte nakryta. Nezbyva, nez "pogratulovat". Blink.
Vona už ji zase nakryla????Twl,to je k blití,fakt!!!!
|