| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2012 23:14
- Nahlásit
Fifi
jj už se kulatí, ale je zlatá. Poctivě papká co jí naložím Stařečky extra podrbkám a povím jim, že je to od tebe
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 11:21
- Nahlásit
Ahoj, hlásím se zpátky a musím říct, že se mi po těch víc jak dvou letech pěkně stýská, takže ze všech nejvíc se na ty pupíčky těším určitě "já" ... ale jsem pěkně trpělivá ... Ať se všem daří a všechny pozdravujem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 16:38
- Nahlásit
Honzík
Jee, ahoj. Nejde to, bez rotvika, vid? Jak se clovek jednou "zaháčkuje" - tak uz se veze. Drzim palce, at si vyberes to nej stendo a dela jen samou radost! Bude to fenule nebo pes? Snad Frejuska poskytne oboji vyber.
A te obdivuju, zes trpeliva, ja dycky pred narozenim stenete nemohla dospat, jestli se to narodi dle predstav, pak to cekani nez povyrostou, a pak odpocet pred dnem D...
|
Rockybak
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2012 21:38
- Nahlásit
Fifi
Ahoj,zdravím. Máš pravdu,nejde. Kolik času jsem strávila hledáním jiného plemene (přeci jen jsme přišli o dva RTW v necelých 6letech),ale stejně jsem vždycky skončila u rotvíčka. Jenže tentokrát se právě snažím být trpělivá a rozvážná. A když už jsem celou rodinu přesvědčila,že už to dál nejde,tak se ukázalo,že jde (Atlantida) .. A tak věřím,že teď, když už vyšel ten první krok,vyjde i ten druhý. Chceme pejska a Ati nám určitě,když to půjde a vyjde,pomůže-všechno jsem ji o nás vysvětlila (a moc jí děkuji). A těším se, trpělivost nejspíš brzy půjde do kopru .. a nebo ne ...
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:39
- Nahlásit
Ahoj, můžu Vás poprosit o radu. Tentokrát nejde o rotvíčka, ale spíš o bonsajrotvíčka - stafbulíka. Naši mají dva týdny mimčo, 3.5. mu byli dva měsíce. Všechno probíhá jak má, jen máme problém s nasazováním obojku, ale když už ho má je v pohodě .. Poradila jsem našim ať obojek zapnou na větší oko a přetáhnou mu ho přes hlavu, když je ještě rozespalý, nebo naopak už utahaný. To funguje, ale normální nasazení nejde vůbec zvládnout (vzpouzí se, utíká, nechce přijít ..) - nelámeme to přes koleno, ale napadá Vás něco - jak na něj ??? Moc děkuju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 11:26
- Nahlásit
Honzík
To funguje, ale normální nasazení nejde vůbec zvládnout (vzpouzí se, utíká, nechce přijít ..
Ja ti nevim, u takovyho prditka malyho, aby se takhle nervil z pouhyho nasazeni obojku... zrejme to neznal, mohlo ho to pri manipulaci nejak zabolet?
Sla bych na nej v klidu, s pamlskem, trenovat doma prave, kdyz je utahanej. Nechat obojek treba na zemi, cuchne k nemu, odmena, vzit do ruky, cuchne k nemu, odmena, zkratka aby si to spojil s prijemnyma pocitama. Nandat, pochvalit, odmena, hned sundat. Ukazat mu, ze obojek neni strasak, ale kamarad. Postupne prodluzovat. Hlavne zadny nervy, rev, nebo stres, nedelat z toho vedu. Uz ted treba stendo vytusi na rodicich, ze "se neco bude dit" , pokud se predem stresujou, jak mu asi zase budou obejecek nandavat - takze vypustit tyhle emoce a brat to jako bezny ukon.
A taky treba zmenit obojek, treba mu nejak ten soucasnej nesedi a muze mu byt neprijemnej.
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 11:46
- Nahlásit
Děkuju, všechno tohle jsem ji taky říkala. Na obojku měli přívěšek, co cinkal, ten jsem řekla ať sundají, ale jinak když už obojek na krku má, vůbec mu nevadí. On takhle reagoval od první chvíle, je to takový čertík paličatý - mě přišlo, že to bere jako velkou hru - něco se bude dít, to se budu honit a vydovádím se .... No budeme muset být trpělivý - ono to určitě přijde.
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:43
- Nahlásit
Tak o tohohle šmoulíčka jde:
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 15:52 - Změnil/a: Honzík
- Nahlásit
Ještě to zkusím takhle ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 18:30
- Nahlásit
Honzík
Editiiiii, to je prdolka majinkatej, krasnej! Mam pro ne slabost. Tak at se rodicovstvu s malym dari, problemek s obojkem jiste brzy v klidu vyresi.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 07:43
- Nahlásit
ten je činanej
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 08:52 - Změnil/a: Honzík
- Nahlásit
My děkujeme za pochvalu ... To víte, to bylo starostí se vším. Oni naši přišli na konci února o yorkšírka-12letého a nejdřív nechtěli o pejskovi ani slyšet. Po týdnu začla mamka, ale že chce něco většího, když teď mají zahrádku ... No a pak byl měsíční výběr co vlastně a trvali na pejskovi (než se mi povedlo docílit, toho, aby si nebrali pejska podle toho, že se jim líbí ..., protože to byly nápady jako basenji, beagle) a táta se spíš jen tak vezl, jenže teď už je na tom tak, že malý je "zase" hlavně jeho. Včera byli prvně u veta a Leonek byl prý naprosto skvělý ..., tak ono to přijde i s tím obojkem. Po těch 12 letech jaksi zapomněli, že vychova je pomalinkatá Ale spokojení určitě budou a spokojený určitě bude i ten mrňousek.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 16:29
- Nahlásit
Dnes dopoledne jsem nechala odejít za Duhový most Binku Bohemia Col-Bri 9.9.2001 - 28.5.2012
Poslední dobou mám pocit, že jsem v minulém životě asi vyvraždila dětský domov
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit
ati
Ach jo pani. Tak uz se tam na sebe holky cenej tesakama, vcera to byl rok, co odesla Dorota...
Tak se drz.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit
Fifi
Ahojky, mám strach o Akima, je strašně smutnej, včera ještě honil balon a dneska jen došel k Binčině hrobu a tam stál a koukal, puká mi srdce když ho vidím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:43
- Nahlásit
ati
Snad ho omladina rozptyli, nestras! A vis jak, oni to vedi, citi, tebe vidi smutnou.. Pohlad dedulu a snad si uzije jeste krasny, dlouhy leto.
Priste se ozvi s necim veselym, uz to stacilo, mate vybrano dopredu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
Fifi
ani nevíš jak ráda bych něco hezkého napsala, ale vlastně ano Kačenka vyběhala Nej veterána, to mě dojalo. Jak začali lidi tleskat už jsem bulela
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 06:32
- Nahlásit
ati
předchozí asi ani radši komentovat nebudu, protože bych zase bulila, tak z trochu veselejšího soudku...Kačence mocgratulujeme
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit
ati
Ahojky, každé špatné období jednou skončí a začne zase to lepší, jen vydržet. Tak hodně síly. My Vám držíme palce ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:06
- Nahlásit
ati
Kacce gratulace!
Kalliope
Co Ejmicek retardicek, planujete dalsi zkousky? U tvyho popisu BH jsem se chechtala, uplne jak pres kopirak s Kremylem. Tenkrat nam to Janskej taky dal spis z milosti a soucitu.
Honzík
Jak chrochtik stafbulik u rodicu, uz je problem s obojkem vyresen?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit
Fifi
no nám to Petrášek taky dal ze soucitu... bože můj já tu ostudu nepřežiju to si nedovedeš představit a přitom jinak to vypadá tak pěkně, ta mě teda vypekla můra jedna rotvajleří ... ale říkal, že nechápal jak se na konci změnila, že jako by vyměnili psa (bodejť ne, když věděla, že už je konec, tak ožila a pelášila ke mě jako vítr), bylo to vtipné, opravdu ..
Snad dáme teďka za tři týdny alespoň to FPrko ....
- a jak u vás doma, co smečka ?? Povídej, přeháněj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
to si nedovedeš představit
Aaale dovedu! Kremyl predvadel u chuze to samy, pri privolani navic tyranyho psa, vyrazila tryskem a zpomalovala, z p o o o m a l o v a l a....az se ke mne priplizila, jak kdybych do ni denne kopala. Strasny to bylo, strasny.
Na Fprtko drzim palce!
U nas vse v norme, cuzy starnou, ale ze by diky tomu byly nejaky klidnejsi ci moudrejsi, to se rict neda Z Kremyla ted snezi ve velkym chlupy, tak bude nejak do dvou tydnu harani, zlatej furmik, denne pul tasky.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:50
- Nahlásit
Fifi
ufff, jsem si oddychla, že v tom teda nejsem sama..... v tu cvhíli mi to teda ale moc směšné nepřipadalo .....
z Křemýlka padají medvídci ?? Tak si upleť svetr, v zimě ti bude teplo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit
Kalliope
A to ja se smala, to se nedalo.
Svetr nebrat, staci, kdyz nebudou vsude cerny zaveje.
Jo a ma novou zabavu, denne sleduje kuzlatka, co si skotaci pred plotem. Slinta, klepe se, kouka na ne velmi zle, chtela by je sezrat. Kuzlata na ni prdej a lezou pod auto, dovadej a provokujou.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:51
- Nahlásit
Fifi
tak to je ale dobrá zábava.... když tenkrát ještě Píďa s Ejmulkou v Polný sledovali na své pozorovatelně ovce, tak jsem o nich půl dne nevěděla
jednou se mi tam ta moje koza podhrabala, ale nikomu nic neprovedla, nahnala to stádo ke mě a já se jenom modlila, aby tam nebyl někde beran to byl vylágoš
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit
Fifi
Není to chrochtík stafbulík, ale piraňa s velkým "P". Problém s obojkem vyřešen, už to pochopil, ale lumpačení narůstá, ne všechno odolává a já doufám, že to všichni "přežijeme" ... Umí spinkat celou noc, přes den se pak utahává ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:49
- Nahlásit
Honzík
no, je to holt lumpík, ale je k umačkání
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:26
- Nahlásit
Honzík
njn stafík není rotík. Děkuji za držení palců, já budu doufat, že si vyberete chlapečka od Olympky a budete spokojeniKalliope
Fifi
Akimek vypadá líp, přestěhovala jsem ho do kotce vedle Atinky ta koza ho svádí a dědula je spokojen
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:17
- Nahlásit
ati
To není, to máš pravdu. Děkuju, uvidíme, jak to všechno dopadne ... Škoda toho všeho, ale hlavně ať jste všichni zdraví. Ati už je asi taky líp, že když má chuť na svádění ...
Malýmu jsou o víkendu celé tři měsíce, něco vyfotím a fouknu to sem - jestli se mi to povede ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 17:37
- Nahlásit
Kalliope
sledovali na své pozorovatelně ovce, tak jsem o nich půl dne nevěděla
Covece, ovce, kone, kravy, i ta koza matka jim jsou ukradeny. Ale kuzlata - jak sebou sijou, jsou furt v pohybu - to je jina, tam spesl Kremylovi pud veli - zabiiit - a fakt by po nich sla natvrdo.
ati
Akimek vypadá líp, přestěhovala jsem ho do kotce vedle Atinky ta koza ho svádí a dědula je spokojen
Neni nad harem.
Honzík
už to pochopil, ale lumpačení narůstá, ne všechno odolává a já doufám, že to všichni "přežijeme" ... Umí spinkat celou noc, přes den se pak utahává ...
To se tesim na fotky, ja pro ne mam fakt slabost. Kdysi jsme se byli podivat na jejich klubovce a jeden jak druhej, co se mazleni tyka, blemcose jen litaly. A stenda ohlodavaly ruce, a dospelaci misto stekani kviceli jak podsvincata a proste jsou uzasny.
|