| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Fifi
to je dobre, ze jsou jsou ted vsichni rtw veseli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:45
- Nahlásit
A koukam, ze po mem odjezdu se vse dosecetlo a tak v IPO 1 je 4. miste Chunny. A ti dalsi tedy o misto niz.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
Fifi
nevim esi se ti to zobrazí,zkusim teda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
Krasnej usmev
A hele, uz se sypou videjicka z letosniho MR , tak MRKNI
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:23
- Nahlásit
Omlouvam se, ale vlastne co se omlouvat, sem uz nikdo nechodi.. takze jinak, nasrala me zase jista osoba, nekdo, kdo ma jiz treti vrh (fena letos v breznu 8 stenat, hrc prc hned dalsi harani kryti a vysledkem je 10 stenat - fena musi byt velmi spokojena, ze je vytizena na maximum..), ostatne, at si jeji 2/2 lokte a samozrejme pevne zdravi makne... viz stara diskuse zde :
Pavlina Moravcova
Zasláno: 31 Kvě 2009 21:56
Ahoj, u mé feny asi před měsícem zjistili nedostatečnou funkci štítné žlázy. Nejdřív to tak měsíc zkoumali a pak na to teprve přišli. U ní se to projevilo vypadáním srsti okolo očí a na čumáku, dostala hormony euthyrox a už začala zarůstat. Prý k té nemoci patřila i unavenost, al epodle toho jsem to nepoznala, je to totiž rotvajlerka, tak jsem jen myslela, že je líná. Co bere ty léky, je z ní poděs.
Zasláno: 9 Čen 2009 08:27
bere euthyrox 100, 8tablet denně. Je to jak dávka pro koně, ale zkusili jí dám největší dávku a pak budou postupně ubírat.
Zasláno: 19 Říj 2009 19:03
Také mám zkušenosti. Záleží na tom, jestli máš nadměrnou funkci nebo sníženou funkci.
Já mám zkušenost se sníženou funkcí, feně se objevili holé fleky na hlavě, byla unavená, i když toho jsem si nevšimla, páč je to rotvajler, a tak jsem myslela, že je to k plemeni. Lékař zjistil, že je to již skoro nepracující štítná žláza a léčba je doživotní braní hormonu.
Zasláno: 19 Říj 2009 19:09
Taky jsme nejprve absolvovali spousta vyšetření, než je to napadlo, jelikož ta srst chyběla jen na hlavě, ale ty lupy jsme měli také. Fena již půl roku bere euthxrox a je v pohodě, začla bejt i živá, takže jsem poznala, že i rotík může být aktivní.
Vyrok majitelky psa, nyni "chovatelky jiz tretiho vrhu na takove fene, by se mel vytesat!"
Pavlina Moravcova
Zasláno: 22 Říj 2009 13:12
Já to jen tak říkám, že budou štěnda, ale ve skutečnosti ta čubina mít štěňata nikdy nebude. Nechci to svinstvo pouštět dál do chovu. Chci si o tom ještě vážně promluvit s vetem a tak.
A už mě tu neba psát vlastně o ničem, páč štěnata mít nebude, tak co řešit?
Pavlino Moravcova, je mi z tebe zle. Fakt. velmi blijicismajl. A kdyz uz nekam pises, tak zkus byt hrdinka a podepsat se, ty frajerko chovatelko.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:52
- Nahlásit
Ahojky Fifiková,
mrkni na našeho dědánka
http://www.youtube.com/watch?v=rYAczriAxOI
Dneska jsem byla s Buffy na veterině, odpoledne dostala mrtvičku, nemohla chodit, hlavinku na stranu, děsnej pohled, ale dostala injekce a je relativně fit, prý je to dobře léčitelné, ale taky už bylo babče deset let tak má nárok zamarodit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
ati
Akimkovi VSE NEJ!!!! Srdicko se mu teda zklidnilo? a uprimne, nahnala si mi tim videjkem slzy do oci. Blbecek radostny minipneumaticky, dej mu za nas vele velky blemcos, tak moc mi pripomina Sadylko......
A Bafyna bude jiste ok, hlavne hlavu v teple, nekde tu na to bylo i tema.
tak at se starickum i omladine dari a co Atinka, kulati se?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Fifi
už jsi vystříkla tudle ze stejnejch důvodů..si to pamatuju..
..pak si kup v dobrý víře pejska s PP abys nepodpořila množitele bezpapíráků co k tomu říct žejo..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:04
- Nahlásit
Fifi
Srdíčko celkem v klidu, sice občas pokašlává, ale žije, Buffy by mohla být dobrá, bylo to včas zaléčené, ale je to stejně síla, tak rychle to uteklo. Atina nic moc, na sonu bylo něco málo vidět 35. den, ale pak nic, takže jestli by něco měla tak hrozně málo, ale mám obavu, že spíš nic. Je to bestie,proč by pěkná, zdravá fena měla mít štěnda že? Byla jsem na icq a tam nikdo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
No ne, ted sem vystrikla vice, neb ta osoba pise anonymne jinam, jakoze "na cem ze se to bude chovat"... takova chamrad si dovoli nekoho hodnotit ohledne videa na bonitaci - me to fakt jako nadzvihlo ze zidle. Kdyby se aspon podepsala. Tfuj, blinkity blink.
Dodatecne preju vse nej k svatku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:12
- Nahlásit
Fifi
neb ta osoba pise anonymne jinam, jakoze "na cem ze se to bude chovat"... takova chamrad si dovoli nekoho hodnotit ohledne videa na bonitaci
jo ták.-))) hm tak to je pikantérní pani ,ale nemyslim,že by podobný praktiky byly až tak vyjímečný ,aji u jiných plemínek,dyk víš
Dodatecne preju vse nej k svatku.
děkuji,máte také malé bezvýznamné plus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
sem ti jen chtela poprat, znaminka jsou mi fucik.
ale nemyslim,že by podobný praktiky byly až tak vyjímečný ,aji u jiných plemínek,dyk víš
Tak jiste, vse je dle pravidel.. Ale holt kazdy chovatel ma tu etiku jinou, ona si dovoli kritizovat cloveka, kterej importuje fenu a jede s ni na kryti do Nemecka...
Takova, ktera dela vrh A i B se stejnym psem, opakovane kryti.. kdyby pes zil (ted to nemyslim zle vuci tomu psovi, je mi velmi lito, ze predcasne odesel ) tak mozna s nim byla byvala nakryla i potreti? ... atd..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
ati
ježiž ten je žůžovej, tak ať se mu hlavně daří !!!!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:41
- Nahlásit
Fifi
jinak je to ostuda, když už je člověku jedno jestli štěnda budou zdravá nebo ne, tak si nemyslím, že rodit jak o závod tý čubině nějak zdravotně pomůže, spíš naopak, že tohle je "takychovatelce" jedno, je to prostě sprosťárna....
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:59
- Nahlásit
no, tak sem zkoukla tedy diskuzy.. A i pres to ze tedy pani /slecna "chovatleka" sem dle sveho vyjadreni nechodi (chodi asi nejspis vylevat svoje naprosto "korektni nazory " na stranky lidi kteri se snazi udrzet linie chovu a zdravi stenat. takze jinymi slovy je mi z tebe Pavlino nebo pod jakym nickem se ted ukazujes slusne receno na bliti...nejen ze fyzicky tyras svoji fenu chovem ktera na tom ocividne dle tvych puvodnich prispevku do teto diskuze neni zpusobila ale dale jeste klames zakaznika- tedy nove majitele stenat (nepredpokladam ze jim rikas jake mas fena problemy...) Opravdu netusim jakym prinosme do chovu tvoje fena je ale alespon pro zachovani jejiho zdravi by jsi mohla alespon pockat nez ji znova nakrejes ale to je asi too much to ask ze? pac prachy sou prachy....
Ze srdce doufam ze si to tady precte dost budoucich majitelu a nebrali si stenata od nekoho jako jsi ty! ale to uz tady vsechno bylo stejne jednou napsano.A to ze se obouvas do ostatnich zrovna TY je tedy sprostarna nejvetsiho radu. Ocividne nemas zadne svedomi protoze jinak by si s tim uz davno neco udelala!! Ale vis jak na kazdyho jednou dojde takze myslim ze budu mluvit za vsechny tady kdyz reknu ze vsichni doufame ze to bude BRZY!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 00:13
- Nahlásit
kulala
Hele, ja proste nerozumim jedny veci.. kamaradka mela problem se psem, dle krevnich testu se jasne urcila pricina - stitna zlaza. Jsme prostudovaly mraky info, a proste, jak se jednou zacne fene/psovi podavat to umele, melo by se to davat psovi /fene stale, po zbytek zivota.
Viz par citaci:
Léčba je naštěstí jednoduchá, thyroxin existuje již dlouhou dobu v syntetické podobě. První dva měsíce se zkouší dávka thyroxinu 0.2 mg/10 kg váhy dvakrát denně, po opakovaném krevním testu po dvou měsících lze dávku postupně snížit až na jednou denně. Tuto dávku ale musí pes dostávat po zbytek života. vycteno odsud
Jakmile se jednou s léčbou začne, musí být dodržována do konce života psa. Pokud jsou suplementy hormonů štítné žlázy podávány zdravému psovi, dojde k atrofii jeho vlastní funkční štítné žlázy a pak už musí být léčen do konce života. Vlastní léčba hypothyreózy
Takze nekdo, kdo zacal se sloni davkou - lze vinit veta treba, ale proste ty hormony musi brat i ted, nebo ne, treba je to super nadfena a vse zvlada, se vsim se umi vyporadat a lame bezne zabehle postupy.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
Fifi no tys me pobavila
dyk ma prece papir z nemecka a tak to neni treba resit
...jezis Pepo! ja se spletla...to neni zlazicka !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 16:54
- Nahlásit
kulala
Kukej, prubezny vysledky z MS rtw, drzim palce ceskym tupickum.
Byla jsem se juknout na MR CR, krasne klaplo pocasi, rano kosa a mlha, pres den zacal puchejr svitit. Prubezny vysledky tady, premyslim, esli se pojedu mrknout i zitra. Ale to si pro jistotu uz vezmu kdyztak jidlo vlastni, to byla parodie na obcerstveni dneska.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 17:26
- Nahlásit
Fifi
Tady máš i foto.......a nerozčiluj se,páč u PM to je stejně k hovnu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
Jebloň
Ti dik.
A Kremylkovi umrel tatka, v 9 letech. Bohuzel musim rict, slusny vek na rtw.
pavkoo
Doufam, zes Bonusku dukladne podrbala, cuzam jsem kazdy dala jedno ucho spareny horko vodo a chutnalo.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 17:52
- Nahlásit
Fifi
Drbeme stále, jak přijedu, tak ji mám u sebe.
a jsem ráda, že chutná, já jim nadělím škvarečky až někdy jindy. Zítra vyrážíme do Brna, tak bych nerada s nima furt běhala ven venčit.
Jinak Isména nakonec 91 bodů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 18:03
- Nahlásit
Pavka
Skoda ty vysilacky, mela to moc pekny. A koukla jsem k ni na web a ten mladas je teda fakt mamut naprostej.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
Fifi
Viď, ale má ho pěkně načnutýho. Zkoukni jejich chůzi na videjku. Je to super. Už to nemá s těma poskokama a vypadá to fakt dobře. A to mu je asi 8 měsíců.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 20:04
- Nahlásit
Pavka
Vsak presne na to sem koukala, sice je to stale ponekud tak nejak neprirozeny, ale.. jak rikas, vypada to dobre a esli to i cucha a kouse, tak dalsi bobrman sikovnej se rysuje.
Byla dnes jedina, ktere se zaslouzene tleskalo cvik po cviku. Si snad zitra privstanu, abych videla i ty obrany a zbytek nebo co.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
Fifi
tak si to tam uži. Já si na tebe vzpomenu, až se budu ráno válet v posteli. Páč zítra mám jediný den v tomto týdnu, kdy nevstávám!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pavka
Sme se taky nakonec valeli v perinach a pak sem cubkam provetrala faldiky na prochande. Takze vysledky jsem sledovala odpol jen po netu, stejne jako ty z MS rtw. Krasne 5. misto pani Marthalerove, s mladym psikem. Smekam pred nimi a gratuluji i ostatnim tupickum na MS.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 17:05 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
19.3.2006-8.11.2011
odpocivej v pokoji zlaticko moje , budes mi moc chybet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 17:29
- Nahlásit
kulala
Zlato, brecim si tu s tebou, uz na sebe se Sadlem vrcej a kreni se tam nekde v tom azuru... Drz se!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 19:40
- Nahlásit
kulala
Kulalo, je mi to moc líto a mrzí mě, že jediný co člověk může v takovou chvíli udělat, je napsat takovýhle slova, víc nepomůže. Tak se drž.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 22:58
- Nahlásit
kulala
Vzdycky me v takovejhle chvilich nehorazne sere ta bezmoc, kdybych se u tebe aspon mohla stavit s flaskou neceho echtovniho a pobejt s tebou.. Tak aspon vez, ze na te moc myslim a moji kanysterapeuticti zlataci posilaj blemcy a slinty..
|