Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
LadyDee
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 23:14
- Nahlásit

Fifi
synek je u dobrovolných hasičů,ale to má klasicko montérky jako má tatínek,spíše se motá kolem traktorů a opravuje je.Je fakt že jde o zvyk,dřív to bylo normální rtw bez ocasu a někdo to asi hold nepřenese přes srdce mu ten ocas nechat,ale mě je to jedno,já ho vzala protože jsem pro něj nemusela daleko,jen 5km,takže jestli by ocas měl,to by mi bylo jedno.Na cvičák chodí pán s dobrmankou a ta má ocas stočenej jak hadici,což je děsný,někdy to tomu psovi tak nesluší...

kulala
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 23:01
- Nahlásit

Fifi

Si zase nekce klusala a jela brrrn brrrnd, vid. jdu ti psat maila. i prd velebnosti - capkali sme si pekne po svych v postroji a v zapalu foceni ptaku a vehementnim lozenim v batohu sme ho asi nekde "vylozily" zitra snad dorazi novej tak dofam ze ho zas nekde nezasejem..

kulala
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:15
- Nahlásit

Fifi tak sem ti poslala fotky pekne ve fotoalbumu tak ocekavame metelskum bleskum email zpet

Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:56
- Nahlásit

Po dlouhé době všeobecně zdravím. (Hlavně svou oblíbenou slečnu Fifinku :-* ).

Potřebovala bych odbornou radu - chci své černé mršince koupit obojek a nejsem si jistá, který ji bude nejvíc slušet. Pro neznalé je to fena rtw.
A tady je to dilema:
URL
X
URL

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:17
- Nahlásit

Kristýna
Ahoj sedmikrasko.
A co tenhleURL ?
Ale jinak mne se vic libi ten cervenouckej. Nebo ji kup oba.
kulala
meteleskum bleskum ti reply dneska vecir.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:37 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

Fifi

A kopanec do hlavy bys nechtěla? (Za ten ostnáč)

(Budu kupovat ještě reflexní, tak zas nechci dát majlant za 7tisíc obojků )

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:47
- Nahlásit

Kristýna
kopanec do hlavy bys nechtěla?
Jasnee, prijed, frajerko, se ukaz jako na ferovku!
A na co tolika obojecku? Cupky maj kazda jeden retizkac a pak kozenej na uvaz. Nejaky sateny a reflexy, na to bych se jim, velebnosti, vyprdla.

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 12:04
- Nahlásit

Fifi
A na co tolika obojecku?
páč žijeme v blahobytu milá paní, a navíc si pomocí nakupování uspokojujeme své emocionální potřeby
Někdo nakupuje, někdo kouří a tak.

Já mám ještě štěněcí vodítko heč

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 12:14
- Nahlásit

Terri
Tsssss. Steneci voditko i obojecky mam taky. A navic maj fenecky kompletni tahaci soupravicky.
A hele, Miska mela narozky, viiid? Sem to prosvihla, tak dodatecne... VSE NEEEJ! Btw, kdepak mam ty fotky?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 12:22
- Nahlásit

Terri
Děkuji za zastání. Částečně je pravdivé.
Fifi Ale částečně - Barunka se se mnou (pokud vše bude, jak plánuju) přestěhuje do Olomouce a tam nemůže vypadat jako šupák. Navíc budu radši a klidnější, když bude za šera reflexni a nenapere do ní auto.

Další z důvodů je, že se kapánek zklidnila, a tak nepotřebuje řetízkáč, který ji navíc trhá a rozdvojuje chloupky. A tyhle jí budou víc slušet!

Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2011 12:34
- Nahlásit

Ještě je teda ve hře tenhle: URL

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 07:20
- Nahlásit

Kristýna
ahoj,

mě se líbí ten černo-červený (2. odkaz)

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2011 19:19
- Nahlásit

Fifi
Ať vám tu neruším rottí fluidum
Máš Ty to ale paměť...fotky...jináč Mišanec děkuje - je to už fakt velká holka... letí to.

LadyDee
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:12
- Nahlásit

já si nechávám šít obojky tady a budu tam objednávat i postroj na Barona na obrany URL ale kdybych si já měla vybrat z těch uvedenejch,tak ten černo-červený,tušim že to byl druhý odkaz

kulala
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:05
- Nahlásit

Fifi tys na me zase zapomela co???

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2011 23:22
- Nahlásit

kulala
To teda pekne Nenenene! Dyk mas maila na seznamu, naahodou!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:46
- Nahlásit

ati
jak se vede malinkám ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:40
- Nahlásit

Kalliope
Bych rekla, ze se odpovedi nedockas. Ati totiz uz asi nema cim psat, byvse ohlodana devastacnim komandem...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2011 16:31
- Nahlásit

Fifi
tak tomu celkem i věřím

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 14:23
- Nahlásit

Kristýna
Ahoj kvetinko obojkovita, preju VSE NEJ k svatku!

kulala
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 09:08
- Nahlásit

Fifi
mas postu tak na to mrkni at muzu vyplnit diar

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 23:34
- Nahlásit

Fifi

Jééééé, Děkuju moc, zlatíčko moje fifinkové :-*

Nera
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 10:09
- Nahlásit

Rotvikari, uvazovala sem, ze bych po dlouhe dobe prihlasila tu moji cernou mrsku na vystavu, ale pri zkoumani se mi zda, ze je to zbytecne.Moje holka je podle posledni mody asi moc hubena, vsude na vystavach se vyzaduje mohutny pes - jenze ta mohutnost je vlastne tloustka , takze nevim. Mozna ucast jen tak pro srandu

Kristýna
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 18:57
- Nahlásit

Nera
Ono je na to i výraz - výstavní kondice
Ale jestli Vás to baví, tak proč ne. Může to být příjemné odpoledne a hezký výlet. Třeba Vás výsledek nakonec překvapí..

Nera
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:34
- Nahlásit

Kristýna
Obavam se , ze mame rozseknuto, holka neni moc exhibionicka a minuly tyden me dostal dotaz jednoho mladika, ze pry cim mam toho rotvika krizeneho Takze misto vystavy pojedem cvicit, to ji bude bavit vic ale pojem vystavni kondice je dost strasne,zvlaste u pracovnich plemen, hrbet jak pristavaci draha letiste me opravdu dostava

Kristýna
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 18:32
- Nahlásit

Nera
Tak rtw má být mohutný pes. A když má někdo drobnější zvíře, vyžene to tukem.

Na druhou stranu, dívala jsem se na vaše stránky a Dixi je opravdu hezká. Že někdo říkal, jestli je křížená, to nic neznamená. Mohlo to být kvůli ocasu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2011 18:59
- Nahlásit

Nera
Zdravim, taky mi to nedalo a mrkla jsem na tvuj webik - Dixi je fesanda! Urcite bych nejakou vystavu zkusila, on ne kazdy rozhodci uprednostni almary. A bych rekla, ze se vkus rozhodcich docela zlepsil, pred takovyma 10 rokama se vystavovali doslova vykrmeny cunici, co sotva obehnuli vetsi kruh. Treba budes mile prekvapena.
Kristýna
Kdyz byla slecna Sadlo malinka, tak nam jeden mladik nadsene pochvalil to krasne stenatko dobrmana. A mel asi recht, kosik mela taky casem na dobrman - fena.
A Kremylek ma nejhezcejsi ocasek na celym svete, sem tuhle koukala na fotky a musela se smat. Asi do 8 mesicu ocasek krasne rovny, dlouhy, a pak piiink a vrtula jak vysita.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 15:36
- Nahlásit

Fifi
Asi do 8 mesicu ocasek krasne rovny, dlouhy, a pak piiink a vrtula jak vysita

jak je to možné

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:07
- Nahlásit

Kalliope
Ja ti nevim, proste to tak bylo.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 21:32
- Nahlásit

Fifi

Ja ti nevim, proste to tak bylo
ty jo ... .to jsou věci, po dvou deci ....

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání