Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem všudezdejší
některý věci byly fakt hrozný, ale rozhodčí, který pískal obrany (nebudu jmenovat, kdo viděl, nebo slyšel, ví, ostatní si zjistí sami) ... bez komentáře, opravdu tu chybí blicí smajlík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Eldoguero
..sem se uklikla,máš to u nás

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:01
- Nahlásit

davidkova renata

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 15:46
- Nahlásit

Eldoguero
tam jsem se byla taky kouknout a taky jsem velmi zvracela, především pak z hodnocení obran
Myslis ten link mnou dany? Cili rtw cup 2010 v Chrudimi? Nevim, tam mi prislo hodnoceni obran zcela v souladu s vykony.

Jen tak zdravim a pozdravuji. Smecka postrada sefku tuze moc, zadny rozbroje teda nejsou, jen ta pevna psi ruka nad nima chybi, chybi, chybi.... Kremylek se svym naturelem nema na to smecku vest, asi je to na nejstarsi perdelici, co si tak vsimam drobnych nuanci, ikdyz se na prvni pohled moc nezmenilo. Hlavne Kremylovi chybela pretahovaci mrucici partacka, ale i to perdele dovedou uz zastat celkem solidne.
ati
Co maliny, uz se klubou??
kalliope
Drzim na zitrek na zkousku palce! A moc hezky si to Pidalce sepsala.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 05:37
- Nahlásit

Fifi
jé děkujeme (za obojí)

Jinak Hexina Fpr 3 za 90 bodů a musim říct, že to byla poctivá zkouška

ati
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:12
- Nahlásit

Fifiahojky, dnes se nám narodilo devět malin, tři kluci a šest holčiček

Kalliope
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 22:01
- Nahlásit

ati
gratulace a Kimča v pohodě ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 00:04
- Nahlásit

ati
Ty vadooo, gratulacee! Na prvnicku veleslusnej vykon, jak to zvlada? Jen pockej, zajici, ty maliny vas pak fakt zezerou, boha, 9 ti clenny likvidacni malinovy komando, potes koste.

Kalliope
Ooooo, pani, oobr hlubokosklon, krasny bodiky!! Gratuluju tez!

Huf, konecne mam castecne hotovo a hura hajidady driv nez ve tri. brou noc, at vas blechy stipou............

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:20
- Nahlásit

Fifi
Jen tak zdravim a pozdravuji. Smecka postrada sefku tuze moc, zadny rozbroje teda nejsou, jen ta pevna psi ruka nad nima chybi, chybi, chybi.... Kremylek se svym naturelem nema na to smecku vest, asi je to na nejstarsi perdelici, co si tak vsimam drobnych nuanci, ikdyz se na prvni pohled moc nezmenilo. Hlavne Kremylovi chybela pretahovaci mrucici partacka, ale i to perdele dovedou uz zastat celkem solidne.

- ani ti nevim jak louho to u těch psů trvá, než si na ten nový stav zvyknou, Ejmule Píďu zezačátku hledala, i ještě tak po tři čtvrtě roce prolítla zahradu, jestli náhodou .... no a ještě donedávna, když jsem zavolala Píďooo, tak čučela a pozorovala odkud vyleze , ale teďka už tak nějak nic, neraguje na to, už asi zapomněla ... holky si to snad mei sebou nějak časem určí, uviíš ...

ati
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:30
- Nahlásit

KalliopeFifiDěkuji, jsou to macci proti rotíkům jednou takoví, Kimča je v pohodě, smradi už ted vrčí a vztekaj se

Kalliope
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:32
- Nahlásit

ati
jsou to macci proti rotíkům jednou takoví
takt jo? Tak to bych neřekla...no tak hlavně ať se daří, počkej až začnou prozkoumávat okolí (zubama)

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:37
- Nahlásit

ati
Zis, chudak Kimca, sem mrkla na fotky, ta byla jak nacucany kliste, nez to komando vyhodila ven! No esli uz ted smradi vrcej a vztekaj se, sem zvedava, cim budes datlovat na klabosnici tak za mesic, to uz budes ohlodana na kostricku asik.
Kalliope
holky si to snad mei sebou nějak časem určí,
Ale tak to asi jo, hlavne jim to urcuju JA, bo pri harani ci falesce sou dycky drobek v nervu, zeano, zname to... a porad maj takovy naznaky, kdyz je pustim do kuchyne na krmeni, tak vycumujou na bejvaly Sadelnicovy kresilko a mrcaj ocasama, ale uz stale mene casteji. Volat jmeno - tys drsna, to by me ani nenapadlo.

kulala
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:30
- Nahlásit

Kalliope gratulace ke zkousce
ati gratulace k maligatorum at vas moc neohlodaj a kdy ti naka zbyde tak posli
Fifi kde mam nakej email???;D

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

kulala
kde mam nakej email???;
Hooj prelude, nestiham, po patku bude lepe, o vikendu se ozvu, ju?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 16:03
- Nahlásit

Fifi
Volat jmeno - tys drsna, to by me ani nenapadlo.

Hm, chtěla jsem to zkusit, teď aspoň vim, že než na něj úplně zapoměla tak to dobrýho půl roku trvalo, což jsem ani nedohadovala ..... njn

tak něco veselejšího ...

kulala
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:39
- Nahlásit

Fifi
jasne no problemo boss

LadyDee
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 19:46
- Nahlásit

Tak jen hlásim že už chodíme na cvičák,Baron je šikula,už zvládá pár povelů,chůze u nohy mu jde,jen když sedí přede mnou a dám povel k noze,tak na mě čumí jak na debila,ale on se to naučí,vždyť je ještě mimino,10. mu budou 4.měsíce a už má 22kg

a jak se máte vy?
Fifi je mi líto co se stalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 20:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kulala
Smarja Pepo!!!! Ja na te zapomnela!! Jdu to napravit!
edit - uz mas na seznamu mailika Prelude.
LadyDee
10. mu budou 4.měsíce a už má 22kg
Teda nevim, uz si nepamatuju vahovy prirustky u fen, ale neni to moc? Na 4 mesicich? foto mas?
když sedí přede mnou a dám povel k noze,tak na mě čumí jak na debila,ale on se to naučí
Kdyz ho to nauci panicka, tak se to urcite nauci. A kam chodite na cvicak?

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2011 21:17
- Nahlásit

Fifi to teda bez pac te v srpnu prijedu osobne zmastit

LadyDee
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:59
- Nahlásit

Fifi
foto dodám na cvičák chodíme k nám do Hořic

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 22:38
- Nahlásit

LadyDee
Tak kde jsou fotky smudlika?
Ja pridam tu dnesni. Neco tam chybi, chybi...

kulala
pac te v srpnu prijedu osobne zmastit

Uz se moc tesime.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 06:48
- Nahlásit

Fifi

Neco tam chybi, chybi...

njn

LadyDee
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:24 - Změnil/a: LadyDee
- Nahlásit

tak tedy vkládám ty fotečky
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-ash4/271079_250052535004946_100000006040915_11 28638_7364530_n.jpg[/imgs]

kulala
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:41 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifi
Uz se moc tesime.my tez koukej my poslat mejlos a telefoni cislo pac sme vcera v sirych dalavach of yorkshire dales ztratily mobila fotky ti naky protlacim mejlem at se taky pokochate;)

LadyDee
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:20
- Nahlásit

koukám že mi to nejde vložit,tak ještě zkusim z jiného serveru ty fotky sem vložit

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:25
- Nahlásit

Fifi
Neco tam chybi, chybi...

pani. foukám na dálku.

LadyDee
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:29 - Změnil/a: LadyDee
- Nahlásit

LadyDee
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

jinak víc fotek je tady URL

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:51
- Nahlásit

LadyDee
tak to bych mu teda 22 kg nerekla ani nahodou. Krasny foto, plachtaky jak rogalek, at se vam spolecne dari. Synek je mlady dobrovolny hasic?
A jak je clovek uz zvyklej na neco jinyho, kolem rtw se motam od roku 97, to byli vsichni kupirovani, dlouze sem si pak zvykala na vrtule a dlouhochvosty, ale proste kdyz ted vidim ocasne okupirovanyho boxika ci rtw.. taky jim neco chybi, chybi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:53
- Nahlásit

kulala
pac sme vcera v sirych dalavach of yorkshire dales ztratily mobila fotky ti naky protlacim mejlem at se taky pokochate;)
Esli je zmensis, protlacis. Si roura, ztratit mobil, JAK se to mohlo stati? Si zase nekce klusala a jela brrrn brrrnd, vid. jdu ti psat maila.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání