Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 15:03
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Nevim, vsichni znami maji plny stavy Ale snad se nekdo pro oba najde, kez by. A pak se zase vyskytnou dalsi podobni chudaci - je to nekonecny kolotoc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 15:06
- Nahlásit

Kalliope
dobrou rekonvalescenci a žádný další takový hnusy

Kujem, Sadlo je jiz ok, krasne srostlo a je videt, ze se ji ulevilo.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 12:38
- Nahlásit

Fifi
Tak to jsem rada, hlavne ze uz je ji dobre, bramburce male. Ted si musis babusku pekne predchazet, kdyz si tolik vytrpela

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:23
- Nahlásit

Kopiruju z jinyho tematu, at to tam nezasvinuji.
Pavlina Moravcova
No jo, jenže nedudu čekat do dvou let, než s ní začnu dělat překážky a tak.
První čubu jsem sice rentgenovala až skoro ve dvou letech, ale tam byl jinej důvod.

Roxana
No jo, jenže nedudu čekat do dvou let, než s ní začnu dělat překážky a tak.
to se musi cekat az na RTG? Jako ja fakt nevim, sportovku nedelam

Pavlina Moravcova
U rotvíků je velká náchylnost na displazii, při velkém namáhání kloubů a kort když skáčou, padaj na přední a ničí si tak lokty. Jinak já s ní začnu skákat až na tom roce, až uvidím po těch rentgenech jestli je zdravá. Když to bude špatné, bohužel asi nebudu mít jinou možnost a bude muset jít.

Fifi
U rotvíků je velká náchylnost na displazii, při velkém namáhání kloubů a kort když skáčou, padaj na přední a ničí si tak lokty.
Mno nevim, driv bejvaly u rtw rtg mozny az od 18 mesicu. Nejak si neumim predstavit drzet psa do roka a pul bez hupsani, by bejval byl docela chudak.

Biluška
Když to bude špatné, bohužel asi nebudu mít jinou možnost a bude muset jít.
Jako že ji dáš pryč?

Pavlina Moravcova
Tak já nemůžu Elinu udržet už od dvou měsíců. Její nejoblíbenější zábava je líst na lavičku a skákat dolu. Tak jasně, že když to dřív bylo dýl, tak se nečekalo, ale dneska, tím, že jsou rtg už na roce, tak se čeká. Teda aspoň mi to všichi chovatelé radili.

Pavlina Moravcova
Přesně tak, ale jak se znám, tak bych to stejně asi nedokázala. Ale zas na druhou stranu, nechci mít doma dvy psy, kteří mi jsou(co se kynologie týče) k ničemu. Chci se sportovní kynologii věnovat aktivně a třetí psa si už nemohu dovolit.

Biluška
Přesně tak,
Hmm, jsem teda od tebe zvyklá na dost drsné názory, ale tohle bych fakt nečekala. No dělej jak myslíš,ono se ti to jednou vrátí.

Fifi
Tak jasně, že když to dřív bylo dýl, tak se nečekalo, ale dneska, tím, že jsou rtg už na roce, tak se čeká. Teda aspoň mi to všichi chovatelé radili.
Nechci byt OT ve granulich, co to hodit na diskusi rtw? To tam skopiruju, bo prave tohle me dost stvalo, ta zmena..

Taak snad se povedlo. Vis proc me ta zmena stvala? protoze mi u rtw prisla jen k horsimu. Nedodelany zvire, fik s nim na roce na rtg a kdyz to nebude ok, tak jde z domu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:48
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jj, klidně to zkopíruj. Já sice o dřívějšku nic nevím, a že se to dřív dělalo až v 18 měsících slyším poprvé.
Ano, driv bylo rtg u rtw na roce a pul, a taky kolik u bonitace apod., sem holt pametnice. Nevim presne, ve kterym roce prisla ta zmena. Ja sla s Amynou na rtg v 16 mesicich, spis jen informacne, a bylo to v roce 06, takze to muselo byt uz driv. Ale v zivote by me nenapadlo dat psa z baraku jen kvuli nejakymu dkk, Dorota je toho prikladem. Ta nema dkk, jen ty kolena v prdeli od mala.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:52
- Nahlásit

Fifi
Tak jasně, můžeš si ho nechat do dvou let a udělat s ním ještě jeden rentgen, ale dát ho pryč v jednom roce je snažší, než ho dát ve dvou.
I když mě to přijde hrozné už v tom roce a stejně bych to nejspíš nedokázala. Mě stačilo, když naši, když jsem byla ještě malá, dali pryč naši dvoletou ovčandu, všichni to brali jako bezvíznamnou věc, ale ve mě to doteď pořád je a asi jim to nikdy neodpustím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:00
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Tak jasně, můžeš si ho nechat do dvou let a udělat s ním ještě jeden rentgen, ale dát ho pryč v jednom roce je snažší, než ho dát ve dvou.
Probuh, jakej v tom je rozdil? Jednou je to tvy zvire, a navic, co je v roce treba dysplaticky dle veta, muze byt prave za dyl v pohode.
To se snazim rici, ze rtw coby dlouho se dodelavajici plemeno NEMUZE mit v tom roce klouby hotovy, jsou to zizaly neosvaleny, dorustajici.
naši, když jsem byla ještě malá, dali pryč naši dvoletou ovčandu, všichni to brali jako bezvíznamnou věc
Duvod toho, dat fenu pryc byl jakej? Kdyz to neodpustis vasim, tak jak muzes vypustit z pusy, ze kdyz mala nebude mit rtg ok, tak pujde? Fakt ti nekdy nerozumim.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:08
- Nahlásit

Fifi
Vždyť mě znáš, mě nerozumí lidí.
U bráchy zjistili alergii a roztoče, žijící v srsti zvířat. Ale měl to jen v krenvích testech, žádný potíže neměl a oni hned likvidovali všechna zvířata. Teď má sám dva psy a je v pohodě.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:21
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Vždyť mě znáš, mě nerozumí lidí.
Znam te chvili, a clovek tezko u tebe odhadne, kdy co myslis vazne. Kdyz se na to pak opta, hodis smajla a myslis si svy. Proto doufam, ze aspon nad tim, co ti kdo kde ostatni napise aspon premyslis potom.

Teď má sám dva psy a je v pohodě.
To je ten, jak chce mit ty stenata?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:24
- Nahlásit

Fifi
Přemýšlím, až mi závity šrotujou.
jj, to je on.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:29
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Bože ty mě fakt bavíš.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:35
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
až mi závity šrotujou.
To je fajn, a uz jste to nejak probirali? NEbo te reakce vsech lidi nenahlodaly o tom vic popremyslet? Nebo uz mas zenicha?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:40
- Nahlásit

Fifi
Už mám ženicha, páč bratr je z tvrdohlavého moravcovic rodu, který když si něco vezme do hlavy tak mu to nikdo nerozmluví.
Kdo myslíš, že mu rozmlouval, aby si nepořizovali druhou čubu, když ještě nemaj vychovanou tu první? No a stejně to nezabralo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
který když si něco vezme do hlavy tak mu to nikdo nerozmluví.
Mno.. skoda, jsem myslela, ze ses nad tema litaniema vedle na foru nejak zamyslela a zenicha si ani neshanela. Inu co nedelam. Kulobelo. A jednou te fakt vezmu do tech Skrivan, at vidis pres 40 opustenych psu najednou. Bobrik empatie a trpelivosti mi prave skoncil, takze radsi se dal nebudu vyjadrovat.
Edit - maj ty NO rodice aspon nejaky zdravotni vysetreni?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:46
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Už mám ženicha, páč bratr je z tvrdohlavého moravcovic rodu, který když si něco vezme do hlavy tak mu to nikdo nerozmluví.
Jo,tak ty jako dobrá sestra ještě pomůžeš!

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:48 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi

Bobrik empatie a trpelivosti mi prave skoncil,
Nutno vsak ocenit, zes vydrzela pomerne dlouho vzhledem k okolnostem.
edit: esli chces, udelame ti diploma

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:50
- Nahlásit

Mathea
Bobrik empatie a trpelivosti mi prave skoncil,
Nutno vsak ocenit, zes vydrzela pomerne dlouho vzhledem k okolnostem.

proto já takový hovadiny nedržím.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:53
- Nahlásit

jablunka
proto já takový hovadiny nedržím.
vopcas je takovy cviceni potrebny, ale je fakt, ze v tomhle pripade bych ho nevydrzela drzet ani sekundu

PM
To jako pro tebe Pavlino: je proste videt, ze to mate v rodine, coz je smutny, ale aspon to vysvetluje spoustu veci. I kdyz zkurvene smutnejch.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:53
- Nahlásit

Mathea
jj, Fifi je statečná.
Fifi
Víš, když bych jim toho psa nesehnala, nakryl by psem, co má otec jeho tchána. Takhle aspoň vím, že ten pes je zdravej a pracovně vedenej.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:56
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
akhle aspoň vím, že ten pes je zdravej a pracovně vedenej.

Jakoze ma rtg a vysetreni na dedicny choroby??

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:57
- Nahlásit

Mathea
esli chces, udelame ti diploma
Nechcu, dik. Ja jen chci, aby se Pavlina zamyslela a treba uznala, ze v soucasny krizi neni nejlepsi napad kryt NO bez PP. Teda nemusi to uznavat, budu rada, kdyz se jen zamysli. A pokud je ta fena nejak povahove vyjimecna (jak je vlastne stara?) , zdravotne v poradku (aspon to dkk), tak to samy, ze bude mit aspon zenich.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:57
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Víš, když bych jim toho psa nesehnala, nakryl by psem, co má otec jeho tchána. Takhle aspoň vím, že ten pes je zdravej a pracovně vedenej.
Nóóó,to je ovšem terno.
Mathea
ze v tomhle pripade bych ho nevydrzela drzet ani sekundu
Ani já ne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:58
- Nahlásit

Fifi
Ja jen chci, aby se Pavlina zamyslela a treba uznala, ze v soucasny krizi neni nejlepsi napad kryt NO bez PP. Teda nemusi to uznavat, budu rada, kdyz se jen zamysli. A pokud je ta fena nejak povahove vyjimecna (jak je vlastne stara?) , zdravotne v poradku (aspon to dkk), tak to samy, ze bude mit aspon zenich.
To si ve svým věku eště takhle naivní?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:59
- Nahlásit

Mathea
rtg ano, genetitu asi ne, páč už je starší a mám takovej dojem, že dřív se ještě genetika nedělala.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:59
- Nahlásit

jablunka
To si ve svým věku eště takhle naivní?
Neniii, to sme prece ja, si zapomnela hergot??

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:00
- Nahlásit

Mathea
Neniii, to sme prece ja, si zapomnela hergot??
A jóó,sem si vás popletla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:01
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
A co ta fena? Ja fakt prestavam mit sil, verim, ze ty taky. My si tady meleme svoji, je nas na tebe vic, ty ses v opozici. Ale kryt se proste bude. Mysli si braska, ze na tom vydela??????? PROC chce vlastne ty stenata?

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:03
- Nahlásit

Fifi
PROC chce vlastne ty stenata?
Pockeeeeeeej, tys na tudle otazku nekdy dostala aspon trochu uspokojivou odpoved od mnozitele bez PP?

jablunka
A jóó,sem si vás popletla.
Styd se, uz nam taky starnes, to jen ja neustale mladnu

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:03
- Nahlásit

Fifi
Jasně, já tě chápu a věř, že z toho v noci ajni nespím, ale já furt nevím, proč do mě tak rejete, já tu čubu přece nenakrejvám.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 20:04
- Nahlásit

Mathea
Pavlina Moravcova
Sem usoudila,že jedna flaška svařáku je na tohle málo.........jdeme s Terkou do druhý.
A sem dobytek,páč nemám doma levný víno,tak prasím druhou láhev Cuvée Cabernet Barrigue pozdní sběr 2008.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání