| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 07:26
- Nahlásit
No jo srandičky, že?
Petra_ruza
Právě, že sem ji nepovařila, na to jsem si dala bacha. Na placku jsem ji nenalila, páč by to proteklo a bylo to v prd*li. Ale ráno kouknu do kastrólku a ta svině byla tuhá. Jsem zvědavá, jestli dneska stihnu udělat jinou,bych musela zkrátit procházku s holkama. Při nejhorším to přivezu bez ní, to se taky sní.
Večer mi držte palce, nejspíš budu zvolená předsedou a jestli jo, tak mě koukejte zdravit jen v předklonu.
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 09:04
- Nahlásit
Fifi
Nic nevíme, mám zkusit volat znovu dnes odpoledne. No asi jsem to měla někde uplatit... Ale musím napsat, že včera měl Báček den - blbnul jak štěně a já z něj měla takovou radost ....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 09:42
- Nahlásit
uvidíme, snad to dobře dopadne !
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:21
- Nahlásit
Tak to dobře nedopadlo - potvrzený maligní lymfon - ten agresivnější typ, který však jde prý lépe léčit ... Chemoterapií. Vůbec nevím co mám dělat. Je mi hrozně
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:45
- Nahlásit
Honzík
a co ti poradil veterinář ? Řekl ti k tomu svůj názor ?
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:56
- Nahlásit
Kalliope
Vyléčit lymfom nejde, jen potlačit. Naděje na potlačení tohoto typu až 90% na cca 1-1,5roku při chemoterapii. Při chemo se musí držet druhý pejsek kvůli výkalům zvlášť, ptž jsou toxický. 50% psů, co má zkušenosti, snáší chemo "poměrně" dobře. Musela by se mu vzít krev na rozbor a RTG jak vypadají orgány - jestli jsou ještě čisté a má ta chemo vůbec ještě šanci. Nebo prednison a to je tak 2-3měsíce, kdy ke konci to jde hodně rychle. I když toho rychlého konce se dočkáme tak jako tak, ptž lymfom se po "nějaké době" vrátí ...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:01
- Nahlásit
Honzík
ach jo a ted se jen rozhodnout jak dál,nezávidim ti to
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:20
- Nahlásit
Honzík
tak to je mi líto, já nevim co bych dělala ... a když bys nešla do chemo ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:26
- Nahlásit
Honzík
Chjo, to me mrzi! Tohle uz bude jen a jen na vas, co a jak dal - to byva nejtezsi, rozhodnout to za pejsu. Hlavne si jakykoliv pripadny rozhodnuti nevycitat, takovy to "co by, kdyby" vubec nebrat v uvahu. Drzte se.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:38
- Nahlásit
Honzík
musíš se rozhodnout co bude lepší pro psa,je to strašně těžké držet se když víš a nedat nic najevo, já to vydržela do posledního dne. Ale je to strašně těžké. Aspon se sem můžeš jít vybrečet
|
Rockybak
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:12
- Nahlásit
Ahoj lidi, to jsem já Honzík - píšu od jinud ... Brečím, brečím - a nejen já. Rozhodnutí padlo, do chemo nejdeme. Ta prognoza je nejistá, radši 2-3měsíce pejska v klidu než se 6-12měsíců koukat na to jak třeba trpí a umírá pomalu .. Nikdo mi nezaručí, že by to fungovalo a jemu je zatím pořád fajn ... Vždycky když přijedu domů a vidím jak se oběma vrtí ocásky, tak jsem veselejší. Nechci o tohle kvůli chemo přijít a ta by prý trvala až půl roku ... Nedovedu si to představit, tedy nedovedu si představit nic. Fakt je to těžké. A "co by kdyby" bude stejně v hlavě vrtat. Jenže pořád si myslím, že tohle bude pro Báčka nejspíš to nejmíň náročný. Děkuju za podporu a přejeme všem jen to nej.. ve všem.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 21:21
- Nahlásit
Rockybak
Děláte dobře,nechtěla jsem to psát abych vás do něčeho netlačila,ale máš pravdu lepší 2-3 měsíce relativně zdravý pes než koukat na to že je mu zle a stejně není šance. Pokud by byla možnost ho vyléčit tak bych do toho šla, ale tohle je fakt jen prodlužování nevyhnutelného. Držte se .
|
Rockybak
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 21:33
- Nahlásit
ati
No právě není východisko, kdyby bylo, neváhám. Díky moc, že to vidíš taky tak. Pořád mám v sobě červíčka, jestli nedělám chybu. Moc mi pomáha, když slyším, že nejspíš ne ... Držet se budem a užívat si ty poslední měsíce - doufám a věřím. Díky
|
Rockybak
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 22:00
- Nahlásit
Ještě písnu, je to pejsek od "množitelky" Mudrový, byl jediný volný a bez ocásku hned druhý den po tom, co nám odešel první RTW Rocky. Je z něj takový mazel, že k němu chodí jedna moje kamarádka, co má fobie na psy a každý, kdo se s ním potkal, říká, že tak prima RTW ještě neviděl. No nejspíš měli smůlu na RTW-kdyby viděli ty Vaše tady, změnili by názor. Ale jsem na něj pyšná ... A Vám všem ať se moc daří
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 22:32
- Nahlásit
Rockybak
Nezáleží od koho je,hlavně že je to ten nej pes pro vás a tak to má být.
|
Rockybak
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 23:52
- Nahlásit
ati
Já vím, jen tak vzpomínám ... je mi smutno a těžko, bohužel za lidský život se to musí několikrát opakovat ... když chceš žít s chlupáčkama. Tak dobrou, díky a někdy ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:59
- Nahlásit
Rockybak
asi bych se rozhodla stejně.... tak hodně štěstí, ať je Bak veselý a spokojený co nejdéle a tobě hodně odvahy
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 19:20
- Nahlásit
chjo, tak je z nasi Cherrynky uplnej sirotecek
Jeji tatinek by se ale v breznu dozil uctyhodnych 15 let
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 00:01 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit
URL
= http://uhelpohlavi.ic.cz/
Pro pobavení
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 06:39
- Nahlásit
Petra_ruza
To je ta malá zrzavá viď?
Že ji přejem upřímnou soustrast.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:35
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
mala zrzava svinucha
Ze dekuje
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 14:47 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kristýna
Jsem poznala Tvuj styl. Clanek o nakupovani jsem si rikala, zes musela napsat Ty a pak jsem si to teprve overila...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:05
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak myslím, že jsem docela typická....
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:15
- Nahlásit
Nemůžu z toho, jak lidi řešej na knize návštěv RKCR členskou schůzi, na které většina z nich stejně nebyla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 22:34
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
A tys byla? Ja ne, neclen.. Povypravej.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 06:03
- Nahlásit
Fifi
Jj, byla jsem. Bylo to zajímavé. Hlasovalo se o dost důležitejch věcech a i se mohly pozměňovat návrhy, aby byly lepší. Atmosféra bezva a jeden podmět k prošetření vzešel i ode mě.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:10
- Nahlásit
Tak co, děvčata, máte už napečíno?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:48
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ble ani omylem, pořád se úspěšně bráním myšlence že se vánoce blíží
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:52
- Nahlásit
my už skoro jooo
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:26
- Nahlásit
Také již máme napečeno, už budem jen plnit.
Dnes to vypadá na hezké počasí, tak toho moc nenaplnim, páč budu celý odpledne venku s čoklicema. Už je to docela hroznej pohled, když dorazím někam na samotu a z auta vyskákaj čtyři hafani a každej se rozeběhne na jinou stranu. Když někoho potkáme, má hrůzu v očích.
|