| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 16:08 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Pavlina Moravcovano vidis !!ja bych ti prala videt jak steka moje cuba teda pokud se to vubec da nazyvat stekanim...obcas mi tecou slzy smichy.
Fifitak stranky jsou na webu jupiiii ale krome home page mi nefungujou fotky ale do vecera to snad poresej zatim se muzes podivat tak max na prvni stranu a precist si zbytek....
vcera jsem tu udala totalni kamikadze- pustila jsem psa a frcela jsem z kopce na kolobce .... asi vis co nasledovalo....modrina jak vyzraly meloun ....a jeste ted mam problem z dejchanim... no zkratim to- letela jsem po drzce do brazdy(v bile mikine-frajerka:lol )bahno jsem mela az v podpazdi(nabirala jsem ho do rukavu jak jsem letelaa porad tu chcije) a at svina se na me jeste prila podivat... ...bless vona za to nemohla
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 06:12
- Nahlásit
kulala
Když štěká na kolemjdoucí, tak štěká pěkně. Jen na ten povel, to je takové trošku kvílení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:52
- Nahlásit
kulala
Hezky se stranky rozjizdej! Fotky vidim, jen mi v godzille litaj v textu ty odkazy, co tam obcas mate.
Jak je, kamikadze? Uz se zbarvujou modriny?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:21
- Nahlásit
Pavlina Moravcovata moje ani nekvili- je to spis jak kdyz vochraptis a snazis se vit nebo jenom jako bruci jako kdyz zaviras dvere vod spajzu proste pohled pro bohy v takovem pripade chvalim kazdou snahu pac dyl smat se nevydrim a vona pak nechce stekat vubec kdyz se tlemis to i zlatak liska steka lip
Fifistranky jsou v cajku- vsechno facha muzes to scihnout-rady dotazy kritika...vsechno beru kamikadze uz dobry modrina meni barvy a uz muzu i normalne dejchat ze bysem zase vyrazily na kolobku..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:33
- Nahlásit
kulala
Sem scihla a co sem psala vyse, tak trva. A zkusila sem i IE, dela to to samy, jako abysme se chapaly - odkaz funga, jen je v textu posunutej tak, ze prekryva normal text.. Pididetail, ale kdyz si chtela, abych mrkla. Jinak web bezva, poved se, a at se co nejdriv rozrostou vase rady!!
jenom jako bruci jako kdyz zaviras dvere vod spajzu
Kremyl, nez se rozsteka.. To maj asi rotici dany, ze nejsou ujeceny, na prvni povel cumi, pak chrchne jak tuberak a zakloni hlavu a zachrochta, jak kdyz si prave splokla vlastni jazyk, na druhej uz steka, nekdy i moc hezky, peruje u toho prednima hnatama.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 16:42 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi
jak tuberak a zakloni hlavu a zachrochta to presne mysliiim diky za recenzi poslala jsem navrh- snad uz by to melo byt ok...taky doufam ze se lidi chytej-tak zatim nic neplatej tak at koukaj vypadnout od televizi a mazou trekovat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 09:28
- Nahlásit
Fifi kulala
Hezky se stranky rozjizdej!
taky bych se mrkla, ale nenasla jsem odkaz
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:59
- Nahlásit
Petra_ruza
http://www.dogtrekking.co.uk/ tady ho mas, jak jsem rekla- kritiku, navrhy napady..vsechnlo berem opras anglictinu cesky sme to jeste neudali
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:26
- Nahlásit
kulala
Moc hezký stránky. Hlavně fotky, páč to je tak jediný, co si můžu s tou mou angličtinou dovolit.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:21
- Nahlásit
Pavlina Moravcovadiky, neboj bude to i v cestine az to vsechno prelozim.. coz vidim tak na dalsich 100let
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:26
- Nahlásit
kulala
Hele, co pak dostanes za diplomu, z toho studia (pekne mastny, teda) Foundation Degree in Canine Behaviour and Training ? Co to vsecko obsahuje? Zni to zajimave.
A este, kdyz uz sem za stouru - to sebevrazedny videjo z jutrubky by bylo supr mit v novym odkazu, bo vetsina lidi pak zacne stourat dalsi videja a ztrati se ze stranek.. Ale fakt bezva, uz mate zaplneny mista na ten leden?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:00 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifidiky za navrh..jj co se tyka videa tak to urcite navrhnu pristi tejdne jedu z akamoskou tak se konecne muzem pobavit osobne a ne vsechno po mejlu i kdyz myslim ze to je docela dobra prace na to ze jsme kazda na jinym konci anglie tak se stranky povedly
diplom bude az za 5 let jestli to vsechno preziju a myslim ze to odpovida Mgr v cechach ale moc jsme se po tom nepidila pac se mi dom nechce mastny?? to jeste nic neni £800za rok... mohlo to bejt horsi...cetla si co je na college popis kurzu?? obsahuje to strucne.. chovani , genetika, vycvik(musis si vybrat neco cos nikdy nedala a vycicit to do levelu urcenyho skolou- kamoska prave dela 3psy pred trikolkou neboli dryland mushing..56h praxe nekde-kazdej rok nekde jinde, akademicky predmety.principy vycviku a psychologie- pavlov, premack apod ,mangement treninkoveho centra a apod.. je toho tam dost tak nechci moc predbihat aby me nevylily 4x za rok tam musim jet-delam to dalkove 2xvikend a 2x tejden, vycvik a zkousky..jedu tam 5hodin..prednasky mam online takze to jde a vsechny prace taky posilas zpet online..fakt me to bavi a je to zajimavy ale je to docela zahul.Je to jedna z kvalifikaci(pokud to dodelas) ktera bude uznana pro trenery a vycvikove skoly(do 2 let by to melo bejt platne)pac ted tady muze trenovat kazdej blb a taky to podle toho vypada
zatim mam 3 zajemce z predeslich akci a dneska vecer jdem prudit psi skoly.. oni to vetsinou nechavj na posledni chvily.. jenom otazka casu nez se to rozjede pac lidi maj docela zajem kdyz treba nekde bezim nebo jedem na kolobce tak uvidme...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:11
- Nahlásit
kulala
i kdyz myslim ze to je docela dobra prace na to ze jsme kazda na jinym konci anglie tak se stranky povedly
Smarja, vo tom zadna, vsak jsem je chvalila a chvalim, jste sikulky!!!!
to jeste nic neni £800za rok...
A jo, kdyz ja ziju este v dobe, kdy byla libra za pade.
(musis si vybrat neco cos nikdy nedala a vycicit to do levelu urcenyho skolou- kamoska prave dela 3psy pred trikolkouneboli dryland mushing.
A ty mas canix? Fakt to je zajimavy, celkove, neznam podobnou skolu v cr. Dodelat to musis, at se muzu chlubit, jakou mam v jukej znamou.
pac lidi maj docela zajem kdyz treba nekde bezim nebo jedem na kolobce tak uvidme...
Se nedivim, bahenni buldozer musi zaujmout.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:32 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi:lol prispevek luxusni! canix nemam protoze jsem ja debil vyplnila do prihlasky co jsem vschno dala.....hadi to vedet tak vsechno zapru takze mi zbejva akorat tak flyball nebo search&rescue.. mozna bych si mohla jeste nahlasit schuzhund pac to jsem ted zacala akorat nevim kde bych vzala figuranta a na jakej level bych se musela dostat- s tim stekotem bych dostala znamku0
zajimavy to urco je. tady je hroznech moznosti kdyz nejses uplnej lempl. nastesti mi uznaly maturitni vizo a vsechny zkousky z AJ.. takze me vzali v poho...
by se treba mohla na znamou a bahenni buldozer prijet podivat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:46
- Nahlásit
kulala
tak flyball nebo search&rescue..
A este dogdance? Jinak Kremyl litaci talire chyta rad, ihned prokousne a zabije, naky search&kill by ji u kocek taky slo super. Vidis, coursing tam nekde mate coby volbu?
by se treba mohla na znamou a bahenni buldozer prijet podivat
Ze ti tam chybi pismenko s - "ses" ?? To ja se tedy nekdy rada pozvu!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:41 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
FifiZe ti tam chybi pismenko s - "ses"
jezis sorry!! to nebylo vubec mysleno ze ses bahenni buldozer...
dobrej sek teda
me dogdance nako neuchavtil, coursing by byl posledni hrebicek do rakve na moje vetchy privolani(a odvolani od zvere)a hlavne na tom neni co ucit... uvidime
To ja se tedy nekdy rada pozvu! pozvi.. co treba na Crufts
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:49
- Nahlásit
kulala
co treba na Crufts
Jednou jsem jiz byla, nezapomenutelne, tak uvidime, co bude v unoru, nebo kdy to vychazi.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:09
- Nahlásit
Fifi
Ty bláho taky bych se jela mrknout,zatim nejnej zážitek byla klubovka v Rottweilu,to bylo něco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:15
- Nahlásit
ati
Tak se pozvem ke kulale vobe. Bude mit radost.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:18
- Nahlásit
Fifi
no už vidím jak se chvěje blahem přidávám odkaz na video malého Enza http://www.youtube.com/watch?v=XkwA2wD8jHM
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
ati
video malého Enza
Twe, jako doooobrej medved, tlapy jak mamut, to z nej vyroste slusny hovadko! Odlozeni - to se ucil jiz v deloze mamky, ne? Holt, komu je shury dano....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:55
- Nahlásit
Fifi
ne učil se už u táty v pytlíku
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:40 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
atiFifi no jasnacka- muzem udelat hromadny zajezd- cz pes/rtw diskuze na crufts- zastavka u kulaly(bohuzel musim podotknout ze do birminghamu to je ode me 4hodiny cesty- s 9cernejma puntikama v ridicaku a pokutou:lol mam jenom peguota 106, a jenom manzelskou postel v druhe loznici- byste se museli smrsknout anebo venku dva kotce
PS Fifiati
nabidka tu je-vymenny pobyt muzem usporadat potrebuju naucit poradne stekat(teda pes ne ja:lol nakej zazrak na heeling a retrieve by se taky hodily(i kdyz dneska mi prinesla drevenou cinku- zahodila jsem clicker a burta do drezu a se slzou v oku jsem padla cube kolem
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:46
- Nahlásit
krku... jsem chtela dodat
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:15
- Nahlásit
Petra_ruza
Ahoj.
Jedeš na hájenku?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:29
- Nahlásit
ati
eh to je řízek
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:33
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
chci jet, ale vis jak to dopadlo minuly rok - jen na pul cesty
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:05
- Nahlásit
teď jsem zrovna psala kamarádce mail, že už za chvíli nebudu moct vyjít ani na ulici, to je k vzteku fakt, i když kluka je mi líto
http://www.novinky.cz/krimi/184278-rotvajler-na-fr ydecko-mistecku-prekousl-diteti-obe-ruce.html
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:57
- Nahlásit
Kalliope
Už jsem to taky četla, ale zase, to byl nápad, že lezl sám k sousedovi.
Petra_ruza
Koukej dát autu generálku a dojet až na konec. Já už mám dokonce i přezuto.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 14:05
- Nahlásit
Kalliope
zatim řízeček,malinkej
|