Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 15:15
- Nahlásit

Kalliope
jj,ale má výstrahu. Už jsem jí do boudy pověsila česnek, jak nebudou na jaře děti, bude velikonoční beránek

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:03
- Nahlásit

Fifihahaaa ani prd jo jo na stravu si stezovat megerky nemuzou, a na nocleh taky ne- spej na mim starym spacaku a to vis duty vlakna jsou duty vlakna..
Petra_ruza to jo ani me pokuseni nebralo..kdyz jsou mali tak jsou vsechny hezky a pak jsou z toho takovy potvory vobrovsky, vychcany

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:14 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

ati
chudáček malá, týraná, ani sex bez následků jí nechceš dopřát, styď se osobo

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:16
- Nahlásit

Fifi a jeste se musim pochlubit - konecne jsem se po 3 letech!!! dopatrala realtivne dostupneho cvicaku (pouze 45min autem!)kde pan trener je expolicajt ma vlcouny a soutezi s nima v Sh3 a pseky na drogy a vybusniny(pekne jsem se spotila kdyz je vyndal z auta a to jsem mela v kapse jenom parky )a vubec nakej konecne normalni cvicak a ne ty pet hruzy co jsem tu prolezla doposud.mam z toho vobrovskou radost a cubka taky(jenom o tom jeste nevi)tak jsme v sobotu zaplatila vlezne a hodla se jich drzet zuby nehtydokonce jsem se pres ne dopatrala na chovatele -coz me potesilo jeste vic(zadne pasovani stenat neni treba:lol

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:20
- Nahlásit

kulala
expolicajt ma vlcouny a soutezi s nima v Sh3
A nejni von pan z Worcesteru?
Tak at vam to tam klape a hlavne, at se to cubce libi!

duty vlakna jsou duty vlakna..
Svuj k svemu. Duty vlakno, duta hlava (psi jako! ) - ne nadarmo rikam rotvikum tupici, ted abych to poupravila na dupiky.

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:57 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifi
Duty vlakno, duta hlava uz jsem se lekla ze myslis moji hlavu..az mi z toho duty vlakno povolilo
pan z Worcesteru to nejni ani mi vo tom meste nemluv ale pan je silenec a opravdu miluje tenhle sport protoze jezdi kazdej tejden od londyna az do manchesteru na trenink, nekdy i dvakrat.

no cubka byla myslim zatim spokojena- samy zradlo na stopicky a za to ze si nechtela se mnou hrat tak vyhrala bonus- pan uvazal peska na bic aq cubka za tim litala jak silena a lovila. Asi se jim dneskla u koni ztrati lonzak

Elwood
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:19
- Nahlásit

Petra_ruza Ahojky, dneska cvicak? Doufám že nebude takhle hnusně

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:47
- Nahlásit

Elwood
Dneska zase bez psů?
V kolik chodíte cvičit? Vždyť musíte chodit po tmě ne?

Elwood
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:05
- Nahlásit

Pavlina Moravcova chodime od 6 do ... těžko říct a chodíme po tmě máme totiž světýlka víš? A jdeme se psama minule sem si to přečetla až druhej den, že mi tady Péťa navrhovala bez psů Jo byla sem kousat se sestřičkou na jinym cvičáku a kam se na ní hrabe tvoje malá teroristka Eleanorka je teprve trhač

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:24
- Nahlásit

Elwood
Eli se zas předvedla na výcvikáči teď o víkendu. Porvala se s 5 měsíčním Ingovým synkem, na obraně taktéž nezklamala a když jsme pak předváděli pachovej koláč a já ji z něj chtěla odnést, tak vztekle vrčela a málem mě pokousala.
Ale jinak miláček.

Elwood
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

Pavlina Moravcova tak to je dobrý Nám přijde poslední dobou že je Elwoodek nějaký klidný podezřele, trochu mám pocit, jestli to není klid před bouří

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:42
- Nahlásit

Elwood
Mě už taky přišla docela zklidněná. Ale pak se potkala zase se svými sourozenci a začalo to nanovo.

Elwood
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 12:14
- Nahlásit

Pavlina Moravcova no my se potkali jenom s jednou sourozenkou a dopadlo to tak, ze ona ho chce seřrat a on se mi schovává pod nohama "obranář"

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 12:16
- Nahlásit

Elwood
To víš, ženský měli vždycky navrch.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:11
- Nahlásit

Elwood
me se Ingousek schovaval "pod sukni" jeste v 10ti mesicich - a rekla bys to ted do nej? Oni ti kluci dospivaj hold pomalejc
Na cvicak jdu a doufam, ze nebude hnusne jako vcera, ted aspon neprsi...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:06
- Nahlásit

Petra_ruza
Tady sněží a jde to na Prahu.

Elwood
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:50 - Změnil/a: Elwood
- Nahlásit

Pavlina Moravcova nekecej snad nebude snežit když je tady 6°C

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:25
- Nahlásit

Petra_ruza tak to vypadá, že dneska bude pěkně takže cvičáček?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:33
- Nahlásit

My byli včera v tom slejváku.

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:56
- Nahlásit

Pavlina Moravcova njn my byli včera u starostky a máme číslo popisný ! huráá a co malá teroristka?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:58
- Nahlásit

Elwood
Teroristka přezubuje a moc se mi to nelíbí, vypadá to na podkus. Asi se půjdu vobjesit.

ati
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:04
- Nahlásit

Fifi
prdelka je doma už mě kousnul do palce ,do paty,lejtka ho taky děsně baví,Barnabáš je z něj nadšenej,Dorotka už mín

Elwood
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:11
- Nahlásit

Pavlina Moravcova jeje njn treba to bude dobrý ... My už přezubili, teda skoro chybí nám jedna stolička tu má ještě starou

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

Elwood
Třeba jo, štěňatum ty čelisti dorůstaj nesouměrně a hlavně, jak má nahoře první dva nové zuby a dole ještě ty malinký, tak to hrozně zkresluje a ke všemu já se v těch zubech moc nevyznám. Mě kdyby někdo řek, že Becky má špatný zuby, tak tomu budu i věřit.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:12
- Nahlásit

Elwood
jdeme

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:13
- Nahlásit

ati
prdelka je doma
nejaky novy prirustek?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:16
- Nahlásit

ati
Tak vesely souziti! Tesim se na fotky.

Pavlina Moravcova
Neplas, bude to ok, dyk je brzo na nejaky zavery. Ted je to pizizubka, az bude mit vsecky druhy tesaky venku, tak se teprv uvidi.

ati
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:24
- Nahlásit

Petra_ruza
jj máme chlapečka, teda Gabča máEnzo Jef Black Touch

ati
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:27
- Nahlásit

Petra_ruza

ati
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:29
- Nahlásit

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání