Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
greenangel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 19:58
- Nahlásit

Jééé, to je milé že už nám gratulujete.

Drusillka byla sikovna, kdybychom nezacinaly na 3x (problem s hudbou) tak bychom mozna ani ty 4bodiky neztratily. Bylo videt, ze ji to trosku rozhodilo. Ale nevadi.

Videjko by melo byt dodatecne. Rotvik v love songu Barryho Whitea.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:05
- Nahlásit

Fifi
Neboj, neudělá. Já je ráda sbírám, ale nerada jim.

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2009 20:13 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Greenangel- že Sofče mocinky gratuluji
Jináč vám sem přihodím jednu roční rotličku bez pána, která je momentálně u R.Desenského v azylu eisy je roční fenka rotvajlera. Je milé přátelské povahy, hodně temperamentní, vhodná pro ty, kdo chtějí akčního psa. Je naprosto nekonfliktní a hodně přizpůsobivá. Informace na tel: 608623144

greenangel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 14:52 - Změnil/a: greenangel
- Nahlásit

Fifi: http://www.youtube.com/watch?v=bs_AfUrRwuw

Jen panicka je trochu prkenna... z nervu

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 19:19
- Nahlásit

greenangel
Ja tanci s coklem prd rozumim, jak to maji deleny na divize - ale mi se to libi, coby zacatek rozhodne fajne! - proste rotvik dela neco netradicniho, a to se pocita, zadnej agresor! Kremyl by mi dozajista slalom mezi nohama pri kazdym projiti zpestril analni sondou. To ani nebudu zkouset.

greenangel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2009 22:24
- Nahlásit

Podle tech divizi jsou urceny prvky, ktery tam musi byt. Uroven 1 je uplne to nejjednodussi co je. Tam muze jeste clovek pomahat rukama. V urovni 2 uz smi pouzivat jen povely atd.

Zavody jsou oproti zkousce pro divaka mnohem zajimavejsi, pac si muzes zaradit jaky chces cviky.

My to delame jen tak rekreacne, pro zpestreni. Zvlast ted v zime, kdyz nemuzem litat po venku tak cvicime doma v obyvaku.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 11:26
- Nahlásit

greenangel
ja tedy ocenuji peknou chuzi u nohy na zacatku
Fifi
slalom mezi nohama pri kazdym projiti zpestril analni sondou

Kalliope
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:51
- Nahlásit

greenangel
to ja TAK roztomilé !! Gratuluji !

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 09:58
- Nahlásit

Petra_ruza
Ahoj.
Co povezeš sebou na Hájenku?
A bereš Ingousta?

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 11:21
- Nahlásit

24.11.2009 - INFO k Rakousku
V sousedním Rakousku byl zaznamenán pokus o prosazení "psího zákona" který
upravuje držení a chov psů. Součástí návrhu jsou i restrikce plemen psů :
Bullterrier,American Staffordshire Terrier,Staffordshire Bullterrier,Dogo
Argentino,Pit-Bull,Bandog,Rottweiler,Tosa Inu

Hlasujte v PETICI proti tomuto návrhu zákona ! Petici najdete na
http://www.bullterrier.cc/liste.php

POZN.:
Vorname: křestní jméno
Nachname: příjmení
Strasse: ulice
PLZ: směrovací číslo
Ort: město (můžete dát například i ve formátu "Moje Město" CZ)
Tlačítko "Eintragen" odeslání podpisu
Tlačítko "Liste Anzeigen" k prohlédnutí seznamu již podepsaných
-----------------------

Informace k důvodu podání petice je na stejné stránce (zhruba přeloženo):
19.11.2009
Dolní Rakousko se pokouší o vlastní, "dolnorakouský psí zákon
Hundehaltegesetz" .
Seznam postižených plemen psů je součástí návrhu zákona a vede k těžkému
omezení majitelů psů (§ 2 návrhu zákona.
-----------------------

Text petice :
"Vážení členové dolnorakouského sněmu !
Mým hlasováním v on-line podpisovém archu vystupuji konkrétně proti
"Dolnorakouskému zákonu Hundehaltegesetz" který je založen na předsudcích
vůči některým plemenům psů.

Apeluji na dolnorakouský sněm a politické strany aby řekli své rozhodné NE
tomuto "zákonu Hundehaltegesetz".
----------------------

Přímý odkaz ke stažení protipsího dokumentu (v PDF) je zde :
http://www.landtag-noe.at/service/politik/landtag/ LVXVII/04/412/412G2.pdf
resp.
http://dontknow.me/?http://www.landtag-noe.at/serv ice/politik/landtag/LVXVII/04/412/412G2.pdf

Hrubý strojový překlad textu rakouského návrhu 412G2 ke stažení zde :
http://www.volny.cz/amazonka/prekladac412G2.pdf

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 16:29
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jak to myslis? Ingouse beru - pokud pojedu. Ted jsem doma nemocna.

Honzík
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 16:36
- Nahlásit

Máme 5letého RTW bez PP. Poradíte někdo co všechno máme pro něho udělat. Na výsledek cytologie ještě čekáme, ale velká naděje není - lymfom, rakovina mízních uzlin bude nejspíš ta diagnoza. Cca za měsíc mu narostly uzliny jak na plecích, tak pod krkem i na zadních nohách. Jen břicho je zatím čisté. Na pejskovi nic nepoznáte, je veselý, žravý a spokojený, jen ty boule ... Nemáte tip na veterináře, který se zabývá onkologií. Jsme od Prahy. Děkuji moc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:09
- Nahlásit

Honzík
to je nemila zprava. Resili jsme osteosarkom s jednim skvelym internistou kdysi, a krom vicemene mirnych leku na bolest a podpurne diety psovi nebylo pomoci. Vim, ze nekdo u psa rakovinu misnich uzlin resil chemoterapii, s timto zkusenosti nemam.. Zkus mrknout do starsich temat, tam jsou i naky kontakty : http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_5051_0.html
Pesanovi drzim palce!

Honzík
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:15
- Nahlásit

Díky, prostudovala jsem toho hafo. Pořád se nemůžu smířit. O prvního jsme přišli taky v pěti a teď tohle ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:24
- Nahlásit

Honzík
S tim se smirit nikdy nejde. Ale po pravde rict, ja bych do chemo u psa nesla. Zkus si procist jeste tohle - tam bylo rad, takovych tech "podpurnych" pro psa docela dost, sice jiny typ raka, ale mohlo by to pomoci, spec. od Rosy - http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=3039&forum=4&page=0 . Zamerila bych se na dietu, bez sacharidu, nejaky doplnky typu sanicel, prostredky na procisteni organismu, wobenzym a nechat pejska dozit v radosti a sile, co to pujde. Tezko radit. Drzte se.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 17:41
- Nahlásit

Honzík
a vubec, dokud to nemate potvrzeny, tak neplas!! Muze mit jen nejakou virozu a uzlinky fungaji, tak jak maji.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 18:44
- Nahlásit

Petra_ruza
No na hájenku vždycky každej přiveze něco dobrého domácí výroby, tak jestli bys mi nedala nějakou tu inspiraci.

Vombati
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 19:52
- Nahlásit

greenangel
Jéje, moc hezký tanec. Prosím, nenapsala bys článeček s fotkami o dogdancingu s rotvíkem do RTW Zpravodaje?

ati
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2009 21:00
- Nahlásit

Vombati
ahoj, to víš že napíše, já na to dohlídnu

Honzík
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:34
- Nahlásit

Fifi
Já asi nejspíš vůbec neplaším. Při kontrole dostal ATB, že kdyby ... Ale po 6 dnech žádná změna. Bohužel. Už jsem z toho zjišťování informací "vedle". Je to všechno tak těžký.

ati
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:47
- Nahlásit

Honzík
ahoj,nic hezkého těžko radit,přišla jsem o pětiletou fenu,taky jsem hledala pomoc,ale bohužel.Nakonec jsem udělala asi jediné možné,snažila jsem se aby holčinka prožila ten zbývající čas obklopená tou největší láskou jakou jsme jí byli schopni dát. A když začala mít problémy,zhoršila se jí chut k jídlu a ani procházky už jí netěšily tak jsem jí nechala odejít.

Honzík
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:27
- Nahlásit

ati
No nejdřív jsem si myslela, že do léčby půjdeme. Jenže ony všechny ty hezké info jsou spíš od farmaceutických firem případně veterinářů. Zato to co píšou majitelé je prochu "jiná káva". Čím dál tím vic si říkám, že to tak jako jste to udělali Vy bude nejlepší, hlavně pro něj. Dopředu nikdy nebudu vědět jak by to případně všechno snášel a koukat se jak trpí, to nedokážu.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:30
- Nahlásit

Honzík
jak říká ati, jinak budu vám držet palce co to půjde !

Honzík
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:38
- Nahlásit

Díky všem za podporu. Jste moc hodní

ati
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:39
- Nahlásit

Honzík
dlouho ses tu neukázala. A pak taková smutná zpráva,život není fér.

Honzík
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:45
- Nahlásit

ati
Když já se za nás tak trochu stydím. Vy jste tady tak akční, samá práce .. a my to doma máme jen na mazlení a radost. Obdivuju Vás a občas si to tady čtu, ale nemám k tomu co dodat. . K velkýmu klukovi jsme si pořídíli ještě malýho - beagla kašpárka. Oba jsou stejně staří a přes počáteční nevraživost malýho k velkýmu, jsou to teď nejlepší kamarádi. Jen mrňouska mi bude moc líto - nejdřív je tři roky někde v paneláku a bojí se psů, pak si zvykne na zahradu a velkýho kámoše a po dvou letech o něho nejspíš zase přijde ...

Honzík
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 09:47
- Nahlásit

Život není fér, to se ví , ale nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř ....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:19 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Honzík
uff, ty mě neznáš ? Neboj nejsi sama kdo má mazlíky - hlavně aby tomu tvýmu bylo dobře

ati
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:32
- Nahlásit

Honzík
ježiši neblázni,nejdůležitější je ,že máš pejsu ráda,jestli s ním něco děláš nebo ne je až druhořadé, teda aspon pro mě.Když dávám štěnda tak hlavně aby se měla dobře,samo že mám radost z nějaké té činnosti. Ale fakt to není důležité

greenangel
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 10:38
- Nahlásit

Vombati:
Hihi Jestli to muzu napsat jako z vypraveni Sofinky, tak bych to snad zvladla. Delame jeste agility, coz je pro rotvicka taky pomerne neobvykle. Cvicime s klikrem a vubec se tak trochu vymykame.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání