| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:48 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi [b][b][/b] ahoj pani, mame se fajne lec mokre.Dogtrekovej zavod se vydaril poslu naky foto az mi spravej komp prislo celkem 3 lidi a dve decka..ale bomba pocasi vyslo, uplna romantika. ted sem jim dotahla z cech pasy a snury a sijeme postroje a poradali jsme "jak naucit tahat" + co je tady k mani jako canix, dogtreking kolobezka a tak.. Ucast 4 lidi 2 zase jiny jinak stalice.. ale zase dobry , lidi spokojeny a dokonce planovali kam vyrazime priste a uz se osmelily a chtej slapat 8mil!! takze radost velika dalsi akce je planovana na 10 ledna pac musim taky delat do skoly a tak tak aby me i s cubkou nevynesli za kozich v prosinci u zkousek ted mam jeste stranky v predelavni a dodelavani tak jen co to bude tak zaslu odkaz. vcera mi ta kumula nechtela vubec tahat kolobezku tak jsem vytahla zlataka, posadila duchodce na kolobezku a bezela pred psama za mohutneho klikani a povzbuzovani zlatak vypadal jak ta borderka z filmu snezny psy kdyz vykulila voco..mazec... a dneska tahal kolobezku on asi dotane medailyyyyyy
Petra_ruza
no ja jsem zvedava jak budu starat cubu z pelechu.. dneska se nechtela jit ani vychcat v pul 9!!-venku mzilo a pak celej den kanila v kosi na spacaku..kopyta hore
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:51
- Nahlásit
pozn;. duchodce=mam tu babicku a dedu na tyden
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 18:58
- Nahlásit
tak hlasim vysledky sem uplne znicena psa jsem uz 2hodiny nevidela.. dobehli jsme 8 z 22 v nasi kategorii
(tj zeny stredniho veku) 5.4km s casem 26:25min takze mam radost obrovskou a musim natrenovat na priste- 4minuty nekde ztratit aby to bylo na bednu dostali jsme pytel susenek takze i cuba je spokojena..ted jsu padnout za vlast
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:06
- Nahlásit
kulala
5.4km s casem 26:25min
Mas muj nesmirny obdiv!!! Gratuluju!
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:22
- Nahlásit
kulala
tak hlasim vysledky sem uplne znicena psa jsem uz 2hodiny nevidela.. dobehli jsme 8 z 22 v nasi kategorii
(tj zeny stredniho veku)5.4km s casem 26:25min takze mam radost obrovskou a musim natrenovat na priste- 4minuty nekde ztratit aby to bylo na bednu dostali jsme pytel susenek takze i cuba je spokojena..ted jsu padnout za vlast
klobouk dolu pani, bych zdechla už na 0,4km
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
Fifi
Jave
dekujeme , byly jsme tam jedini zastupci rtw na 5km byl tam jeste jeden pan na "vyzkousej canix 2,5km" tak snad jsme hajily plemeno statecne uz se tesim na dalsi zavody.. uplne mi to pridalo chut trenovat
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:42
- Nahlásit
Nejedete někdo do Doks?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:06
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Já jsem měla jet,ale páč mám doma pajdu o berlích jedu do .....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:33
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
i ja jsem mela jet, ale pac mam Vladu na figurantech a deti doma, tak jedu taky do...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:53
- Nahlásit
Petra_ruza
hele tak se tam v .... sejdem
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:15
- Nahlásit
ati
asi jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:43
- Nahlásit
Petra_ruza
ati
Este si dejte hodinu srazu.
kulala
uz se tesim na dalsi zavody.. uplne mi to pridalo chut trenovat
Si magor. Proste si.
posadila duchodce na kolobezku a bezela pred psama za mohutneho klikani a povzbuzovani mam tu babicku a dedu na tyden
English verze euthanazie?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 18:56
- Nahlásit
Petra_ruza
ati
Teda děvčata, to je s váma hrozný.
jinak v Doksech se sejdou 3 malý Karbišci, tak jsem zvědavá. A ve středu se uvidím s další ségrou, přijedou se k nám podívat.
Petra_ruza
Tak jsme to FPr neudělali, ale za 14 dní to skusíme znova.
|
lubez
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 22:31
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
JJ ja jedu a už se moooc těšim.Jakto že tam budete mít tolik sourozenců???Kdo je má a kdo tam přidede?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 06:01
- Nahlásit
lubez
No přece Eliška, Balda a jedna ségra z Krumlova. To byla ta nejmenší a nejvzteklejší, tak jsem na ni zvědavá.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:38
- Nahlásit
Petra_ruza dnes cvicak?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:07
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak jsme to FPr neudělali, ale za 14 dní to skusíme znova.
ani my jsme IPO2 neudelali a za 14 dni to zkousime znova. My jsme zkoncili na druhem lomu - co vy? Ale co bych byvala za takovou stopu dala na MR
Elwood
my jdeme. Kde jste byli v nedeli? Brumla kousal na novyho supaka...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:12
- Nahlásit
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 09:51
- Nahlásit
Petra_ruza
My skončili hned na prvním lomu, ono bylo ale vidět, už od začátku, že skončíme. Rozešla se tak jako jen abych neřekla, pořád se po mě oblížela, jestli to jako myslím vážně, brodit se tou hlínou. Pak udělala první lom, otočila to a šla ke mě a pohledem mi oznámila, že končí.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:01
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
tak to ja jsem mela Ingouse namotivovanyho (3x behem tydne jsme mu na konec stopy zahrabali balonek), ale na urovni 2. lomu cuchal nejaky misto - zrejme se tam predtim neco vyvalovalo cico a kdyz zjistil, ze stopa uz nevede rovne, tak zacal zmatene pobihat a hledat - coz on dela, kdyz ztrati stopu a nakonec se napojil smerem zpatky. Po odhlaseni dosel po stope na konec a zalehl si predmet. No smula - moje chyba a lenost. Je nevychozeny - vim to
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:37
- Nahlásit
já ji pak taky domluvila a vrátila ji a ona došla i zalehla oba přdměty.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:39
- Nahlásit
Petra_ruza byli jsme u nasich na chate museli jsme prezout gumy protoze si manzilek vymyslel na stredu cestu do polska a ja na letnakach pres hory nejedu a kola sem mela u nasich tak priste. Alespon jsme potrenovali doma bohuzel zadnyho supaka doma nemame Ale uspesne nam padaji zuby uz mame skoro vsechny stolicky vymenene Ted na sobotu jsem dohodnuta se sestrickou Eleanorkou u nich na cvicak kouknout a pak vychazka tak sem zvedava. Tak vecer uz se tesim.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 10:43
- Nahlásit
Elwood
ok
ja letim po 4 letech do prace
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 11:53
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Petra_ruza
Tak to se k vám přidávám, my jsme také byli neúspěšní na IPOV. Sice né na stopě, tam to bylo o fous (-20 bodů za předmět), ale na obraně. Tam se štěkání Derrikovi zdálo dlouhé, tak šel do toho a vytáhnul si figa z plenty. Já myslela, že ho zabiju. Tak jdem za týden znova.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:02
- Nahlásit
Petra_ruza
4 letech do prace
To bude bolet.
Pavka
Ale tak tys mela aspon 50% uspesnost.
Co ten vetamix, sehnalas tam u vas nekoho?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:18
- Nahlásit
Fifi
Jo jo bylo to 50 na 50, ale bez nápovědy
Vetamix nějak dáme dokupy. Mám tady dva zájemce po cca 10 kg a ten zbylet pro mě nebude problém.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:57
- Nahlásit
Petra_ruza
do prace?? co tam proboha?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:12
- Nahlásit
Jj, taky bych už nejradši zdrhla.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 08:39
- Nahlásit
Petra_ruza
ahoj, Péto prosim, nemáš náhodou kontakt na účastníky MS?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 12:42
- Nahlásit
ati
na koho konkretne?
|