| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:20
- Nahlásit
Elwood
Tak hádej? U nás hrozná studa, dostali jsme VD a jeli dom. Becky mi chodila mimochodem. Ale koho by napadlo, že v pracovce budem chodit krokem. V klusu šla pěkně, ale ten krok byl katastrofa.
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:58
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
taky dobrý no ja sem zmrzlá ještě teď
bylas až do konce? Nevíš jak dopadla naše sestřička?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:35
- Nahlásit
jj, byla, ta dostala asi nadějná bez pořadí, byla mezi nima nejměnší a ty ušiska ji to kazila.
Jinak Péťa s Inge dopadli dobře, byli V2 res.CAC. Celou výstavu vyhrál nějakej maďar.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:35
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Hele, jedno mistecko se na zkouskach uvolnilo, chces teda jit? A na co bys sla? - at poslu info dal.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:42
- Nahlásit
Fifi
To by bylo super, šli bychom na FPr 1.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:44
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
OK, tak s tim muzes pocitat. Jen mi hod do mailu inicijale - znas to, cislo prukazky, udaje o cube a o tobe.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:48 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
jablunka
Na nic se neptejte,...
pozde..., ale jeste nic nevim
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:52
- Nahlásit
Fifi
Dík, ikdyž v tomhle počasí to bude zázrak, jestli to uděláme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:03
- Nahlásit
Petra_ruza
pozde..., ale jeste nic nevim
To je f poho,gdyštak si je tam můžou nechat.........jako nouzofku,obrovskou nouzofku..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:26
- Nahlásit
jablunka
|
lubez
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:45 - Změnil/a: lubez
- Nahlásit
jablunka
Petra_ruza
Ahojda děvčata včera sem se po žádnejch žlutejch rukavicích nekoukala, ale pokud tam opravdu zůstali na sedačce, tak tam budou někde daný.Takže až se dostanu na cvičák ( sice nevim kvůli práci kdy, nějak mě to nevychází ), tak se po nich určitě kouknu a popř nějak pošlu či dopravim
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:39
- Nahlásit
Fotky z MR RTW
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:18
- Nahlásit
Fifi
Nevíš na čem budou stopy?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:27
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Nevim, zjistim. Mame s tebou teda pocitat - posles udaje?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:32
- Nahlásit
lubez
se po nich určitě kouknu a popř nějak pošlu či dopravim
To fakt není nutný,gdyby mi moc chyběly,tak si pro ně dojedu sama.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:56
- Nahlásit
Fifi
Už to máš dávno v mailu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:53
- Nahlásit
Fotky z Klubové výstavy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:11
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Hele, tak na zkousky s tebou pocitaj, pujdes na stopro? cuchat se bude na oseni, zitra ti dam vedet, v kolik je sraz.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:13
- Nahlásit
jj, půjdu na stopro. A náhodou, jak je to osení vysoké nevíš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Nevim. Ale kdyz vidim pole v okoli, tak asi moc ne.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:15
- Nahlásit
Fifi
Tak to bude průser.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 18:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ja jsem bya odpoledne "poustet draka". Byl cernej a mel +-46 kg na poli bez oseni – to bude IPO2 jak vysity
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 20:11
- Nahlásit
Já byla včera taky a jakž takž dobrý, ale bylo to na vojtěšce. Sice byla řidká, ale šlo to.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:22 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
no tak my sice nechodíme ještě na osení (žádný v okolí nemůžu najít), ani na vojtěšce, ale zatím na obyč trávě...i tak jsme v pondělí stopu nedošly, myš no, mě z ní už fakt klepne (ne z tý myši)
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:39
- Nahlásit
Kalliope
Jenže třeba my žádnou trávu v okolí nemáme.
Takže paběrkujeme na hlíně a podobně. Nejhorší na tý mí bestii je, že je tím zvyklá na těžké terény, které chodí dobře, a pak se dostanem na zkoušce na něco lehkého a ona jde hrozně.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:34
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no to je taky blbý, tak co je horší viď ? Každý má holt svoje
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:39
- Nahlásit
Kalliope
jj, třeba když jsme byli ve Cvikově na táboře, tak, jak tam chodila na těch krásnejch loukách, tak z toho byla úplně happy a tak si na to tam zvykla, že mi pak nechtěla u nás nějakou dobu na hlínu, než se zase vrátila do naší reality.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:42
- Nahlásit
vych*aný jak mraky, fakt....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:59
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Jen aby to u Davidkovy nezapadlo, protoze me fakt nehorazne zajima, jestli to myslis vazne. Takze:
Pavlina Moravcova
Sice mám dosti neskladné hafany, ale možná vezmu jen jednu, druhá bude nejspíš březí. Možná budou už štěňata a to bych se nemohla zúčastnit a to by mě móc mrzelo.
A si aspon trochu normalni krejt fenu se spatnou funkci stitny zlazy??? Fakt uz se zamysli nad tim, ze clovek za tydle zvirata prevzal zodpovednost a musi bejt soudnej a ne vysilat do sveta stenata s predpokladem takovyhle nemoci? Fakt ti to stoji za to, aby dalsich xy psu zilo celej zivot na praskach?? At ses jaka ses, at pusobis jak pusobis, nic me na tobe nesere tak, jako todle.
Kamaraduv milovanej howik kvuli spatny funkci stitnice ted umira..zhubnul o vic nez 10kg. Chces todle pripravit Becky a jejim stenatum?? Proc chces proboha kryt takovouhle fenu? Rekni mi jeden jedinej duvod, proc mnozit takovyhle zvire??
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:12
- Nahlásit
Mathea
Já to jen tak říkám, že budou štěnda, ale ve skutečnosti ta čubina mít štěňata nikdy nebude. Nechci to svinstvo pouštět dál do chovu. Chci si o tom ještě vážně promluvit s vetem a tak.
Tomu tvýmu kámošovi nejspíš pes umírá na tu druhou poruchu, ta někdy bývá životu nebezpečná, to co má Becky je neškodné.
|