| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:52
- Nahlásit
To už jsem tu taky řešila a nemíním to psát znova.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:54
- Nahlásit
Víte co, dejte mi už pokoj.
Stejně je to jen a jen moje věc a na takový rejpali už nemám náladu. Stejně ať napíšu cokoliv, tak si na tom něco najdete.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:56
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Stejně tak já bych mohla obvinit chovatele Becky, že tam něco asi bylo, když to má ona, jenže to nikdy nedopátráš, odkud to tam přišlo.
Uz sme pokrocili dale a za neskodnou chorobu se bude vinit chovatel Becky? Samas rikala, ze to ma nejspis ziskany z ruznych hokusu pokusu pri hladovkach ala faleska nebo stopy. Nikdo nikoho nevini, cte to tu spousta lidi, jak vime. Jen se bavime o pripadnym kryti feny se zjistenou nemoci, tot vse.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:59
- Nahlásit
Fifi
Mě z tebe picne.
To byl jen příklad, za chovatele bych dala ruku do ohně, je to kámoš.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:59
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Stejně ať napíšu cokoliv, tak si na tom něco najdete.
Co povidas? Ja ti jasne napsala, ze pokud je tvoje stanovisko jasny a to takovy, ze ji kryt nebudes, pak k tomu uz nemam co rict. Ja nezacala pitvat, kdes neco takovyho psala, ci ne. Pro me to bylo jasny az z toho prispevku, kterej sem ti odcitovala. Do ty doby ses tu ohanela argumentama typu, ze je to tvuj milacek a stenata mit bude.
Takze pardon, sem asi uplne natvrdla, ze sem z tvych vet nepochopila, ze je ti jasny, ze je naprosta kravina kryt fenu s touto chorobou.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:01
- Nahlásit
Mathea
A vidělas ty smajlíky u té věty? To jako znamená, že si dělám srandu víš?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:03
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
V tom pripade nezapominej, ze komunikace po netu fakt neni jednoznacna
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:05
- Nahlásit
Mathea
U mě je jednoznačná a kdybys mě právě znala dobře, né tak jak si myslíš, že mě znáš, tak to pochopíš rovnou.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:08
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Ono ale komunikace po netu je prave o tom, ze se lidi vetsinou osobne neznaji. Proto je vhodny volit slova tak, aby byly naprosto jasny. Obavam se, ze z tvych prispevku to jeste pred par minutama nebylo jasny nikomu. A jak uz sem jednou psala - fakt to neber jako utok proti tobe.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 07:22
- Nahlásit
Fifi
Víš, co je docela sranda, že já na ten cvičák asi zejtra netrefím.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 09:45
- Nahlásit
kristova noho, tady se to zas rozjelo, stejně se nic nevyřeší ...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:49
- Nahlásit
Kalliope
Neboj, já už to řešit nehodlám.
Zítra jdem na FPr 1, tak držte palce. Jo a už jsem ji přihlásila i na 15.11. buď zas na jedničku, jedo když to zítra uděláme, tak půjde dvojku.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:55 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no uvidíte, budu držet palce a když se nepovede, tak to dáte příště, o nic nejde.....
Jo a už jsem ji přihlásila i na 15.11. buď zas na jedničku, jedo když to zítra uděláme, tak půjde dvojku.
no vy teda neztrácíte čas, já si teda na první zkoušku dávám ještě tak dva roky
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:10
- Nahlásit
Tak já s čubou začala dělat zkoušky až skoro na dvou letech. Ale letos teda docela jedem, když to dobře dopadne, tak bude mít za letošek 6 zkoušek.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:27
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ty jo, no nám to moc nejde, takže nikam nepospíchám, z Áji obranář nikdy nebude, takže tam je to o něco zúžený ty možnosti, takže času dost .....
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:37
- Nahlásit
Kalliope
Becky taky poslední dobou není moc dobrej obranář, proto chodíme na stopařské zkoušky.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:45
- Nahlásit
no jo, vždyť to neni žádná ostuda, každej pes nemůže být velmistrem obran, holt mám trochu flegmouše v této disciplíně
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:12
- Nahlásit
Kalliope
A nejhorší je, když je flegmouš na všecko.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:15
- Nahlásit
A nejhorší je, když je flegmouš na všecko
noo tak to je potom docela blbý, my to máme ještě o něco horší, my jsme flegmatické obě, takže docela průser
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:21
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
cus, sraz je v 7,15. Drzim palce.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:24
- Nahlásit
Fifi
Dík, doufám, že tam trefím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:38
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Se nemuzes ztratit, mas to lepsi vzit zadem kolem nas, projedes vlka, zahnes doprava, prosvistis lisicky a lisice (tam pojedes na chlumec), prejedes trat a ses tam.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:54
- Nahlásit
Kalliope
my jsme flegmatické obě, takže docela průser
tak to vam to naopak muze byt jedno ne?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:01
- Nahlásit
Kalliope
se ti holka přizpůsobuje,bud ráda dovedeš si představit kdyby to byla vypatlanda jako je Eyko nebo jeho ostatní sourozenci o Freye ani nemluvím to je vypatlanec první třídy.By tě otloukla o všechny rohy
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:08 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
tak to vam to naopak muze byt jedno ne
máš recht holka
ati
no něco na tom je, mít vedle sebe nějakýho šílence, to nevim co bych dělala .. Edit: už vim, asi bych plakala
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:12
- Nahlásit
Kalliope
jj plakala,ono to dost bolí mít prdlé zvíře. Hele já jsem od Freyi tak otlučená a samá modřina od zubů,že jsem se musela přeobjednat u doktora na preventivku,jináč mě nahlásili jako obět domácího násilí
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 15:18
- Nahlásit
ati
tak také tam máme na cvíku takové experty co jsou otlučení a celí modrofialoví, tohle je u nás naštěstí jen rarita, protože když mi tohle jeden nebo druhej udělá, tak skučim, choulim se do klubíčka a je po hře, ale zase na druhou stranu - takoví šílenci se pro všechno hnedka nadchnou, u nás se tedy často taky nadchnou, ale z toho pak kouká spíš nějakej průser ...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 12:28
- Nahlásit
Kalliope
z Áji obranář nikdy nebude, takže tam je to o něco zúžený ty možnosti, takže času dost .....
porid si kolobezku a budes mit takovejch moznosti..
Fifi
tak zejtra se chystam na zavody v canicrossu-5km beh, budicek o pul5 , to asi ponesu cubu do auta v bezvedomi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 12:42
- Nahlásit
kulala
Cau, jak se mate, pani? A co tenkrat ten dogtrekovej zavod, kolik se vas seslo?
-5km beh
Bych zdechla.
budicek o pul5
Bych zdechla tuplem.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 18:34
- Nahlásit
Fifi
budicek o pul5
to bys zdechla