| Autor |
Zpráva |
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:32
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
No, on to vlastně ani nebyl kruh, ale trojúhelníkoid. A do kopce. Bezvadný to bylo, jen co je pravda.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:36
- Nahlásit
jj, ještě že v Chrudimi je rovina a dobrej plac, i dkyž si myslím, že to tam bude po tom MR docela rozhamtaný.
Hlavně, aby nás nenechal dlouho běhat, na to nejsem moc stavěná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:36
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
že nás nikde nechytne sněhová bouře, páč na autě mám letńáky.
Zadnej snih, ten at si necha Pavka v Krkonosich! V kolik budes vyrazet?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:39
- Nahlásit
Ještě jsem nestudovala jak je přejímku, budu to muset nejprve zjistit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:45
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
7.00 - 9.00 přejímka psů, veterinární kontrola
Takze?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:46
- Nahlásit
Fifi
Zadnej snih, ten at si necha Pavka v Krkonosich!
i ty naivko! Vcera snezilo nejen v Boru, ale i v Ceskych Budejovicich a odpoledne i v Praze. To jsem koukala jak blazen, kdyz behem 10 minut klesla teplota o 5°C na nulu! A pred tydnem 25 - to pocasi teda řádí.
Pavlina Moravcova
Elwood
na te fotce ma Vlada tu moji zlutou plastenku Si muzes ty moje pejskovy vyzkouset v Chrudimi a ty druhy tam budu mit asi taky a pak jeste plny kufr tepleho obleceni na prevleceni.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:49
- Nahlásit
Fifi
Tak jestli bude hnusně, budu muset jet pomalu, takže nějak před sedmou asi v 6:45
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:52
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
takže nějak před sedmou asi v 6:45
Oukáá, sem s tim tak nak pocitala. A vyzvednes me doma nebo mam zajet nekde na namesti? (ale ikdybysme jely pomalu, sme tam nejdyl za hodku).
Petra_ruza
odpoledne i v Praze
Fakt? Tady jen byla silna prehanka krupobiti, ale snih este nee. Ble fuj, ty rozdily jsou hrozny, babi leto a rovnou zima.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:55
- Nahlásit
Fifi
Vyzvednu tě doma. Koukala jsem na net a tam trvá cesta hodinu a čtvrt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:01
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Fajn, dik.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:22
- Nahlásit
Fifi
včera sněhánkovalo i u nás,šlapu si stopu a najednou koukám, že stavím huhuláka
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:41 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
stala jsem oblecena, ze pujdu na stopu a pak na cvicak a smutne jsem koukala, jak je venku hnusne. Destosnih lital skoro vodorovne - do toho jsem fakt nesla. Preslo to asi po 3/4 hod. a ta zima - 0 stupnu. Vyrazila jsem ven a vratila se po 2,5 hod. a jeste o pulnoci jsem nerozmrzla a to mame doma 21-22°C a byla jsem zakuklena pod ovcim rounem. Fakt mam z toho vikendu normalne strach.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:50
- Nahlásit
Petra_ruza
Fakt mam z toho vikendu normalne strach.
To ja uz docela taky. Beru perovku, kapuce, cepice, rukavice, moirovacky drtice mrazu, zimni bufiska.. Chudaci sobotnaci, v tomhle cuchat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 15:05
- Nahlásit
Fifi
tojo - vy se vzdycky budete moct schovat do vyhrate budovy, ale co my na poli A to jsem si pohravala s myslenkou, ze bychom prespali na cvicaku ve stanu - jenze to jsem netusila, ze skocime z leta rovnou do zimy.
|
lubez
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 17:37
- Nahlásit
Petra_ruza
Ahoj, to sem se tě chtěla optat, kde budete spát???
Kdyžtak při nejhoršim byste si mohli ustlat se mnou v klubovně ( matrace tam jsou ), pokud by vám nevadilo, že se mnou nocuje Nolluška.
Jinak z víkendu mám taky docela obavy, hlavně z tý neděle, představa že je 103 zvířat, jeden rozhodčí tak to je minimálně do 17 hod do večea a prej se ceny vydávat dřív nebudou, vše až na konci, to je taky moc fajn.Ještě že se nás ty ceny netýkaj ( zato vy co si plánujete BOBa a nebo něco takovýho, to vám vůbec nezávidim.
Jinak v sobotu večer se oslavují sportovní úspěchy ( takže bíla vodka poteče proudem
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 19:23
- Nahlásit
lubez
hele tys me nalomila. Sice jsme si zaridili pobyt na cvicaku v Hermanaku, tam jsme byli pred tremi lety, ale Tvuj navrh vypada lepe. Nolca nam nevadi - ona poleze stejne Tobe do spacaku a ne nam.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 19:35
- Nahlásit
Petra_ruza
Me taky lubez nalomila, mozna se sjedu jen mrknout na tech 15 odvazlivcu, nez tam cucet druhej den na pres sto psu behajicich ve snehu v kruhu.
P.S. - kdo je lubez?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 19:46
- Nahlásit
Zdar Lucko, co ty tady?
Tak pláštěnku jsem nesehnala, maj je vyprodaný, poslední dobou jdou prej na dračku.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 19:46 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
P.S. - kdo je lubez?
Lucka a ma Nolly z Tyrosu
pres sto psu behajicich ve snehu v kruhu.
v zadnym snehu! Bude slunicko a aspon 10°C
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 19:52
- Nahlásit
Petra_ruza
Bude slunicko a aspon 10°C
Tak se staniž!
Ale prece jen mozna radsi prijedu povzbudit tebe a pavku, pri sportovani.
Pavlina Moravcova
Tak pláštěnku jsem nesehnala, maj je vyprodaný,
Mam tu prastare rybarskej plast, chces pucit?
|
lubez
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:09
- Nahlásit
Petra_ruza
No nevím jestli vám nedá pusinku na dobrou noc, ale je škoda jezdit do Heřmaňáku, když mám u sebe volno ( sme tam totiž sami, mamina s Clifíkem budou doma ).
Jinak to holky nedělejte tak dramatický, úplně pěkně možná nebude, ale sníh taky určitě nebude.
Tak se ještě Péťo rozmyslete a nechte si to projít hlavou, ale spát přímo na cvičáku není nikdy na škodu ( jo možná to bude mít nevýhodu v tom že by nás mohli brzo budit, to je tak jedinný)
Pavlina Moravcova
Tak pláštěnku jsem nesehnala, maj je vyprodaný, poslední dobou jdou prej na dračku.
Neboj u nás je vždycky pěkný počasí
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:30
- Nahlásit
lubez
ja jsem pro - pri nejhorsim se dospime v kresilkach
Fifi
Ale prece jen mozna radsi prijedu povzbudit tebe a pavku, pri sportovani.
to si myslim, ze je lepsi varianta
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:47
- Nahlásit
Fifi
Tak ten tu někde máme taky.
lubez
No počkej, si na ta tvá slova vzpomenu, až tam budu stát promoklá a zmrzlá na kost.
Petra_ruza
Přemýšlím, že bych se taky přijela mrknout, ale v tom počasí se mi moc nechce.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:50
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
me se taky nechce, ale co mam delat ze?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:54
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Hele, ja sem rozhodnuta. Prdim na vystavu, pojedu v sobotu. Takze kdyby ses chtela svezt se mnou, no problem, dojed pred barak tak kolem pul osmy.
Petra_ruza
ale co mam delat ze?
sto-sto-sto?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:55
- Nahlásit
Fifi
toooojoooo - sladke sny
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:56
- Nahlásit
Tak ty jsi už přihlášená,ty musíš, ale já ne, já to na poslední chvíli zabalila a přihlášku neposlala.
Akorát přemýšlím, jestli mám vzít v neděli sebou malou. Uvidím, jak bude. Jestli bude hnusně, tak ji nechám doma.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:06
- Nahlásit
Fifi
No nevím, ještě si to rozmyslím. Máme na cvičáku brigádu, ale tu bych klidně oželela. Jen se bojím, že tam někde vystydnu a v neděli nebudu schopná to odběhat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:09
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
To je uz na tobe, me v nedeli vyzvedavat nemusis, a kdybys chtela jet v sobotu, sms.
Petra_ruza
sladke sny
Take vinsuji.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:23
- Nahlásit
Vypadá to, že už tu nikdo nejni, tak jdu taky spát no.
|