Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:43
- Nahlásit

kulala
vazne behavioural problem se uspavaj bez diskuzi a 90% utulku ti ani takovyho psa nevemou
Dalsi kategorie je stray- ty maj myslim 10dni na to aby se nekdo prihlasil pokud nenajdou majitele a usoudej ze pes nemuze najit jinej domov tak je taktez one way trip k vetovi.
To je dost masakr teda.

kulala
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:52 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

snow diving

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kulala
slava, zmensilas to.
Taky mam jeden snowdiving.

kulala
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:59
- Nahlásit

Fifi cink!! jak si rekla tak se stalo

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:03
- Nahlásit

Ahoj, nevíte jak to bude letos s DNA? Jestli se musí odebírat při rentgenování nebo až na bonitaci? V zápisu ze schůze něco je, ale je to dost zmatené a nejsem z toho vůbec v obraze...
Mimochodem:
NVP Olomouc Abram Wailerott Výborný 1
Adélka Wailerott Výborná 2

kulala
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:06
- Nahlásit

Fifi ty jo bysme si meli zalozit club... rottperdel snow diving

no masakr to jako tady je to je fakt proto me ta diskuze vcera tak trochu nazdvedla ze zidle

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:14
- Nahlásit

Kristýna
Myslím, že se uložilo UPCH asi do konce února proškolit OPCH v odebírání vzorku a od března by se to mělo dělat na bonitacích. Netvrdím to stoprocentně, ale myslím, že tak jsme to odsouhlasili. Ale je to zapsáno v zápisu ze schůze ne?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:17
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
No, něco takového tam je, ale pak se Šmejkal oháněl, že nic takového dělat nebude, protože není veterinář a nerozumí tomu. Takže školit asi nebude. Čili zase nevím, na čem jsem... Asi bude nejlepší napsat jemu, ale aby mě pak nechtěl zabít

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:24
- Nahlásit

Kristýna
jj, jeho povaha je mírně prchlivá.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:28
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
které to je číslo 4 nebo 3 ?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:31
- Nahlásit

Kristýna
teď nevím, co myslíš

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kristýna
Gratulace odchovu k vystave!

kulala
bysme si meli zalozit club... rottperdel snow diving
Mas malo klubu na zakladani? Na tupiky se to aspon nelepi, ale perdeli brcka a hnaty jsou nechutny, bambule vsude.
Edit - sem nasla dalsi snow diving, dokonce stereooo! A hepy perdela.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:39
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
číslo povahy, jak se to dělá na bonitaci - jako vtip... asi jsem opet mimo mísu...
Fifi
Jsem uplne povyrostla... Tam rozhodčí rozdával VD a miminka Výborná a skoro obě první

ati
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:42
- Nahlásit

Kristýna
gratuluji odchovancům

ati
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:50
- Nahlásit

Kristýna
ani se nedivím, že nebude někoho školit.Není veterinář,navíc tyhle odběry jsou fakt na ..... veterinář se měl ptal na co to potřebujem a pak se smál, že takovou pitomost ještě u žádného plemene nedělal. Když si vezmu, že opch nesmí tetovat štěně,ale bude dělat odběr DNA.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:58
- Nahlásit

ati
Já se taky nedivím, jen teď nevím, co mám odchovům říct. Loni to bylo tak a letos to má být jinak, ale vypadá to, že to bude ještě jinak...
Mně to přijde jako úplná kravina už od začátku, když jsem to říkala majitelům, všichni na mě čuměli jak vyorané myši

ati
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:30
- Nahlásit

Kristýna
už mají někteří rtg?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:35
- Nahlásit

ati
Právě že ne, kopala jsem je k tomu v září,ale to nějak vyšumělo. A teď se k tomu chystám znovu, ale chci vědět, co všechno musí mít, než začnu

kulala
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 17:52
- Nahlásit

Fifito vis porad toho mam maloted sem si zalozila klub "krabice vsude ,prcham" perdelice jsou pekne vobaleny toz pravda- to musi bejt Troubky kdyz je pak pustis dom po vychazce..

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:01
- Nahlásit

kulala
to musi bejt Troubky kdyz je pak pustis dom po vychazce.
Nejsu magor az takovej, venku oberu zaklad, procesu v chodbe odkapou a muzou dal.

ati
veterinář se měl ptal na co to potřebujem a pak se smál, že takovou pitomost ještě u žádného plemene nedělal.
Je to unikat, to je pravda.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:52
- Nahlásit

Kristýna
To byl dobrej vtip, ale já to nějak nepobrala.

ati
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:57
- Nahlásit

Fifi
a není vždy výhrou být unikátní

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:38
- Nahlásit

Toz se dnes zadarilo a nejen diky overeni si Cipollovych zakonu hlouposti v praxi mam z dnesni zkousky za 1 Jeste tri, dopsani jedny prace a mam semestr za sebou

kulala
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:23
- Nahlásit

Fifi
Nejsu magor az takovej, venku oberu zaklad, procesu v chodbe odkapou a muzou dal... teda mas to osefovany
tady zasilam dnesni kolosane..pojedeme z vrsku nabijem si drzku...a panbuh me vyslesel aopravdu zase doslo na "eating grass/snow"

Matheamam semestr za sebou
tez bych prala stejnych uspechu..asi bych mela zacit chodit do kostela

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:29
- Nahlásit

kulala
tady zasilam dnesni kolosane.
Hele, este nic a po vcerejsku mam trosku strach..
pojedeme z vrsku nabijem si drzku..
Ja muzu jit po rovine a nabiju si ji stejne.

kulala
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:32
- Nahlásit

cubka a kamosi, run bitch run!!!!!!!

mad, mad mad,

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:39
- Nahlásit

kulala
Kolosane vypadaj zajimave, nemas je v detailu? A co to honi kamoska? To sou naky oharove nebo esp? run bitch run!!!!!!! mad, mad mad, Twe, abys nezapomela mluvit a psat cesky, mi obcas pripominas ty hokejistove, co jedou do zamori a po roce maj prizvuk jak horkou bramboru.

Si jela na kole, vid.Tak to tam, mila zlata, mate prd snih, tu je skutecne kalamita. Vic snehu v polabsky placce nez na horach.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:04
- Nahlásit

kulala
asi bych mela zacit chodit do kostela
brrr, tam ja nemuzu...
Ale drzim palce A az se zas nekdy vydas do CR, mohly bychom dat spicha i jinde, nez na MS rtw

kulala
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:59
- Nahlásit

Fifito uz to roztalo!!!skoro-diky boze za ty dary... a silnicari jako kazdy rok...jsou prekvapeni velice ze sniha zasypal jim silnice..

kolo mam pichli-takze jsem rypakom zemgulu ryla jako cervena mys s kolobezkou
ale kolo by bylo lepsi pac mam jen jednoho psa do tymu..zbytek vis takze kamosku nako nestihame -honi nemecke kratkosrte ohare(vidis napsala jsem ti to cesky:lol

na kolosane mam nekde vodkaz jen co ho najdu tak ti ho sem placnu
kalamitu u vas sem videla bracha vcera poslal fotky..mate to tam pekny

Mathea urcite vyvesim termin navstevy az pojedu dom, v rijnu jedu kamosce na svatbu tak planuju vubec nakou navstevu(psich akci, psomilu, vyrabovani gappay shopu,manmatu,zero dc a pod

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:04
- Nahlásit

kulala
Tak supr, budem se tu na tebe tesit

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání