| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:06
- Nahlásit
http://www.cudosrigs.co.uk/
http://www.culpeppers.co.uk/catalogue/?cat=rigs
tady mas dva vodkazy tak na ne mrkni
bezva vec-ma vetsi stabilitu nez kolobka proto jsem se dneska valela jenom ja(pro zmenu)
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:10 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Mathea to zni dobre- to mi moc lidi uz doma nerika," budem se na tebe tesit"-ty jo tos me fakt dojmula naky psi akce cca od 1 rijna-..??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:32
- Nahlásit
kulala
Nop tak to uz jsou masiny poradny!!! Stabilitu verim, vypada to bytelne! Ja jsem presedlala na dvojsprezi perdeli u kola (ty jsou lehky i ve dvou) a Kremyla u kola - to je na my kolena rozumnejsi nez kolobka. Ovsem ted spis dumam, zda vytahnout sane z pudy a risknout to na silnici. Kterou sice protahujou, ale nesoli, porad tam je slusna vrstva pouzitelnyho snehu. Nez se rozmyslim, tak to schrabou a budu mit po dilematu.
naky psi akce cca od 1 rijna-..??
Co se tyka rtw, tak zatim nic zverejnenyho na klubovych strankach neni. Jinak seznam tech jinych vyberaku a MR apod najdes tady. A tam kupodivu najdes datum konani MCR RTW 16.10.10 - Plzen - Tlucna - ale zda to plati, netucham.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2010 20:40 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi
no to je moje rec- pes pred kolem je jeste lepsi kor kdyz mas jenom jednoho k pouziti a do kopce mu pomuzes akorat myslim ze bych dopadla hur nez s kolobezkou po vymeteni skarpy
diky za link na ance se urcite podivam a domu pojedu v jednech hadrech(samozrejme satech na svatbu kamosky) a velkym lodakem na psi kramy- loni jsem musela doma po tom mistraku nechat skoro vsechny hadry na sebe 16/10 nevim jesli jeste budu doma svatba je 2 tak to vidim tak na tejden-zalezi jak skola bude mit terminy bloku..Na mistrak se chci strasne jet podivat- ted sem byla navezena jeste do NO(to bude valka gangu) takze asi jeste pojedem fandit do Sevilly
a sane urcite vytahni - manzel dela kamosce sane za psy- tak snad na pristi zimu budou ready
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 07:10
- Nahlásit
kulala
tady mas dva vodkazy tak na ne mrkni
Kristovy hnaty, dyt se na tom neda sedet!!! To mi nesmi do domu takovydle vjecy, este by se to psum zalibilo a ja bych pak ve chvilich volna musela furt stat
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 09:15 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Mathea
ja bych pak ve chvilich volna musela furt stat
.. co jenom stat.. ale jeste s nohama vod sebe. na tom bys sis holka moc neposedela ani se sedatkem..musis klopit zatacky a to se dela v sede blbe ...A vyrovnavat, vyrovnavat at se neprevrhneme...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:51
- Nahlásit
kulala
to kdyz tak ctu, tak to fakt radsi zustanem u klasickejch prochazek, mozna obcas kolo a na zime sanky (kdyz budu mit postroje )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:14
- Nahlásit
Mathea
To mi nesmi do domu takovydle vjecy, este by se to psum zalibilo a ja bych pak ve chvilich volna musela furt stat
Si pako.
kulala
co jenom stat.. ale jeste s nohama vod sebe
A pro tebe plati to samy, mozna este vic.
A vyrovnavat, vyrovnavat at se neprevrhneme...
Nzeastavujemeee, mame zpozdeniiii!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:15
- Nahlásit
Fifi
mozna este vic.
Tim chces rict, ze kulala je vetsi pako nez ja? saaaakra, mela bych na sobe zapracovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:21
- Nahlásit
Mathea
ze kulala je vetsi pako nez ja?
Se nad tim zhluboka musim zamyslet..... a pak dam vedet vysledek. Zatim ste nerozhodne.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:23
- Nahlásit
Fifi
Se nad tim zhluboka musim zamyslet
Moje maminka, kdyz se hluboce zamysli, tak vetsinou usne.. Ses taky takova?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:28
- Nahlásit
Mathea
Ses taky takova?
I nad tim se budu muset zhluboka zamyslet..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:29
- Nahlásit
Fifi
zhluboka zamyslet..
aaa sakra Tak at to moc neboli
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:42 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi
[b]A pro tebe plati to samy, mozna este vic.[/b]
co te nema pani, ja mam nohy u sebe
Matheamela bych na sobe zapracovat
no zkus to dnesni den byl zase dalsi eso v kulalim plysovim rukavu ...zase sme vytahli kolosane- kamoska trenuje v nedeli tu dela zkousku do skoly..pomahame psum do kopce pac to nejde ve snehu moc...a co cert nechtel..jak kamoska opustila rig a jala se ho tlacit tak parchanti vybehli na rovinku a fiiii ..mizeli v dali vlacejice rig za sebou- kdyz sem je s cubkou dojela a lapila je..damage as follows obe brzdy v hajzlu riditka jsme museli 4xotocit do puvodni polohy, posekana kukuruce uhledne ulozena ve vypletu kol. nicmene dobry tak si kamoska vymyslela ze sveze rig z KOPCE bez brzd!! damage as follows- kamaradka vypleskla ksichtem k zemi ve krovy, bude mit naprosto luxusni modrinu, coklove namotany na strome, kameru jsem hledali v bahnosnehu(pozn.zaznam se nedochoval) coz uz bylo teda moc i na kamosku ktera mela histerickej zachvat ze tu zkousku neudela,a moc i na me. tak jsem vymotala ohare z krovi a dala je kamosce a vlacela jsem v jedny ruce rig a druhy kolobezku s moji cubou pred ni v druhy... ..zlata rotvice- na se na povel Zastav-udela sliding stop...:O)asi bych mela udelat dobrovolny check in do nejake instituce s polstrovanym pokojickem a fesnejma bilejma kosilema
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:53
- Nahlásit
kulala
jala se ho tlacit tak parchanti vybehli na rovinku a fiiii ..mizeli v dali vlacejice rig za sebou
Parchanti nemaj brzduuu? Naky stuuuuuj bitch bitch bitch?? A prezili to teda krom modrin vsici ve zdravi?.. teda kolosane nepocitam.
vlacela jsem v jedny ruce rig a druhy kolobezku s moji pred ni cubou v druhy...
Takhle sem jednou vlacela brndu, kdyz zadni kolo vypustilo dusi, a nic moc teda, s tahavou tupici v pulce trasy, sem byla nasrata fest.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 19:02
- Nahlásit
Fifi ti rikam ze GSP a ESP brzdy nemaj praily vsichni, kolosane a kamoska su trochu pobochane... ty jo jako byl maze se na to koukat... kamoska vysici na rigu...na strane rigu ...na zemi..po zemi... jela dolu ten kopec co jsem jela ja jako buldozer jenom trochu vejs..
sme byly nastesti skoro doma
to ne stuj.. to je ZASTAV.. rev jako kdyz by to melo bejt tvoje posledni slovo
s tahavou tupici v pulce trasy, to nasere teda... se tak koukam ze mam na ty pravy ruce nakej vetsi bicak po tahavy tupici
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 19:29
- Nahlásit
kulala
se tak koukam ze mam na ty pravy ruce nakej vetsi bicak
To chce snehobouri Daizy a lopata ti bicaky zase vyrovna.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 19:53
- Nahlásit
Fifi ..hele chlapi! dalsi lopaty ..takovy bic bys na me upletla? snehobouri, jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 20:04
- Nahlásit
kulala
takovy bic bys na me upletla?
Neneneee, bice si na sebe pletes sama.
ted sem byla navezena jeste do NO(to bude valka gangu) takze asi jeste pojedem fandit do Sevilly
Takze tak..
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 20:21
- Nahlásit
FifiTakze tak.... me to zas az tak nevadi pes je pes kazda zkusenost k nezaplaceni ale neboj svoji kuzi jen tak lehce nedam(teda rtw kozich) to je cerno rezata vernost az za hrob. a valka gangu taky nebude-bitch to vsechno vymlati a bude po..
Neneneee, bice si na sebe pletes samajakej??? to me zajimaaaa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 20:23
- Nahlásit
kulala
jakej???
No ty NO. Nic vic sem tim rict nechtela. Ale jestli je budes i vystavovat, tak si sakra maknes. Toho nabehaj v kruhu drobek vic nez tupici.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 22:40
- Nahlásit
Fifivystavovat?? neblazni tak viset na rukavu to jooo a vubec NO jaksi do budoucna podedim takze to nak neresim- jenom vymenim za zlataka a hotovo -takze kdyz bude pes hodnej tak je muj a kdyz ne tak to je priteluv pes
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 23:04
- Nahlásit
kulala
Jezis pani, ten vas zazitek je hruzostrasnej..to pak jako mate nervy na to este vlizt a provozovat to s kamoskou? Ja nejsme moc adrenalinovej sportovec, vsak chapes, kdyz nehodlam stat s roztazenejma nohama
jenom vymenim za zlataka
Jak jako vymenis?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Mathea
Jezis pani, ten vas zazitek je hruzostrasnej..to ja mam takovejch vic-ale tnhle zatim vede to je pak jasny-adrenalinovy sporty proste nemuzes provozovat s nohama u sebe..
Jak jako vymenis?
zlatak mi nepatri ,vis(ted ana papire) takze takhle boss si ho poridil na hony ale bere si ho sebou tak 5xdo roka takze po zbylych 360dni se o nej staram ja (mam ho od malicka.takze veskerej vycvik.trenink a vychova stenete...)takze je vlastne "muj", jenze vzhledem k situaci-se chystam k presunu takze ho tu budu muset nechat pac boss ho neda - cim by se chlubil pak ze jo...takze lisaka je mi strasne lito ale neda se s tim nic delat
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:18
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem docela v šoku.
Je možný, aby se Elina už hárala? Dnes ji je přesně 6 měsíců a vypadá to, že začíná.
Se z toho picnu, nejdřív zuby začala měnit už ve 3 měsících a teď tohle. Se mi zdá, že je nějak napřed, abych ji vůbec stačila.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:20 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
nám začal retardík v necelých sedmi měsících, kámošky psice už v půl roce, takže možné je asi všechno
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:22 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Kalliope
Se z toho picnu. Čekám, že se začne hárat Becky a místo toho tohle. Už vidím, že se rozháraj všechny tři, to teprve bude ten správnej mazec.
A nepřestane růst?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:08
- Nahlásit
Kalliope
Retardík? doufám, že nemyslíš krásnou Eimišku
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 20:36
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Naši měli, když jsem byla menší, bezpapíračku rtw, a ta taky začla hárat v 6 měsících. Dorostla do 54 cm ale to bylo spíš těmi předky.
A vím ještě o jedné feně (taky bez papírů), co začala kolem půl roku, a ačkoli se mi vůbec nelíbí, myslím že má kolem 60 cm (majitelka si totiž myslí, že je to výstavní kousek a tak ji měřila, ale nepamatuju si kolik to přesně bylo).
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 07:15
- Nahlásit
Kristýna
Že bude vzrůstem menší, je vidět už teď, což je dobře, páč ji třebas zůstane ta mrštnost, co má. Hlavně, aby měla aspoň 56 cm, to je min. limit u RTW s PP.
|