Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 07:31
- Nahlásit

Mám dotaz.
Platí náš certifikát zařazující do pracovní třídy se zkouškou ZVV1 i na mezinárodce na Slovensku?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:30
- Nahlásit

ati
no jo mojí malou roztomilou retardičku, včera byla načapána jak se válí v mojí posteli, ale bylo jí rychle odpuštěno, vypadala jako plyšáček, skoro jakoby do té postele patřila odjakživa

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:31
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
A nepřestane růst?

nám se od té doby zasekla, proto jsem se modlila každý den ať ještě nezačíná, ale neposlechla brambora jedna. Od hárání vyrostla do výšky tak max kolem půl cenťáku. Což nemusí být ale váš případ

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:33
- Nahlásit

Kalliope
Dnes jsem ji tak pozorovala a možná to byl planej poplach.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:35
- Nahlásit

no uvidíte. Každopádně já si myslím, že čím později, tím lépe, když to není zase nějakej extrém. Já jí před půl rokem měřila a naměřili jsme asi 60 cm plus mínus nějakej cenťák protože se furt kroutila a snažila se vzít čáru.

Pavka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:46
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
nezoufej, mě hárali všechny feny poprvé mezi 6 a 7 měsícem a žádná není pod minimem. A všechny po hárání ještě vyrostly.
A certifikát ti samo platí všude. A taky ji můžeš přihlásit do šampionů, to také platí i v zahraničí. Kam se chystáte?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 13:09
- Nahlásit

Pavka
Jenže v šampionech jsou ty feny už moc dobrý, bych radši zkusila štěstí v pracovce.
Prešov, Bratislava nebo Nitra.

Pavka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 18:12
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
V Nitře jsme loni byly a bylo to tam hrozný. Příšerně narvaná hala, kruh na kruhu tak, že se pomalu nedalo projít a ve finále rumunskej rozhodčí, který za celou dobu vystavování nic neřek. Ani jsem nevěděla, kolikátý jsme. A vůbec se tam nesmělo používat volání na psa zpoza kruhu. Tak pořádně trénujte. V Bratislavě to bylo o něco lepší, ale kruhy byly taky dost malý. Tak hodně štěstí při výběru a možná se někde potkáme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 18:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Zdarek, diky za usiska, straaasne chutnaji!
Edit - zde dukaz, dnesni dort pro Bazušáka.

A vůbec se tam nesmělo používat volání na psa zpoza kruhu.
Tohle znam z drivejska od perdelu, tam jsou na to urcity rozhodci hooodne haklivy.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 19:19
- Nahlásit

Pavka
Tak já volat nemusím, stačí, když tam někdo bude držet kopací míč a bude to v pohodě. Akorát ještě musím sehnat toho onoho s tím míčem.

Pavka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 20:41
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jenže panu rozhodčímu vadil i ten míč. Radši si ji zkoušej postavit úplně sama. Třeba to nebudeš potřebovat, ale až vyhraješ BOBa, tak v závěrečkách to potřebovat budeš na 100%.

Fifi
Přejeme Bazušce vše nej k narozeninám a ať ji naše ouška chutnají.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 08:41
- Nahlásit

Pavka
tak to už abych začla trénovat, páč pro toho BOBka tam právě jedem.

Pavka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 10:40
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

No jasně, tak jsem to právě myslela

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 16:57
- Nahlásit

Pavka
A nemohlo by to bejt, že by mi ji vodila kámoška a já bych ji lákala jen tím, že bych v davu lidí držela v ruce piškot? Je tam vůbec možnost, dostat se až ke kruhu? Není tam moc lidí?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 19:14
- Nahlásit

Malej dotaz, jak je možný, že maj dva rtw stejné tetovají číslo? To se může opakovat, když ten, co ho měl před tím zemře?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:16 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
To uvidíš. Ale rodiče má normální, tak by to neměl být podmírák

A ad. tetovací číslo. Jo, tak nad tím jsem taky před časem dumala ... ale řekla bych, že u rtw je možné všechno.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 12:29 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

Tak hárání byl falešnej poplach, Elina si do zadku zapíchla trn z růže, tak krev byla z toho.

Jinak dnes mě dosti překvapila. Byli jsme na cvičáku a přišli tam nějací noví lidé s 8 měsíčním ovčounem. Hráli si spolu, jenže pak jsem viděla, že chce projít kámoš s dospělým, na psy trochu nevrlým psem, a tam jsem tý ženský řekla, ať si štěndo přivolá a chvilku podrží, jenže pes přivolání žádný a mazal rovnou k dospělému, tak jsem nechtěla, aby ho vopral, tak jsem mlaďocha chytla za obojek, že ho dovedu paničce, páč ta tam stála, jak trupka. Ale ten mlaďoch se začal vzpírat a hystericky po mě vyjížděl. Najednou na něj vlítla Elina a pustila se do něj, že jsem ji z něj musela odtrhnout. Asi mě bránila, či co. No jo no, musela dostát své přezdívce ,,usáma"
Takže nakonec toho mladýho nevopral dospělej pes, ale 6 měsíční Usáma.

Pavka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 15:34
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ke kruhu se dostaneš a třeba to bude i s voláním nebo balónem v pohodě, ale radši se připrav na všechno. Hlavně v té Nitře byl takověj hluk, že prostě pes neměl ani moc šanci někoho slyšet.

Ad tetovací čísla, ty se opakují vždy za 10 let. Protože číslo je vždy 4-místné. Např. 4350 znamená rok končící 4 (1994, 2004, ...) a další 3 číslice je pořadové číslo zapsaného štěněte narozeného v tom roce. Tak vždy za 10 let můžou mít psi stejné číslo. Asi nepočítají s dlouhověkostí pséků.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 15:46
- Nahlásit

Pavka
Bazušák dekuje za pranicko, usiska jsou lukcusni.
Ad tetovací čísla
Tyjo, pani, vy jste tak moudra, to jsem ani nevedela, ze to takhle je. Diky za vysvetleni!

careynka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 16:14
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Vzdyt tet. cislo zacina vzdy rokem kdy je stene narozeny a pak poradi stenete v tom roce. Takze tohle je nejaky divny. Kdo ma dve stejny?

careynka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 16:15
- Nahlásit

Aha, Pavka byla rychlejsi Jen ten konec mi nenapadl ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 16:19
- Nahlásit

careynka
Tak to bude mit Dorota Sadlovita brzo dvojnika Bo pri tom poctu nakrytych fen...

careynka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 16:26
- Nahlásit

Fifi
To bude mit dvojnika za chvili i Eyko, pry jsou ted dalsi feny, rikala Alena S. To bude des...jeste ze Rizecek je chlapecek a tohle nas trapit nemusi :-D

Pavka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 18:10
- Nahlásit

Fifi
To víš, kdyby jsi měla jako já pár natetovaných vrhů, tak by jsi to také věděla.
Jak to vypadá, tak naše babuchy budou mít fakt brzy číselný dvojnice. I když poslední dobou je dost nezabřeznutých fen, tak uvidíme.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:40
- Nahlásit

Právě, že má dvojnici Becky a i Elina, ta má dokonce dvojníka, když zadám do databáze její číslo, tak mi to najde nějakého psa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 20:33
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
když zadám do databáze její číslo,
No pravdu rict, tak me to ani nenapadlo doted hledat nekoho dle tetovacky v dtb, ja jela dycky podle jmena nebo chs. I Bernas tam jiz ma dvojnika.

A my budeme mit stenitka.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 20:53
- Nahlásit

To jsou holky šikovný, hlavně, že si vystačej.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 06:03
- Nahlásit

čau,tak v psích kusech 2/2010 je povídání o těch rotvajleřícch co napadli lidi

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 09:08
- Nahlásit

Fifi
A samé fenečky, že?

staropramen
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 09:26
- Nahlásit

Čau,čím mám pejskovi mazat polštáře na tlapkach?díky

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání