| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:54
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak kdy a kde u vas? u cvicaku? v kolik?
Toz jak?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:54
- Nahlásit
[b]Fifi[/b mám takovej dojem, že v roce se RTG dělají od roku 2000 nebo 2001,ale to bych musela dohledat v zápisu ze schůzí a to se mi fakt nechce , ale dřív se opravdu dělaly až v 18 měsících.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:57
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Od traverz je tady Biluše,já si poradím i bez ní.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:58
- Nahlásit
Fifi
jo tebe jsem v těch příspěvcích nějak přehlídla. Zejtra nemůžu, ráno mám kadeřnici a pak jedu na chalupu(teda když nebude moc sněžit.)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:59
- Nahlásit
ati
že v roce se RTG dělají od roku 2000 nebo 2001,ale to bych musela dohledat v zápisu ze schůzí a to se mi fakt nechce, ale dřív se opravdu dělaly až v 18 měsících.
Jop, tak nejsu az tak skleroticka, dik. Ja to nedohledam, kdy prisla ta zmena, na netu prd a zrpravodaje nejak nemam.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:59
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
nebude moc sněžit? ne jen tak půl metru
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:00
- Nahlásit
ati
Tak to jsem netušila. A od kdy se děja i rentgeny loktů?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:01
- Nahlásit
Fifi
já mám Zpravodaje úhledně složené,ale hrabat se v nich fakt nebudu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:02
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ježiši nechtěj po mě data, ale mám psy rentgenované na lokty v roce 2002
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:02
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Lokty nejsou tak dlouho zpet, nejdriv nepovinny a pak debilne povinny i zpetne, takze kdo mel jen dkk musel nechavat znova uspavat psa.
a pak jedu na chalupu(teda když nebude moc sněžit.)
Jedete na sanich?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:03
- Nahlásit
Ale mám takovej dojem, že dodnes se krejou čuby co rtg nemaj ne? Takže víc jak 1O let to nebude.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:04
- Nahlásit
Fifi
jj, zapřáhnu holky a hezky mě povezou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:10
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
že dodnes se krejou čuby co rtg nemaj ne?
Me se neptej, ja nikdy rtw fenu nekryla. Holt nemaj to stesti a nedopreju jim tu prirozenost.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:11
- Nahlásit
Fifi
Holt nemaj to stesti a nedopreju jim tu prirozenost.
Jsi tyran no. Co dodat.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:11
- Nahlásit
Fifi
tebe jsem se neptala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:13
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
tebe jsem se neptala.
Promin, jsem se prekoukla.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:13 - Změnil/a: ati
- Nahlásit
Fifi
taky mám doma takové baby,umřou jako panny a Atina možná taky mateřství neokusí, když vidím tu spoustu štěnat tak za ní chodím a prosím at nehárá,nechci doma ošatku rotvíčků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:19
- Nahlásit
ati
taky mám doma takové baby,umřou jako pany
Sadlo jiz ale asi neni panna, byla onehdy zneuctena vetkou pri vysetreni, ktera v ni stourala, az ji lezly oka z dulku. A dostala se asi nejdal, ta vetka, co kdy kdo, bo ji ani k prdce nikdo cuchnout nesmi.
prosím at nehárá
Si pocka, v tomhle necasu..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:22
- Nahlásit
Fifi
chuděra a vetkou zneuctěna,si jí mohla opatřit alespon švarného veta
No doufám a modlím se aby počkala, nechce se mi jí krýt.Ale potfora mi určo udělá nějakou nepravost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:36
- Nahlásit
ati
alespon švarného veta
Ruka jako ruka, ne?
Ale potfora mi určo udělá nějakou nepravost.
Nezoufej, doufej.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:40
- Nahlásit
Fifi
no nevím
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:40
- Nahlásit
Konecne jsme se ve skole naucili neco uzitecnyho. Nejen ke dnesni diskuzi s jednou osobou...
Cippollovi zákony – laws of stupidity
- zákon č.1 – každý a vždy a nevyhnutelně podceňuje množství hlupáků v oběhu
- 2. to že určitá osoba je hloupá nezávisí na jakékoli charakteristice dotyčné osoby – hloupost je genetická, nikoli kulturně – jsou lidé, kteří neumí přemýšlet, jsou více duševně líní – lidstvo by se mělo bránit rozeným hlupákům, aby se nedostali tam, kde o něčem rozhodují -> hloupost je rozložena ve všech sociálních kategoriích
- 3. hlupák způsobuje škody jinému člověku, aniž z toho má momentální užitek – všichni mylně předpokládáme, že každý člověk jedná rozumně
- 4. – inteligentní člověk vždycky podceňuje škodlivou moc hlouposti – je těžké si představit, proč hlupák jedná tak jak jedná
-5. hlupák je nejnebezpečnější typ člověka, je horší než mafián a bandita, protože u nich víte, na čem jste, u hlupáka ne
- dodatek k zákonu č. 1 – v každém z nás je faktor hlouposti, jenž je větší, než předpokládáme
Mam radost, mam tema o kterym budu mluvit pri pondelni zkousce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 21:59
- Nahlásit
Mathea
Cippollovi zákony – laws of stupidity
To jsou obecne platna pravidla nebo neco jak Murphyho zakony?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 22:01
- Nahlásit
Fifi
Obecně platná, jen bohužel málo známá. Ale snad jen zatim
A ruku na srdce, kdyz si to porovnas s lidma, ktery znas - nesedi ti neco?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 22:05
- Nahlásit
Mathea
ruku na srdce, kdyz si to porovnas s lidma, ktery znas - nesedi ti neco
Sedi mi Bazusak na kline. No ale jinak tuhle teorii sem este necetla, ma hodne co do sebe.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 00:43
- Nahlásit
No ja se uplne ztratila, ani nevim jaky nazor,si utvorit! ale v soucasne dobe ke fakt prepsovano. nevim jak jinde, ale tady u nas zakem o ovcaky, a to i s pp dost klesl. lidi dost vybiraji a nekoupi si jen tak nejaky stene, natoz bez pp. asi bych s tim krytim tak nepospichala. myslim, ze doprat fene materstvi (o ktere stejne ani velka cast fen netouzi) nestoji za napr. 6 opustenych stenatek ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 00:47
- Nahlásit
Pardon za chyby, pisu z mobilu, nemuzu spat a,to vstavam v pul sedme do skoly
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 21:41
- Nahlásit
tak jsem si rikala ze se k tomu tady nebudu vyjadrovat, lec musim si najit work placement do skoly a nejspis me ceka utulek (cemu se branim jak cert krizi protoze to asi nejspis neustojim)a kdyz jsem docetla posledni diskuzy do konce tak akorat cumim jak puk, pride mi ze se tady dohaduje kupa dospelich s 5tiletym ditetem ktere si proste neco usmyslelo... tady vazou psy lidi v lese, nechavaj pred utulkama,veterinama apod..utulky praskaj ve svech a psy ktery do urcityho data neudaj davaj utratit znam tady lidi ktery maj vrhy bezpapirovej psu/a ze husky jsou v mode/ a neprodala ani jednoho dalsim zbejvaj ovcaci.. co s nima bude delat nevim.. to jen tak na zamysleni. hawk. domluvila jsem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 15:08
- Nahlásit
kulala
Zdarec.
psy ktery do urcityho data neudaj davaj utratit
A kolik tam psove maji casu? mesic? dva?
Jinak tu je snehova kalamitka, fakt nepamatuju. Nicmene coklove nadseny, posilam jednoho Kremyla se Sadlem, sme to vzaly blbky po louce, zaveje metrovy. Takze nase cerny fleky na snehu.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 15:38 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi to zalezi na tom jakej shelter to je.. nektery may no pts policy tkaze berou vsechno teda pokud maj kapacitu-coz je samozrejme kamen urazu protze je porad plno, a utracet nedavaj. Vetsinou pokud je pes agresivni apod-vazne behavioural problem se uspavaj bez diskuzi a 90% utulku ti ani takovyho psa nevemou. Dalsi kategorie je stray- ty maj myslim 10dni na to aby se nekdo prihlasil pokud nenajdou majitele a usoudej ze pes nemuze najit jinej domov tak je taktez one way trip k vetovi...Nebo mivaj na strankach napsano-vetsinou breed welfares- ze neberou dalsi psy... takze si asi umis predstavit kde to konci kdyz se nekdo chce zvirete za kazdou cenu zbavit.. jak rikam posledni choice co se tyka praxe protoze asi budem mit jinak doma 20psu...naposledy mi hnuly zluci na skolnim foru- 2leta asiatka papirova- panicka se rozvadi tak co se psem ze..bohuzel trochu zanedbana vychova takze problem se psy apod. malem me trefil sla kdyz sem to cetla..pruser je ze je tady strasna politika co se papiru tuce apod.. sem dala pro husky welfare- foter home- 1slovy 1 psa jsem vod nich mela po tom co ho dali rodince se dvema parchantama uprosted mesta jako family pet(jako fosterer si psa nemuzes vzit nebo kdyz jo tak mas zakaz na dalsich 6mesicu dalsiho prijmout) .. sem jim rekla at dou do haje protoze te akorat sedrou z kuze...proste des za dobrotu na zebrotu...
takze z veselejsiho soudku
posilam rtw diving
|