| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:45
- Nahlásit
impact
Tak to musí být u pitů a stafů velice funkční metoda.
upřímně, já nevim, u koho to funguje, u špiců také ne, navíc pro toho vrchního psíka je dost stresující už přiblížení se k tomu druhýmu psovi.
Kdybych zobecnila svojí jednu majitelskou zkušenost s pitem bez PP, tak poté, co bych sundala toho druhého psa, tak by ho tuplem šla zabít, protože tohle to si teda na ní nikdo dovolovat nebude (ne, jako fakt mě to u pita ani nenapadlo použít).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:49
- Nahlásit
kachna_
jasnější, méně stresující
no to bez pochyby.
impact
Tak to musí být u pitů a stafů velice funkční metoda.Ti se rvou vyloženě z nadřazenosti.
no tam vůbec ale mně to přijde celý postavený na makovici tohle dělat. Já si nějak nedokážu představit, co to tomu psovi jako řekne?? Jen to, že je zase nějaká magorárna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:52
- Nahlásit
kachna_
tak by ho tuplem šla zabít, protože tohle to si teda na ní nikdo dovolovat nebude
přesně. A to nemluvím o těch hračkách, páč jak je ve hře majetek,je to celý vachrlatý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:53
- Nahlásit
impact
díkes..
jako směsky sou samosebou dost problém,to je horší než celej picbum pravej.-
kachna_
podle nějaké teorie (určitě jsem to nečetla jen na netu, ale kdybys mě zabila, nevím, kde) má ten pes ztratit pocit nadřízeného postavení
todle se běžně dělá na fríčkách u RD jako i navopak ,se úpa posranej čokl umístí na záda nějakýho jinýho ideálně vo dost většího aby nám ho nerozsed žejo a je tam držen násilím aby zjistil,že se mu hovno stane fotek s timdle se dá dohledat milion
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
a je tam držen násilím aby zjistil,že se mu hovno stane fotek s timdle se dá dohledat milion
a pomáhá to?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 11:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
pomáhá to?
jako to se mě ptáš vážně?
osobně to vyzkoušený samo nemám páč takovou kokotinu bych psu fakt neudělala..asi to moc nepomáhá dyš tam jezděj furt,no..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
jako to se mě ptáš vážně?
naprosto
já si jen tak představuju ty davy nasratejch a na druhou stranu vystreslejch psůch, který si tim projdou. No nic, no. S některejma věcma člověk moc nenadělá. Kruci copak nikomu nedojde,když pominu, jak je to nepřirozenej proces, jak by to asi působilo na něj, kdyby dostal nakládačku vod hovada zvící stodoly, pak by někdo tu stodolu složil, zmasakroval a on by si na ní měl sednout???????? Vždyť je to ujetý!
to je z vobrázku úplně vidět, jak je ten malej pinďa v klidu - a proto se celej štajfuje - a jak si to hned srovná, že vlastně vůbec vo nic nejde a když si příště příde a sedne si na stodolu.......... ach jo. A to je novinka nějaká, co se teď nosí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:10
- Nahlásit
PetraK
A to je novinka nějaká, co se teď nosí?
né ,dyk ti řikám,že to dělá desenskej nevim vo nikom dalším zatim teda
ujetý to je naprosto neskutečně ..jako eště chápu,že psa co je vyrovnanej a nereaguje na nic položim..rozuměj dám mu povel Lehni si. někam a sraba nechám at si pomalu krouží a pomalu se přibližuje až si čuchne a fakt zjistí že mu ten vlkodlak nic neudělá a uklidní se , k tomu třá propůjčim svou čubu na sralbotky či štěnata,ale že bych jí někoho posadila na záda to fakt ne navíc to nemůže fungovat dle mě..ale co..já nejsem psícholok takže se asi pletu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:19
- Nahlásit
PetraK
to je z vobrázku úplně vidět, jak je ten malej pinďa v klidu
to je šiba, ta s velkým psem nikdy v klidu nebude, pokud o nezná od mala... a hlavně třá na šiby se musí naprosto nenásilnou formou, jakmile je šibě něco vnucováno je konec....hrou v klidu a pohodě se dosáhne daleko víc....esli tohle desenský dělá šibám, je to el kretíno....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:24
- Nahlásit
vlk
dělá to všem,šiba neni vyjímka,ale nechce se mi to ted hledat,nemám ani čas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
jako eště chápu,že psa co je vyrovnanej a nereaguje na nic položim..rozuměj dám mu povel Lehni si. někam a sraba nechám at si pomalu krouží a pomalu se přibližuje až si čuchne a fakt zjistí že mu ten vlkodlak nic neudělá a uklidní se
jo todle chápu taky, to je normoš proces, řekla bych, takhle se "půjčujem" taky, ale posadit psa na psa??? posadit?? Nebo ho na něj jakkoliv nandat??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
dělá to všem,
nevim esli to účinkuje na ostatní, ale šiba je na takový pí....y echt vysazená....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:31
- Nahlásit
vlk
..esli tohle desenský dělá šibám, je to el kretíno....
podle mě, je tohle nesmysl dělat jakýmukoliv psu, ale třeba se pletu. Kde se to sebralo?? copak by psi mezi sebou takhle někdy komunikovali? ejch
já jsem sí původně říkala, že jestli tohle zase není fejk nějakej, protože mi to celý přišlo od začátku divný a teď už jsem si říkala, že tohle přece nemůže bejt možný, ale asi jo.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:31
- Nahlásit
PetraK
víš jak, kdyby Desenský dělal se psama věci, který opravdu fungujou, tak by jeho klientela přestala mít důvod k němu jezdit...
mamlko
Moc tě prosím, přestaň to těm psům dělat. Oběma - i tomu cizímu, co se bojí, i tomu tvýmu, co vyjíždí. Ono to může vypadat, že to aktuálně funguje, ale tím, že tvýho psa násilím nutíš "podřizovat se", se v něm postupně střádá napětí a to dřív nebo později bouchne.
Jestli umíš anglicky, moc doporučuju tuhle knížku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
lamalucni
který opravdu fungujou, tak by jeho klientela přestala mít důvod k němu jezdit...
hm, asi jo. Tak tenhle směr mě nikdy nenapadnul. Nikdy jsem tam se psem nebyla , jen jednou jsem tam vezla nasbíraný věci pro Krupkáče, který tam tenkrát hafo přistálo, to byli ještě někde ve stedních čechách.. Tak nevím vůbec, jak to tam chodí, co se dělá, nedělá, ale tohle mi přijde už hodně ulítlý teda. To už je mimo jakoukoliv psí komunikaci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
[b]PetraK[/bčíhni na emila ty fejku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
jsem tam a
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:41
- Nahlásit
PetraK
a
a dobrý ne??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:44
- Nahlásit
pošlete mi taky emila.....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:46
- Nahlásit
Kdyby to, co nacvičuje s tou shibou, zkusil na thajku, tak z něj udělá deset malých do školky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:48
- Nahlásit
vlk
nemám ho jedině petra
impact
thajka je moc velká,nevim komu by jí umístil pohodlně na záda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
vlk
a muckáme
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
a muckáme
ubohý šiby.....
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 12:59 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
davidkova renata
Tybrďo, chudák pes.
Jako netvrdím, že metoda "hodíme tě rovnou do hluboký vody" nemůže fungovat - docela často zafunguje perfektně. Akorát že pokud nezabere, tak psův strach nebo averzi ještě mnohokrát znásobí... a je na tom daleko hůř, než byl na začátku...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
nevim komu by jí umístil pohodlně na záda
To nevim, ale zato bezpečně vím, jak rychle by ji měl na zádech on.
vlk
ubohý šiby.....
To teda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:02
- Nahlásit
lamalucni
metoda "hodíme tě rovnou do hluboký vody" nemůže fungovat -
jako může a i funguje,souhlasim s tebou a nejsem proti ní ,ale jaxi ne dycky ..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:04
- Nahlásit
lamalucni
davidkova renata
metoda "hodíme tě rovnou do hluboký vody" nemůže fungovat -
jako může a i funguje,souhlasim s tebou a nejsem proti ní ,ale jaxi ne dycky ..
To určitě může a často i funguje, souhlas, akorát v tomhle případě mi to jako metoda hodu do hluboký vody úplně nepřijde. Na to mi to přijde příliš násilný a mechanický. Ale nejsem teda psíkolog, tak to může být tim
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
jaxi ne dycky ..
No právě. A ne vždycky to člověk dokáže dopředu odhadnout. Takže jsem toho názoru, že lepší je postupovat pěkně po krůčkách, pomalu a se spoustou pozitivních zážitků - je to zdlouhavější, ale mnohem jistější.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
impact
by ji měl na zádech on.
nějak takhle?
[imgs]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphot os-ak-ash4/418056_292415984161042_784503177_n.jpg[ /imgs]
tak nic
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2013 13:08
- Nahlásit
Eldoguero
akorát v tomhle případě mi to jako metoda hodu do hluboký vody úplně nepřijde.
Já vycházela jen z těch dvou fotek, kde to vypadá, jako že šibiny bázlivé vůči lidem jsou násilně znehybněny a donuceny nechat se hladit, aby zjistily, že se jim nic nestane... "hod do hluboký vody" jak vyšitej.
|