Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Eire
Lojzíka nechej v klidu bez vody alespoň 14 dní
jo to je jasný, nezalila jsem od toho přesazení minulou sobotu, ale ty listy byly kleslý, měkký, vůbec ne erektovaný...ty dva největší chudáky sem jí fikla Dala jsem jí na balgon, mimo svůj dohled, ať se tam nějak regeneruje, šáchor právě shánim, ten bych chtěla furt bych ho zalejvala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:17
- Nahlásit

Gerda
Lojzu už nedám, sem mu ustříhala ty nemocný listy, teď vypadá jako když sem ho přivezla ź fukušimy
Proc smikas? Si na nej zla, zla, mas mu dat ten mesic, dva, jak sem psala drivejs.. A fakt, odsun ho nekam, kde ho nebudes rosit a zalevat a jen k nemu mluv, esli ti to pomuze, rikej, jakej je krasnej a ne vozarenej a jak se zvojti brzo..
A jestli si chces cucaci kytku, tak si porid oleandra, coby balkonovku do kvetinace bytelnyho, je sice jedovatej, ale miluje zalivku a roseni a krasne kvete.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:18
- Nahlásit

Gerda

Gerdi, já nevím, ale mám pocit, že se s těma kytkama trochu crcáš a pozoruješ je víc, než je zdrávo .
Stačí jen zalejt, když maj žízeň, umístit tam, kde jim bude dobře a případně tu a tam pohnojit...

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

Ahoj holky už jsem to psala do bazaru ale potřebovala bych přepravku na BO poraďte na co koukat a na co si dát pozor

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:30
- Nahlásit

Fifi, Gerda
A jestli si chces cucaci kytku, tak si porid oleandra, coby balkonovku do kvetinace bytelnyho, je sice jedovatej, ale miluje zalivku a roseni a krasne kvete.

Jo, jak píše Fifinka. A taky se vyřádíš s nůžkama. Oleandr roste hodně rychle a stříhání mu prospívá (ovšem ne dohola). A pak nás můžeš všechny podarovat řízkama květinkovejma, protože snadno zakoření

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:36
- Nahlásit

No tak jo, seženu si oleandr teda, no )))

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 17:51
- Nahlásit

Petra
já mám tuhle, je prověřená mojí malinou i Waminým Lumpem, tudíž se z ní nikdo nedostane

a rozhodně si nekupuj tohle

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:23
- Nahlásit

Ebony veliký gratulace k výsledku ze závodu!!! se letos miminka od Mlazických tůní rozjíždí

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:29
- Nahlásit

Crysa
Co, co co??? Ebonyjova nic nekvakne, povidej, prehanej!

miisha
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:32
- Nahlásit

Fifi
ebony prisla o nohy
Ebony
co je spatny na tu druhy? asi material predpokladam, delany na oko?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

miisha
ebony prisla o nohy
Zase byla s Konyvkoou klusat a cvalat a plivat plice z tela? Naky upresneni nejni?
Edit - ta druha klec mi prijde dost nebezpecna, co se tech ruznych mezer tyka, tam si muze cokl zarvat hnat, ne? Tu prvni znam, a plno znamych ji ma taky ozkousenou a chvali.

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

miisha

ebony prisla o nohy

Ta se má,bude z ní hat.Ten co leží aji když de.
Ebony

Gratuluji k následnému relaxačnímu způsobu života bez nohou,ale hlavně k úspěchu závodkovýmu

Děcká ,kdyby jste náhodou,někdo věděl o zájemcích na holčičí ahojky s PP....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

miisha,Fifi
hnat si tam nezarve, ale je to cely delany jen na efekt pro hodny pejsky, z takovej pasecku a desticek... Lump to rozebral behem 1/4 hodiny...
uz to ma ale vyztuzeny plechem a karisitema, a myslim, e by to mohlo nejakou chvili vydrzet

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

Negratuluju, dokud nevim k cemu.
Eire
o zájemcích na holčičí ahojky
Zis, to sou ksichtiky. Kdyby to melo dlouhe brcko a par fousku na nem, tak bych vedela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

Eire
ťuťuťu to sou muclícííííí!

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Ebony
ahoj i já mám vybranou tuhle co píšeš, ale jen si nejsem jistá ve velikosti.
Co, co co??? Ebonyjova nic nekvakne, povidej, prehanej!

tak šup šup povídej sme tu napnutý jak kšandy

Nebyli jste někdo kousat u Kopidlna (Pševes)? já to nestihla byli jsme v Bělí pod Bezdězem. Jen jaký to bylo a jestli bylo hodně lidí

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:28
- Nahlásit

Kdaž jste u nabídek štěňátek tak taky něco přidám

Belgický ovčák Malinois – štěňata

Zadám štěňata Belgického ovčáka Malinois s PP, po pracovně vedených rodičích. Oba rodiče mají vrcholové zkoušky, povahový test 100 bodů. Výborní aportéři a tvrdí obranáři.
O: Vasil Bono Campo, RTG 0/1, IPO1,2,3 účastník mnoha vrcholových soutěží MR a MRBO
m: Mischa KORZÁR,RTG 0/0, Výborná 1 CAC, IPO1,2,3 ZVV1,2,3
Předpoklad výborných pracovních vlastností a chutí do práce. Odběr koncem června 2011.
Kontakt: Nikol Valečková, tel:732138983, e-mail: valeckovanikol@seznam.cz

miisha
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:12
- Nahlásit

Petra
ta matka ma divny jmeno....

deckaaaa, du umrit do perin, pac jsme byli kousat na jineho figuranta nez obvykle a on nas teda uplne znicil zvednout sklinku k ustum nebo si utrit zadek je znacny problem, boli me vsechno!

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:39
- Nahlásit

miisha
jen nekecej že vás zničil figurant a ne to noční popíjení u Alenky

Fifi
Zase byla s Konyvkoou klusat a cvalat a plivat plice z tela? Naky upresneni nejni?
jj, ty zas nechodíš na FB Byly jsme třetí na CCW, teda Konýva, já jen zvedala nožičky a zaháněla večer chřipku

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:45
- Nahlásit

Ebony
ty zas nechodíš na FB
Ne a nehodlam.
Byly jsme třetí na CCW, teda Konýva, já jen zvedala nožičky a zaháněla večer chřipku
Tak ted uz teda gratuliiren oobr, pekne zdvihas nozky, ouplna gazela, mas muj obdiv!

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:00
- Nahlásit

a koukám, že se ani Wami nepochlubila, že byli druhý v koloběžkách se dvěma psy. A nandali to i "ohařům"

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:14
- Nahlásit

Konvička je Krysí ségra?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:36
- Nahlásit

Ebony
že se ani Wami nepochlubila, že byli druhý v koloběžkách se dvěma psy. A nandali to i "ohařům"

no, já je hlavně pobízela. A vezla se...

miisha
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:54
- Nahlásit

Ebonyjen nekecej že vás zničil figurant a ne to noční popíjení u Alenky
covece je to zvlastni, ale 2 flasky vodky nas neznicili, zato Luda byl jak nudla ze byl rad ze se doplazil do auta (a to sem si ho brala jako ridica na zpatecni cestu! )
hele a jak v patek, uz si to vymyslela?

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:46
- Nahlásit

Gerda
je Krysí ségra po mámě a přímo starší ségra od Barunky

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:47
- Nahlásit

miisha
covece je to zvlastni, ale 2 flasky vodky nas neznicili, zato Luda byl jak nudla
to bych byla taky :

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:52
- Nahlásit

Wami, Ebony
Gratuluju. Zvláště pak Wamiovce gratuluju i za její "sebevražednou odvahu". Mě bohatě stačila v kolobce na kousek její tryskomyš s Hyenou a to byly noooootně pomalejší než s Lumpem. Jste dobrý

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:03
- Nahlásit

Ebony
Ebony
holky tok to moooc gratuluju objema.
miisha
hezký jméno né

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:11
- Nahlásit

Děfčata, kocour už je v reklamační troubě, opakuji...zní to fakt dost blbě...ve středu bude hotovo, v čt nejpozději posílám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

wami
Oooo, tak to uctive tez gratuluju, koukam, ze zihanice uz pekne kmita nozickama pred brndou a moc ji to s Lumpajzem slusi, aj tobe teda jako.
Gerda

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání