| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
Gerda
dívni jaxe pomalinku vyklubává kala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 14:05
- Nahlásit
jablunka
ooo ta je hezká! A jak moc jí zalejváš? A chce slunko hodně?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 14:08
- Nahlásit
Gerda
ooo ta je hezká! A jak moc jí zalejváš? A chce slunko hodně?
Zalejvám jen když si vzpomenu,což je maximálně 1x týdně i míň,ale mám obě (kalu i klíviji) v ložnici a tam se topí nejmíň.A slunka má minimálně,okna jsou na SV.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:20
- Nahlásit
Zdravim míchatelky lektvaru,
jablunka
kraaasne to jde na kvet. Gratuluju! To ty moje sou jakysi prizdechly, asi jen nabiraj silu. Zato mi kvete neco jinsiho. mmnt, vyfotim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:24
- Nahlásit
jablunka
Aha! To je u mě prostě blbý, já sem děsnej zalejvač a pečovatel, se to musim naučit se na ty kytky vyprdnout, páč moje péče jim evidentně škodí. Ale pani, možná se mi to jen zdá, nicméně mám pocit, že slečna azalka japoncká má náběh na nové lístečkíííííííí!!! Za jak dlouho by se poznalo, že květina umírá po přesazení, resp zasazení? Mám ji od soboty, to jsem ji hned zasadila, a teď mi přijde, že má ten náběh...přes den ji dávám na zasklenej balgon, aby na ní nesvítilo přímo, ale jen trošku, spíš odpolední slunko, na noc ji dávám do bytu, aby jí nebyla zima....
Fifi
kvete neco jinsiho
a co? Co kvete? Taky nafotim keřík s bílýma kvítkama, ráno sem je našla, sou děsně vtipný, takový malozvonky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:37
- Nahlásit
Gerda
Kvete ajne wajse....
A totok budu rozsazovat, sukulenti moji milovany, ty tygrovany vepredu je snad uz 15 let - kvete to prekrasne kazdorocne asi metr dlouhym stonkem s takovyma zvoneckama.. Chcete nekdo? Odhlozku ma dosti, nenarocna.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:39
- Nahlásit
Gerda
přes den ji dávám na zasklenej balgon, aby na ní nesvítilo přímo, ale jen trošku, spíš odpolední slunko, na noc ji dávám do bytu, aby jí nebyla zima....
Esli vono ji nevadi takovyhle sibovani a stehovani sem a tam, na to sou kyticky citlivy. A po presazeni jim obvykle davam mesic, maximalne dva.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:41
- Nahlásit
Fifi
tak gde seš s těma fotkama?
Gerda
Aha! To je u mě prostě blbý, já sem děsnej zalejvač a pečovatel, se to musim naučit se na ty kytky vyprdnout, páč moje péče jim evidentně škodí.
Já to mám přesně na opak,velmi málo si pořizuju kytičky cíleně,páč na ně zapomínám.....jak to na mě neštěká a nežďuchá to do mě prázdnou miskou,tak to má smolíka.
Za jak dlouho by se poznalo, že květina umírá po přesazení, resp zasazení? Mám ji od soboty, to jsem ji hned zasadila, a teď mi přijde, že má ten náběh...
Já myslím,že jestli jsi ji udělala příjemný bydlení,tak je to klidně možný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:42 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Fifi
Chcete nekdo? Odhlozku ma dosti, nenarocna.
Křásný a moc chci aspoň dvje!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:43
- Nahlásit
jablunka
No dyk uz je mas vejs Sem este kvokala po tlf s Ksilt a tak, entlebuchova buchticka Babetka odjuchala do novyho domova a ma se skvele - takze uz nemusi mit Gerdice strach, ze ji dostane k narozkam.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:44
- Nahlásit
Fifi
Kvete ajne wajse.
Gdyž já ti nenapíšu,že je to hezký,já nemám orchije ráda......ani nevím proč,prostě nemám a ještě červený karafijáty,ale u nich vím proč je nemám ráda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:44
- Nahlásit
Fifi
jééééé ajne vajse! Ta je nádherná, jsi opravdickej mičurinec! Gratulačka ti velká, pěstiteli!
Fifi
Esli vono ji nevadi takovyhle sibovani a stehovani sem a tam
no chtěla sem jen zajistit pořád stejnou teplotu, páč teď je vedro přes den a v noci velká zima, tak na noc jde domu a přes den je ve stejný teplotě, ale na balgoně, na zasklenym, takže taky jakoby doma...pokud by noce byly teplejší, určo by na balgoně zůstala furt.
jablunka
jak to na mě neštěká a nežďuchá to do mě prázdnou miskou,tak to má smolíka.
no tak to sem pošahaná i se psem, vodu měnim v misce často, eště se mi snad nestalo, že by měl čokl prázdnou misku na vodu, nebo vodu špinavou )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:50
- Nahlásit
Gerda
že by měl čokl prázdnou misku na vodu, nebo vodu špinavou )))
Pche, tak to tu se stava casto, staci kdyz si perdel smoci jednou spinavy brcko z pole.
Gratulačka ti velká, pěstiteli!
Ty sou vubec nenarocny, jen si cucaj vodu a maj rady roseni, po odkvetu maj furt listy a za cas jim zase vyleze to hadovity kvetenstvi..
jablunka
Vsak v poho, ja zase nemusim treba lilije.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:53
- Nahlásit
Gerda
no tak to sem pošahaná i se psem, vodu měnim v misce často, eště se mi snad nestalo, že by měl čokl prázdnou misku na vodu, nebo vodu špinavou )))
Špinavou vodu mají neustále bokséři,páč to souprasata převlečený za psy a už se mi mockrát stalo,že sem zakopla o prázdou misku.
Jo a eště sem chtěla napsat,že sme byli ráno s Demi u lékařů,páč mi přijde strašně hubená,ale žravá je dost.Tak pro jistotu na kref a brali sme i hovno na koprolku.....fšechno má ta mrcha v pořádku,aji svalíky se doktorovi líbily,jen se prostě vytáhla a žebra na ní můžeme počítat.A 500,- f prdeli. Ona je teda divná od začátku,každý štěně má po nažrání bříško jak bubínek,jen Demině se rozšiřuje hrudník.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 17:57
- Nahlásit
jablunka
Mařenka špinavou vodu nesnáší, třeba klidně fiflenuje nad odstátou vodou, že chce čerstvou, nesnáší pít z misky s jinym psem, Bůšek jí schválně do misky děsně slintá na cvičáku a ona je pak nešťastná a už se z toho nenapije. Takže když se dělá společný napájení, pije nejdřív Máňa čerstvou, pak Nanda po Máně a nakonec to pako Bůšek, kerýmu je to jedno a stejnak pije jen proto, že pili ostatní a hlavně si v tom máchá hubu a koupe hlavu. Takže u nás miska pořád čistá, voda čistá, maryje pije jako dáma, samozřejmě jen do té doby, než najde venku hovno či močůvku, tu lemce a žere jak starý prase.
fšechno má ta mrcha v pořádku,aji svalíky se doktorovi líbily,jen se prostě vytáhla a žebra na ní můžeme počítat.A 500,- f prdeli
bych jí zmlátila, hajzla bílýho!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
Gerda
bych jí zmlátila, hajzla bílýho!
Fšak sem měla sto chutí....ona vypadá opravdu jak tejden nekrmená,úplně pro vostudu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:04
- Nahlásit
jablunka
takovou čubu má jedna naše venčicí kolegyně, nejspíš je to kříženec ovčouna a chrta, čuba neuvěřitelně hubená, opravdu už se jí stalo, že na ní lidi chtěli volat ochránce krz týrání, jenže čuba žere málo, vezme si jen to, co opravdu potřebuje, lítá pořád jako šílená, zdravotně je OK, testy dobrý, žádnej problém, ona je prostě děsně hubená. Bych ti pro Deminu poslala pár Maruščích kil, ta zas ňák nemůže zhubnout )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:05
- Nahlásit
Gerda
třeba klidně fiflenuje nad odstátou vodou, že chce čerstvou, nesnáší pít z misky s jinym psem,
Cela perdelova Agata. Slechticna taky, by radsi zdechla zizni, nez by lokla kemra.
jablunka
na vypadá opravdu jak tejden nekrmená,úplně pro vostudu.
No esli treba na ty bily barve neni hnedka vic videt kazdy zebro, obarvi blondynu na cerno a uvidis? A jinak lepsi hubeny stene nez valibuk tucnej, vsak ona to casem dozene.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:08
- Nahlásit
Gerda
Bych ti pro Deminu poslala pár Maruščích kil, ta zas ňák nemůže zhubnout )))
Já jí dám klidně svoje.
Fifi
No esli treba na ty bily barve neni hnedka vic videt kazdy zebro, obarvi blondynu na cerno a uvidis?
Tak samo,že je to vidět víc než na jiný barvě,ale vedle pěknýho Brůse vypadá fakt tejraná.
A jinak lepsi hubeny stene nez valibuk tucnej, vsak ona to casem dozene.
Tak to je jasný,apoň nezatěžuje nadfměrně klouby,ale stejně už sem měla trošku strach,tak proto vet,rači.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:27
- Nahlásit
jablunka
No to stejnak mate hodnyho veta, aby krev, koprolka a prohlidka vysla jen na petikilco.. A me napada, hovno ste odebirali vicero dni?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:30
- Nahlásit
Fifi
No to stejnak mate hodnyho veta, aby krev, koprolka a prohlidka vysla jen na petikilco.. A me napada, hovno ste odebirali vicero dni?
Jj,celkem to jde,on si ani za Stývýho nepočítal fšechno.
A hovna sme sbírali 5 dní. Jedno bylo ranní,jedno odpolední,jedno večerní a ty další uš nevím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:36
- Nahlásit
jablunka
A hovna sme sbírali 5 dní
tak mas proste hubeny stene rychle spalujici a zdravy, no, jen vas musela pocvicit - vsak to znas, nase Sadelnaty vyjizdky k vetovi. Chce se podobat Tedikoj, protoze ma fkus a dba na liniji.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:47
- Nahlásit
Fifi
tak mas proste hubeny stene rychle spalujici a zdravy, no, jen vas musela pocvici
tak mě pocvičila......teď se vrhla na žrádlo jako debil a půlku vyhodila. Taxem jí to nechala zase sežrat a uvidíme do rána,ale jak to vyhodí zase,tak jí něčím vezmu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Dnes myslete na Můdr. Jinak - koucoura už za chvilku vyndaváme z trouby )))
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 13:25
- Nahlásit
Gerda
Dnes myslete na Můdr. Jinak - koucoura už za chvilku vyndaváme z trouby
Čau , jsem jenom na skok, na múúdr myslím, to je jasný . Jsem děsně zvědavá na kocoury, jen aby to byli fešácíííí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
už pro ně jel soudruh kurýr
|
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 14:14
- Nahlásit
Jo, eště k utrejchům - holky, hoří mi teď koudel za patama stran prac. termínů. Přes víkend jěště projedu tohle téma a ozvu se mailem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 14:32
- Nahlásit
Pani, máte mail, neudělali to dobře, je to prostě smutný.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 14:50
- Nahlásit
Gerda
Ahoj Gerdičko, napsala jsem ti, za mě - tyhle kocoury jim nacpat do chřtánu. Nové poslat poštou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 18:08
- Nahlásit
jojo, zařízeno, zítra tam musim jít osobko.
|