| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:53
- Nahlásit
miisha
udelam klicku do protismeru a pes se ani nehnul! esli tam bude i zitra, pujdu do nej dloubnout....
tys ho tam nechala?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:03
- Nahlásit
jablunka
nebyl umritej pani, byl u baraku vedle auta a sedel
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:05
- Nahlásit
sem nejak nenapsala do textu jak to ted ctu, proste sedel a cumel jak trubka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
miisha
Já to pochňápala jako že seděl uprostřed silnice.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:38
- Nahlásit
jablunka
sedel u baraku, vedle auta, uprostred silnice (spise blize ke krajnici k tomu autu) nekde na youtube je sestrih videi "blbych" psu a bylo tam nejmenovane plemeno ktere prechazelo silnici a krizilo cestu zavodnim cyklistum (asi v treninku) a ten pes videl ze na neho jede kolo a neuhl se, borec hodil pres nej salto, tak me to prislo neco podobnyho )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 20:36
- Nahlásit
miisha
nekde na youtube je sestrih videi "blbych" psu
Najdi a hoď na FB.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
jablunka
no spis jestli to neni nekde tady, ale kouknu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 20:49
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=rhkVB-P8SME
hned prvni )
nekde je tam lepsi kvalita, ale tohle mi vyhledalo po zadani blbi psi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 21:31
- Nahlásit
miisha
Dobrýýýýýý.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 21:53
- Nahlásit
All
btw taky ma vas pes nekdy "svetle" chvilky?
Ja ted perlit zrovna nebudu, ale prijde mi po ranu vtipny, kdyz rozlepuju oci a Juno vi ze je cas vstavat tak smejdi okolo postele anebo sedi a cumi nacez usi hodi do pozice pristavaci drahy na letadla...usoplesk
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
miisha
Mě po ránu nevtipný příšlo,že Cora zahákla ocasem do řetízku žaluzek ,vyrazila v úprk a celý to zničila..do toho syčel chlap na ni a já na ně oba,páč bylo teprvá pět ráno!!!
Moribundus mě opustil a "jedu z STK a jsem OK"
Taky mě pomohl asik rakytníkový olej a taky plitký humor,vzor zlatá dobrá žumpa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:37
- Nahlásit
Eire
Mařena mě rozesmává svojí hrou s pletenym kruhem, co sme koupili na cvičení (ona si hraje jen s hračkama, co sme s nim už klikali a jinak si hráli) - veme ho do huby, provlíkne jim jednu nohu a kulhá za mnou po bytě a má radost, že se jí směju. Je velmi roztomilá )) Anebo na mě chodí koukat, pozoruje mě děsně zblízka, většinou v noci, to se jí pak bojim, páč jí prvně bez brejlí nemůžu identifikovat )))
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 22:00
- Nahlásit
Gerda
pozoruje mě děsně zblízka,
Jj to znám a nejlepší je,když máme s chlapem "důležitou chvilku"a pozoruje nás x psů a děsně se soustředujou a funěj u toho pozorování
A pranostika pro dnešní den,zní:
Na svatého Řehoře, čáp letí od moře, žába hubu otevře, líný sedlák, který neoře.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 22:12
- Nahlásit
Gerda
Anebo na mě chodí koukat, pozoruje mě děsně zblízka, většinou v noci, to se jí pak bojim,
To je probouzeci metoda slecny Sadlo, dorazi se ku cloveku na mm vzdalenost hmatovych fousku, kteryma te simra po xichte a zírá. A funi. Nebo klepne uchama usopleska. Jak zmenis spaci dychani na dychani online, ci otevres oko, leti pres nej blemcos.
Eire
čáp letí od moře, žába hubu otevře, líný sedlák, který neoře.
Tak na zaby uz maji prirodozachranci udelany pred Bydzovem zabrany, aby nemohly hooopki do silnic, oralo se a prasilo taky dost, capy sem este nezahlidla, Zato hole lepky, cerna stvorení a vrtulnik, kone a tezkoodence v Bydzove ano, jela sem pres namesticko sypnute strepama, snad se mi duse od astreky nevypusti.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 22:36
- Nahlásit
Fifi
oralo se a prasilo taky dost, capy sem este nezahlidla, Zato hole lepky, cerna stvorení a vrtulnik,
Jste drajvový kraj,u nás nic,jen nůďo,snad jen to sčítání lidu,někomu přinese cenné údaje a vrůšo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 23:29
- Nahlásit
Fifi
Zato hole lepky, cerna stvorení a vrtulnik, kone a tezkoodence v Bydzove ano
no koukala jsem v telce že to bylo docela maso..
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 23:29
- Nahlásit
FifiJak zmenis spaci dychani na dychani online, ci otevres oko, leti pres nej blemcos.
dzunys k tomu prida slapani okolo postele coz me na tom koberci strasne sere, pac nesnasim jakykoli rusivy zvuky po ranu a to jak ty polstarky soupaj o koberec me sere pokazde a klasika kdyz si vynucuje pozornost tak dojde, protahne se a vrazi studenej cumak nekam - na ksicht, nohu a tak
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
mam zlomeneho psa svata dobroto!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
miisha
mam zlomeneho psa
Narovnej ho,okamžitě!
Fifijofkááááááá
Dívej,sem Mičurííííín....to je ta vod tebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:41
- Nahlásit
jablunka
už je vopravdický jaro, páč vám kvetou květiny! Měla byste něco v tý zahradě vykonat krs jarní vítání, třeba zasadit nový stromek. Třá vám taky vykvete.......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:59
- Nahlásit
Gerda
třeba zasadit nový stromek. Třá vám taky vykvete.......
Nebo ho sežerou psi. kdepak,letos se nic sázet nebude,kromě hrášku a rajčat,až příští rok budou nový jablůňky,páč ty stávající sou už hodně starý a ani prořezávání nepomáhá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:28
- Nahlásit
Zdravim ksindliky, chvatam, chvatam, nemam chvili klid...
Nadavka me napada jen jedna a to ma vlastni Kravy blbý co to je zase za kráter?? aneb hlodafci vystrkujou ruzky a cupky se kochaji na zahradce.
Crysa
koukala jsem v telce že to bylo docela maso..
Tak ja projizdela a este byl klid, zrovna tam nekdo kazal do mikrofonu - esli fararka ci vedouci druhe strany nevim, cajti se me ptali, kam jedu, sem jim to rekla, pres rev coklu v aute, usmali se a at jedu, ze to este jde pres namesti. Ale ti reknu, tam vypustit Kremylka rtw, by nevedela koho si vybrat driv, esli aktivisty romsky ci holy lepky - na oboje je rasisticka nejak, asi blbe smrdej. Cestou zpet sem si naivne chtela neco koupit v mistnich penisech marketovych a zbabele od pul ctvrty zavreli.
jablunka
No ale tys sikovny mičurinec. To je tim, ze dlouho kytimiti stradalo chladem a nedostatkou vlahy, ty klivie to i vyzadujou pro kvet. Gratuluju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:30
- Nahlásit
Fifi
pani a vy ste ňákej jako zdatnej květoznalec? Páč by mě dost zajímalo, proč mi chřadne áloj. Má sice listy, ale jsou ložený dolu, takový jakoby měkký, nedržej trčeně vzhůru, nějaký chůďata. Zalejvám jednou za čas dolu do misky, na přímým slunku neni, spíš tak v polostíně, v bytě. Tak co jako?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Gerda
Zalejvám jednou za čas dolu do misky, na přímým slunku neni, spíš tak v polostíně, v bytě
Ahoj , Aloe by spíš měla být na slunci a ne v polostínu, jenom v létě ji umísti tam, kam nejde prudké polední slunce.
Zemina by měla být smíchaná s pískem.
Zalejvat asi 2x týdně, vždy nechat proschnout a až pak zalít, jinak začnou uhnívat kořeny. Já Aloe zalévám z vrchu. Nenechávám ji stát ve vodě.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:48
- Nahlásit
Gerda
Podle popisu se mi zdá přelitá. Až se vzpamatuje, tak hnojit mineral. hnojivem na sukulenty (1x za 2 - 3 týdny).
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:51
- Nahlásit
Gerda
Jak píše HTRadalší,sucho a slunce nevadí,spíše chlad a přebytek vody,ji vadí a nejsou nějaký brebery v půdě?
A taky zdravím xindl a zase poběžím,je jaro a všichni chtěj ostříhat hafy a včera bylo pozdě,že
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:07
- Nahlásit
Eire
no je taková nebohá...vrazim jí asi na balgon, je na jižní stranu, zasklenej, takže i v zimě je tam relativně teplo, teď už je tam celkově asi teplo, zkusim, co to s ní udělá. Díky ženy. Jo a zakoupim teda hnojník a asi jí přesadim do půdy smíchaný s pískem, nebo koupim rovnou zeminu na sukulenti a vrazim jí do menčího květináčku, páč jí mam v děsně velikym. A jesi chcípne, zbiju jí!!!!
|
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
Gerda
vrazim jí asi na balgon, je na jižní stranu, zasklenej, takže i v zimě je tam relativně teplo, teď už je tam celkově asi teplo, zkusim, co to s ní udělá
jj, ale nevraž ji rovnou na slunce, udělej nějakou mezietapu, cca týden. Nevím, jistě, jak to má Aloe, ale většině kytek v květináčích vadí, když jsou v o moc větších květníkách než je kořenový bal, tak bude dobře když ji přesadíš do menšího. (Máma Aloe měla v tak malejch květináčích, že se skoro ani nedaly zalít a prospívaly výborně).
Dej ji pak na světlejší místo, ale ne na slunce. Cca za týden až dva ji dej na sluníčko. Hnojit zační nejdříve za 3 týdny po přesazení a aklimatizaci.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:38
- Nahlásit
Gerda
asi jí přesadim do půdy smíchaný s pískem, nebo koupim rovnou zeminu na sukulenti
Ten písek je tam proto, že tyhle kytky jsou háklivé na přelití, a začnou jim hnít kořeny. Písek funguje jako drenáž.
|
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 19:40
- Nahlásit
Gerda
a tady máš přehlednej návod
|