| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:05
- Nahlásit
Ebony
Tak bohuzel, braskova slecna nechce cernou kocku.. takova malichernost!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
Mathea
to neva, třeba ho bude chtít někdo jinej
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:45
- Nahlásit
lidiiiii, pustte si tady film fly guy
http://www.simonscat.com/films.html
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:42
- Nahlásit
miisha
pustte si tady film fly guy
Jj znám,sedí to na kočky jak hrnec na prdel
Máme doma 4 britky,jednoho 12letáho kotoula já a tři baby synátor,vychcaná jsou jak mraky a hlavně mstivý.Cid nedostane ráno plátek šunky,nebo kotěcí kapsičku..... nasere za trest do dřezu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
Eire
no opravdu kazdej v tech filmech najdu svou kocku, jo a jeste "let me in", to jsme taky my, skrabe na dvere, otevres a vona na tebe cumi, tahne zima jeste nejlip, pak na ni houknes ze je krava...no proste konec
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:55
- Nahlásit
Xindl vespolek
Asi přestanu páchat dobré skutky.Protože každý musí být po zásluze potrestán....nějakej kretén se v noci otáčel na ulici a vyvalil mám bránu.
Takže chlap, místo aby velehával chorobu,pobíhá,organizuje,radí a já se opět divím,jak dobrého mužskýho před lety ulovila. Další dva známí si zadělávaj na průser.Poněvadž tvořej dobrý skutek,okamžitě dorazili a makaj
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 13:05
- Nahlásit
no tak nejenom psi a kone cvici agility ))
http://www.youtube.com/watch?v=JRWLZFALe-4&feature =player_embedded
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:20
- Nahlásit
http://www.lidovky.cz/pana-mu-zastrelili-pes-theo- ho-neprezil-ani-o-den-fum-/ln_zahranici.asp?c=A110 304_102355_ln_zahranici_jv
nemame tu forum psi hrdinove nebo tak neco?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:30
- Nahlásit
miisha
Smutné,osudové...
Klidnou dobrou noc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:36
- Nahlásit
Eire
navarová...máte dobrej vkus pani. Taky jí mám moc ráda. Hlavně album, kde hraje Mário Bihári.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:33
- Nahlásit
Gerda
Taky jí mám moc ráda.
Já moc a vůbec se mi líbí víc a víc naši zpěváci.A i ti starší,no teda ti co mě provázeli dětstvím,jsou už skoro všichni za duhovým mostem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:40
- Nahlásit
Eire
no já právě naše zpěváky nějak moc nemusím, mám problém s textama písniček, vesměs se mi nelíběj, přijdou mi jako šílený kraviny, zejména když se nějaký bambula vyzpívává ze svého příběhu - ona mě nechce, já jí nechci, anebo chci...- to mě vůůůbec nezajímá, nemám tedy ráda písně, kterým rozumím, nikdy si nepřekládám texty, i kdybych jim čirou náhodou rozuměla, neposlouchám ůísničku pro obsah textu, hlas beru jen jako další hudební nástroj, hlavně si neuvědomovat, o čem kdo zpívá, jinak se mi písnička přestane líbit. Ale u navarky mám ráda i text, mám ráda text i u radůzy, i když to jsou taky příběhy, ale ty mi prostě neva, dokonce se mi líběj. Pokud se mi tedy líbí hudba a k tomu i text i zpracování, pak je to má oblíbená píseň. A navarka k nim patří se vším všudy.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 23:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Gerda
Ale u navarky mám ráda i text, mám ráda text i u radůzy, i když to jsou taky příběhy, ale ty mi prostě neva, dokonce se mi líběj.
Tyhle dvě baby mám taky ráda. Jinak českou muziku moc neposlouchám a popík už vůbec ne. Ale poslední dobou si docela často pouštím Sto zvířat, ty mě bavěj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 23:34
- Nahlásit
poslední dobou si docela často pouštím Sto zvířat, ty mě bavěj
jooo tak ti mě bavěj taky, nicméně to s těma textama jsem ještě nezkoušela, zatim pořád beru hlas jako další hudební nástroj, tzn nevím ještě vůbec, co zpívaj )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:58
- Nahlásit
Pirátská chátro!
Neomaštěná couračko!
Chlubivý melhubo!
Preji bry vecir, ktery se nam uz zacina krasne posunovat, jupi, fotodeprese zvolna ustupuje...
Jebloniii
Preji VSE NEJ Brutarovic k svatku! A sadelnaty blemc na pamatku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 17:59
- Nahlásit
Fifi
Preji VSE NEJ Brutarovic k svatku! A sadelnaty blemc na pamatku.
Krásně se ti to rýmuje. Vyřízeno a moc děkuje.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:57
- Nahlásit
Eire
Tuhletu Navarovou jsem si poměrně nedávno házela na fb... Jedna z nejhezčích písniček vůbec, co znám...
A jinak mám Zuzanu nejradši ještě se starými Nerez...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:57
- Nahlásit
Zdar
Kde se zdrželi??
wami
Mě se líbí všude,velká škoda,že není mezi námi...
Přeji pěkný zástrčkový den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Gerda
zejména když se nějaký bambula vyzpívává ze svého příběhu - ona mě nechce, já jí nechci, anebo chci...
Jako třeba Fanánek?
Ale jinak co do textů tak mám strašně ráda Plíhala a co do hlas jako hudební nástroj tak Wohnouty, Rajdu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:23
- Nahlásit
kachna_
tak Fanánek je výbornej textař, dělá si z těch věcí prdel )))
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
koukám, že jsem tedy pěkná konzerva...
texty má totiž nejlepší stejně Kryl... a pak některý Nohavicovky...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 10:11
- Nahlásit
wami
texty má nejlepčí vrchlický, bo je to děsnej lyrista
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:01
- Nahlásit
Gerda
no to já už zas nemusím...
a navíc jsme mluvily o textech v hudbě, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:01
- Nahlásit
wami
to máš fuk, zhudebnit se dá všechno, třeba visáči gelnera )
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
Gerda
tj, a třá Kainar je taky oblíbenej...
A Ebenovi dokázali zhudebnit i Slávy dceru od Kollára, a to už je teprv machrovina
ale původně se tu prostě mluvilo primárně o hudbě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda
to máš fuk, zhudebnit se dá všechno, třeba visáči gelnera )
Plíhal recept na přípravu Cibulové omelety ze sobotní přílohy Rudého práva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:16
- Nahlásit
wami
kachna_
jojo, tak takovýhle věci se mi líběj, ale spíš možná mám celkově jen problém s písněma v rádiu, když tam slečna, nebo chlapec, vše v hlasech, které si snadno popletete se stovkou dalších, v úpravě písně, kterou už nerozlišíte od dalších jiných, začne tklivým hlasem sténat - oooooo jak jsem nešťastnááá že mě už nemííílujééééé můůůj poklááád....nebo písně bez nápadu...jakýhokoli...
|
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
Gerda
tak Fanánek je výbornej textař, dělá si z těch věcí prdel
Jojo , tuhle jsem chtěla linkout kvůli veverkám v depresi Davídkojc k narozkám, ale pak jsem si to rozmyslela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:34
- Nahlásit
to ste měla udělat, prohloubila byste její vztek ještě o něco víc ))))
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 18:51
- Nahlásit
hojte!
tak si predstavte, jedu autem a vidim, ze uprostred silnice prede mnou neco je, vypada to jako pes. Tak brzdim pac predpokladam ze mi vlitne pod kola nejlepe, priblizuji se, poznavam ze to je opravdu pes, poznavam zlateho korspanela, pes se nehybe...sedi a cumi na me..! udelam klicku do protismeru a pes se ani nehnul! esli tam bude i zitra, pujdu do nej dloubnout....
|