| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:41
- Nahlásit
kachna_
Gerda
Sem moooc zvědavá, až jednou svý slečně bude ukazovat fotky z dětství
tak já myslim, že Viky Saraxová bude mít stejný
Některý dokonce budou mít společný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 13:43
- Nahlásit
kachna_
tak já myslim, že Viky Saraxová bude mít stejný
ajo, stejnak sou zasnoubený, Viki už to má pošéfovaný, onehdá sem viděla fotky, jak Mauglíčka zmermomocňuje, už ho má pod pantoflem, prostě vyřešeno, budou mít stejný fotky z dětství ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tukem srostlá pravdo!
Sem dneska vymacknula trpaslici jezevcici od znamych tukovku - to byla nechutnarnicka, kolik tam toho mela. Je takova blahobytnejsi, tak sem si z ni tropila legrandu, ze uz ji sadylko zacina prosakovat, ze ji kuze mala..
jablunka
Proste Maugliii, zabacek. muck. Co dodavat. Dite spokojene s granulkama a kujatkem, jak malo staci ke stesti. Este, ze neni jak tenhle jemeryckej fracek, to je desny.
http://www.novinky.cz/koktejl/226024-oslava-sestyc h-narozenin-holcicky-stala-milion-spokojena-stejne -nebyla.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:27
- Nahlásit
Fifi
Zabít.......ale rodiče,páč za tohle si můžou sami.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:43
- Nahlásit
jablunka
pani, a opravdu se jmenuje Maugli??? Jako ze to ma napsany v rodnym listu, nebo mu tak proste rikate?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:50
- Nahlásit
leyenda
Jako ze to ma napsany v rodnym listu, nebo mu tak proste rikate?
Ne,opravdu se jmenuje Štěpán,páč první byl Matěj a já chtěla kluky z Ranče u Zelené sedmy.
Ale na tohle jméno slyší jen ve školce,jinak je to Pucek,Pucle a Mauglí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
leyenda
pani, a opravdu se jmenuje Maugli???
Mauglího sem vymyslela já, když to děcko nebohý bylo pořád ve spárech nějaký zvěře už od narození ) a k tomu nesmírně spokojený )) Celým jménem - Mauglí Jablůnek )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:00
- Nahlásit
leyenda
Ano prosím a od té doby vymýšlí jména pro všechno osazenstvo naší rodiny,viz. Stývý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:06
- Nahlásit
jablunka
Ale Sesyl je vaše práce )))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:08
- Nahlásit
Gerda
Ale Sesyl je vaše práce
To jo,ale tam to bylo jasný,páč už jsme měli Otíka.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
jablunka
Gerda
no, vidite, a ja si doted lamala hlavu tim, jak jste to zaridili na matrice. Stepan je taky moc pekne jmeno, ale Maugli je Maugli, marna slava.. a Jablunek k tomu..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:34
- Nahlásit
leyenda
no, vidite, a ja si doted lamala hlavu tim, jak jste to zaridili na matrice.
Bláznivá jsem sice dost,ale tohle bych dítěti fakt neudělala,byl by,bohužel,ostatním pro smích.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
jablunka
Mate pravdu, pani, takovyhle pekny jmeno je lepsi si setrit jen do rodinneho kruhu, by mu to ostatni darmo zavideli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:43
- Nahlásit
leyenda
Mate pravdu, pani, takovyhle pekny jmeno je lepsi si setrit jen do rodinneho kruhu, by mu to ostatni darmo zavideli
Pravda pravdoucí a nejhezčí je,že na to opravdu slyší. Dneska třeba zalezl do mojí skříně v ložnici a schoval se za kabát,já ho půl hodiny hledala po domě(a on ani nepíp),až gdyž sem zařvala Mauglí neser a vylez,tak tak milostivě pípnul.....hledej.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
jablunka
já ho půl hodiny hledala po domě(a on ani nepíp),až gdyž sem zařvala Mauglí neser a vylez,tak tak milostivě pípnul.....hledej.
mate sqely vychovny metody, ja jednou takhle hledala nejmladsi holku po baraku, zahrade, volala, kricela, brecela a nic. Teprve kdyz
jsem zacala vytacet telefon policajtu, tak mi ukazaly starsi holky, ze je zplacatela pod kreslem. Tam je mezera tak 15cm, takze tam jsem ji teda nehledala, jinak fakt vsude, i v mrazaku. Kdybych ji naucila na Maugli, mohla vylizt hned
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:41
- Nahlásit
leyenda
jablunka
Jako Mauglí asi ne, ale netradiční nebo naopak kdysi tradiční jména se mi líbí moc. Petr nebo Milan může bejt každej. Ale třeba Probošt, nebo Vendelín! To je něco! Nebo Hugo!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
leyenda
mate sqely vychovny metody,
Asi se budu opakovat,ale moje děti by s tebou nejspíš nesouhlasily.
Ale celkem znám tu bezmoc,když už máš pocit,že si hledala všude a dítě nikde.Mě se to stalo i se psem,nebožtík čecháček Timeček si vlezl dětem do peřin k,když je stlaly do takový tý postele zavírací.Celej den sme ho hledali,na obci nechali vyhlásit a ten vůl ani nepíp,až když večer někdo tu postel otevřel,tak znuděně zívnul,jako co ho rušíme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:58
- Nahlásit
Gerda
Taky se mi líbí takový jména,ale nedokážeš si představit,co nám dělali Tomášovi rodiče za scény kvůli Štěpánovi a Alžbětě,kdyby byl holčička. A oni jsou do dneška schopný to říct i před ním,že se jim to jméno nelíbí. A Bětušku sem měla vysněnou já a dva naši kamarádi při každé návštěvě pohostinství pili na to aby to byl kluk,páč Alžběta se jim nelíbila strašně moc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:11
- Nahlásit
jablunka
Tak sme asi fakt siamský, protože Alžbětu sem pro eventuální pézetko měla nachystanou, ještě anastázku a františku a antonii a tak, takže já bych pila na to, aby to byly dvojčátka, Štěpánek a Alžbětka )))) Já dycky řikala všem matkám mých kamarádů a chlapíčků, že chystám Heřmana a Konrádu a oni byli zděšeni a mě to přišly pěkný ména. Moje máma řekla, že je jí to teda jedno, ale že jim jménem nebude řikat, že na ně bude volat - Děti, pojďte sem :-.)))) Náhodou, výběr máš krásnej!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda
Tak sme asi fakt siamský, protože Alžbětu sem pro eventuální pézetko měla nachystanou, ještě anastázku a františku a antonii
jé,Tonička,Stázka a Fanynka.......to je tak krásný.
chystám Heřmana a Konrádu
Heřmana bych nemohla,páč jednoho znám a víš jak je to s evokací .....tam by to prostě nešlo. A Konráda je na mě tvrdá.
Náhodou, výběr máš krásnej!
Víš jak sem vybírala první dvě děti? Jára se jmenuje po nejlepčím kamarádovi co mu šel za kmotra a Terezka,to sem šla do těhotenský poradny na kontrolu a tam v čekárně seděla maminka s dvouletou holčičkou,naprosto nádhernou,hnědý obr oči,hnědý kudrlinky a když šla maminka k doktorovi,tak jí řekla ....počkej tady na mě Terezko.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:26
- Nahlásit
jablunkaGerda
mne se taky libi tyhlety tradicni jmena, hlavne chci, aby se decka nemusely za svy jmeno stydet, az jim tra bude 60, coz si nektery rodice asi neuvedomujou. Alzbeta je moc krasny jmeno. Pouzila jsem ho pro kralika aspon, pac pro decko jsem to neprosadila. Ono to taky u nas bylo komplikovany tim, ze jsme museli koukat, aby byla jmena deti vyslovitelna v mnoha recech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:28
- Nahlásit
jablunka
Heřmana bych nemohla,páč jednoho znám a víš jak je to s evokací .....tam by to prostě nešlo
Tak to je jasný, jak to jednou máš v hlavě, ven to nedostaneš ))
Víš jak sem vybírala první dvě děti? Jára se jmenuje po nejlepčím kamarádovi co mu šel za kmotra a Terezka,to sem šla do těhotenský poradny na kontrolu a tam v čekárně seděla maminka s dvouletou holčičkou,naprosto nádhernou,hnědý obr oči,hnědý kudrlinky a když šla maminka k doktorovi,tak jí řekla ....počkej tady na mě Terezko.
To je ale super, jak se ke každýmu jménu může vázat takováhle situace! My vybírali jména s kámošema pro jejich děti, největší prdel byla s výběrem pro naše kmotřence, chudák Terka mohla bejt Mercedes, tam sme šli do hooodně hustejch jmen, vždycky sme to měli jako velkou pařbu, otevřely se flašky a jely se jména, až se nějaký odhlasovaly všema a pak si z nich rodičové finálně vybrali )) Takhle hromadně sme i s těma holkama rodili, počítali sme kontrakce a hádali se, jestli už má jet, nebo ještě ne, mezitim sme dělali sázky, v kolik se harant narodí a samozřejmě sme ho zapíjeli už dopředu. A hned po narození sme tam všichni jeli jak Hujerovi ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:30
- Nahlásit
Gerda
My vybírali jména s kámošema pro jejich děti, největší prdel byla s výběrem pro naše kmotřence, chudák Terka mohla bejt Mercedes, tam sme šli do hooodně hustejch jmen, vždycky sme to měli jako velkou pařbu, otevřely se flašky a jely se jména, až se nějaký odhlasovaly všema a pak si z nich rodičové finálně vybrali )) Takhle hromadně sme i s těma holkama rodili, počítali sme kontrakce a hádali se, jestli už má jet, nebo ještě ne, mezitim sme dělali sázky, v kolik se harant narodí a samozřejmě sme ho zapíjeli už dopředu. A hned po narození sme tam všichni jeli jak Hujerovi ))
To je luxusnííííí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:38
- Nahlásit
leyenda
aby byla jmena deti vyslovitelna v mnoha recech.
S Karolínkou se v Číně můžete jít třá klouzat ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 22:16 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Gerda
S Karolínkou se v Číně můžete jít třá klouzat
jj, 幻燈片與 (Huàndēng piàn yǔ ) kalo-lin-ka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
jablunka
Hojda, Matyskovi prejem vsecko NEJ k svatku! Dej mu za nas hudlana, klukovi jednomu chytrymu, milymu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:37
- Nahlásit
jablunka
Jé, teď na to koukám, já ti nepopřála k svátku, jsem pouze sobecky poděkovala . Stydim se a přeju aspoň Matýskovi včas.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
Fifi
kachna_
Děkuji a Matýskovi vyřídím a za sebe taky dík.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:46
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Fifi
Este, ze neni jak tenhle jemeryckej fracek, to je desny.
http://www.novinky.cz/koktejl/226024-oslava-sestyc h-narozenin-holcicky-stala-milion-spokojena-stejne -nebyla.html
cos to sem dala za hrůzu? Bych rodičům zpřerážela hnáty
jablunka
Zabít.......ale rodiče,páč za tohle si můžou sami
přesně tak...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 08:04
- Nahlásit
jablunka
Moc děkujeme za slova chvály.
Není zač a fotky Mauglí ať sám anebo se smečkou krásných a vyrovnaných tvých psů je vždy balzám na nervy a pohlazení na duši.
Děkují.
|