| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:34
- Nahlásit
xindl ve spolek
Dneska ráno sem byla jak vystřelená prakem a teď se sotva ploužím,že by jarní únava?
Petra
Jak je na tom tvoje smečka????
Díky za optání,celkem to jde.
Je celkem jasný,kdo tomu tady šéfuje.
A takhle to u nás vypadá,když zavelím MÍSTO,poslouchají všichni.
A ještě Mauglího líbačka a už jdu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:39
- Nahlásit
Jo a eště sem vám chtěla ukázat,co jsem dostala,nikoliv k Valentýnovi,ale k 13-ti letému výročí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:51
- Nahlásit
Osudová sílo posraného světa!
Světe řitních otvorů!!
Facko v uměleckém rámování!!
Sem dneska v Nasranejch, dluzila sem vam nadavky za tri dny.. sem se krotila vybrat jemne.
jablunka
Uz Tedik mnouka???? Ze tohle budes nekdy fotit, to by jednoho nenapadlo..
Mechacek kmochacek krasne Wonder Styvy zarusta, frajer!
Ebony
omladina skončila na osmi, tak snad už zbytek vydrží...máma se stará skvěle
Ted uz bude dobre.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:56
- Nahlásit
Fifi
Ze tohle budes nekdy fotit, to by jednoho nenapadlo..
V životě by mě to nenapadlo!!! A když jsem to viděla,tak jsem po špičkách šla pro foťák,aby byl důkaz. Já už je spolu drapla i v posteli,ale to, když vlezu do ložnice,Tedík hnedka vstává.
Mechacek kmochacek krasne Wonder Styvy zarusta, frajer!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:03
- Nahlásit
jablunka
Pan Golyj je krásnej a když vidim Mauglího, tak mám příjemnej pocit, že na aportovacím dítěti neni nic nenormálního.
Fifi
mno, jak jsem si hnula myšítkem, četla jsem
Facko v řitním otvoru
představila jsem si to. Brrrrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:10
- Nahlásit
kachna_
Facko v řitním otvoru
představila jsem si to. Brrrrrrr
Covece, - dobrej napad, bych mela dneska jednu horkou kandidatku.
že na aportovacím dítěti neni nic nenormálního.
Dokud to nekrade psum grancle, jen to dobry. Aportovani se ti bude hodit pri sberu ruznych plodu letnich, uc ji vetci drajv! A naklikej, at zacne sama vyhledavat dalsi aktivity.
jablunka
A když jsem to viděla,tak jsem po špičkách šla pro foťák,aby byl důkaz. Já už je spolu drapla i v posteli,ale to, když vlezu do ložnice,Tedík hnedka vstává.
Se sam stydi, jak si mu zmenila impryntyng a vi buh, co tam spolu v posteli provadej.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:25
- Nahlásit
jablunka
ahoj ty psiska jsou super. Ty hrníčky ti závidím jsou pěkný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
Dokud to nekrade psum grancle, jen to dobry
krmim masem
A naklikej, at zacne sama vyhledavat dalsi aktivity.
čoveče, ono to nejde jen tak převést (já to chtěla kvůli učení na nočník).
Fifi
Hele mám zkusit poprosit vlastníka špicové databáze, jestli jí můžeš používat?
http://spic.plivnik.cz
když si budeš chtít vyzkoušet vkládání, pošlu ti mailem přístup
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:40
- Nahlásit
kachna_
Fifi
Dokud to nekrade psum grancle, jen to dobry
krmim masem
Krmím obojím,ale granule už kupuju místo bonbonů.
A kuřata dávám psům tajně,mám pocit,že by se byl schopnej porvat i o syrový.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:51
- Nahlásit
kachna_
mám zkusit poprosit vlastníka špicové databáze, jestli jí můžeš používat?
Pani, ste moc hodna, ale neni potreba. Bud se nekdo probere nebo to prevedu zpet na neplacenou verzi.. design pak nezarucuju a hlavne se desim, esli to budu muset cely delat znova.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 21:43
- Nahlásit
Ebony
Tak to je bezvadný,prckouni se už udržej.
jablunka
Jak to říct,pěkní kocouříí dva lenošní ),krásnej mecháček,Ted je zblblej magor a Mauglí je stálice v tomto vrtkavém světě
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:55
- Nahlásit
jablunka
Krásný...
Fifi
Prosím tě, mohla bys mi říct, jaký hrablo používáš na perdelky? Třeba nějaký z těchto? Nemyslím Furminatory.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 07:57
- Nahlásit
Xindl vespolek
Než ti odpoví fyfyjofka,myslím,že nej jsou tyhle http://eshop.salonoliver.cz/hrabicky/showtechcoatk ing-13zubu
čím jemnější srst,tím menší rozestupy mezi zuby,na teroše,vlkoše,hodně huňaté kožichy používám ten s velkýma mezerama.V součinosti s furmíkem jde ze psa odstranit odumřelou srst celkem efektivně,ale klasické trim je nejlepší pro psa a nejhorší pro ruce škubatele
A pranostika dne: O svaté Juliáně připrav vůz a schovej sáně.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 09:33
- Nahlásit
Eire
Děkuju
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
cuuus vsici, zdravim a marodim a cucim v praci
se tak koukam a rikam si, az budu chtit velkeho psa tak si poridim bulmastifa, to je takovy vetsi boxerek ) ale nemam rada uslintane psy, tak nevim no
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:09
- Nahlásit
jablunka
voni jsou ti chrti stejně nějaký degenerovaný
http://www.youtube.com/watch?v=CDkMVLh4JFw&feature =autoplay&list=UL8qK6b7Ct33g&index=1&playnext=1
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:35
- Nahlásit
Ebony
ses si jista ze degerovanej je ten chrt??
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:50
- Nahlásit
Ebony
jak je ten chťous vyplesklej a júúú kurilský bobtail,možná je to tím.Chrt zmateně koukaje,neb kočka ocase nemaje...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:12
- Nahlásit
Eire
Než ti odpoví fyfyjofka,myslím,že nej jsou tyhle
než odpoví Fyfyjóza, budu s tebou souhlasit, mám je a jsou mi strašně příjemný na česání psů, mám s nima ozkoušeno od Maryje přes ovčouny, rusáky, maliny, po teriéřího křížence, šly s nima bezvadňácky. Maryje s nimi ztratila podsadu během jedné procházky, pak už jsem musela tahat na česání jiné psy.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:25
- Nahlásit
Ebony
voni jsou ti chrti stejně nějaký degenerovaný
Nejsou degenerovaný,ale tohle je přesně ten přístup kočky,kterej je dokonale vykolejí.
"Ona ta kráva přede mnou neutíká,ale ještě mě obtěžuje!!!"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
Vodopáde chrchlů!
Ksindlicek vinsuju.
HTRŽ
Souhlas s erinovic, krom tech vyse mam este TYHLE , pak este jedny ridsi, od jiny znacky no a pak furmika. Ten se mi teda zrovna na perdele moc neosvedcil, bere fakt jen neco malo, zato pro rtw je to pravy pozehnani. No a jinak trimovat, trimovat, trimovat - ble. Cubky pravidelne hrabu, uz maj kozich zralej akundrat na trim, ale este se mi je nechce oskubat dohola, kdyz furt mrzne.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:32
- Nahlásit
Fifi
trimovat, trimovat, trimovat - ble.
ani mi nemluv, Bombiš už je jako holátko a Rufusek tak napůl, ještě, že to nemusím dělat já, stačí mi se na to dívat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:39
- Nahlásit
Ebony
stačí mi se na to dívat...
Se mas, ze na to mas lidi. Ale zase ty tvi pisisvori, to je otazka snad pul hodky a sou z nich holatka, ne?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 21:10
- Nahlásit
Fifi
pani jak jste se dostala vubec k perdelum? nahoda nebo osud? ja je mam odjakziva za magory hyperaktivni psy, ale to jsou klasicke predsudky neb zadneho ani neznam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 21:32
- Nahlásit
miisha
jak jste se dostala vubec k perdelum? nahoda nebo osud?
Osud nebo nahoda? dyk je to to samy. Tatinek vybral v minulym stoleti plemeno dle atlasu a slechticke povahy, kdyz sme si ho s brachou coby haranti vybreceli po letech. A detstvi sem prozila s perdelem, 15 let. Ted uz je to spis prokleti, srdickovej cokl, takovej slusnej autista.
Perdel je mozna hyperaktiv, ale v jinym pojeti nez NO. Stiha vnimat zvuky prirody i pri cviceni, vychazce, tu bezi myska, tam leti vlastovka, ktera varovne piska, ze je pobliz kocka, do dalky v poli vidi jak chrt, co se zvere tyka..
Ale ja s tema svyma moc necvicim, jen mam ty cokle fakt rada, coby plemeno a tu "jejich" povahu. Dneska vim, kam bych sahla, kdybych s nima chtela sportovne pracovat, kde jsou ty povahy fakt jinsi. Muj chov to nebude, to klidne priznam, ja vycicmavala rozmazlence a zavislaky z vystavni linie jen s primesi pracovni krve.
A v porovnani treba s nakym jackem a podobnyma pidi terosema je perdel celkem klidny pes.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 21:42
- Nahlásit
Fifi
no to neni, v tvojem pripade to byl uz osud jak ctu tak je hyperaktivni a hyperaktivni. asik ovcak bude prdlej jinak nez perdel si myslim ) tak on nakonec kdo nevybiral podle atlasu...nebo podle kamarada co mel plemeno ktery se nam zdalo nej nebo psika z filmu taky sem listovala a stejnak sme skoncili u neotreleho ovcaka znami napr. jednou hlidali nekomu z rodiny springrspanela a uz jim zustal. nikdy nemeli psa (lidi ve strednim veku) a kdyz umrel, poridili si zas springrspanela
|
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 22:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eire Gerda Fifi
Díky moc za hrabičkový rady . Já mám právě jedno hrablo s delšíma hrotama na Hipíka a Toničku, jenže ti mají dlouhou, jemnou, hustou srst (když je neošmikám) a furmíka. Furmíkem beru lehkou rukou i Rozinku, ale ani jeden z těch nástrojů mi nevyhovuje na užofku Žofku.
A protože jsem psa s takovejma vlasama eště neměla, moc jsem nevěděla jaký hrabičky z těch všech možnejch různejch vybrat .
|
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 23:33
- Nahlásit
Šišmarjá psům se dávaj natáčky?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 08:41
- Nahlásit
Fifi
no nevím, Bombiše škubala dvě hodiny, ale ten šel fakt do hola, aby měl výstavní fazonu, Rufusek se jen lehce upravil, tak ten byl hned
ale dělat bych to nemohla, nějak na to nemám grif
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:33
- Nahlásit
jablunka
čau,že vám se lezu,ale musím napsat,že na kopci u nás běhaj 3 barzoji a jeden je zachráněnej prej z anglije,je krásnej,hlavně ta jejich hlava,dasty je ně hodnej i když jsou to dospělí psy,je kastrovanej a je černobílej
|