| Autor |
Zpráva |
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 11:08
- Nahlásit
www.utulek-ul.cz Růženka nejspíše x jorka, ale vypadá trošku jako mini kernteriér
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:14
- Nahlásit
kokrvnouzi
Diky, po vypadku doplneny resty.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:31
- Nahlásit
Může to být jagteriérka?
http://www.zachytnekotce-bph.estranky.cz/ o. Kroměříž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:48
- Nahlásit
Hanca
To asi teda je, ale pridam ji az zitra, ted uz mi opet blbne pripojeni..
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:10
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9412918/Daruji-fen ku-Cairn-teriera-9-let8-let-a-6-let.php
Kernice k darování
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
kokrvnouzi
Sorac, ale tyhle darovaci inzose starsich pejsku nemusim. Pokud mi nekdo osobne napise na mail, budiz. Rozhodne tohle nehodlam kopirovat na web. Tim nechci zadavatele inzeratu jakkoliv soudit, aby to tak nahodou nevyznelo. Ale snad se o nich vi, kerniku neni moc.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:13
- Nahlásit
Fifi
jasan, já spíš ať o nich svět ví, možná to někoho od kernů bude zajímat přece jen jich není moc a tyhle jsou všechny s PP... o zadavatelce si myslím své, vzhledem k ostatním inzerátům, ale to je vedlejší...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
Fifi
evidenční číslo: 723/2011
plemeno: foxteriér
popis: pes, 10 let
srst: trikolor, hladká
velikost: standard
nalezen: 03.04.2011
vrácen náhr.majitelem
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
Voe, to je ten staricek, co jsem tam mela, este pred par tam byl, ted ho vratili??? po par dnech a dle myho snad oholenyho? nebo takhle vylysal? Moje nervy.
Takze mu akorat zmenim ev.c. z 2447/2010 na novy, echjo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:14
- Nahlásit
Fifi
dle myho snad oholenyho? nebo takhle vylysal
to nevim spíš vypadá voholeně,ale serou mi všichni už ,se koukni kolik je tam vrácenejch čoklů furt,holky zas tečou z 3krát vrácenýho holandana
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 09:31
- Nahlásit
Fifi
Nate, pani. Máme v Srbcích novýho. Až se udá, zahlásím ti.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9809717/Perak-vese ly-foxterier.php
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2011 17:54
- Nahlásit
impact
Nate, pani.
Pekne dekuju, pani. Echjo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 18:50
- Nahlásit
Fifi
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4353-q-DARUJI-PSA- --BILL-Z-KREPELNIKA-–-KERRY-BLUE-TERRIER-s-PP
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
Toho uz mam par dni v Daruji, i tak diky, pani.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:20
- Nahlásit
Jak sem v zivote nezverejnovala maily, tak bacha.
Ted mi zrovna stoupa tlak, diky jednomu mailu..
Daruji 2 čistokrevné pejsky Velšteriéra, stáří 6 týdnů, odběr možný za 2 týdny. Oba rodiče jsou s PP, pokud by zájemce chtěl štěně s PP není to problém, ale za průkaz původu se platí 1000,- Kč. Pokud se nikdo nenajde hrozí jim utracení. Kontakt- blablabla. Děkuji za zveřejnění.
Po me reply diplomaticke reply, ze placa ohledne dokoupeni PP a ze at si inzerujou a vydiraji jinde mi bylo receno:
Díky za Vaší ,,ochotu"! Nevím co za prodej si představujete pod pojmem DARUJI. Moje štěňata to nejsou, jsou jednoho známého a tak o tom moc informací nemám, ale snažila jsem se pomoci a najít jim co nejrychleji domov. Štěňata jsou bez PP(oba rodiče s PP), ale myslím si, že kdyby měl někdo opravdu zájem dá se PP snad dodělat (to byly ty peníze) a může se s nimi účastnit na výstavách. Dám je tedy jinam na internet jak jste mi tak úžasně poradila. Škoda že stránku Teriér v nouzi vede takový člověk, který těmco jsou opravdu v nouzi nepomůže!!!
Hezký den....mně už jste ho zkazila svým krásným mailem.
Tak PROSIM, aby podobny individua pomahajici jinym individuim, si skutecne inzerovali sva bez PP stenatka na netu. Blink. A za cenu 1000,- jiste ty dve stenata prodaji.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 06:51
- Nahlásit
Fifi
Štěňata jsou bez PP(oba rodiče s PP), ale myslím si, že kdyby měl někdo opravdu zájem dá se PP snad dodělat (to byly ty peníze) a může se s nimi účastnit na výstavách. Dám je tedy jinam na internet jak jste mi tak úžasně poradila. Škoda že stránku Teriér v nouzi vede takový člověk, který těmco jsou opravdu v nouzi nepomůže!!!
tak to je hustý
No, a vy PP chovatelé naděláte s papírama , když je to tak jednoduchý
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 07:50
- Nahlásit
za průkaz původu se platí 1000,- Kč
Ty vago! To neni moc drahý! To by šlo jako sponzorskej dar posílat do útulků, aby se vořeši lepší udali! :-o
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:28
- Nahlásit
Fifi
Co to je za psíkopata?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:47
- Nahlásit
evidenční číslo: 0882
plemeno: kříženec
popis: fena
srst: hnědá, krátká
velikost: malá
nalezen: 22.02.2011
fena irského teriéra?
http://www.mesto-studenka.cz/index.php?option=com_ content&view=article&id=1855&Itemid=778 útulek Studénka, o. Nový Jičín
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 16:40
- Nahlásit
Hanca
Diky. Pridana.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:18
- Nahlásit
Fifi
vidělas?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4541-q-Wheaten-hle da-novy-domov
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
Dik. Sem si pokecala s chovatelkou, je z toho zoufala. jdu ho pridat.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 14:58
- Nahlásit
Útulek Velké Meziříčí
Jmenuju se Žerik a už bych si přál nové pánečky, kteří se mnou budou chodit na vycházky a házet mi míček. V útulku se nudím a tak počád skáču - to aby si mě někdo všiml. Zajdete mě tam někdo zachránit? Jsem mladý pejsek, aktivní, pohodový, hodně chlupatý (že ani nevidim), vzrůstem cca 40cm v kohoutku, do 15kg váhy.
bližší info p.Helena Krátká - vedoucí útulku VM 723 778 248
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 17:36
- Nahlásit
Hanca
Dik. Pridan.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:22
- Nahlásit
erdelterier? v útulku Turnov
erdelteriér- asi 2-3 roky starý, hodný ale neposlušný
Nachází se v útulku Turnov.
Tel: 481366818
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:38
- Nahlásit
Hanca
?? Web utulku nefunga, ma nekde nejakou nabidku jinde? Zrejme FB, prosim o vic info, tlf mi tam nikdo nebere. Pevna linka - to je na urad nebo kam?, ani mobil p. Fišer. Nakonec jsem se dovolala panu Meierovi, kteryho ma Dejavu uvedenyho na utulkach, coby kontakt, tak pry, pokud by ho mohl nekdo smazat, ze jiz s utulkem v Turnove nema nic spolecneho. Tak pls, dej Dane vedet a pisni, kde si na erdelika prisla.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:23
- Nahlásit
Je lepší, když mi to řekneš přímo, netřeba mi vzkazovat přes Hanku Už to chápu, jdu se mrknout, co tam mám za kontakt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:27
- Nahlásit
dejavu
No dyk sem ti to primo pak rekla, jen sem hledala vsude mozne a pak si vsimla, zes tady utulku zakladala foru. Leva ruka predbiha pravou, ale stejne by me zajimalo, kde ho Hanca objevila.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:40 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
jj
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 21:52
- Nahlásit
na facebooku .. Fb stránky tam dělají slečny, co tam chodí venčit psíky.. Tak když je tam chodí venčit, tak přeci musí vědět, že tam ti psi jsou!!!!!
|