Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 18:53
- Nahlásit

Crysa
Ste moc laskava, pani. Coby fena by se behem chvile ocitla v mrazaku urcena ke zkrmeni.
A tobe jiste taky doma chybi nejaky ten skritek neposeda, co treba 2leta vofcanda s PP z vehlasne CHS z Krkonosskeho polesi?

Najdes TADY - a kdyztak rozhod dale, diky.

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 18:56
- Nahlásit

Fifi
tyyyy! to je bozi fotka! myslim usmivajici se sadlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 18:57
- Nahlásit

miisha
To slavila desatiny, zrejme u rtw jiz duvod se usmivat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 19:08
- Nahlásit

Fifi
na mě je to ještě moc brzy,..

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 21:37
- Nahlásit

Zdravím xindl spolek

Málokdy mě rozhodí týraní člověka,ale dnes to mučení sedmiletýho klučiny....ti perchanti co si říkaj rodiče ,by zasloužili lynč!
naprostý souhlas

Gerda
Furt se to do holčiček cpe - budeš mít dětičky, všichni budete mít dětičky, ženičky maj mít dětičky...pak je to tak strašně normální, že má děcko každej šmejd, jen proto, že se to tak má, týrá ho, trápí ho, nemilákuje ho, sere na něho, odkládá ho, nevychová pořádně, ani se nesnaží. Pěkný hovno zlatá rybko, děcko by měli mít jen ti, co po nich toužej, opravdu je chtěj a ne každá zkurvená smažka....
mám jeden zářnej příklad každých 14 dní doma. Tam ale nejde a nikdy nešlo o žádné fyzické týrání. Jen má matku, která na něj od malička se*ří. Je to znát na chůzi, na mluvě, na chování.... jenže matinka si před 4 lety pořídila další děťátko a před rokem třetí. Tím pádem na nejstaršího nemá už vůbec čas a on je doma za služku, chůvu... k doktorům s ním chodím já nebo Brůtíkovec, páč "madam" nemá čas nebo se vymlouvá na to, že ty mladší jsou necestovací
A je toho samozřejmě o mnoho víc...tahle ženská nikdy neměla mít ani jedno dítě natož tři

jablunka
Mě jenom udivuje,že se s tím takovou dobu nic nedělalo a kecy o tom,že rodiče tvrdili,že je kluk nemocnej,mě nijak nepřesvědčily o laxnosti okolí.
přesně to samý sem včera taky říkala

Na tom dítěti bylo týrání zjevné tak,že jsem se regulérně poblila,když jsem to v telce viděla a na živo,to muselo bejt ještě markantnější.
já jsem zvyklá vidět kde co, takže sem to ustále, ale "rodičům" bych dělala to samý co dělali oni jemu ....

Fifi
Napadly zase bily mrdky, sem stale bez auta, Kremylovi se blbe hoji hnata, zitra tu vypnou pres den elektriku, cili prijezd do pekny kosy.
koukám, že máš taky čas blbec

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:38
- Nahlásit

Fifi
Mařenka oslaví desátiny letos, očekáváme velké dary od Sádelnatých perdelic fyfyjovatých )))

brut
Jen má matku, která na něj od malička se*ří
A to mi přijde úplně příšerný! Proč má taková megera děcko? Přece výchova by neměla bejt povinnost, něco co se dělat musí, ale taky se to může obejít, je to něco, co děláš s největší láskou, páč se staráš a pěstuješ někoho, koho milákuješ nejvíc na světě, nic víc nad něj neni...hele jak já sama děti moc nemusim a tuhle zodpovědnost bych asi neustála, tož se do teho nehrnu, bych pro bestie jejich typu neměla sebemenšího kouska slitování, ještě ke všemu je to srabárna největšího kalibru, páč si hojíš na někom, kdo se absolutně nemůže nijak bránit. Naprosto zvrácený. A je mi na blití i z toho, že soud bude zjišťovat, PROČ to děcko týrali. Jako kurva na co to budou zjištovat? Pro tohle žádnej důvod neni, neni nic, co by to mohlo omluvit nebo zmírnit!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:18
- Nahlásit

Gerda
Proč má taková megera děcko?
Cssssss,se podívej na mě!Proč si myslíš,že mám čtyři?Páč se zvyšuje možnost,že se o mě na starý kolena něgdo postará.(nebo taky ne)
P.S:To už je yronyje,vodlehčení,gdyby náhodou někdo něchtěl pochopit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:30
- Nahlásit

Zdravim xindlgruppe.

Chtěla sem načíhnout a místo toho se opětovně nas..ala. chudák dítěto malinký, já mám takovej, takovej strašnej, strašnej vztek! Když si toho tvorečka představim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabíjela bych. A to fakt nemám mateřský pudy. Tyhle zrůdy by fakt měli , jak píše Gerda - odstřelit hned, nemilosdrně a bez soudu a ne ještě zjišťovat PROČ!!!!!!!!!!!!

zabíjet zabíjet takovýhle šmejdy, aby se to nemohlo rozmnožovat ani náhodou už.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:40
- Nahlásit

Gerda
PetraK

http://www.youtube.com/watch?v=c5uumpJZbkc&feature =player_embedded#

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:52
- Nahlásit

jablunka
huuustýýýýýý )))

brut
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Zdravím xindlspolek

Gerda
A to mi přijde úplně příšerný! Proč má taková megera děcko?
protože si tím třá pojistí chlapa nebo chce splňovat to, co od ní všichni čekají ...

Přece výchova by neměla bejt povinnost, něco co se dělat musí, ale taky se to může obejít, je to něco, co děláš s největší láskou, páč se staráš a pěstuješ někoho, koho milákuješ nejvíc na světě, nic víc nad něj neni...
jenže tohle platí u ženských, které opravdu chtějí děti, mají k nim vztah a jsou normální

hele jak já sama děti moc nemusim a tuhle zodpovědnost bych asi neustála, tož se do teho nehrnu, bych pro bestie jejich typu neměla sebemenšího kouska slitování, ještě ke všemu je to srabárna největšího kalibru, páč si hojíš na někom, kdo se absolutně nemůže nijak bránit. Naprosto zvrácený
přesně tak,jenže naše zákony jsou nedokonalý a dokazování je šílené

A je mi na blití i z toho, že soud bude zjišťovat, PROČ to děcko týrali. Jako kurva na co to budou zjištovat? Pro tohle žádnej důvod neni, neni nic, co by to mohlo omluvit nebo zmírnit!!!!
myslím, že nejseš sama, kdo si to myslí

jablunka
Cssssss,se podívej na mě!Proč si myslíš,že mám čtyři?Páč se zvyšuje možnost,že se o mě na starý kolena něgdo postará.(nebo taky ne)
něco podobnýho říkám taktéž

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:06
- Nahlásit

Je tu někde Eire?

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:09
- Nahlásit

Gerda

Kurwa co to je??,chci po dlouhý době přispět a ..

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:12
- Nahlásit

Vypadaj jak humřítý, v první okamžik jsem se lekla ..

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:19
- Nahlásit

Eire
je to z výstavy před dvěma lety v Polsku, v Lešně tušim....vlkodáfci potom s námi jeli k mořeti a byli z toho nějací zmožení. Hajajijou )))

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:41
- Nahlásit

Gerda

Gerdičko já dnes zkoukla tolik hnusných videí o týrání,že jsem se upa vyděsila teda jsou pěkně znaveni.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:44
- Nahlásit

Eire
na takový videa nekoukám, protože to k ničemu není. Je to hnus a pokud je to z číny, prt s tim naděláš. Notabene takovou fotku bych sem vážně nedala. Tak tohle tě může poveselit, jsou mrtví unavou

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 20:04
- Nahlásit

Gerda

Jsi mě potěšila a tak snad vracím....štěnda po mém odchovu.Jsou odchovaná pod mojí chovkou...Cronos a Cyrano

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 20:06
- Nahlásit

Kroniko ztracené perspektivy!

Gerda
Mařenka oslaví desátiny letos, očekáváme velké dary od Sádelnatých perdelic fyfyjovatých
Jisteze, jen nastin termin, abych Marce stihla uschovat ten jeden obligatni piskot.
Mařenka Gerdičkovic
a deset let?
Eto neiďot, nět, nět, nět!
Pusť vsegdáá maladája,
pusť vsegdá něboljat záda,
pusť vsegdá bůdět Marýja..
..Maríjaaa, Maríía,Maríáá, Maríííjáááá

jsou mrtví unavou
Takovi psove jsou nejlepci. Ale taky sem se nejdriv lekla.

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 20:54
- Nahlásit

Jo a chtěla jsem vlastně říct,že Gagi má stehy venku,je veselá ,skotačící a těch téměř dvanáct by ji nikdo neřek

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 21:08
- Nahlásit

Eire
Gagi má stehy venku,je veselá ,skotačící a těch téměř dvanáct by ji nikdo neřek
Parada, ze to tak zvladla!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 16:30
- Nahlásit

Tupá horo masa!!

Slecna Sadlo ma dnes jeden ze svych mnoha svatku, neb kdo dnes slavi? No? Otýlie, spravne.
Mam autickoooo, huraa! Teta Mathea dovezla, byla velmi laskava, ostatne jak jinak. Protapka s coklama taky fajna, slunicko uz nam chybelo. Kremylovi se zacina hojit hnata.
Konec monologu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Fifi
jééé vy ste ale strašně rostomilá! Maryje děkuje za krásnou báseň aji píseň! Slíbila sem jí, že k desátinám zkusíme BH, znáš to, slibem nezarmoutíš, myslim, že asi neumim psa připravit na BH, je to mocinky těžká chůze, jsme na úplném začátku.

Eire
máte pěkné Cronosy - jsou jacísi vykulení, čék by neřek, že to budou megapsové )) Marmínka byla stejně velká jako mařenka, když jí byly tři měsíce. Nyní je třináctkrát větší.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 18:22
- Nahlásit

Ahoj , Gagi gratuluji ke skvělé rekonvalescenci, Otylce přeji hojně sádlíčka dalších nejmíň 10 let a Mařence všechny psí oskary, co si jen bude přát.

Pipka Žofka se dneska připlížila ke spícímu Hipíkovi a zevrubně mu očuchala zadek. Pak se znechuceně odtáhla, odvrátila čumák stranou směrem vzhůru a začala kuckat. Jěště jsem čekala, že si tlapkou zacpe nos, nanda jedna...

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 22:59
- Nahlásit

bylo to výmluvné, ne?

Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Lola1
bylo to výmluvné, ne?

To teda jo. Znechucenej výraz, eh, eh, eh vysokým hláskem a odvrácená hlava..., to je bestie... .

Do dneška mi není úplně jasnej jejich vztah... Že po sobě jdou kvůli žvanci, to je čitelný jasně. Žvanec, žárlivost, atd. jsou jasný.
Ale mate mě, že kam se Hipík hne, má za zadkem Žofku a v noci často spí natištěná právě na ten jeho inkriminovanej zadek.

Když měl Hipík v létě slabej záchvat mrtvičky, všimla si toho Žofka dřív než já. Vyděšeně kvílela a běhala od něho ke mě a zase zpátky.

...A pak mu pipka skočí na hlavu, vříská jak protržená, rve mu čupřinu, vymrští se, přeletí přes něj, popadne ho za ocas a odtahuje kamsi... a nepřestává u toho řvát.

Maj takovej zvláštní způsob lásky.

Nicméně zdá se, že Hipíkovi to svědčí a udržuje ho to v dobré kondici. Akorát je blbý že on váží 30kg a Žofka 6kg...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 17:49
- Nahlásit

Prameni kalných proudů!!

Maj takovej zvláštní způsob lásky.
Voni sou ty terosove proste jiny. Baz coby vyraz lasky taky okusuje. Lidi, smecku - a pekne dukladne, vezme cumak Sadla do tlamy a zvejka, kousa do hnatu, lidi do rukou, brady, usi..
Ale mate mě, že kam se Hipík hne, má za zadkem Žofku a v noci často spí natištěná právě na ten jeho inkriminovanej zadek.
Proste ho ma jako velkyho tatku, no, a velky tatkove obcas prdej. Cuby si sice prdy nesondujou, ale driv se Sadlu stavalo, ze si ve spanku pekne ufoukla, takovej ten poctivej Ruprecht Roztrhprdel, chudinka se sama sebe lekla, ze buchla z gauce.

A ja mam lukcus blokly zada od krku, po dlouhy dobe, labuzo.

miisha
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 20:32
- Nahlásit

tak takhle my blbnem na cvicaku...

miisha
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 20:33
- Nahlásit

jo prosim vas a nedelejte zumpu zumpovatejsi nez je a prispivejte radej sem

Eire
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:25
- Nahlásit

miisha

Parodie na Nekonečný příběh se zdařila )

Nestíhám,ale jako dovopravdicky,ani v pátek nebudu mít volno.
Ani v sobotu,hókám,že ani na svaté jitro.S čoklama valim vybušit love, štengrovat a machrovat po štatlu.

Ale jinak mě dohnala moje váhavost...tak konečně,že koupím klec výstavní ,gútovó a prd v pytlu,firma galaxy skončila...a co já včilka ? Gómu,gómu,ale šiška nafaká

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání